Коментари - Подадоха сигнал срещу Сидеров до Антикорупционната комисия | Днес.dir.bg

Подадоха сигнал срещу Сидеров до Антикорупционната комисия

Антикорупционният фонд сезира новата Комисия за борба с корупцията, че лидерът на "Атака" Волен Сидеров не е декларирал своята картинна галерия.

Обратно в новината

Коментари - Подадоха сигнал срещу Сидеров до Антикорупционната комисия | Днес.dir.bg

Коментари

Комисарите от ЕС правят това което правят всички комисари - политически-мотивирани репресии срещу всеки който не се съгласи с унищожаването на народа си. Ле Пен във Франция, Сидеров в Бг, Берлускони в Италия, и т.н. Местната прокуратура безропотно изпълнява комисарските заповеди. Някакви си там цапаници не били декларирани... а полицаите ги бият по улиците и никой не преследва биячите.

Тези пък смешници ще глобяват Болен Варадеров за картини с 1000 лева. Златният пръст изхарчи 5 пъти повече отколкото и е получавал легално през живота си само по курорти като Варадеро и скъпи петзвездни луксозни хотели из Европа, тези ще го глобяват с една хилядна от комисионните му!

Времето на Сорос, Нпо изтича, в Унгария изядохте МЕТЛАТА, падне ли Бойко Борисов от власт, вие Соросоидите си отивате още преди Борисов...... Долу ръцете от Румен Радев, оня ден и него злепоставяхте 40 НПО, хаха, сега Волен, УТРЕ кой е наред , всеки който се противопостави на Мафиотската ви СТРУКТУРА!

който се цепи от колектива, колектива дружно му го нацепва! Иначе честно не ставаш душа! беше златен пръст на ДПС и БСП, после на ГЕРб сега пак на ГРОБ хехе честно все тая вече!

Веднага захапват въдицата. Телевизия Алфа,години наред промиваше мозъците на балъците,докато Волен си постигна целта. Влезе във власта и забрави всичките си обещания към ония,които измами. Вече не желая дори името му да чуя на този лицемерен продажник.

Самия факт,че НПО го Атакувате, ОЗНАЧАВА,че Волен е всичко друго но не и продажник. Кои са тези мишки от Нпо, кой е гласувал за тях, ? мишленцааа А зад Волен от 13 години гласуват дежурни 400 000 гласа и винаги е в Парламента!!!!!

чий е тоя твРът електорат..

"Бият Паниковски?!"-Да спасим неопетнения обеденен и обиден патриот Волен Сидеров!!! Плачи дете,баща ми е невинен!

да ти го ...... в устата соросоидни

НПО-та и корупция за милиони левове, те се захванали със Сидеров и неговата галерия !

Ритайте ГЕРБАДЖИЙСКАТА КОФА с момия и на избори,ГЕРБ е тръгнала да продава Българските деца на ДЖЕНДАРИТЕ

ВЧЕРА, ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ИЗПРАТИЛ ЕКИП да разследва НПО-За джендър науките, което е ходило да пита Българксите деца,моменца дали им харесвало да обличат РОКЛИЧКИ..... Това,след като не е приета Истанбулската Конвенция, означава че НПО за джендър науката е за СЪДА по сегашната ни Конституция. Ето за това днес ВИЖДАМЕ тази помия ПРОТИВ СИДЕРОВ! ГЛЕДАЙТЕ АЛФА ТВ, НА ВОЛЕН СИДЕРОВ......там е ясно за какво става дума......ВМЕСТО ЦАЦАРОВ да разследва джендър НПО, ВОЛЕН не издържа и.........Подкрепям Волен в Борбата да спасим Българските деца!

Или си политик, или си търговец!Двете са НЕСЪВМЕСТИМИ!!!!!!!!

Сидеров,спокойно.Боко ще оправи положението.Трябва му златния ти пръст да крепи правителството.До сега как те оправя.То не бяха клек шопове,то не беше НАТФИЗ,то не бяха самолетни истории.

