Над 400 ловци на рушветчии вдига на крак нов закон

Нов антикорупционен закон ще постави под засилен контрол горните етажи на властта и много други висши държавни служители.

Обратно в новината

Коментари - Над 400 ловци на рушветчии вдига на крак нов закон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво правят досегашните такива органи,Агенция за финансов контрол/одит/,Сметна палата, бившата комисия Кушлев,БОРКОР.Всичко лапа пари а резултата е никакъв.Да не говорим за ГДБОП и ДАНС.Само нови чиновници и накрая нищо.Догока ще бъде така никои не знае.

Не мисля, че ще се получи... песимист съм! Дано, ама надали. Може би тук, Ни трябват холандски прокурори и съдии, германски катаджии и т. н. на ротационен принцип. Това което вземат от бандитите ще е 10пъти повече от разходите за заплати. Казах само... като идея, може пък някой да чуе, не е невъзможно

Пародия, подигравка, гавра, ...

Това може да се определи, като вицът на деня/или на месеца, а защо не и на годината/. То дори е и опасно за държавата. Ако е вярно и ако се реализира, можем да останем без правителство. Пък и няма да стигнат местата в затворите за късметлиите от "управленската" върхушка.

Когато осъдите Боко, Цветанов, всичките им авери, още енергийната и други мафии в Парламента, ще повярвам, че има такава комисия.

Прекалено е хубаво за да е истина...

Нали вече имаше подобна комисия и закони. Е? Нищо не направиха. Сега и това ще бъде мъртво родено. Само дейност се отчита.

почти всеки от нас познава по една такава личност, даже и без един ден работен стаж, бизнесмени без бизнес, бизнесмени, спонсориращи организации с единствената цел пране на пари, притежаващи имущество, несъразмерно с доходите им и приписано отдавна на някои " беден" приятел или роднина..всеки път едно и също..и нищо не се променя само въпросните бизнесмени стават все по-богати и недосегаеми!

Докато не влезнат частни фирми от запад да търсят пари на българи в чужди банки и прани недопрани в недвижими имоти и примитивно легални фабрики, фирми и т.н няма да се хванат крадците а след това прокурори и съдии от запад да ги осъдят но адекватно не по-български ! Във всеки средно голям град има около 20-30 човека които се знаят от месните в какви сделки са и от къде крадат но никой местен няма да се захване да ги разобличава защото ще му пратят бухалки и за това този модел е само за разговор не и за работа.

отново и отново празни приказки и създаване на нови работни места за корумпирани неграмотни и мързеливи чиновничета!

Неанонимните сигнали са много важни, да знаем къде да доставяме отрязаните конски глави.

На такова малко място да изпишеш толкова щуротии, си е направо постижение!А, бе лайнари вие нямате орган да напише кой открадна парите от КТБ....айде у лево!

А кой ще контролира контролиращите? Това е въпросът!

...мафията - невидима, всемогъща и безчовечна...

. . . . Антикорупционен закон ще постави под засилен контрол горните етажи на властта и много други висши държавни служители. . . . . Значи ще бъдат контролирани съдии прокурори адвокати следователи дознатели полицейски служители ! Вие на кого ги пробутвате тези шашми и далавери ? ?

Как мутрата ще хване тиквата?-никак.

От описаното се вижда ясно как авторският екип на прослувутия закон "хваща" едиствено палците на крака си. Да се готвят доброволните участници в раздаването на справедливост "избраните" граждани. Интересно, кого разчитат да заблудят нашите законотворци - Европа, обикновенния човек или себе си? Вероятно себе си, защото е доказано, че лъжещият повторяйки многократно една лъжа започва сам да си вярва.

Поредната ЗАРЯ или пара в свирката на парния локомотив. Кой и как ще хванат тези смешници, нима ще се хващат сами себе си! Прилича ми като на гей парад, хора които се хващат сами себе си! Да припомням ли за Цеко 6 апартамента, една гимнастичка от Монтана И. Ф. и още куп видни партийни функционери на мутренската ГЕРБЕРАСКА партия, нима някой плати 1 лев данъци или пък му конфискуваха имуществото. Трябва да сме адски тъпи за да се вържем на поредният тъп закон на тази крадлива клика която ни управлява.

