Путин за отношенията Русия-САЩ: По-лесно ни е в Космоса

Руският президент Путин наблегна днес на руско-американското сътрудничество в Космоса, въпреки трудностите, пред които двете държави са изправени на Земята.

Обратно в новината

Коментари - Путин за отношенията Русия-САЩ: По-лесно ни е в Космоса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На путин и на руснаците ще им става все по-трудно.На българските предатели също.Да живее България!

Това доказва че и Русия и УСА изпълняват всеобщата рептилска програма заедно, само че на Земята УСА дърпа повече чергата към себе си, от това идват противоречията, иначе няма проблем.

по лесно им е ми нали с руски ракети ги пращат там, няма как все някой трябва да е напред с технологията -- а вие тука си говорете ала -бала коя държава аква била

Не думай!

За САЩ Русия не е фактор, а треторазрядна страна, която се управлява от неадекватни глупци /подобно на Сев. Корея/, които сами се прецакват. Путин трябваше да мисли, преди да се надува като балон. Явно доста се е надценил. Сега е изолиран и води Русия към продължителна, тотална криза. Но някой ден и безпросветните руски добичета ще измучат от глад и мизерия. Дали духът на Чаушеско не витае в Кремъл

как великите кравари се возят в произведена в "треторазрядна страна" ракета? Ако са толкова велики и не искат да бъдат пътници, да ходят пеша от и до МКС!!!

И как точно се казва ракетата дето американците я нямат, пък се возят на нея?

близалко. Това ти остана.

за това ли Путин превърна САЩ от водеща страна с Сащисано африканско гето.

На всички ще им е по-лесно в Космоса. От там ясно се вижда колко сме нищожни и колко малка, прекрасна и единствена е Земята пълна с толкова много и толкова различни, невероятни форми на живот. В сравнение с необятния Космос. А да, и честит празник, дами и господа космонавти, астронавти, летци и икари.

едно време при комунягите имаше 8 пазряд,степен за заплащане,в случая с тебе ми е миного трудно да определя ти кои разряд кретен си.много над 8ми си,граничиш с инфинити(безкраиност) .

Трудно му е на Путин. Всеки си пати от акъла.

Явно джуджето съжалява за глупостите си. Късно е да се плаче над разбитите съдове.

Щом Путин казва че му влиза в космоса по-лесно. ...няма да спорим.

говори ли се:) Тя маймната само люпи банани като семки..И подскача от палма на палма :)

Ами руснаците си имат космически кораби..Ходят си до МКС..Пък хамериканците им цакат като попове по 70 милиона на място на Съюзите..Не искат и не искат да скачат с батут или трамплин д МКС..Както им предложи Рогозин..А и Маккейн се не може, и не може да накара Пентагона да се откаже от руските ракетни двигатели РД-180 :) АБЕ ХОРАТА НЕСЛУЧАЙНО СА КАЗАЛИ ЗА КРАВАРИТЕ: РОДЕНИЯ ДА ПЪЛЗИ В КОЧИНАТА.....НЕ МОЖЕ ДА ЛЕТИ В КОСМОСА:)

Осъзнаваш ли колко си тъп ?

е прав! А ти си хем тъп, хем крив!

Това е слаба утеха. Путин загуби стратегически всичко, което можеше да се загуби. Сега иска да се върне към политиката от преди авантюристичните си дивотии, но щетите са понесени, връзките са компрометирани и народът ще изпие горчивата чаша от некадърното управление.

Путин не просто СПЕЧЛИ! ТОЙ СПЕЧЕЛИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО КОЕТО ИСКАШЕ:) ВЕЧЕ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ВСИЧКИ СТРАНИ СЕ ОБРЪЩАТ КЪМ РУСИЯ.. А ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА БЛИЗКИЯ ИЗТОК:) ВСИЧКИ КРАЛИ, ДИКТАТОРИ И СИЕ НАПРАВИХА ПЪТЕЧКА ПРЕД КАБИНЕТА НА ВОЛОДЯ:) И НИКОЙ НЕ БРЪСНЕ КРАВАРНИКА ЗА СЛИВА:) ПЪК ОБОНГО ТРОПИКАЛ МЪНКИ НЕКА СИ СЕ ЛЮЛЕЕ НА КЛОНА......И ДА ЛЮПИ БАНАНИ КАТО СЕМКИ:)

Русия е икономическо джудже, което е смачкано от некадърното си управление и международните обстоятелства. Но най-лошото тепърва предстои. Съдбата на нискоинтелигентното руско племе е нерадостна. Но това заслужава.

