17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЙДЕ "МАРТА" на ШИПКА -рече "светлоносеца" ! ТАМ ША ВЪ "ОПРАЯ" !

счупихме рекорда!! най-после и ние да сме първи по нещо

Теорема 1 Изостаналостта на държавата (икономическа, политическа и интелектуална) е пропорционална на броя на антиваксърите от съответната националност (включва живеещи в чужбина антиваксъри). Доказателство: Виж България (и Румъния) Други теореми с доказателство виж България Теорема 2 Изостаналостта на държавата (икономическа, политическа и интелектуална) е пропорционална на броя на простреляните пешеходци преминаващи на пешеходна пътека. Теорема 3 Изостаналостта на държавата (икономическа, политическа и интелектуална) е пропорционална на броя на напсуваните шофьори. Теорема 4 до 4 000 000

Ей ви промяната яжте малко са дай още е за промяната

Под сводката за грипа пак квичат ваксърчетата......ама нещо оредели ми се виждате май а??? Я ваксина, я злоба.....а пък и може да ухапете отзад от яд - UK махат ВСИЧКИ ОГРАНИЧЕНИЯ....май добре се справят бе фон Лайнен...

Ако можехте да четете с разбиране, нямаше да сте полу-илитерати, нямаше да вярвате в шаманизъм и във всичко отречено от науката и жертвите в България щяха да са в пъти по малко. Но явно така е трябвало да бъде. Тя еволюцията си знае работата. Преди се чудех кой се хваща на телефонните измамници, вече знам кои са. Слагай напиканият потник да те пази оъ 5G-то, че ще ти изпържи кухавелата. И гледай да стоиш далече от ръба за да не паднеш, че ще е трагедия са мозъчния тръст, чийто член си и който се топи с бързи темпове...

НАУКАТА обаче, изцяло отхвърля идеята за интелектуално превъзходство на ваксинираните - https://unherd.com/thepost/the-most-vaccine-hesitant-education-group-of-all-phds/

Англия маха ограниченията!!! https://www.bbc.com/news/uk-60047438

скоро и в други страни (за българия не се споменава, нея ше я подмине)

Ние сме страната с най-много болнични лека на глава от населението ! Всички лекари се оправдават, че нямало персонал. Ами защо тогава имаме толкова много болници питам аз ??? За да могат да точат Здравната каса ли ?!

Точно! Ето каква е схемата : 1. Довеждат пациентите до състояние на задух и страхово разстройство. 2. Провеждат симптоматично лечение на безпокойството/страховите разстройства с препарат за евтаназия ( мидазолам), известен и с това че потиска дишането. Ето пълния протокол: https://covidresource-bg.org/paliativna-medicina/ Колко ли наивни хора са си отишли по този начин? Дали всъщност са подписали съгласие да бъдат умъртвени?

от тия, колко са с "недовършен цикъл на имунизация" ? 90% ? 80%? Ако бяха един или двама, щяха да го публикуват. За или против ваксината, всички имаме интерс да го знаем. И трябва да настояваме за това си право, вместо да се дърлим. А скоро всички ще станем с "недовършен цикъл на имунизация", защото тия части от спайк протеините, които са във ваксините, вече обогатяват водните източници, както може да прочете който знае я английски, я някой друг език

Плоскоземният матриал яко ще го духа!

откак си се родил

След 10-тина дни ще почнем да чупим рекордите по оздравели - по 8-10 хиляди на ден! След карантината всички се водят служебно оздравели... Идиотска ситуация!

Земята не е плоска, нея я няма.

Антиваксъри пият урина срещу ковид https://www.msn.com/en-US/news/crime/urine-cures-covid-christopher-key-recently-arrested-alabama-antivaxxer-falsely-claims/ar-AASDxRe Егати тъпите парчета! Пият! Урина! Срещу ковид! МУСХАХААХСХАХАХСХАХАХ!

Бе те в щатите сода каустик и белина пиха ти ся за една урина го правиш на въпрос. Прости подчовеци.

Как прости?! Нали те бяха първи да бият камбаната за чипове, Гейтс, протести, фашизъм и тн. Цялата пропаганда тръгна оттам.