Защо разкрихте доносниците а сега създавате нови! Старите бяха поне обиграни!

ей че иде веселба и в нашата гора ..... трябва като начало построяването на едно затворче за 100000 човечета

Небъдница е тая... Гарван гарвану око...Все едно аз знам че през сина ти минават всички обществени поръчки и ще те издам,ама той заделя от поръчките и за фирмата на щерка ми... Всичко е вързано. Но това е начин да се разбере от какво печели и някой тук-там останал човечец,и евентуално да му се вземе бизнеса. Варианти много... А че някои хора няма да се проверяват,ако ще и космически кораби да си купуват-кому не е ясно? Прах в очите на хората... В допълнение накрая-как мислите,умен човек откраднал милиони дали ще стои в България? Дали милионите вече не са в швейцарски банки? Той лесно може да жертва оставащото тука и чао,когато усети "жегата зад ъгъла"... Примери бол. А България ще продължи да се източва...

хо хо хо ха ха ха :))))))))))

Има да поработят още законотворците. За да бъде ефективен, един закон трябва да има поне 600 страници.

Формира се GovNarment Haiduk Hunter, тайна организация под егидата на Президента. Ще да се наеме от бивши люде от ДАНС, БОРКОР, НСБОП, те там служителите и без това са в тежка деменция ... Тя е толкова тайна, че за нея не знае нито генерал Деси, нито Курнелия, нито пък Йотова. Нито пък самите ѝ членове, разбира се! Те затова се държи на деменцията у них.... Сутрин на тайния подсайт /osraame/se/da/go/eba/fanete/tezi?urush=1&ebre=yok тези засекретени и от себе си служители научават кого да дирят днес, жив или мъртъв. За докаран тръсен труп те получават дамаджана айрян и половин оки баклавъ, ако Меемед Дуганов е одобрил този отстрал, иначе - само айрян. Сал така ще стане, нема друг начин....

Айде, айде - разбрахме - само твоя господар е неподкупен...

резултатът от сега е ясен- 0

Не е 0, а 402+. Поне още 402 зад*ика ще седнат до копанята.

Суджук ли ще слагат в капаните?

Късно е либе за китка!Откраднаха/ а и продължават да крадат/ управляващите, заметоха следите, прокуратурата им е послушник- всичко е прах в очите на хората , и на ЕС. Примерът със суджука е един от един милион!Как да докажем напр. корупцията при водните цикли - отдавна е прикрита.

С анонимни сигнали няма да работят ;)) А с какви сигнали - в град с население 2000 души и работа за 100, някой открито ще си застане с 3 имена и ЕГН и ще заяви, че всички обществени поръчки минават през ГЕРБ или ДПС, или и двете заедно, или че Суджук-Паша прибира по 10-20 процента от всяка уредена поръчка и сделка и каквото се сетите ?! Да ви е-а в помиярите мръсни, малко ли са милионите за никому ненужни и несвършили нищо до сега ДАНС, БОРКОР, Звено Антикорупция, Специализиран Наказателен Съд и т.н. СМЕШКИ !

Поредната парлама пред ЕС. Даже допускам, че всеки ден по тоя закон някой келяв крадлив гербер ще си ходи. Просто ще гърбят по някой свой за да лъжат народа и ЕС, че борят корупция. ГЕРБ е корупция. Няма как да я пребори. ТОва би било самоубийство. Явно има още еврокелипирец за крадене и трябва да позамацем очите на ЕС.

Нищо няма да стане. Крадливите политици няма сами да се вкарат в затвора, да не са луди...

Просто в една добра сутрин ще се събудим и няма да има България. Тлкова безогледно започна да краде яловата десница, че няма как държавата да оцелее. Всички постове са от послужни гербери заети. Никой никого няма да лови. Софийската управляваща клика е токова нагла и заслепена от добива на келепир, че не усеща загиването на нацията. Ако искате борба с корупцията да се сменя столицата, да се пръснат министерствата и да се мине само на електронно управление. В Македония за 200 000 евро направили система за електронни разрешителни за строителство. У нас поне 22 милиона ще трябват. Толкова сме крадливи. Герб е корупция, те няма как да я борят.

