Сонда ще отправи ново послание към Вселената

Космическият кораб "Нови хоризонти" ще отправи ново послание към Вселената, въведено в бордовия компютър на сондата.

Обратно в новината

Коментари - Сонда ще отправи ново послание към Вселената | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чекам некой техен ММА боец за да му изкривя антените на главата и нагръчкам гащетата.

напишете: тука сме ама хич на няма ама обичаме да усвояваме и не ни се работи ако дойде някой с антенки на главата и каже думичката (ще) десетина пъти веднага ще му повярваме

Реалното послание в тази галактическа одисея е: "набира средства". Човека събира кинти. Пък после, е космоса е голям.

Изпратете снимка на третополов с козунак на главата, брада и обръснати крака, за да дойдат най накрая извънземните и да ни приключат, че не се трае вече...

Посланието ще гласи: Тук бамбуча, тук бамбуча! Целият в лайна, но доволен! Защото може да прави мизерии на другите. Бамбуча много развит. Хвърчи в облаците. Друго не е виждал, не знае и затова не иска. Бамбуча е супер представител на планета Земя. Той е супер, защото може да я унищожи за кратко време...

Аз очаквах да прочета какво ще бъде това послание.

Ше има ли кавър на оня Делю.

Да, в изпълнение на Кончита Вурст

Не е добра идея да дърпаме дявола за опашката и да махаме ръце към космоса с викове "Ехоо! Тук смеее!" Едва ли сме сами във вселената, също така и едва ли законите на живата природа са различни другаде. Едно живо същество за да оцелява, трябва да поглъща други живи същества (растения и животни), също така има нужда от придобиване на територия, където ги има тези растения и животни - неговата храна. Тез територии пък са повод за войни със себеподобните. Ако насам, привлечени от посланията ни се появят извънземни, най вероятно ние ще гледаме на тях като на високоразвити божества, а те на нас ще гледат както испанците са гледали на индианците в Южна Америка през 15-ти век.

"поглъща други живи същества", "войни"... Холивудските бози не прощават, но и целта явно се постига постепенно - хорицата вярват,че високоразвити цивилизации, които ей така си пътуват през Вселената са с нашия свински мироглед.

LeGrandTulup

"високоразвити цивилизации..." Тези високоразвити цивилизации за да ги има трябва да ядат и се*ат като нас. Това е и причината още да си нямаме гости. Огромни разстояния, дълги пътувания и огромни запаси от храна за из път.

някой си прави реклама с глупости и ние четем. колкото е вероятно някой някога да сложи ръка на сондата точно толкова е и вероятността той да "разчете" някакво компютърно послание. а иначе "нови хоризонти" беше и скоро пак ще е един грандиозен успех!

Ми, не знам. Стивън Хокинг пък ни предупреждава, да спрем да се опитваме да стигнем други цивилизации, защото това би поставило Земята и човечеството в неоправдан риск. А от друга страна, в интернет се появиха съобщения, че и двата Вояджър-а са се държали като "полудели" след като са достигнали определено отдалечение от Слънчевата система. Започнали са да "маневрират" - неизвестно защо и как, защото се движат по инерция, след което вторият е предал сигнали, които и до сега не са декодирани. В крайна сметка и двата апарата са замлъкнали. Не знам, кое е истина, и кое - не. Но за мнението (предупреждението) на Хокинг съм абсолютно сигурен.

Абе тия Вояджъри си имат агенция която ги е изстреляла. Тя какво казва по въпроса.

Ще "маневрира" я. С браточките го ползвахме за да разцъкаме малко волейбол. Че нещо се схванахме в теснотията на летащата чиния. Гадаад хүн=извънземен

Посланието-САМО ЦСКА!!! ХО ХО ХО

ЦСКА умре 09 09 16

толкова деца умират от глад всеки ден ... дано американците погладуват един ден та да се сетят че децата са по важни от космоса , за които не знаем нищо ... а и да знаем голям праз !

От излезлите напоследък обяви ей тая най ми легна на сърце,нищо че е от миналата година: "Изпрати песен в Космоса. Това е възможно с новата кампания на американската космическа агенция. Всеки може да изпрати своя песен, картина, скеч или кратко видео в страниците на НАСА в Twitter и Instagram с хаштаг We The Explorers." Или още по-прясната: "НАСА започна да събира от 1 август цитати на потребителите в социалните мрежи, за да телепортира най-доброто от тях на една от сондите от мисията Вояджър, която през септември ще отпразнува 40 години успешна работа в Космоса."

... сега му е времето да пратят една снимчица на бащицата путя, прегърнал се с асад и ердоган....

еееиии ...факта че няма в москва геи парад , мира не ви дава ... чопли ви ...сън не спите :))

... а как са изпитанията на терминатор 2 вървят ли по план, а най-новите извънземни разработки на супер ракети как са..... е бастун кирлив тези пари поискай също да ги вложат за изхранването на гладуващите деца, ама не ти отърва, путя друго е решил......

Ние сме, диво каратиско племе, винетутки и коконди праскаме* Избихме борците, и, не можеме, качествена сперма, да подаваме на Македония, и на Еврогейците! Теста на истЕрическо послание е написан от на РБ расовите мъже, Гъзибар Тодор офф, и Лойко офф!

Ехахахахах хеехееее какви лъжи :D Къде е този "космос", къде е тази "слънчева система", как видяхте всичко това през непробиваемия похлупак над плоската земя... фантазии, небивалици и лъжи с "космически" размери

чакайте някой да ви се обади от космоса и ако има петрол да му го вземете

Коя песен за изпращане в космоса предлагате? От новите разбира се. Аз се двоумя между Криско - "Дали това любов е". И новата на Азис - Мотел.

абе посланието е: плутон, плутон - земио македонска

Отговор, от Дудуков 2: Посланието, ще бъде : " Пърле Ву Франсе ?? "

може посланието да е от симитлийския кмет

Той, поебвали се, вгза, или е верен на Бокича?

посланието ще бъде: Тук бе Земята, но комуннягите и разкатаха фамилията. Дойде Бойко, измете комуниягите и сега сме добре. Елате и си вземете комуняги за зоопарковете Ви, тук там по форумите в нета има още.

Вместо да пращат такива глупости да бяха пратили една шепа сперматозоиди и една дузина яйцеклетки всичко това в две капсули с течен азот и разбира се инструкция за употреба.

да

а кратък порно филм , че за цял документален не стигала паметта на компутера

Само простотии имате в главите!

Можеше да бъде и по-зле, само бръмбари!

Остави ги хората, бе, да се пърцат Франсе! Всички искат, отзаде, абе точно като Свине!

Пращането на грамофонни плочи е по-голяма простотия. Нито ги знаем дали чуват нито дали виждат. Ако им пратим сперматозоиди и яйцеклетки само трябва да ги смесят. След 3г. и 9м. ще слушат приказки от Земляните.