Учени са засекли необичайни сигнали от дълбокия космос

Учените са засекли необичайни сигнали от дълбокия космос, които може да идват от извънземни, опитващи да известят за себе си, пише в. "Индепендънт".

Обратно в новината

Коментари - Учени са засекли необичайни сигнали от дълбокия космос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Необичайните Слънца са квадратни и плоски до доказване на противното. Затова бръмчът докато подскачат по Гравитационите полета. Доказателството само след 1един милярд години.

Всичко което идва от дълбокия Космос, е отдавана умряло. И да им отговорим няма да има кой да ни чуе. Първи принцип на дълбокия Космос.

зелените човечета казаха "крым наш"

Последни отчаяни опити дявола да замени бог с извънземни.

Днес се навършват 70 години от първата спътникова снимка на Земята. Човекът успял да постигне това е Вернер фон Браун.

И къде го пише това?

В новата фалшива история на Европа, в която СССР бяга уплашен на изток, идват добрите американци и побеждават лошия Хитлер и спасяват Европа и СССР. Нали се пънат да пренапишат с фалшификати историята на Европа. Измислят какви ли не лъжи. Вярно, първият изкуствен спътник е 1957 руски, но това не се брои.

Само аз ли прочетох за специфичния тип слънце? Учените да обяснят има или няма връзка със странността на сигнала. Холивудските сценарии след това.

NEIN NEIN PATO

В онази далечна галактика, преди много години, техният Бойко Борисов си е правил кандидат президентската кампания за междупланетен президент. Там пропагандата е вървяла по всички телевизии на всички околни планети. И понеже отнема време, сигналите са пътували досега.

контакт и ракети-шлепове с мигранти да се насочат натам! Айде!

Тва съм ас - пратих едно есемесче на Фандакува за пракиране у столицата - пембяна зона! Те па зели, че го зели за неземен сигнал тия кретени мола ви са..

Удивителни снимки ,които Скот Кели направи в космоса.Скот Кели е престоял 340 дни на международната космическа станция.Заснел е късче от Земята ,обагрена от Северното сияние в бяло,зелено и червено."Астронавтът Скот Кели засне българското знаме в Космоса"-БТВ.Снимката я поместена и в интернет.

Е, и ? То се знае, че има живот във вселената, но още не ни достигат силиците.

Нека първо да уточним грешката на статията или на учените в която се казва че подобни модулации се наблюдават само при 234 от общо 2,5 милиона изследвани звезди. На звездите живот няма поради високите температури, живот може да има само на планети. Разстоянията във Вселената са толкова големи, че засега учените могат само да предполагат и да гадаят на тука има тука нема.

Sm3hurk0

Извън земните изпращат покана на ББ, да ги удостои с присъствието си, както и да отреже лентичка на новата Галактическа Магистрала, която построена с пари от еврофондове. Галистралата почва от Банкя и стига на П*чка си лелина.

нема пари, действайте..

Макее, тия сигнале са си наше, македонски сигнале, от наште МакеНафти, дето още Саше Македововски ги прати да завладеот целата всеуена, и сега они ни казуват, че веке са е завладели и сичката всеуена на светот е наша Маке Всеуена!!!

ама я съм албанец, що да съм Македонски

Разшифрованият сигнал има следното съдържание: "Гласувайте за Цецка Цачева, "Ваш'та мама!"

Напреднала цивилизация не би използвала радио вълни. Все едно ние да използваме вестоносци. Кой би си позволил да чака хиляди или милиони години за едно съобщение?

След декодиране се получило: "Дами и господа за Вас ще пее, тази вечер, Тони .. Стораро"...

Едно време и излъчването на пулсарите са го смятали за сигнал от извънземни:)))))))))

Извънземни да изпращат радиосигнали по цялата Вселена, за да показват съществуването си и къде точно се намират... това ги прави глупави извънземни. По точно не по умни от нас, защото и ние го правим същото. Защо така ли? Представете си индианците в Америка или аборигените в Австралия да палят огромни огньове по бреговете си, да махат бясно с ръце за да покажат на света че ги има. За да улеснят Хрисофор Колумб и Магелан да ги открият, а след тях да дойдат и конкистидорите и да им видят сметката. Подобно е. Умните цивилизации явно знаят, че при среща с друга цивилизация по силната от тях винаги ще постави по слабата в подчинено положение за да усвоява нейните ресурси за живот - териториите с храна, природните богатства, водните ресурси. Всичко което е необходимо за живота ще намалява за по слабите и ще прави богати по силните. Така по слабите ще се стопяват, а може и изобщо да изчезнат като вид. А винаги цивилизацията, която отива "на гости" при другата се явява по силната от двете. Така че който маха с ръце и показва че го има, все ще бъде намерен и ще си има нежелани гости, които ще го оберат до шушка. Образно казано.