ЯВНО от Герб,и Нпо, не знаят че като удрят по мазилката боклука и прахта,ще падне върху тях! Времето, ще покаже:)

ВЧЕРА, ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ИЗПРАТИЛ ЕКИП да разследва НПО-За джендър науките, което е ходило да пита Българксите деца,моменца дали им харесвало да обличат РОКЛИЧКИ..... Това,след като не е приета Истанбулската Конвенция, означава че НПО за джендър науката е за СЪДА по сегашната ни Конституция. Ето за това днес ВИЖДАМЕ тази помия ПРОТИВ СИДЕРОВ! ГЛЕДАЙТЕ АЛФА ТВ, НА ВОЛЕН СИДЕРОВ......там е ясно за какво става дума......ВМЕСТО ЦАЦАРОВ да разследва джендър НПО, ВОЛЕН не издържа и.........Подкрепям Волен в Борбата да спасим Българските деца!

помията върху помиярника се излива.

Извинявам се, но ПОМИЯРИ, да изливат помия, вурху някой, ми идва в повече!

То май декларациите излизаха (виждат се в) в регистрите по към април-май. Та нищо чудно да си е подал декларация човекът но "умните и красивите (по Р.П)" да не знаят как да проверят. А може просто от злоба да са поприбързали. Изобщо НПО ли е не ми го хвали....

Много глупости се пишат тука бе, с мазни пръсчета миришещи на сланина трак, трак и Сидеров герой, Сащ-кравари прости, Раша най переспективна и непобедима във всичко. Ха,ха, ха!

Само от това "переспективна" става ясно колко ти е акълът и колко ти струва мнението. Бегом да доучиш българския език, после може и да ти обърнем някакво внимание!

Аз пък не бях гласувал за АТАКА....но сега след този сигнал , Волен Сидеров ме СПЕЧЕЛИ , като гласоподавател...... НПО, вън от България и доло Бойко Мутрата и Герб!

първосигнален.

Искаме ДАНС да разследва това НПО Антикорупционният фонд. Да бъдат изведени на светло и обявени всичките му източници на финансиране, всичките разходи. Въобще кой му плаща и какви задачи му поставя. Виждаме, че американските НПО създават Наказателни групи (както евреите преди 1944г - една такава бойна група убива националиста генерал Луков). Някой се опитва да създава полека паралелни структури на властта, първоначално уж помагат и насочват. Явно наистина върви някакъв опит за преврат. НПО започват кампания, с която ще искат да установят контрол над държавните органи. Много спешно ДАНС трябва да се намеси и да бъдат извадени на светло всичките дела на тези 40 НПО. Както направиха в Унгария, Русия. И какъвто закон има в САЩ. Същият закон ще свърши работа. Свидетели ставаме, как американски НПО се опитват да се намесват и да влияят на работата на български държавни органи, без да са оторизирани за това от българския народ на избоори. Или САЩ се опитва да манипулира държавните органи и то нагло и безочливо. Колониално управление.

РАЗСЛЕДВАЙТЕ БОЙКО БОРИСОВ, А ТОЙ ДА ОБЯСНИ ЗАЩО, СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА 11 ГОДИНИ , КОЯТО НЕ ПРИЕМАТ В ШЕНГЕН?

ко да го праим..да го пратим от Бруксел в Швейцария на село ли..

СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ ИМАШЕ ПРЕДИ ДВА ДНИ АТАКА ОТ 40 НПО....СЕГА И СРЕЩУ ВОЛЕН СИДЕРОВ..........ЗНАЧИ РУМЕН РАДЕВ И ВОЛЕН СИДЕРОВ, ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ ТЕ СА ПРАВИЛНИТЕ ХОРА. НЕ НА КОНВЕНЦИИТЕ И ДЖЕНДЪР ПАРТИИТЕ!

мноооо рублиииии.Аферим Сидероглу ефенди

ПРОТИВ ИК...и се оказа,че има недекларирана колекция...ОТКОГА я има? От миналата седмица? НПО нали поемат ангажимент ЕДИНСТВЕНО да следят изпълнението на ИК-по детски градини и училища....Оказва се, че осъществяват и надзор в/у собственици на произведения на изкуството...Вчера по БНТ при Кошлуков-Валерия Велева и Виктор Лилов...Лилов /признал се за гей публично/ накрая обвини в общи линии противниците на ИК за сталинисти, фашисти и т.н.....не чух точно израза, но беше в този смисъл...

