Кунева иска зам.-министър по корупцията във всяко ведомство

Вицепремиерът Меглена Кунева ще предложи всички министри да определят по един от своите заместници да стане и координатор по антикорупционни политики.

Обратно в новината

Коментари - Кунева иска зам.-министър по корупцията във всяко ведомство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проста патка, но нагла и нахална. Този министър на водопад трябва да има и секретарка, служебен автомобил и други екстри. Кой ще плаща бе грешко на аборта?

Тая не става за нищо освен за разтягане на локуми. И като има такъв , какво , той ще каже на министъра си - Ти си корумпиран ?

Направо да назначат по един който да прибира парсата от обществените поръчки и да се отчита диресктно партията , като за целта се назначат и ревизори да не отбива част от парите за собствения си джоб.Само така ще има ред.Не се наядоха управляващите.Лакомията е като пространството.

Кунева да види първо "батаците" в своето ведомство - т.е. МОН и Регионалните инспекторати. Хора, назначени на квотен принцип на партии и приятелски кръгове през годините. Нито едно назначение в тях не е случайно! В тях работят твърде много "професионалисти", които сътворяват гаф след гаф! Пълно е с пенсионери / за тях не се ли отнася Закона за държавния служител/? И още какво ли не! Ако бръкне по-дълбоко - има какво още да открие. Адмирации за идеята! Дерзайте, г-жо Кунева, дано успеете!!!

Кунева се зае да организира корупцията на по-високо ниво във всяко министерство...

Има много наши хора за назначаване и това е един добър начин, хем да им дадем голяма заплата и власт, хем правилно да канализират паричните потоци.

Защо зам-министър във всяко министерство? Направо министър, ще се направи и икономия на бюджета. Тя е "дялан камък" и "интелектуално бижу" по думите на един бивш министър. Просто да й дадат и това министерство. Но няма да стане. ББ не дава някой да е по-известен в медийното пространство от "краля-слънце".

Кунева иска зам.-министър по корупцията във всяко ведомство! Добре звучи, нали?! Разбира се, че трябва да има, щом другарката Кунева/Пръмова, го иска-трябва да се съобразим с този значим вицепремиер, а и министър на Просвещението! Но да бъде назначен и прикрепен персонално към нея, зам.-министър по корупцията. И да бъде петимен и по-пешкин момче - например др. Волен Сидеров, който е повече от подходящ, нали? Друго няма, а при това спазване, всичко ще бъде наред, разбира се!Нали така?!

отиде коня в ряката...

Тя, корупцията, си се оправя добре и без зам. министри

Че абсолютно всички министри и зам министри, воглаве с Първия министър, трябва да са "координатори по антикорупционните политики"!И да борят и да душат корупцията където и когато я видят, а да не чакат само единият ЗАМ. да я бори!Това нещо като ЗКПЧ ми прилича! Тези, които са ходили в казарма по соц-а ще знаят за какво става дума!

Зам.министри и министри "по корупцията" ще се намерят лесно!Те всички си падат по корупцията!

КАКВА ИРОНИЯ! КАКЪВ НАГЪЛ ГЬОН-СУРАТЛЪК! Заместник главната полит-гювендия иска всеки баш-сводник в политическия бардак да има заместник по целомъдрието?!? п.п.: Извинете ме за употребата на чуждици, ама явно ще се наложи да им свикваме в близко бъдеще.

"Кунева увери, че анонимките няма да са като доносите от миналото..", знае снахата как се разботи с анонимките в миналото, вервайте й, сега! А и знае как да се извърта, та да не изпусне кокала! Делан камък!

анонимките в демокрацията са "по-анонимни"!

Тази няма ли най-сетне да се умори и да миряса с глупотевините си ? Ние се уморихме да ги гледаме и да ги слушаме!

.на нас ни става неприятно да ви слушаме и гледаме как нагло и безочливо лъжете,вие срам нямате ли?станахте феодал до феодал,ще ви стигнат ли крепостните или ще си внесете емигранти?

КАК ПЪК ВСИЧКИ СТЕ ВЕЛИКАНИ ЗА НАША СМЕТКА, НАЗНАЧИ СИ АКО ИСКАШ ПО 2 МА , АМА ИМ ПЛАЩАЙ ОТ ТВОЯ ДЖОБ ,ИНАЧЕ СЕ КЪЛНЕТЕ ,ЧЕ СЕ РЪКОВОДИТЕ ОТ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА .ТАКА Е ТЯ ,КАТО НЯМАШЕ 91 ЕДИН ПИЯН ГЕНЕРАЛ ТА ДА ВИДИМ КАК ЩЕ КРАДАТ И РАЗСИПВАТ,ТО СЕГА НЯМА И КАКВО ДА СЕ СПАСЯВА ВЕЧЕ.ИМАМЕ СИ НОВА НОМЕНКЛАТУРА,САМО ЧЕ ПОЛИТБЮРАТА И ЦК СА НЯКОЛКО СЪС 10 ПОВЕЧЕ ХРАНТУТНИЦИ ИПАРАЗИТИ..