За съжаление, радио сигналите и телевизионните сигнали, които излъваме, няма как да бъдат спрени.

LeGrandTulup

Радио и ТВ сигналите които разпръскваме са разсеяни и с малка мощност. Но ние изпращаме с радиотелескопи мощни и насочени сигнали с цел да бъдат уловени на десетки и повече светлинни години от тук. Е, тъй като ще пътуват доста години, пра пра пра пра внуците ни да му мислят как ще се справят с така поканените далечни гости ;)

Сигналите така или иначе може да не са насочени пряко към земята. Възможно е да е комуникация между други цивилизации и това да са отразени или ехо сигнали. това не ни прави по глупави или по умни. Така или иначе, на когото е нужно да знае, че има земя населена с жалко подобие на вид наречено човек, вече го знае.

Малко ми е странно, защото Космосът е вакуум, което означава, че не могат да преминават звукови вълни. Освен това се намираме много далече, като направим сметка че светлината пътува милиони и милиарди години, камо ли звука. Може също да е от сблъсък на тела или нещо друго, но нека да вярвяме че има извънземен живот, защото е почти сигурно.

Вакуум има,ама у главата ти...Иде реч за електромагнитни вълни.....

Вакум има в твоята глава. Къде пише в статията или от учените какви са. Освен това наясно ли са че тези вълни може да са от всичко, например както са ти обяснили че може да е пулсар.

къде стана дума, че сигналите са някакво подсвиркване, т.е. , че са звукови???

За това казвам звукови е невъзможно. неща. А учените казват ли какви са тези сигнали? Сигналите може да са от всичко. Знаеш ли че тези сигнали ги виждаме милиони, милиарди години назад и може да е от нещо което вече не съществува днес.

"... те се откриват само в много малка част от звездите .... в диапазон, разположен край специфичен тип слънце" Вие господа и дами, псевдо журналисти и пишман преводачи имате ли изобщо умствен потенциал да осъзнаете глупостите които сте написали? ... Випросът е риторичен!

Две извънземни вечерят. По едно време едното пита: - Абе много е вкусно това месо! Какво е? - Човешко. - Ама как човешко, нали първия междугалактически закон казва да не се ядат интелигентни същества?? - А, интелигентни... На четири валета вика "без коз"...

Ити иска вкъщи

Сигурно се крият в дълбокия космос от американската военна мощ и само в краен случай нарушават мълчанието.

Рашките ще да са засекли сигналите- търсейки откъде ще дойде комунизма.

Не знаех, че Квебек е руски:)))))) Май си ял ГМО!

Това сега приятелски руски инзвънземни ли са или неприятелски американски извънземни?

В Русия съм , в Русия съм ...

Аууу ти мислиш, че Живко Миланов е заминал на медицински прегледи в отдалечена Галактика с надеждата за трансфер? Мооооже, мооооже

КОНВЕНЦИЯТА ЗА НЕРАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ В КОСМОСА СЕ СПАЗВА ОТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ЩОТО САНИ Я НАЛОЖИЛИ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ .... АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ОПИТАХА ДА Я ЗАОБИКОЛЯТ И ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИМ СВАЛИХА СОВАЛКИТЕ :))

В Метро са пуснали алуминиево фолио на промоция. Бързай преди да е свършило.

ура космически мигранти.... Това вече е по интересно.

Германия ли ще ги приеме или и тях ще ги натресат в "буферната" зона?

дааааа... ... обаждам сееее... ... твърде дълго спах в мрак... ... сега съм будно... ... И МНОГО, МНОГО ГЛАДНО!

Според агенция ГАЛЪП и те ще гласуват за ЦЦ :-)

Не знаех, че Цветан Ц ги е включил в списъците, но ето още един Провал както казва ББ. Възможно е да са гледали как ЦЦ издига кандидатурата на ЦЦ - майка и да са се разсмяли от сърце, въпреки заповедта за пазене на мълчание.

А май нещо ви лопа дъската.

е че цялата вселена е разумно нещо от което сме част от него.