Точно щях да питам какъв е тоя Антикорупционният фонд . както си мислех е на някое НПО. решили са да се самоназначат като Будната съвест. И под предлог, че уж се борят с корупцията да правят опити за саморазрава с всички неудобни и пречещи на НПО дейностите.

В България, ако не познаваш политиците, преди избори, и нямаш идея за кой да гласуваш, е достатъчно да следиш ДИР.БГ една седмица....... И като видиш, кои политици се погват, излагат, и мачкат, и бъдат осирани от медиите.....СИ ПРАВИШ сметката...че те са правилните политици за които да гласуваш. Невиждана помия се изля върху Президента Румен Радев-значи е на прав Път.....Помия се излива върху Каракачанов и Корнелия Нинова, значи и те са на прав път. ПРИ МАФИЯ СРАСНАЛА СЕ С ДЪРЖАВАТА, ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ИЗВОД!

ами като не обича ,,джендърите,, е ,,некоректен,,...!!! а ,,герп,, са маистори на ,,законният рекет,,...!!! въртят ,,законите,, както едно време ...,,бухалките,,...!!! е...от време на време им ,,тупат,, полицаите но си е ,,техен,, електората и ...,,търпят,,...!!!

Изобщо отново се занимават с глупости и симулация на дейност. От изкуство и галерия в БГ... Нищо не можеш да спечелиш. Или почти нищо. Съвсем другаде са проблемите. В енергетика, ВЕИ, горива, цигари, алкохол, храни, наркотици, банки. Ама там никой няма да пипне. До някъде Волен си заслужава да го дъвчат, защото се сдружи с кучетата. Не издържа.

Глейте ся... Таз' Бяла Златка пак взе да Му се опъва, и гаче ли забраи как преди ривеше, и как после прикоткана и "обгрижвана" беше...!!! И ей за тва (за напомняне и укротяване) е подадена на "комисията"...!!! Дааа...!!!

фащай аероплана за краварника и там разказвай на дженддърите твоите третополови словоизлияния. Have a nice trip!

И той ли с търговска дейност се занимава??????

тои сидеров балха ще го ухапе с тая глоба

Румен Радев, Волен Сидеров, Красимир Каракачанов, Корнелия Нинова, върху тях започна всекидневно да се излива помия......СЕЩАТЕ ли се защо? Конвенцията:) Защо за ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ от ОП не се излизва такава помия.....ЩОТО е послушник и проводник на Герб, ама от най -заклетите. Дори Симеонов, каза че бил за Конвенцията, ама май Каракачанов и Сидеров му се скарали и размислил...не точно, но в този смисъл се изказа!

Сидеров е начетен човек и с опита на годините си би трябвало да знае, че съюзиш ли се с Дявола, нищо добро не те очаква. А това му е за втори път. Така че нека очаква още изненади...

Сидеров е ,,ХОДЕЩ КАЛКУЛАТОР"....както го охарактеризира Валери Симеонов в едно интервю! А специално за това,можем да му/вярваме!

По-скоро въпросът е КОЙ даде на Волен джобни стотинки за да излага в галерията си Жорж Папазов? За привържениците на управляващата партия пояснявам - не е брат на Дончо Папазов, а елитно парижко име, пило абсента си с Пикасо. Картина на Папазов под 400 хлд. евро няма по търговете.:)

Няма такива цени за Жорж Папазов. Най-много до 40 000 евро може да стигнат.

Осемдесет хиляди лева може да стигне рисунка на Златю Бояджиев.:) Явно не считате изкуството за нещо кой знае колко ценно? А Сидеров излага и Сутин (от същата парижка комапния), и Константин Щъркелов, Цанко Лавренов. Подобна галерия няма в България, нито Румъния. Изкуството няма цена, но най-общо сидеровата галерия надхвърля 4 млн. лева. Да е жив и здрав, но официално е работил като народен представител последните 10 г. - от закуски в бюфета на НС ли е събрал тази скромна сума?