КУНЕВА,21 ВЕК Е.С МЕРКИ ОТ ПИОНЕРСКО -КОМСОМОЛСКИ ТИП ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА КАТО КОРУПЦИЯ,НЕ СЕ БОРЯТ.КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ ЗАМ.МИНИСТРИ-ТОВА НОЕТО ИМ КАЖАТ ТЕЗИ ,КОИТО СА ГИ НАЗНАЧИЛИ.НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ПЛЕЩИТЕ ГЛУПОСТИ, ЗА КОИТО НИ ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ.БОРИСОВ ВЕЧЕ ГО ПИТАХА КОЙ ВИЖДА В ОГЛЕДАЛОТО-АМИ ХАЙДЕ ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ И ВИЕ-ЦЯЛАТА ВЪРХУШКА КОЯТО ВИЛНЕЕ В ДЪРЖАВАТА И ОСВЕН РАЗРУХА И РАЗСИПИЯ ДРУГО ИМА ЛИ?ТОЗИ НАРОД МОЖЕ ДА Е ТЪРПЕЛИВ НО НЕ Е ГЛУПАВ.СТРАШНО Е КОГАТО УПРАВНИЦИТЕ ТИ СА ХЕМ НЕГРАМОТНИ ,ХЕМ РАБОТЛИВИ.И ТВОРЯТ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ ЗА КОЯТО НИЕ ПЛАЩАМЕ.НАЛИ ВИДЯ КАКВО СТАВА В КТБ.ЩО ЗА НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ.Е КАК ЕДНИ И СЪЩИ СЕ ВЪРТИТЕ 26 ГОДИНИ И ЗА ВСИЧКО СТАВАТЕ, ОТ ВСИЧКО РАЗБИРАТЕ А ,СЪСИПАХТЕ БЪЛГАРИЯ.

За разлика от сигналите за друг вид нарушения, при сигналите за Корупция, може да има много участващи в корупционна схема. Така че, би трябвало такива сигнали да ги проверяват хора които може и да арестуват нарушителите. Не може да пращат сигнал за корупция до Шеф на държавна фирма- Данъчно, Полиция, за да провери дали е верен сигнала, защото и самия Шеф на фирмата, може да е част от корупционната схема... Разни Шефове на държавни фирми, вместо да вземат мерки срещу свои корумпирани слубители, им казват ( явно от некадърност или корупция) ""сами да се съдят помежду си- корумпирани и некорумпирани"". Излиза че корупцията е проблем на отделния служител( който трябва да събира доказателства и да съди други корумпирани служители), а не за цялата фирма- Данъчно, Полиция. Би трябвало в всякак подобна фирма да има хора занимаващи се с корупцията, за да събират сигнали и да ги пращат за проверка ( без да разпространяват данните от сигнала и събраните материали, преди да е завършила проверката- от ДАНС или други).

............без да разпространяват данните от сигнала и събраните материали, преди да е завършила проверката- от ДАНС или други, ЗАЩОТО ако се разчуе кой служител свидетелства срещу корумпиран Шеф на фирма, а Шефа все още не е арестуван в затвора, става доста тежко положението за служителите свидетелствали за корупция на свой Шеф.

За излизане от икономическата криза са необходими две неща. Всеки българин трябва да има гарантиран минимален доход, независимо дали работи или не. Което означава, че на безработните трябва да се плаща безсрочно, докато е безработен в размер на 50% от МРЗ. Това е първия стълб за излизане от кризата. Втория стълб е повишаване на МРЗ до оптимално ниво. Радвам се, че все повече хора узряват за това. Докато тези две неща не бъдат направени, няма излизане от кризата. Финландия първа в света въвежда принципа на безусловния доход, според който всеки безработен ще получава 50% от МРЗ. Холандия я последва, но при тях освен безработните, и всички други ще получат добавка от 50% от МРЗ към заплатата си. Швейцария също е решена да го въведе. Да им е честито, те са първите влезли в новия свят, който очаква човечеството. Този нов свят е неизбежен. Който се противи и не го приема е обречен на икономическа и социална криза и гражданска война.

Оказа се, че еврейската юдейска история е съчинена от тях самите. Никога не са били роби в Египет и историите за уж техния бог са измислени. Десетте божи заповеди са заимствувани от Вавилонската религия, но там тези заповеди са били спеснати от друг бог. Евреите са едни лъжливи и крадливи псета, бич за човечеството. Оказа се, че еврейската юдейска история е съчинена от тях самите. Никога не са били роби в Египет и историите за уж техния бог са измислени. Десетте божи заповеди са заимствувани от Вавилонската религия, но там тези заповеди са били спеснати от друг бог. Евреите са едни лъжливи и крадливи псета, бич за човечеството. Оказа се, че еврейската юдейска история е съчинена от тях самите. Никога не са били роби в Египет и историите за уж техния бог са измислени. Десетте божи заповеди са заимствувани от Вавилонската религия, но там тези заповеди са били спуснати от друг бог. Евреите са едни лъжливи и крадливи псета, бич за човечеството.