Продавам по 4 литра на ден! Отстъпки за количества :)

отколкото пръст. Ти скоро това ще ядеш

да питам и тази смяна експерти. Мъчи ме един въпрос напоследък. Като се видя, че имунитета срещу предните варианти не чини за никакъв спрямо Омикрон, се питам имунитета срещу Омикрон, колко ще чини срещу старите варианти? Тука в ковид гетото дали няма да се върнат? Като се имат предвид яките мерки дето спазваме... Ко прайм ся?

И все пак... От 10 умрели - 9 неваксинирани...Факт! Неваксинираните умират от ковид 9 пъти повече.

А ваксинираните умират я в катастрофи, я някой ги наръгал... те така. Седи мирен, няма да останеш да векуваш, ще си идеш преди нас от тази земя.

Надай се :)

Те ваксаните ще почнот да мрът масово след 10 години и от банална хрема, когато са набоцкани с 30 дози и тотално компрометирана имунна система.

Има ли още хора които вярват на тази стъкмистика? Известно, че хората починали с ковид са с 2, 3, 4 други заболявания. Заключения от патолог не се търсят; съгласно политиката на болницата, която естествено е винаги про-ваксърска, на неваксинирате се пише, че умират от Ковид ( въпреки другите заболявания), а ваксинираните, разбира се, от другите си заболявания! Отделно действат други ефекти - неваксинираните се тестват много по-често и е много по вероятно да бъдат диагностицирани с Ковид и убедени да постъпят в болница. Относими и важни са и следните добре документирани от науката психологически ефекти, все в полза на ваксинираните, които никак не са за пренебрегване : - Пласебо ефект - https://en.wikipedia.org/wiki/Self-fulfilling_prophecy- с сподер него, болничния персонал има очакване, че ваксинирани ще живеят, а другите ще умрат, и в резултат точно това постига. Отделно влияе и това, че ограничените ресурси на болниците нарочно се насочват към тези с уж по -големи шансове ( т.е ваксинираните) в опит да си подобрят отчайващата статистика за смъртност. Ето ви данни за увеличената обща смъртност през 2021 ( годината с ваксините) спрямо 2020 ( пак „пандемична“ година, но без ваксини: https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps#excess-mortality. Дали пък нещо не мори ваксинираните?

Не. Нещо мори неваксинираните, може да е 5г-то!

В България има 107 лаборатории, които издават "зелен сертификат", т.е лицензирани са. Та, ако тези 46 000 теста ги разделин на тези 107 лаборатории, което не е правилно защото различните лаборатории са с различна натовареност, но нямаме друга информация, та като разделим 46 хиляди на 107 , пада се по 430 теста на лаборатория. Да приемем, че за един тест са нужни 5 мин, дори са малко, излиза, че лабораториите са работили по 36 часа за последното денонощие, което пък за беля е само 24 часа... Дори и за два дни, при 8 часов рабботен ден на лабораториите, не може да се генерира тази цифра от 46 000 теста. Ха ха ха...

Ако приеме, че във всяка лаборатория работят по минимум 3-ма лаборанти, пак излиза, че е трябвало да работят по 12 часа без прекъсване за да се генерират 46 000 теста. А бе цялата работа смърди та се къса :))))

Какви лаборанти, бе... Сигурно си мислиш, че полето се копа на ръка

Служителите в лаборатория се наричат лаборанти... Зацепваш ли, овчи мозък???

Обработват се много проби наведнъж, а не една след друга, с машини, автоматизирано Живеете още в пещерите, нямате представа от съвременно производство, електроника и автоматизация

Един цикъл на една от машините само в една от лабораториите обработва между 40 и 50 проби наведнъж. То бива да сте идиоти ама вашето вече минава границите.

Тъпак си ти, три коментара си написал и трите са тъпи като теб. Технологичното време за обработка на един човек е не по-малко от 5 минути :))) Ваксаните наистина сте слабоумни :))))

А пробите наведнъж по 50 ли се взимат бе умник?! За взимането на всяка проба заедно с регистрацията отиват поне по 3 мин.