какво стана с КТБ???? какво стана с христо бисеров??? Защо иван костов не е в затвора за разпродаването на БЪЛГАРИЯ за жълти стотинки??? Питам всички джендъри от психо десния сектор?????

ТЕ ей тия дето погват сега Сидеров, трябва да знаят,че падне ли Герб , те си заминават преди Герб И бОйКо! Погват, Сидеров за нещо недоказано, ЩОТО е против Истанбулската Конвенция! Банкянския Вожд Бойко Милиарди открадна Сидеров за едно нищо го погнаха!

ТОЗИ ПЪРВИ СИГНАЛ!

преди 2-3дена обясняваха как се пуска сигнал, явно някой анонимен е успял да се научи

Е ОПАСЕН за всички малки държави в европа и спонсор на терористите. Колкото по далеко от този съюз,толкова по добре.

Волен меценат!?!?! АТАК Асега дей България? Ми колтурен май? Нема вече бие студент след друс-друс !:)))

джендър недоносен....)))

НЕ управляват,България върви в правилната посока.

МОГАТ ДА МУ ПОДУХАТ НА МИКРОФОНА САМО, ТЕ ХУБАВО НЕГО ПОГВАТ, АМИ ТЯХ КОЙ ДА ПОГНЕ...ЩОТО ЗАРАДИ ТАКИВА , КАОТ ТЯХ СМЕ НАЙ ТЪПАТА СТРАНА

ПОЧВАТ ГО ПАК, ПОНЕЖЕ СЕ ОСЪЗНА И НЕ ИСКА ДА ИМ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА ЗА КОНВЕНЦИЯТА НА ДЖЕНДЪРИТЕ..... И НИНОВА ТАКА ПОГНАХА, И ВСИЧКИ И ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ....ВСЕКИ КОЙТО НЕ СИ ПРОДАВА ДЕЦАТА.

Воленчо играе по свирката на тоя, дето плати най-много. Продължавайте да гласувате за това леке, което поддържаше правителството на комунистите и турците, а сега и на другите комунисти герб.

Ще продължа да гласувам за него, защото МАФИАТА е срещу него, значи той е правилния човек.

Яжте му.....

Коментари - Подадоха сигнал срещу Сидеров до Антикорупционната комисия | Днес.dir.bg

Подадоха сигнал срещу Сидеров до Антикорупционната комисия

Антикорупционният фонд сезира новата Комисия за борба с корупцията, че лидерът на "Атака" Волен Сидеров не е декларирал своята картинна галерия.

Обратно в новината

Коментари - Подадоха сигнал срещу Сидеров до Антикорупционната комисия | Днес.dir.bg

Коментари

Комисарите от ЕС правят това което правят всички комисари - политически-мотивирани репресии срещу всеки който не се съгласи с унищожаването на народа си. Ле Пен във Франция, Сидеров в Бг, Берлускони в Италия, и т.н. Местната прокуратура безропотно изпълнява комисарските заповеди. Някакви си там цапаници не били декларирани... а полицаите ги бият по улиците и никой не преследва биячите.

Тези пък смешници ще глобяват Болен Варадеров за картини с 1000 лева. Златният пръст изхарчи 5 пъти повече отколкото и е получавал легално през живота си само по курорти като Варадеро и скъпи петзвездни луксозни хотели из Европа, тези ще го глобяват с една хилядна от комисионните му!

Времето на Сорос, Нпо изтича, в Унгария изядохте МЕТЛАТА, падне ли Бойко Борисов от власт, вие Соросоидите си отивате още преди Борисов...... Долу ръцете от Румен Радев, оня ден и него злепоставяхте 40 НПО, хаха, сега Волен, УТРЕ кой е наред , всеки който се противопостави на Мафиотската ви СТРУКТУРА!

който се цепи от колектива, колектива дружно му го нацепва! Иначе честно не ставаш душа! беше златен пръст на ДПС и БСП, после на ГЕРб сега пак на ГРОБ хехе честно все тая вече!

Веднага захапват въдицата. Телевизия Алфа,години наред промиваше мозъците на балъците,докато Волен си постигна целта. Влезе във власта и забрави всичките си обещания към ония,които измами. Вече не желая дори името му да чуя на този лицемерен продажник.