Още 402 наши човека,с тлъсти заплати ,на лешперска работа!Те,това е този закон!

Мижи да те лажем. Корупционерите от герб щели да борят корупцията. Ами те са смазали машината, всички шефове са крадци. Всички проекти се правят за определени фирми, всички общ. поръчки, всички държавни разходи. Системата е бетонирана - нито полиция, нито ДАНС , нито прокуратура могат да мърдат. Институциите са смазани и ги ръководят поставени от мафията лица, които трябва само да озаконяват кражбите и да пазят крадците.

ВУЗ-овете ще се наблюдават ли?

Вместо да ликвидират звена на корупция, те създават още едно - ще се плаща и на комисията за спокойствие. Затова пък, доносничеството става отново официална професия.

Пълен ташак, колкото на онзи смешник от Герб тефтерчето, дето Цвъки му бил казал еди какво си, ББ да се удари еди кой си ... Не е ли то народа, да организира скрита камера и да изплющи една сурия на държавна службичка, то не става.

хахахаха.... простите български свине за пореден път доказаха колко кофти матрял са, достойни са суджук бей

Дано поне си избият бюджета....

Иначе нови 400 хрантутника от данъците ни...

крадците от ДС ще контролират другите крадци от ДС, стига стари пиеси, омръзна ни

ДС (КДС) изчезна през 1990 година ,сега има ДСБ,ГЕРБ и службите .

дано,ама надали-висшите е покриват винаги,на топа са само дребосъците....

законът трябва да се казва закон МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖИМ. Нищо няма да излезе.

Ей сега ще се реве да няма обратно действие закона. А да се почва от днес :-))

А кой ще работи в този супер орган?пак тези който до сега нищо не направиха срещу корупцията,всичко е само прах в очите...

БОРКОР похарчиха десетки милиони за заплати, коли и офиси и не свършиха работа и за 5 стотинки. Да ги видим и тея колко милиона ще похарчат и какво ще свършат ако изобщо свършат нещо.

Ще точат легално левчетата, като пример 19-20 годишни ОЛИМПИЙСКИ ПЕНСИОНЕРИ с по 1200 лв. на месец барабар с режийните за подготовка.

Прах в очите. А полицията, прокуратурата, ДАНС, комисията за незаконното имущество ? Те какво направиха и какво правят ? И сега, като има такъв "орган", с какво удоволствие ще се оправдаят за бездействието си ...

по добре ще е вместо тия простотии просто да ги легализират подкупите. сложете им един скромен данък и оставете системата да си работи...

Леле още 400 рекитьори дето ще се отчитат на сегашните...

както във вица: " Господин * от къде взехте парите за тия 8 апартамента? - Ами от скрина! - А от къде са се взели парите в тоя скрин? - Ами тъстът ми ги сложи там! - А той от де ги е зел? - Ами аз му ги дадох! - А вие от къде ги взехте? - От скрина разбира се!"

"браво" за идеята - крайно време беше да почнат да мислят дупедавците в парламента...та поне да покрият някой и друг критерий на западна европа....а не да приемат на парче закони, които СА В ПОДКРЕПА НА КОГО? КАТО Иванко 1. Пък и някои няма и да се мръднат и да пръднат АКО е СРЕЩУ ЗАКОНА.

Добре де, при сегашното законодателство какво пречи примерно Домусчие или Цветано да докажат от къде са им парите?

Е как какво - Домусчиев и Цветанов пречат

Глупости на търкалета! Как да стане като целият държавен апарат е сплотен и крепящ се на рушвети! Примери колкото щеш! За да постъпиш на работа в МВР рушветът е около 10 до 20000 лв. За Митници почва от 40 също така и за НАП...Е нали после трябва да си върнеш парите а и да преживяваш някак си... Ето най прост пример...децат на политиците с какви пари учат в западни колежи???