Корупционен скандал в испанското кралско семейство

Иняки Урдангарин изглеждаше като перфектния кралски зет: красив, от добро, макар и не благородническо, семейство и бивш олимпийски спортист. Но сега 43-годишният съпруг на испанската принцеса Кристина е замесен в безпрецедентен корупционен скандал, който заплашва да опетни цялото кралско семейство.

Обратно в новината

Коментари - Корупционен скандал в испанското кралско семейство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не случайно думите "спорт" и "прост" се състоят от едни и същи букви...

Абе,на тоя измислен херцог с низш произход,що му е такова индианско името!?Иняки Ундаргарин-това звучи много индиански,да не е от племето на нашия Винету?Дали не е син на някой племенен вожд на сиуксите,команчите, или апахите?Между другото хората от Палма де Майорка,знаят ли,че тоя "кралски,индиански зет"им е"херцог"?...Ха.ха.ха...:)))

Защото е баск. Сигурно си чувал за баските?

Разбира се,че съм чувал за баските-тези хора-нито испанци с испанците,нито французи с французите,-както и за тяхната измислена и бленувана държавица-Еускади!За тяхната терористична организация ЕТА-също съм чувал.Също така съм чувал и за тяхната"футболна гордост"-спортен клуб"Атлетико-Билбао"...А ти чувал ли си за Генералисимус Франсиско Франко и Бахамонде както и за това баските каква"хурка"ядяха най-редовно по време на неговото управление?

Ето, тук се вижда каква е разликата между Испания и Швеция и защо Испания НЕ е правова държава, а Швеция е правова. В Швеция действат жестоко правилата на правовата държава, а едно от тях са обявени за държавни служители на всички които получават заплатата си от държавния бюджет, като почнеш от чистачката в администрацията ,минеш през министри депутати лекари магистрати учители и стигнеш до президента и дори краля е обявен за държавен служител. И наказанията са жестоки, защото закона се спазва, това е свалило корупцията до минимум. Докато това правило ( а и много други) не действа в Испания и не случайно тя има висока корупция по върховете. Нивото на корупцията в 21 век главния фактор за развитие на икономиката и демокрацията. Колкото е по- високоразвита демокрацията, толкова корупцията е по- ниска и икономиката е по-развита. Испания няма развита икономика именно за това, че не успя да построи правова държава и за това е потънала в дълбока неолиберална криза.

Единственият начин да се спаси авторитета на кралския зет е да се изпратят български следователи, български прокурор и екип български съдий. Това трябва да свърши българския консул - модерния ляв.

Eи разцепи ме от смях !! ххахахахахахахах . Aма не забравяи че може мистериозно да се разболее ако стане напечено .

Защо ни занимавате с глупости? Какви са тези мижави 1 милион корупционни? За играчите у нас това са си джобни. В Испания нямат ли си обществени поръчки, че да бръкнат по-яко в кацата с меда?

бах маа му,хандбалист-херцог,почти като -професор по бокс