Самия факт,че НПО го Атакувате, ОЗНАЧАВА,че Волен е всичко друго но не и продажник. Кои са тези мишки от Нпо, кой е гласувал за тях, ? мишленцааа А зад Волен от 13 години гласуват дежурни 400 000 гласа и винаги е в Парламента!!!!!

чий е тоя твРът електорат..

"Бият Паниковски?!"-Да спасим неопетнения обеденен и обиден патриот Волен Сидеров!!! Плачи дете,баща ми е невинен!

да ти го ...... в устата соросоидни

НПО-та и корупция за милиони левове, те се захванали със Сидеров и неговата галерия !

Ритайте ГЕРБАДЖИЙСКАТА КОФА с момия и на избори,ГЕРБ е тръгнала да продава Българските деца на ДЖЕНДАРИТЕ

ВЧЕРА, ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ИЗПРАТИЛ ЕКИП да разследва НПО-За джендър науките, което е ходило да пита Българксите деца,моменца дали им харесвало да обличат РОКЛИЧКИ..... Това,след като не е приета Истанбулската Конвенция, означава че НПО за джендър науката е за СЪДА по сегашната ни Конституция. Ето за това днес ВИЖДАМЕ тази помия ПРОТИВ СИДЕРОВ! ГЛЕДАЙТЕ АЛФА ТВ, НА ВОЛЕН СИДЕРОВ......там е ясно за какво става дума......ВМЕСТО ЦАЦАРОВ да разследва джендър НПО, ВОЛЕН не издържа и.........Подкрепям Волен в Борбата да спасим Българските деца!

Или си политик, или си търговец!Двете са НЕСЪВМЕСТИМИ!!!!!!!!

Сидеров,спокойно.Боко ще оправи положението.Трябва му златния ти пръст да крепи правителството.До сега как те оправя.То не бяха клек шопове,то не беше НАТФИЗ,то не бяха самолетни истории.

ЯВНО от Герб,и Нпо, не знаят че като удрят по мазилката боклука и прахта,ще падне върху тях! Времето, ще покаже:)

ВЧЕРА, ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ИЗПРАТИЛ ЕКИП да разследва НПО-За джендър науките, което е ходило да пита Българксите деца,моменца дали им харесвало да обличат РОКЛИЧКИ..... Това,след като не е приета Истанбулската Конвенция, означава че НПО за джендър науката е за СЪДА по сегашната ни Конституция. Ето за това днес ВИЖДАМЕ тази помия ПРОТИВ СИДЕРОВ! ГЛЕДАЙТЕ АЛФА ТВ, НА ВОЛЕН СИДЕРОВ......там е ясно за какво става дума......ВМЕСТО ЦАЦАРОВ да разследва джендър НПО, ВОЛЕН не издържа и.........Подкрепям Волен в Борбата да спасим Българските деца!

помията върху помиярника се излива.

Извинявам се, но ПОМИЯРИ, да изливат помия, вурху някой, ми идва в повече!

То май декларациите излизаха (виждат се в) в регистрите по към април-май. Та нищо чудно да си е подал декларация човекът но "умните и красивите (по Р.П)" да не знаят как да проверят. А може просто от злоба да са поприбързали. Изобщо НПО ли е не ми го хвали....

Много глупости се пишат тука бе, с мазни пръсчета миришещи на сланина трак, трак и Сидеров герой, Сащ-кравари прости, Раша най переспективна и непобедима във всичко. Ха,ха, ха!

Само от това "переспективна" става ясно колко ти е акълът и колко ти струва мнението. Бегом да доучиш българския език, после може и да ти обърнем някакво внимание!

Аз пък не бях гласувал за АТАКА....но сега след този сигнал , Волен Сидеров ме СПЕЧЕЛИ , като гласоподавател...... НПО, вън от България и доло Бойко Мутрата и Герб!

първосигнален.