Че всяка голяма верига лаборатории има десетки, а някои вероятно и стотици филиали. А машините обработват по 20-30 проби на час. Всяка машина. Антигенните тестове отделно дето се правят и по отделенията на болниците.

Тъпак си ти, има технологично време за регистрация, взимане на пробата и обработката ѝ, но ваксинираният ти овчи мозък не може да го осъзнае :)))))

107 регистрирани лаборатории имат по 100 БДПта или манипулационни. Бодимед да не е само на едно място? Синево откриват като луди...ти не си информиран не че си тъп

Имат не по 100, по 200 :)))) И пред Бодимет 3000 човека опащка за тест... Пий си хапчетата. Ваксайте се и не мислете много :)))Разбирам, че ви е яд вече че сте се прекарали, но това е положението, изборът си е бил ваш :)))

Един пример за мисленето на съвременната наука- пикочната киселина е полезен антиоксидант, но парадоксално предизвиква нарушения на кръвоносните съдове, как така? И се търси отговора, усилено. Ами много просто- пикочната киселина НЕ е антиоксидат, дипломирани глупачета. Същото е и с другите им постижения, амбициозна базирани на измислени постулати.

а на какво се базираш ти, сульо?

редовно. Органолептично.

на данни и логика, драги пульо

Моля ви не се ваксинирайте ! Нека има ваксини за нас простите, които не сме против ваксинацията, нас не ни мислете, гледайте вие да сте "чисти" от ваксината. Не пречете на естественият подбор !

Имат подем на броя гласове. Явно вирусчето не се отразява зле на неваксинираните които са го преболедували.

И как го изчисли ?

Който чупи - купи! Сега да ни купят нов рекорд, като чупят стария!!!!!!

Броят на заразените не е важен, а броят на починалите. В БГ той е огромен на фона на населението и брой заразени! Много ниска здравна култура, доста прост народ, Над 70% неваксиниран - това е резултата. ''Благодарим'' на Кимченун Петков и Муньо Крадев.

че ти не си прост значи си ваксиниран Лолова, Коритаров, Сасоли, Боб сагет ..- все вакснати плоскоземци. Много си вярваш капутче, като овцете преди да заколят стоиш в ступор от страх .

От 1.1.22 до 16.1.22 са починали 78 с пълен ваксинационен цикъл - т.е. повече от 14 дни след втората игла. Това са хора, ПОВЯРВАЛИ, че няма да умрат след ваксина....

Strikercho

Швеция, 18.01 - Заразени 97,200, починали 45. България 11,180 заразени, починали 92-ма. Ако имаш елементарни познания по математика, ще видиш какво е съотношението. Швеция има население сходно с България, но над 80% са ваксинирани. И това може да си го набието дълбоко в г.зовете, защото в главите ганьовски не помага.

Няма как България да стане Швеция и със и без ваксини,стига елементарна пропаганда.

Ха-Ха-Ха

А има ли Швеция пенсионери с 60 или 100 евро пенсия, и как последната се отразила на здравния статус на хората? Освен ако твърдиш, че здравния статус няма нищичкко общо с изкарването на ковид, и коя да е друга болес.

Ступихте рекорда по плоскоземство.

и плоскоземна не си

Ма кък така? То не вторник бре?!&$

Се води неваксиниран. Преди пълнеха статистиката и с умрели от катастрофи, а сега и с ваксинираните :))))) Кажи им вакснати овце и не ги обиждай повече.

Мунчо, човек с 2 дози се води ваксиниран в регистъра. Тва, че ти не искаш да се ваксинираш не засяга нормалните хора по никакъв начин. Ако искаш спири и да пиеш вода, все ми е тая.

С 2 дози се водят неваксинирани ако умрат според регистъра, ПЕДЕРЧО

ваксината вода пил ли си? Явно не - чак сега пиеш . Аман от тъпоумни копелдаци следващи гайдаря, който ги води на заколение. Те те плюят ти мислиш, че дъжд вали.

В цяла европа на такива антивакерасти, дето разнасят зарази им оразват правата. Що си мислиш, че тук ше е различно ? Кат не щеш аразявай се колкото ис искаш с квото си искаш, но си стой у вас !