Този нагла,алчна и продажна сврака наистина се взе много на сериозно и почна здраво да се окопава.Мисли сигурно да векува?

Тези зам.-министри, само ще събират доброто или ще се занимава и с организацията?

Нима ни трябва още един орган-Прокуратура, АДВФИ, Боркор, Данс, МВР, а сега и за инспекторатите, които по принцип са излишни-отдавна! Един изготвен доклад нямат по правилата, обективен, етичен и професионален. Всичко е на мой човек, твой човек, този министъра го харесва, трябва да внимаваме! Формалисти, хрантутници, едва ли са "най-големите професионалисти"! Ревизия, незабавно, пълна на всички намаляване на чантаджиите от села и паланки на държавна софра!

Дай, дай, дай боже дай.... още администрация, ерго - още карупция и още евробююрократични проекти. Простотията, антибългарското мислене и най-вече алчността и некадърността, вече ни затриха.

куни ти си ангел мой чудовището от Лох Нес

ВСС - Сам ще се 'проверява' ... (Тътен от Хохот. Навсякъде.) ..а тая Сега - Подчинените на БашКорупционерите да ги били били 'антикорумпирали' ... ---> ВЪН !, просто - всички ВЪН !!!

"Кунева иска зам.-министър по корупцията във всяко ведомство" Функционалните му задължения ще бъдат да я "обгрижва" ли?

ЕТО ТАКА СЕ СЪЗДАВАТ РАБ.МЕСТА! БРАВО КУКУНЕВА, МНООГО СИ УМНА!

Една метла и трябва на тази с по добър двигател ракетен по възможност. Абе кой ли пък те иска да не говорим пък да ти чете простотийте. Избори и отивай в историята бабке може и в сливен.

...на тази да поиска "рИформа" на очевидното си "кривослодство" и безочитловият си "гьонсуратлък " !

чантаджиите!

при всичките тези закони направо ще утрепем рибата

както те сложиха за министър на образованието да сложат пеевски за зам министър по корупцията само предлагам

Ами нужно е да има зам министър по корупцията: то с толкова корупция министърката сама не може да смогне, трябва и помощник в далаверите.

Искате да доите народа със заплати, а? Ненаяла се сган!

ако изхакат още веднъж сайтовете на министерствата със снимки, нелицеприятни, може пък и нещо да понаправят

Мис Корупция ще води борба с корупцията....!? Последния виц, за смях или рев! Има ли някой, който да е нанесъл толкова огромни щети във финансово отношение на народа и държавата си от тази кошмарна личност!? Всеки един момент от нейната кариера и дейност е белязан със предателство , продажба и унищожение на българското на безценица! Всяка нейна стъпка и час луксозен живот струват провалени съдби и трагедия на маса сънародници!

така, както я гледаш, хрисима с тънкото грасче, с костюмчето

Вие питате: Защо избраха Кунева за министърка? Ние отговаряме: Защото тя няма нито идея, нито план, нито концепция, нито визия.

Е тя докато отговаряше за корупцията, нищо не правеше освен кокетно да изкаже някоя умна мисъл, а сега, когато е министър на образованието, изведнъж се плесна по челото да иска зам.министри ПО корупцията, малко ли хрантутници има , които освен да чакат датата на заплатата, ами сега и да ги възнаграждават за още едно престъпно платено бездействие. Резултат-никакъв. Браво, Кунева, вървиш все по-нагоре ....

таз година министър, догодина-президент

......поредна глупост, зам. нинистри да гонят корупция. Ало...о...о. нали има ДАНЦ, БОРкур, полиция, прокура..туря, съд и още милион чиновници. Ужас тая съвсем изтрещя....Аде бегай дома, че ми писна от глупости....

е най-големият грях.

не си прав, като се взрях в снимката и осъзнах че хубостта е най големият грях. ще кажа само едно и свършвам - куни ти си ГРЯХ и започвам да свършвам/като те гледам

.....допълнителната работа на зам. министрите и допълнителни пари,.. Hали??!! Eи, докато не излапат държавното корито, няма да се спрат!! Bзеха, и дървото му да гризат!! ;))

Кунева,време е да се замислиш за греховете си,вместо да говориш глупости.

Какви грехове.Тя вече е забравила кога за последен път е правила секс.

Секса грях ли е?!

тяможе и да е забравила ,но устата и НЕ ! Не си мисля това което не се вижда каква разпоретена е ....Всичко дава ....само да е на ...ВЛАСТ !

ЛУДА , ЛУДА, ЛУДА ЖЕНА ... ПОМОШТ ...ХЕРП ...СТИГА ИДИОТИ ..., СТИГА ...

тази жена непрекъснато ръси всякакви измислици, корупцията по дефиниция е свързана с управляващата прослойка, т.е министри, депутати и президенти са част от тези процеси и един от малкото начини за контрол на действията им са независими медии/ в момента те обслужват политичекската върхушка/, активни граждани и мандатност от 2 до 4 години на всички държавни служби

И не чака да я попитат, направо си казва Йеес !