Искаме ДАНС да разследва това НПО Антикорупционният фонд. Да бъдат изведени на светло и обявени всичките му източници на финансиране, всичките разходи. Въобще кой му плаща и какви задачи му поставя. Виждаме, че американските НПО създават Наказателни групи (както евреите преди 1944г - една такава бойна група убива националиста генерал Луков). Някой се опитва да създава полека паралелни структури на властта, първоначално уж помагат и насочват. Явно наистина върви някакъв опит за преврат. НПО започват кампания, с която ще искат да установят контрол над държавните органи. Много спешно ДАНС трябва да се намеси и да бъдат извадени на светло всичките дела на тези 40 НПО. Както направиха в Унгария, Русия. И какъвто закон има в САЩ. Същият закон ще свърши работа. Свидетели ставаме, как американски НПО се опитват да се намесват и да влияят на работата на български държавни органи, без да са оторизирани за това от българския народ на избоори. Или САЩ се опитва да манипулира държавните органи и то нагло и безочливо. Колониално управление.

РАЗСЛЕДВАЙТЕ БОЙКО БОРИСОВ, А ТОЙ ДА ОБЯСНИ ЗАЩО, СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА 11 ГОДИНИ , КОЯТО НЕ ПРИЕМАТ В ШЕНГЕН?

ко да го праим..да го пратим от Бруксел в Швейцария на село ли..

СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ ИМАШЕ ПРЕДИ ДВА ДНИ АТАКА ОТ 40 НПО....СЕГА И СРЕЩУ ВОЛЕН СИДЕРОВ..........ЗНАЧИ РУМЕН РАДЕВ И ВОЛЕН СИДЕРОВ, ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ ТЕ СА ПРАВИЛНИТЕ ХОРА. НЕ НА КОНВЕНЦИИТЕ И ДЖЕНДЪР ПАРТИИТЕ!

мноооо рублиииии.Аферим Сидероглу ефенди

ПРОТИВ ИК...и се оказа,че има недекларирана колекция...ОТКОГА я има? От миналата седмица? НПО нали поемат ангажимент ЕДИНСТВЕНО да следят изпълнението на ИК-по детски градини и училища....Оказва се, че осъществяват и надзор в/у собственици на произведения на изкуството...Вчера по БНТ при Кошлуков-Валерия Велева и Виктор Лилов...Лилов /признал се за гей публично/ накрая обвини в общи линии противниците на ИК за сталинисти, фашисти и т.н.....не чух точно израза, но беше в този смисъл...

Точно щях да питам какъв е тоя Антикорупционният фонд . както си мислех е на някое НПО. решили са да се самоназначат като Будната съвест. И под предлог, че уж се борят с корупцията да правят опити за саморазрава с всички неудобни и пречещи на НПО дейностите.

В България, ако не познаваш политиците, преди избори, и нямаш идея за кой да гласуваш, е достатъчно да следиш ДИР.БГ една седмица....... И като видиш, кои политици се погват, излагат, и мачкат, и бъдат осирани от медиите.....СИ ПРАВИШ сметката...че те са правилните политици за които да гласуваш. Невиждана помия се изля върху Президента Румен Радев-значи е на прав Път.....Помия се излива върху Каракачанов и Корнелия Нинова, значи и те са на прав път. ПРИ МАФИЯ СРАСНАЛА СЕ С ДЪРЖАВАТА, ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ИЗВОД!

ами като не обича ,,джендърите,, е ,,некоректен,,...!!! а ,,герп,, са маистори на ,,законният рекет,,...!!! въртят ,,законите,, както едно време ...,,бухалките,,...!!! е...от време на време им ,,тупат,, полицаите но си е ,,техен,, електората и ...,,търпят,,...!!!

Изобщо отново се занимават с глупости и симулация на дейност. От изкуство и галерия в БГ... Нищо не можеш да спечелиш. Или почти нищо. Съвсем другаде са проблемите. В енергетика, ВЕИ, горива, цигари, алкохол, храни, наркотици, банки. Ама там никой няма да пипне. До някъде Волен си заслужава да го дъвчат, защото се сдружи с кучетата. Не издържа.

Глейте ся... Таз' Бяла Златка пак взе да Му се опъва, и гаче ли забраи как преди ривеше, и как после прикоткана и "обгрижвана" беше...!!! И ей за тва (за напомняне и укротяване) е подадена на "комисията"...!!! Дааа...!!!