От всички коментарии разбирам, че Major Payne, Щерев(а) и Българиец са един и същи платен безродник - драскач.

Да беше разбрал, че нищо не разбираш, щеше да има повече файда ;)

Името Гагарин е като парен чук по главите на нашите тъпунгерски, евроатлантически талибани..

Това съждение от гънката на задните части ли се роди..ха..ха

Американците са големи тарикати. Първо изчакаха да се пратят маймуна, кучета ,руснак в космоса и чак тогава пратиха човек(американец) в космоса.

можеше и без поредния напън на жалкия ти мозък

Че как иначе да си заработи центовете? То и арабинът го изостави, и на работа не му се ходи, пък и е некадърник, и Сорос може да го изгони....

Това показва единствено, че нормалните хора от всички страни могат да живеят и работят съвместно ако политиците не им пречат!

на днешния ден преди 51 години гагарин стана първия човек полетял в космоса

И други са полетявали преди него, но той първи се е завърнал жив...

Това е вярно, но само отчасти, т.е. от новото летоброене и новата история. Ако се вгледаме какво пише в Епопеята за Гилгамеш, Индийските хроники и Махабхарата и някои от визиите на Едгар Кейси, то виждаме, че полети е имало и в миналото при други цивилизации живяли на Земята, за които сведенията са ни много оскъдни! "Индийците" например са имали няколко (4) типа вимани - за полети в атмосферата, за полети в близкото околоземно пространство, за полети към други планети и за към звездите. Както и в Епоса за Гилгамеш, явно това са били така наречените "богове", живяли през дадения период на Земята заедно с "хората". Така,че сега преоткриваме неща, които са съществували в далечното историческо минало, но засега сме все още много по назад от предшествениците ни и така както сме я подкарали, можем да се затрием много преди да сме достигнали тяхното ниво!

А бе и там сте гола вода.

САЩ ,вече не са способни да изстрелят човек в космоса и се качват с руснаците на МКС ! Имат късмет ,че Путин е добър човек ..

Путин не е човек бе!..ха..ха

Един любопитен факт: Официалният език на МКС е руският. Всички разговори са на руски, всички космонавти трябва да го владеят, за да бъдат на борда.

Не е точно така, уважаема, явно следнаш vesti.ru, където обаче уточняват: "русский - основной язык общения на Международной космической станции, хотя по международным соглашениям, официальный язык общения на МКС - английский. На космической орбите сложился интернациональный язык общения космонавтов "рунклиш", или "русам", - некая смесь английского и русского языков"

елън мъск приземи ракета в океана оня ден, което автоматично намалява ражодите за истрелване десет пъти. сега путя, няма да има на кои да продава допотопния си транспорт на десет пъти по голяма цена, и космическата му програма ще остане без финансиране.

десет пъти, викаш? аз на времето си купих самобръсначка жилет- съсс сменяеми ножчета. По-евтино излозало, ми казаха, ако не сменям дръжката. пък то какво се оказа! сега ножчетата не са по-евтини, ама пък вече си имам дръжка.

Ами бръсни се с на баща ти астора или с на дядо ти бръснача.

БРЦК

Що такъв рев срещу другаря Путин бре ? Нали Ню Йорк Таймс и Форбс го обявиха за: 1. Мъж на годината 2. Политик на годината 3. Имал най-висок рейтинг - забележете в САЩ и тн и тн. Кво се плюнчите тука - я вземете си прочетете сводките от посолството. Или той ги е купил и тия медии?

невъзможно ли е да имаш мнение различно от медиите?