ваксинирал ме е заразявал и мога да кажа че той го изкара по-тежко. Така че може да се гръмнеш спокойно и да пукнеш след поредната дозичка. Ще те боцкат през месец докато кръвчицата ти не стане бъркоч.

А такаааа! София, Варна, В.Търново, Враца, и т.н. не бяха ли с плакати на протеста преди 5-6 дена? Сега следва при приемане в болница на всеки участник в антиваксърски прояви да му се връчи предварително сметката за лечение! Няма аз и всички нормали хора/ваксинирани естествено/ да издържаме тия малоумници!

Кой издържаш ти бе патко?

Няма проблем, но си искам обратно здравните осигуровки внесени до момента, както и тези от допълнителното здравно осигурявала. А ваксините с чии пари са платени, кокошка такава

Мрачна картинка 2/3 са против всякакви мерки. 1/3 се мъчи да оцелее въпреки съпротивата на 2/3. Поголовно се вдигат цени всякакви. Режим на тока заради невъзможност да се плати. Старци от страх за грабеж не спят през ноща. Поради смъртноста в близките месеци ще има изпразнени жилища в следствие на това нахлуване в чужда собственост /грабежи не дай боже и убиства/. Оцелелите след това ще съжаляват че са оцелели. Полицията безсилна да въдвори ред. Скъп бензин ниски заплати вихреща се инфлация. Пенсиите изядени от инфлацията. Масово изселване в други страни с жестоки рестрикции заради ваксините. Бързо намаляване на населението в рамките на 2 години. Останалите на границата на човечноста за оцеляване. Избори след избори без да има някакво положително политическо решение. Извън това жестоко противопоставяне на ядрените държави. На тези които са живяли без война ще им се стори че са живяли в рай. По младите в безпътица заради обстоятелствата в които са поставени. Дано не съм прав все пак надеждата умира последна.

са овце викаш. Дано си прав

Утре може 80 000 теста да направите и ще подобрим рекорда. Много ми е чудно как тествахте толко хора.

НЕ ЗНАМ КАКВО КАЗВАТ:”НАУЧНИТЕ ИМ ДАННИ@,НО МОЯТ ЛИЧЕН ПОГЛЕД-ВИЖДА! ОТ ТРИЙСЕТИНАТА СЛУЧАЯ(НЕ ЧУТИ,ЛИЧНО ВИДЕНИ),ОТ ВСИЧКИТЕ ЗАРАЗЕНИ С ЧУМАТА,САМО ТРИМА-БОЛЕДУВАХА ТЕЖКО,ЕДИНЯТ ОТ КОИТО -ПОЧИНА...ВСИЧКИТЕ -РЕАЛНО ВАКСИНИРАНИ! ОЩЕ ТРИ СЛУЧАЯ,СЛЕД ПЪРВА-ИНЖЕКЦИЯ: НА ПЪРВИ И ТРЕТИ ДЕН:ИНСУЛТ,ИНФАРКТ! ТРЕТИЯТ-ПРЕБОЛЕДУВАЛ,БЕЗ-“СЕРТИФИКАТ”,СЛЕД ИНЖЕКЦИЯТА-ЦИТИКИНОВА БУРЯ,ЕДВАМ ОЦЕЛЯ!!! ТОВА НЕ ПРЕЧЕШЕ НА-ФАШИСТИТЕ ОТ-РЗИ,ДА МУ КАЖАТ,ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА СИ СЛОЖИ И-ВТОРАТА ИНЖЕКЦИЯ!!! ЧОВЕКЪТ ОТКАЗА,ХОДИ СИ-НЕСЕРТИФИЦИРАН! ТРИБУНАЛ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Тия ваксинираните дето са умрели е станало щото са кекави, тях и вируса щеше да ги затрие. В нормалната Европа никой не умира от ваксини, в България мрат от ваксините и Ковида по една и съща причина - болни и затлъстели хора, с един куп скрити проблеми дето като ги вакснеш или ги тръшне настинчица и дават фира. Отделно вземи и калпава здравна система. