Кунева обеща нов орган да бори корупцията, ще има и награди

Меглена Кунева обяви, че до края на април Министерският съвет трябва да приеме законопроект за нов орган за борба с корупцията.

Обратно в новината

Коментари - Кунева обеща нов орган да бори корупцията, ще има и награди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сред приближени Кунева казала че е склонна да сама да влезе в затвора във връзка с престъпленията в които тя и съпруга и са замесени. С този личен пример се надявала да окуражи борбата с корупцията. Наградата от нейното залавяне щяла да дари на дом за хора с умствена изостаналост. България има нужда от повече доблестни политици като нея.

На някой хора се органи са им в главата. Млади , стари, големи, малки- орган да е.

Другарко Кунева, до кога ще създавате нови бюрократични структури? Защо не накарате съществуващите да си вършат съвестно работата за която са назначени? Ако не могат заемащите тези позиции лица, ами сменете ги. Назначете с конкурс нови. Обаче е много важно, "Кой" ще ги изпитва. Защото ако изпитващите са от сега действащите магистрати нищо няма да се получи. Най добре ще бъде изпитващите да бъдат избрани от ЕС.

На тази нагаждачка и дай само с органи да действа. Много им се кефи и сигурно ги сънува, големииии....

Вечните ПРАЗНИ приказки ! Кого си мислите че заблуждавате ?! Никой не ви вярва на нито една дума !!!

Ако искаш да ''замажеш'' нещо създай си комисия.Нима няма закони,нима липсват институции,нима досега корупцията е дейност в съответствие с законите и правовия ред в страната?!Всъщност привидно корупцията е дейност извън закона така е било,така и сега,но зад паравана нещата не са съвсем така,та нали вие корумпираните творите и законите,нали вие се облагодетелствувате от корупцията,нали богатеете от нея,нали вие първи трябва да понесете отговорност ако въобще някога се потърси такава.Механизмът е прост-аз създавам звена за да не бъда преследван за престъпленията си,а вие всички сте едно и произхождате от едно,затова последствия няма да има,каквито и комисии да нароите.На вас ви е необходима привидна дейност за да прикривате и заблуждавате било народ,за когото всъщност въобще не ви пука,било евро-бюрокрацията,която всъщност не е много по-различна по манталитет от вас,но прийомите и са по различни.Липсват воля и интерес и докато нещата стоят така,че от вас крадците да зависи,нищо няма да стане и да се промени,само ще се прикрива и подмита под чергата.

Защо прокуратурата не разследва всички премиери, председатели на на народно събрание , гл. прокурори и т.н. от 1990 година до сега, за унищожението на държавата. Те всички са национални предатели.

Сигурно ще има давност за престъпленията сигурно от 1.01.2015 насам. Иначе доста работа ще има този орган. Впрочем, защо " нов" орган? Какво му е на стария?

Този нов орган дето 18 месеца местиха бюра под името БОРКОР? Евала Кунева,как го измисли? И да знаеш,никой не ти вярва.

Без този нов орган тия три институции не могат ли да се обединят, или трябва да се назначават още държавни служители?Кунева, на всички ни стана ясно, че ти не можеш да измислиш и направиш нещо полезно за България. Ако си честна, предлагаме ти тебе първо да разследват. Ето даваме ти материал за разследване. Не искаме награда. Нека бъде приведена за болни деца.

Хайде работете по същество, приемайте го този законопроект и веднага създавайте орган за борба с корупцията по високите етажи,защото рибата се вмирисва от главата,не го разтягай с общи приказки,въпреки че от образа на снимката лъха основно нечистоплътност и липса на такива намерения!С това трябваше да почне реформата в съдебната система -създаване на специализиран съд и прокуратура за борба с корупцията по високите етажи,а не шест месеца имитиране на дейност, мижи да те лаже -разделяне на ВВС на две колегии и разни други брътвежи!И това трябва да е конкретен закон само за високите етажи ,за да не се размажат понятията и обират пешкира ниските ,които по принцип си имат закон за държавния служител,в който влиза и корупцията!Освен това новия орган както речи да е сбор от сбора,няма нужда ,а отделен орган само срещу политици,че от идват проблемите ни!

Кунева за мен е една червена ШУШУМИГА която се гушна с отстъпника на Синята идея Раданчо. Да почне да бори корупцията с отмяна на 15 те лв. взимани от всеки избирател, харчени от партийците като безотчетни пари начело с партийните секретари, до Бойковите охранителни афери, Станишевото пиарство, Хидроинженерството на Доган, аферите на смешника Бареков, изцепките на Сидеров. Само с нова конституция и президентска република може да има промяна.

герб(главното е ежедневното разрушаване на бг)

Начело на този нов ОРГАН ЩЕ ПОСТАВЯТ ДЕПУТАТА ОТ ГЕРБ С ТРИТЕ ВИСЯЩИ ДЕЛА.

Червената кукувица съм я възприемал като една шушумига която не е способна да направи нищо срещу Бойко и Златев, Хидроинженера Доган, Пиара Станишев, Руснака Сидеров, Смешника Бареков и др. От европарламента спиране на реакторите и ключе на запалките. Единствен изход Президентска република със смел ВОДАЧ.

Новия орган всъщост е един по-дебел к...р в който ще назначат "въшки" от управляващите партии и коалиции да се борят сами със себе си. Това е подигравка "крадеца вика дръжте крадеца".

Корумпираните предатели на България създават нов орган за борба с корупцията ????

Това означава, че в държавата само "този" орган ще работи или "онзи" трибуквения които сме свикнали да ни показват след избори и т.н.

Главата ти е турски кенеф бе пломбиран уличен клепар!

кое ще е повече наградата или плащането по корупцията

Щом Кунева се е заела с корупцията вече край корупция в България няма да има, точно така както вече няма и енергетика благодарение на нея.

Главни прокурор на Сърбия -Главният прокурор Баич е категоричен, че според свидетелствата на Цветан Василев има достатъчно основание българската прокуратура да повдигне обвинения и да вкара по затворите между 3 и 4 хиляди души от измисления елит на държавата - облечени във власт, но практикуващи корупция.

Според него става дума за съхранявани от Цветан Василев 672 Записи на заповед, удостоверяващи, че политици, общественици и лица от културните среди са получавали безвъзмездно огромни суми от банкера. Става дума за раздадени близо 1 млрд. 382 млн. лв. Сред зависимите са трима български евродепутати, като двама от тях са политически лидери. Трима шефове на парламентарни групи, 41 депутати от настоящия парламент и още 52-ма вече бивши народни представители, почти цялото ръководство на БНБ, двама премиери, двама президенти на държавата, шефове от прокуратурата и съда и т.н. Драгич съобщи още, че Василев е разкрил и истинските собственици на важни бизнеси в България, зад които привидно стоят офшорни компании. Пред сръбските медии той дава само един конкретен пример с Булгартабак, който след съмнителната приватизация минал в ръцете на Пеевски, Доган и мощна алкохолна фирма. По думите на банкера двама бивши българки премиери имат и скрити дялова във фалиралата КТБ, притежавайки акции на приносител.

Куневицоооо,как ще хващаш самата себе си, мариии ???

"Крадецът" организира комисия ср/у крадците! Нея кой ще пребори. Предприсъединителните документи не ги е подписвала за без пари ( особенно за 1,2 и 3-ти блик на АЕЦ-а)!

и 4-ти..

Да започне с Балкан,Марица1-3 и 3-ти и 4ти блокове!

А приватизацията ще влиза ли в правомощията на новия орган. Приватизацията беше най-голямата и масова кражба в историята на държавата.

А кастинг за новия орган ще има ли?

Трябва да сме нащрек. Обикалянето на Уестингхаус около Козлодуй е ясна. Реактор няма да има, ама продажба може. НЕК, БЕХ и други есота и мота са във фалит. Е тук мисля, че комисионната вече е взета.

Подавам сигнал за ЦвЦв? 6 апартамента дали са на стойност 250000? И се почва от тъщата, от наследство, от заем, ьофтинко му продали двата, защото е Убав и кво??? Нали донесохме някакви дискове от Германия-Швейцария?!!! Май и командировачни и парички платихме. При кого са на отговорно пазене??? Хайде не създавайте допълнителни комисии и органи. Засрамете се. Можете да започвате веднага, ако имате желание. Ама не ви стиска. Имитацииките ви вече не минават.

органи да искаш у нас. А корупцията? Ами корупцията вълци я яли! Да не са луди да си врътнат кранчетата, особено номенклатурната комунистическа снаха!

БATKO

Подавам следния сигнал: Една българска министърка затвори 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй, лъжейки че така искали от ЕС. Оказа се че това не е вярно, а тя го е направила срещу подкуп, състоящ се в назначаването и за еврокомисар, където тя натрупа милиони с нищонеправене. Кога ще си получа наградата?

ЗАКРИВАНЕТО НА ТЕЗИ БЛОКОВЕ Е ОДОБРЕНО ОТ МЕНЕ ЗА СИГУРНОСТТА НА ДЕБИЛИ КАРТО ТЕБЕ. ЗА КОЕТО НЕ СЪЖАЛЯВАМ, ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ЕДВА 1% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА, МАЙḰАР И БОГАТО, ЗАКРИВАМ ТЕМАТА!

Що слагате минуси, защото не сте участвали в делаверата ли??? Писна ми някой да ми казва кое е хубаво за мен!!!

Безкрайно запознатия, по-полека с процентите че си отчайващо зле по математика, 1% тогава означава преобладаващата част от българския народ.

Теб пастрока ли те лашка,че си се превърнал в дебил?

ОКЕЙ БЕШЕ ИЗВЪН ТЕМАТА, НО ПО ТЕНМАТА, ТОЗИ КАЛИГУЛА ЗАЩО НЕ Е ИЗТРИТ ОЩЕ ЗА ОБИДА? ВСЕ ПАК НИЕ НЕ СМЕ В СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ, А В ЕВРОПА БЕ КРЕТЕН-АУТИСТ-ЦЕНЗУРАТОР ФАШИСТ! НЕ МОГА ДА ТЕ ОБИЖДАМ ЛИ? ПО КОИ ПРАВИЛА НА ЧОВЕШКОТО ПРАВО? А ПЕРЕМЯНОВ? ТИ МОПЖЕШ ДА НИ ОГРАБВАШ, А АЗ ДОРИ НЕ МОГА ДА ТИ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА ДЕБИЛНА СЕЛСКА. НЯМАШ ШАНСОВЕ. ПАК ТИ КАЗВАМ- ПРЕДАЙ СЕ ЧЕ КАКВО ТЕ ЧАКА, НЕ ИСКАШ ДА ЗНАЕШ!

Много искам органа на Ку-кунева да заработи, за да се открие наново почивната станция Белене.Там е идеално място за около 1000човека,които за 26г.разсипаха държавата ни.

Много ми се иска да нашибам другарката Пръмова ,за това дето много убедително говори глупотевини.Ама така искам да я шибам,шибам,шибам....и ,отзад и отпред....с пръчка,до посиняване, че най-сетне да се засрами и да престане с тая чалга,дето цели 26 г. я твори.

ЕМИ ТОВА Е. ИСКА ТИ СЕ ДА НАЕБЕШ ГРАНИ, АМА НЕ ТИ СТАВА КЛИТОРА ОБРАЗУВАН ОТ МИШУНГА - ДОБРО ЯДЕНЕ И ЕФТИНО ОБЛИЧАНЕ НА ПОРОВЕ.

Колко странно и жалко, управляват ни хора, които не искаме ни да видим, ни да чуем. Те си правят за сметка на България каквото си искат, кервана си върви, а ние си лаем, а трябва да е ОБРАТНО.

ПЕРЕМЯНОВ, КАК Е ХАВАТА. ПОТЪВАТЕ ЛИ? ПОТЪВАЙТЕ ПОТЪВАЙТЕ! ХАХАХААААА... ПИЕШ ЛИ МИ ОТ ЧУЧУРА, ПИЙ, ПИЙ ОТ ЧУЧУРА НА ЖИВИТЕ, ИСТИНАТА И АЗА. ХАХАХААА

аз не знам кой пише такива грозотии

Гербоухите престъпници са проклятието на България. Докато тая мафия изпълзяла от ъндърграунда не бъде изчегъртана из основи, държавата ни няма да тръгне напред. Никога до сега такова чудо не е било, при никое друго управление. Убийствата, отвличанията, грабежите, омаскаряването, мракобесието, убийствената простотия, некадърността, наглостта, корупцията, дебелащината, безочието...отново са на върха в държавното управление. Веднъж бяха най-брутално изхвърлени от властта, но за съжаление тъпите зомбирани гербоушковци отново ги върнаха. Затова народът е казал: "Прост народ - слаба държава".

ТИ ЗАЩО МИ ИЗТРИ МНЕНИЕТО БЕ КРАТУНКОВЕЦ?

КУНЕВА, ТВОЯТ КУНЕВ ДНЕС ПОД КОЙ НИК ПИШЕ ПО ФОРУМИТЕ, ПРЕДИ СЕ КАЗВАШЕ... КЪСАТА ПИШКА. ДНЕС Е ВСЕПРИЗНАТ ФОРУМЕН ЦЕНЗУРАТОР, ТАКА ЛИ Е? ТОВА Е ТЕМА, КОЯТО НИ ИНТЕРЕСУВА, ДРУГАРКО "ДЕМОКРАТ", ОЩЕ ПОВЕЧЕ НА ЕВРОПЕЙСКО НЮВО! КОИТО ВИЕ СВЕДОХТЕ ДО ПАРТИЙНИ ЕЖБИ НА НАЙ, НАЙ, НАЙ- НИззКО НИВО. ТАКАВА ПАПЛАЧ ПРОСТО НЕ НИ Е НУЖДНА НА ВЪРХА, КОЙТО СТЕ СИ ЗАЕЛИ С ПРЕВРАТИ!!!! ПА ДАЛИ ТРИЕТЕ, МИ Е БАШ ПРЕЗ ТРЕТОТО ВИ ТАШО - ЦЕНЗУРАТА ПО МЕДИИТЕ.

до всеки депутат - по един служител от НАП, денонощно. Да отчита всички приходи и разходи. Електоратът ще му събира заплатата. Все ще ни е по-изгодно да платим много пари на 240 почтени души, отколкото другите 240 ще ни отмъкнат.

ДЕПУТАТИТЕ ДА БЪДАТ НАМАЛЕНИ НАПОЛОВИНА. КАТО СЕ ВЪВЕЖДАТ СПАЗМИ ЗА СПЕСТЯВАНЕ ОТ БЮДЖЕТИТЕ, ТО РАЗУМНО Е ДЕБИЛНАТА ПАПЛАЧ, ПЪРДЯЩА В ПАРЛАМЕНТИТЕ ДА БЪДЕ ИЗНЕСЕНА. И БЕЗ ТОВА ТЕЗИ ТРОЛОВЕ НЕ ЗНАЯТ ДОРИ ЗАЩО СА ТАМ. ЗА ДА ШМЪРКАТ БЕЛО, ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕХНИ КВОТИ, ИЛИ ДА ДОЗАКОПАЯТ ЗЕМЯТА МИ. ВЪН! КРЕТЕНСКА ПАПЛАЧ, ВЪН! И ТАКА ДА СТАНЕ!

Много приказки на пазара,айдеее!

Каква ще бъде наградата г-жо Кунева за разкритието: Как г-жа Кунева бе НАБУТАНА в парламента?

Какво стана с електронното правителство??? Кой плати масрафа по фъркащите хеликоптери над дворците на мафиотите? Кой при всяка смяна на правителството клати ДАНС и МВР? Кой при всяка смяна на властта гледа в паничката на истински работещите в сигурността и им намалява привилегиите. Иначе на вашите им намирате служби. Може ли една "барета" да взема чисто под 1000 лв??????????? Я изчезвайте, че дразните. Като направите нещо се появявайте. Стига командировачни и комисии да ни обирате допълнително. Некадърници такива, по погрешка във властта.

НЕ СА ПО ПОГРЕШКА ВЪВ ВЛАСТТА, А СА ПО ПАРТИЙНО, ФАМИЛНО НАЗНАЧЕНИЕ. ПРОСТО НЯМА ДА ИМА ПРОКА ЗА ТЯХ, ЗАЩОТО КАТО ИМ Я ДАДОХМЕ, ТЕ НЕ САМО НИ ПЛЮХА В ЛИЦЕТО, АМИ СЕ ПОДИГРАХА И С ВСИЧКИ ЦЕННОСТИ, КОИТО ИМ ДАДОХМЕ ДА ПОЛЗВАТ. ПРОСТО ТОВА Е КРАЯТ. ИЗЧЕЗВАЙТЕ!

КУНЕВА ОБЕЩАЛА НОВ ОРГАН ЗА БОРБА С ЕВРЕИТЕ. ПРЕДЛОЖИЛА НА ВСЕКИ ТЕХЕН ОРГАН ДА СЕ ПРИШИЕ ПО ЕДНО ТРЕТО МЪДО.

Искам да дам сигнал - Кунева затвори реакторите на АЕЦ срещу заплащане!

ПЛЕВЕНЛИЕВ, КУНЕВА Е ОТ ВАШИТЕ АУТИСТИ, ДА СЪБИРАМЕ ЛИ ПАРИ С ЕСЕМЕСИ, ЧЕ ДА ПОМАГАМЕ И НА АУТИСТА ВИ, ДЕТО ВИЛНЕЕ ПО ФОРУМИТЕ И ТРИЕ КОМЕНТАРИ ЗАЩОТО Е СЛАБОУМНА.

Меглена Пръмова-Кунева от одавна си пада по органите.Сега вече и срещу заплащане.

Че корупцията не тръгна ли от такива като пръмовица? Е, както казва народът, "крадецът вика дръжте крадеца".

КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ЗА КОЗЛОДУЙ А...... ПОЧВАМЕ ОТ ТЕБ ПОСЛЕ НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ ЗА БТК КРАУС ЗА БАЛКАН И Т.Н. Е ТОГАВА ЩЕ ТИ ПОВЕРВАМ ПАТКА С ПАТКИТЕ...

ЗА НЕФТОХИМ.........