Путя....скоро американците и от космоса ще ви изритат, както ви изритаха от Източна Европа, Либия, Ирак, Афганистан, Г-8 а скоро и от Сирия

горския дух на канада проговори поредните си бливочи,изкарани то плиткия му мозък

ами хубаво. а после ще напълнят ли Космоса с чалми? защото изброените от тебе места, от където руснаците бяха 'изритани' се напълниха с чалми и ислямисти

Другарю съветски запъртък.....чалмите са първи дружки на ушанките. Ако искаш ще ди дам МНОГО факти за това

Ама много си тъп бате!

ujabg

Под земята, как е? да не питам под завивките! :)

ujabg

Брато, Путин Ние сме на земята, не сме в космоса. Само такива "пичове" , като Вас са в космоса!

Бе моли се да ти плащат западняците още годинка-две бакшиш за таксиджийството до МКС с вехтите ти корольови фишеци, че без тях и набедрена препаска не мож' си направи с "импортодамещението" ;-))

че кой ги кара да му плащат? да си се качват на ракетите и... какво казваш? нямат си? ха-такаааа! сега я оплескахме

БългАриец

Що, Dragon V2 на SpaceX е почти готов, след като товарната версия отдавна лети. Просто има нек'ви договорености, които скоро приключват. Е, рашките могат да продължат още известно време със спейстуризма, комбиниран с руска рулетка ;-)

И да добавя, колкото и да се слагаш , както гледам визи в Краваристан пак не са паднали. Напъвай повече

БългАриец

Щом те кефя- как да ти откажа ;-) А визите никога не са били сериозен проблем, както за туризъм, тъй и за работа. Опитай и ти (ще ми липсваш), освен ако в България не ти е най-хубаво ;-)

Хамериканците пак ще купуват руски двигатели / въпреки санкциите, но те за тях не важат, но това е друга тема/за да си изстрелват ракетите в космоса.А Рогозин им каза в прав текст, като не искате двигатели-ползвайте БАТУТ за космоса ха ха ха !!!!

Глупак!

Ма що да е глупак, той може от колеги да не се обижда ???!!!

Путин започна нова Студена война срещу света и гореща срещу съседите си: Украйна, Грузия, Азърбейджан и тн И после защо му било трудно. Защото не е върнал още нито Донбас, нито Крим

И кой го казва? Жалък платен драскач на служба на най-кръвожадната страна - Краварландия? Последните 100 години Щатите май и една година не е имало да не се намъкнат някъде и да не убият мирни хора.

Съжалявам, че ще те разстроя, но Украйна вече от няколко седмици я харизаха на Путин. Сега играта ще е, доколко ЕС може и иска да налее в бездънната яма?

гледаите в youtube един американец в крим

Честит Празник на Русия и на всички мислещи земляни!

по-лесно е в Космоса, защото там още не са открили нефт и използваеми полезни изкопаеми. Като ги открият- и там ще направят проблем американците

Ти иди, Върховний главнокомандващий, да оплачеш у Хмеймим мършата на двата си погинали лешояда, щот се числяха у Въздушно-космическите ти сили, че и провери дали мобилния крематориум е у ред- ще потрябва.

а аз се правя на мъж по форумите!

БългАриец

Някак не ти се получава, но да не вземеш да се откажеш :-))

Какви лешояди бре? Нали Щатите също бомбардират ИДИЛ? И те ли са лешояди? С тия крамоли ще ти вземат Соросоидния Партбилет, бе пишлеме!

БългАриец

Но не поддържат кръволока Асад, дето почна войната. Та има разлика.

Путин за отношенията Русия-САЩ: По-лесно ни е в Космоса На нас българите ни е по-лесно в "Рая".

Но и в кръчмата и във Формите:-)) Нищо ново-смели сме само на половинка ракия и като анонимници пред клавиатурата!! Дори и пред жените си не сме смели:-)))

Ми как няма да е по лесно?? Нито програма "Время" има там горе,нито "Раша Тудей",нито "Канал Россия".... Хората си работят,изпълняват си задачи,движат в екип.

нито соросоиди, протестъри и други продажни американизирани гниди

Къде са ти промили мозъка така?

По-лесно е, и на едните, и на другите, защото там няма други, които да привличат в своята орбита.

Излез навън (в открития космос) да се разберем като мъже!

В крайна сметка, това е пътя на човечеството - ръка за ръка. Кой крив, кой прав, даже и историците няма да решат. Положението е като "кокошката и яйцето".