Разследват висш чиновник за 300 000 евро подкуп

Прокуратурата е образувала досъдебно производство срещу председателя на Комисията за регулиране на съобщенията Веселин Божков за злоупотреба със служебно положение.

Обратно в новината

Коментари - Разследват висш чиновник за 300 000 евро подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами Халаламбов ъщо е за пандиза

Веско, не ставаш братче! Иди си с мир

чешите си езиците . сложете записващи устройства на кварталните седянки и ще чуете ужасии и за себе си . само как е написано - една дама .. преди месеци ...миг преди ... предупреден ...300 00 евро ... смешно ,селски клюки , що не е отишла тогава в прокуратурата ами сега се сетила и изобщо има ли я тази дама . клюкари!! ВЯРНО Е ДОКАЗАНОТО !

I kakvo schte stane SLED razsledvaneto?

Пак изтекла информация! Що за институции са това? Подигравка! Искам да ни внесат държавност от Европа! Ние само се фукаме че имаме държавност още от древни времена, но много време се е минало оттогава и май че нищо не е останало от нея. Всичко е наводнено от тотална корупция, пране на пари... няма оправия

само във ВАК държат на работа след години наред злоупотреба със служебно положение - тази безочлива твар Ваня е може би най-убедителният пример за апогея на една машинописка, докопала се до секретарска длъжност, впила се като кърлеж в административната структура и трупаща гердан връз гердан за сметка на хората, на които уж трябва да е в услуга.

От тези, които са го предупредили също трябва да се търси отговорност.

малко нагласено ми се вижда :/ ,може пък и да не се е усетил, или да са го предупредили, ами тая да си е измислила ://

И като им погледнеш биографиите, само един има нещо общо с комуникациите. останалите батко и братко.

При Костов, комисарите бяха трима-четирима професионалисти,при Царо-станаха пет-седем, а при червените десетина... плюс коли, секретарки, командировки, подкупи... Питаите го тоя колко време от годината прекарва в чужбина.

Тука става дума май за голям провал на операция на МВР или за опит да се злепостави даден човек. Но е най-вероятно да ни манипулират и да ни броят за ахмаци. Вкарайте го човека първо в съда, след това евентуално в затвора и тогава информирайте обществото.Този нещастен пожарникар-премиер вече започна да измисля по-умни хватки за разчистване на терена за своите хора.

Е гати скапаният народ е гати скапаната държава!

това за Веселин Божков си е истина и не само за него, а и за доста хора в тази комисия...Те не правят нищо полезно за държавата, например: лежа си аз на морето с едно транзисторче и не мога да хвана чиста българска станция, само турски или ако съм над Варна ромънски станции...така ме хваща яд и това е от години и нищо не се прави от тази комисия да се изчисти ефира...да не говорим за скъпите GSM, на които цените не спаднаха, нищо че операторите са нароиха...и всичко това, мили ми българино, го дължим на този оплют насила човечец и на неговото обкръжение , които са назначени от Станишев...нека с него се започне, а той ще доведе дори до тези преди него, които също са в л...., до коленете...

еха 300к евро, сметай това радио каква перачница за пари ще да е. Работил съм в радио, от реклами не можеш да си докараш такива приходи за 10 години. Тоест, дори и тази която се е навила да му ги даде, има защо да се навие.

Този си поръча 2 държавни аудита А6 и Q7, щото по случайност всички участници в обществената поръчка имали формални нарушения в документацията. Едното можете да го видите на ъгъла на Гурко и Дякон Игнатий - с номер 0007 (случайно паднал се при регистрацията в КАТ) - с него се вози из София. С Q7 си ходи в събота и неделя до Ботевград.

Освен закони, е необходимо и ВОЛЯ за налагането им. Това предполага хора, които да го направят, подготвени и знаещи как. У нас и двата вида са дефицит. Държавен служител отиват или тези, които за нищо друго не стават, или тези, които отиват да работят за себе си с държавния ресурс. Това е положението.

А кой ще разследва Беновска, нейните бизнес експерименти, нейните инвестиции и обявени доходи? Някой има ли спомен кой писа на времето биографията на другаря ефенди Доган??? Точно Илиианкааа... И като се занизаха едни шефства в близки нему фирми... Въпросната дама се опитва да е ефирния еквивалент на Ирена Кръстева, но нещо не й се отдава. К2 - смешно, измислено радио - безкраен бърборилник, воден от стари моми с партиини и др. книжки....

Този треторазреден екшън нема как да извърви и по наште географски ширини. То си е направо бразилска сапунка, на която да ронят сълзи домакините, използвайки Вениш при пране, а не белина. Мнооого интересно сюжетно развитие. Тъкмо когато снаряжената като Джеймс Бонд рушветодателка да закове със запис рушветоискателя в момента на приемането на рушвета и той взел че се откаязал и аха ах да викне даже полиция. Брех маааму стара. какво лище стане до н-нахстата серия.

В Събия , Хърватско държави които не са в европейския съюз направени массови арести на мафиотски структури , корумпирани висши служители . А тука търкаляме топки .

А защо не погледнете и как и кой е усвоявал парите по Еврофондовете, за развитие на съобщенията... Интересно четиво ще са книжата по конкурсите... Особено ако погледнете и в регистирте - търговски и др...

Бойко всичко се знае в Булгаристан . Особено ти . За да има ефект трябва да направиш арести поне на две хиляди персони . И в затвора те да доказват . А не те да разиграват потънала държавица.

ЗАЩО НЯКОЙ ОТ МИНИСТРИТЕ НЕ СЕ СЕТИ ДА ВНЕСЕМЕ НА НЯКОЯ ПО РАЗВИТА ДЪРЖАВА ТЕХНИТЕ ЗАКОНИ И ПОСЛЕ АКО ИМА НЕЩА КОИТО НЕ СА ПОТРЕБНИ ДА СЕ КОРИГИРАТ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ВМЕСТО НАШИТЕ ВСЕ ДА ИЗМИСЛЯТ НЯКАКВИ ДЕТО НЕ ВЪРШАТ РАБОТА ОТ ГОДИНИ И ПОСЛЕ ДА КЛЕВЕТЯТ ПРЕДНИТЕ

Дори и за сянка на съмнение за злоупотребие трябва да се отстраняват от длъжност, както е в ЕС.

И този е тръгнал от Правец. Май беше комсомолски секретар, ...преди Валентин Златев. После ходи доказвай че във висините не се познават.

А някой знае ли коя е Илияна Беновска и с какви пари се прави това радио??? Поредната перачница на мръсни пари....радио, телевизия, вестници и списания - идеалния начин да се преперат пари за 1-2 години и след това спират за излизат. Примери много....

Май и този е тръгнал от Правец. Дали не беще там на служба преди време, май преди Златев.

Оставете Божков на мира! Той не взима решения - Делянчо му казва какво да прави и какво - не. Божков обира само трохите, нищо, че доскоро се хвалеше, че жена му е братовчедка на Станишев.

brei na visoko se celqt ,ama toq ima koi da go informira

Всъщност не е важно да го вкарат в затвора. Най-добре, и крайно необходимо е, да му обложат имуществото с данъци, да му отнемат незаконно придобитото. Е, ясно, колеги от службите са му помогнали - няма да влиза в затвора. Но е задължително да му отнемат имуществото, поне колкото могат - от съда и прокуратурата. Така и ще покажат, че са независими. Пък и най-сетне ще наложат превантивна мярка. Защото в България си струва да лежиш в затвора, стига да си обезпечен. А обратното е невярно.

Та не разбрах, кой го е предупредил? Явно машината за подкупи е добре смазана. А МВР отново се оказва на страната на мошениците.

Е , хубава работа , че то ако в тая комисия ако няма корупция къде ще има? Там е най-голямата сеч. Само си спомнете за какво става въпрос - ефир , честоти , М-тел, Глабул , Виваком и т.н. Който иска решение , бързо и в негова полза - плаща. А , и крайно време е да има некой в затвора. Не минаха ли 100 дни вече?

А тез услужливи хорица, които са го предупредили на няколко пъти няма ли да бъдат съдени за престъпление по служба?!

а бе тия хора как ги назначават в тия служби ,като винаги има човек който предупреждава какво ще става и всички акции отиват на кино,на кого служат и за колко,ББ да ги оправи щото ще му вземат главата

И В ТАЯ ГРАДИНА ЩЕ ФАНЕТЕ САМО МАРКУЧА ...

Остана и Шефа на КЗК

Da ne obiasniavat gluposti sega - lesno mogat da hvanat tozi, koito go e predupredil. A zakona za takiva triabva da e osobeno strog. I vse pak e dobre da mu proveriat dohodite na tozi - shtom e poiskal, znachi e i vzimal predi i shte ima neiasni dohodi.

Крайно време беше. Трябва да се разследва обаче цялата комисия и не само сегашния и състав, а и предишните, защото там е такова гнездо на корупция, че бедна ви е фантазията.

Този има ужасна мутра, лика прилика са си с Ирена Кръстева, ужас! Много примитиви, ама много, как ще се изчистим от тях, не знам! Затова, дерзай ББ!

Защо сте убедени, че е изтекла информация? Има ли запис как човека си е поискал пари? Или може би някой иска да го злепостави? За 0 бройки го качихте на въжето!

НЕ Е ПО ТЕМАТА-НО КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА НОВИНИТЕ ОТ 22.10 ДО 14.10?!?!

Тая комисия що тормоз ми е наложила - не е за вярване! Аз съм най-малкият Интернет доставчик в града ни, но те дойдоха точно при мене да ме заплашват и да си искат рушвета. Големите явно редовно си им плащат и нямат проблеми. Освен тая гад в затвора трябва да влязат и Димитър Монев, Константин Динев и Елена Думанова - все отбор юнаци от КРС, дето си намират за единствена работа да тормозят хората!

ЗАЩО ЛИ НЯМА ЕДИН ОБЕСЕН

МЕЖДУ ВАСИЛ БОЖКОВ И ВЕСЕЛИН БОЖКОВ ИМА РАЗЛИКА. СТАВА ДУМА ЗА РАЗЛИЧНИ ЛИЦА. ВИЖТЕ КАКВО СТЕ НАПИСАЛИ ПОД СНИМКАТА И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СПИТЕ.

Какво е това заглавие.Тук няма никакъв шеф на телеком, а на Комисията за регулиране на съобщенията.

идиоти, под снимката пише Васил Божков, а той е Веселин ..