Румен Миланов става шеф на БОРКОР, Петко Сертов - заместник

Бившият шеф на НСБОП и НСО о.р. ген. Румен Миланов ще оглави Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерския съвет (БОРКОР).

Обратно в новината

Коментари - Румен Миланов става шеф на БОРКОР, Петко Сертов - заместник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едни и същи мутри се местят от една държавна хранилка на друга...

И не само се местят от една-на др-все синекурна длъжност,а и,без изискуема квалификация-напр лицето-социален министър-МТСП-сега-Тотю МЛАДЕНОВсъс сп.вИк,но-не работил по спец-та,която уж е учил,но-работи-каквото не му е работа-М-р МТСП??????????? Няма ли да се сезират комептентните най-сетне???????? пл.н/15.03.2011

Милиционерите над спецоветер очевадно...

Тъй де ... няма зер да си оставят `бойните` длугауи на едната-му пенсия или редова заплата я . .. /// ... Абре Симеоне -- батака с бюджета оправи, на отвъдчерноморците скри топката ... какво се церемониш с тез `наште` махленски шмекери още ?!

Как точно Център за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност се съкращава БОРКОР? Не трябва ли да е ЦППКОП?

Е това не се очакваше . ПЕТКО СЕРТОВ заместник на РУМЕН МИЛАНОВ. ТАКОВА РАЗМИНАВАНЕ В преценките за знанията ,компетентността,уменията ,интелегентността между СЕРТОВ И МИЛАНОВ. ТЕ МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА СИ РАЗМЕНЯТ МЕСТАТА. СЕРТОВ НАЧАЛНИК НА Румен. Кой то прави преценките за служителите просто не му е ясно кой колко и какво може. ЗА това не вървят работите в МВР.

КОГАТО СЕ ОПЛЕТЕШ КАТО ПИЛЕ В КАЛЧИщА, ЗАПОЧВАШ ДА ПРАВИШ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ. ОТ КАКЪВ ЗОР Б.Б. щЕ СЪЗДАВА НОВА СЛУЖБА И щЕ СЕ ОТДЕЛЯТ ТАКИВА ПАРИ? КОЛКО ДОБРЕ ЗВУЧИ-" щЕ СЕ АНАЛИЗИРАТ МОДЕЛИТЕ НА ПОВЕДЕНИЕ НА ПРЕСТЪПНОСТА...." А КОИ щЕ АНАЛИЗИРА ??? Г-Н. МИЛАНОВ - ВЪЗПИТАНИК НА АРБ-МВР ОТ МИНАЛИ ГОДИНИ И СЛЕД ПРОМЕНИТЕ ОЦЕНЕН КАТО БЕЗЦЕНЕН КАДЪР, ПРЕМИНАЛ ПРЕЗ ВАЖНИ ЗВЕНА..ПРОСТО СЕ НАМИРА РАБОТА НА ХОРА ,КОИТО МОЖЕ БИ ВЕЧЕ НЕ СА ЗА МВР- В ДНЕШНО ВРЕМЕ. ТОЛКОВА СРЕДСТВА СЕ ХВЪРЛЯТ ХЕЙ ТАКА.

Какъв е тоя зор да намираме все нови и нови службички на бивши ченгета, доносници, митничари, съдии, депутати и какви ли още не? Как не се намери работа за експерти по нови технологии, насърчаване на малки и средни предприятия, здравен мениджмънт, екологични производства, културен туризъм, образование, наука и т.н. - все неща, които могат да оформят гръбнака на една по-модерна икономика, на едно по-съвременно общество.

Абе много стнаха ченгеджийските структури в тая държава. При соца всеки трети беше доносник и само в един хубав филм ги редяха роднина - милиционер, роднина - милиционер. Сега при ГЕРБ не стига че полицията стана повече от армията, ами продължава да се разраства с нови измислени звена, за да удовлетворят маниите за величие на Бойко Борисов и апендиксът му Цветан Цветанов. Най-гадното в случая е, че хора, които вече веднъж са били изхвърлени от системата - като Петко Сертов и Румен Миланов, отново се свикват да служат под знамената на Архангел Михаил. С това управление няма да прокопса нито България, нито управляващите я в момента кръстосани с нарцисите ГЕРБерчета.

Миланов е дялан камък. Започнал от КАТ на "Черна маца", минал през БОП, НСО и какво ли не, с голям опит. Заместниците - един от СДС, друг от ДАНС /ДС, БСП, БКП/ - пак професионалисти. Редно е и РЗС на Янето да има заместник, за да не се заиграва с флашките.

Ако пак назначи Бойко човек свързан с бивщитеслужби оттеглям доверие към него!

И АЗ

циркаджии

Бойко вървиш по пътя на царя и ще стигнеш на правилното място.

съм!

А дали от млекарската фирма "Бор Чвор" няма за ги съдят за интелектуално пиратство?

Уместен въпрос!?Развесели ми следобеда с този коментар!!!

С истинско нетърпение очаквам коментарите на КГБ, за да разбера изключителния тактически замисъл в тези поредни комунистически назначения! После да не стане като с Танов и дансаджиите! А П. Сертов не беше ли и ДС-кадър?

Както и да ме назовете, онова ми нещо, дет вече не ми става, нема а ми стане и под другото му име. :)))))))

Нека започне от бившите си колеги от КАТ към Дирекцията на полицията... Много пачки с пари се пазеха в служебните каси по едно време...

Петко Сертов - ББ сигурно се шегува?! Чакаме подходящ пост и за Станишев, Румен Петков и др.

И аз познавам един, дето иска да е директор, ама на...водопад! Или поне капитан на маломерен кораб и управител на смесен магазин и два манастира.

Ха ха, все еднода лекуваш алкохолизъм с алкохол!:))

Викат му: "Клин клин избива." Той сигурно и Бойо е клин!

Стискай зъби народе, защото има още хора на който трябва да се отблагодаря каза ББ и народа "дружно"изпълнява повелите му. При непрекъснато отказване на пари за най-елементарни дейности господина продължава да увеличава администрацията си. Наглостта няма граници.

Така не е е ли по-добре, идва от на Бойко/Борисов - - ра ?