фащай аероплана за краварника и там разказвай на дженддърите твоите третополови словоизлияния. Have a nice trip!

И той ли с търговска дейност се занимава??????

тои сидеров балха ще го ухапе с тая глоба

Румен Радев, Волен Сидеров, Красимир Каракачанов, Корнелия Нинова, върху тях започна всекидневно да се излива помия......СЕЩАТЕ ли се защо? Конвенцията:) Защо за ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ от ОП не се излизва такава помия.....ЩОТО е послушник и проводник на Герб, ама от най -заклетите. Дори Симеонов, каза че бил за Конвенцията, ама май Каракачанов и Сидеров му се скарали и размислил...не точно, но в този смисъл се изказа!

Сидеров е начетен човек и с опита на годините си би трябвало да знае, че съюзиш ли се с Дявола, нищо добро не те очаква. А това му е за втори път. Така че нека очаква още изненади...

Сидеров е ,,ХОДЕЩ КАЛКУЛАТОР"....както го охарактеризира Валери Симеонов в едно интервю! А специално за това,можем да му/вярваме!

По-скоро въпросът е КОЙ даде на Волен джобни стотинки за да излага в галерията си Жорж Папазов? За привържениците на управляващата партия пояснявам - не е брат на Дончо Папазов, а елитно парижко име, пило абсента си с Пикасо. Картина на Папазов под 400 хлд. евро няма по търговете.:)

Няма такива цени за Жорж Папазов. Най-много до 40 000 евро може да стигнат.

Осемдесет хиляди лева може да стигне рисунка на Златю Бояджиев.:) Явно не считате изкуството за нещо кой знае колко ценно? А Сидеров излага и Сутин (от същата парижка комапния), и Константин Щъркелов, Цанко Лавренов. Подобна галерия няма в България, нито Румъния. Изкуството няма цена, но най-общо сидеровата галерия надхвърля 4 млн. лева. Да е жив и здрав, но официално е работил като народен представител последните 10 г. - от закуски в бюфета на НС ли е събрал тази скромна сума?

какво стана с КТБ???? какво стана с христо бисеров??? Защо иван костов не е в затвора за разпродаването на БЪЛГАРИЯ за жълти стотинки??? Питам всички джендъри от психо десния сектор?????

ТЕ ей тия дето погват сега Сидеров, трябва да знаят,че падне ли Герб , те си заминават преди Герб И бОйКо! Погват, Сидеров за нещо недоказано, ЩОТО е против Истанбулската Конвенция! Банкянския Вожд Бойко Милиарди открадна Сидеров за едно нищо го погнаха!

ТОЗИ ПЪРВИ СИГНАЛ!

преди 2-3дена обясняваха как се пуска сигнал, явно някой анонимен е успял да се научи

Е ОПАСЕН за всички малки държави в европа и спонсор на терористите. Колкото по далеко от този съюз,толкова по добре.

Волен меценат!?!?! АТАК Асега дей България? Ми колтурен май? Нема вече бие студент след друс-друс !:)))

джендър недоносен....)))

НЕ управляват,България върви в правилната посока.

МОГАТ ДА МУ ПОДУХАТ НА МИКРОФОНА САМО, ТЕ ХУБАВО НЕГО ПОГВАТ, АМИ ТЯХ КОЙ ДА ПОГНЕ...ЩОТО ЗАРАДИ ТАКИВА , КАОТ ТЯХ СМЕ НАЙ ТЪПАТА СТРАНА

ПОЧВАТ ГО ПАК, ПОНЕЖЕ СЕ ОСЪЗНА И НЕ ИСКА ДА ИМ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА ЗА КОНВЕНЦИЯТА НА ДЖЕНДЪРИТЕ..... И НИНОВА ТАКА ПОГНАХА, И ВСИЧКИ И ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ....ВСЕКИ КОЙТО НЕ СИ ПРОДАВА ДЕЦАТА.

Воленчо играе по свирката на тоя, дето плати най-много. Продължавайте да гласувате за това леке, което поддържаше правителството на комунистите и турците, а сега и на другите комунисти герб.

Ще продължа да гласувам за него, защото МАФИАТА е срещу него, значи той е правилния човек.

Яжте му.....