Давайте ми и на мен няколко милиарда на година и ще ви казвам точно откъде ни зоват зелените човечета.

Не може, не си от нашите! Само англичаните и то от едно секретно село имат достатъчно големи уши за тази дейност. Всички останали, но с малки уши могат да бъдат само безплатни доброволци.

Не се вълнувайте. Това идва от Македонската космическа сонда "Що е маке, все е юнак" изтреляна преди 1000г.

Не искам да разочаровам всички, но най-вероятно става въпрос за концерт на ЦЕЦА! Просто в друга галактика

Предупреждават, че ЦЦ може да стане президент и майка на цялата вселена!

Няма как да се обади, защото отпада версията за контрол със религийте.

Майтапа си е майтап, ама ДАНО не открият извънземни.Как мислите, след като "прегледат" новините от тв каналите какъв извод ще си направят?Вид с огромна агресивност и основно занимание война. Какво бихте направили ако имате глутница бесни кучета, готови да напуснат заграденото си пространство?Ще ги избиете, нали, преди да са станали заплаха.Жокер: бесните кучета сме ние, хората. "Откриването" на извънземни вероятно ще протече без да го разберем, просто ще видим ослепително ярка светлина и после нищо...щото няма да ни има.

Ти па кво си мислиш? Че те няма да са такива?! Глупости. Шанса да намериш извънземни е малък. Шанса всичките да се държат като Христос е почти никакъв. Всички лоши неща са резултат на амбиции и ограничени ресурси. Обзалагам се че каквито и извънземни да има по космоса, те са много добре запознати с тези неща и със сигурност не са светци!

Нищо не разбрах - значи ние сме агресивните и поради тази причина извънземните трябва да ни избият, което не ги прави неагресивни... няма логика...

Не вдигайте! Телефонни измамници от Мелмак са!

:))))

Тва са македонците :)

ИМА ЖИВОТ НАВСЯКЪДЕ , ОБАЧЕ ЗЕМЛЯНИТЕ НЕ СА ИЗЛЕЗЛИ ОТ СТАДИЯ НА ПРИМАТИ КОИТО МОГАТ ДА СЕ САМОУНИЩОЖАТ .... И ЗАТОВА ООН-ТО НА ГАЛАКТИКАТА НЕ НИ ПРИЕМАТ :))

"се откриват само в много малка част от звездите в ограничен спектрален диапазон, разположен край специфичен тип слънце може само да говори, че става въпрос за някакво специфично явление, което се проявява само при такива условия:)

Да необходимо е да се слухти в дълбокия космос, но достатъчно е да погледнем Луната и видим, че НЛО-тата са там и тук - но не искат контакт с хората - Защо ли?

За да не одим да берем жИлезо!

Не искам жИлезо - искам американски плутонии.

просто са получили песента на Валя "Излел е Дельо хайдутин" и питат има ли още

Идат за млади невести :)

:) Коментар номер едно направи

Изключено е да сме сами във Вселената тъй като тя е на 13 млрд години, а планети подобни на Земята са трилиони. Но аз лично виждам 3 основни пречки да се мешаме с извънземните. 1. Огромните разстояния между звездите, при това не всяка звезда има планети с условия за живот. 2. Всеки организъм е приспособен към условията на планетата където се е развил. Състав на въздуха, на храната и не на последно място - силата на гравитацията. Ако кацнем на друга планета със живот, където обаче човек с тегло 80 кг на Земята там ще тежи 150 кг - ще е доста сложно приспособяването ни. 3. Животът е така устроен, че при откриване на нови територи, те агресивно се превземат за да се усвояват ресурсите им за живот. За сметка на дотогава живелите там, които с намалели ресурси за живот се стопяват. Така е било с индианците в Америка, с аборигените в Австралия. Така ще бъде ако ние открием извънземни, или те нас ни открият.

А за парадокса на Ферми чувал ли си?

LeGrandTulup

Да. Може би извънземните са запознати с т. 3 от моя коментар и затова си траят и не афишират съществуването си, за да не им се случи случка от друти извънземни. Предположение :)

Само галактиките са трилиони. А във всяка галактика има милиарди звезди.

Tова са сигнали от нашата галактическа известна тиква буда.

Не, КГБ-то е отдавна там.

Bие от косинброд ли се обаждате и сигурно сте напечатали бюлетина с едно единственно име цицка?

В един момент извънземните трябва да заменят терористите като световна заплаха! Така че, дори и да не открият извънземни ще си ги измислят...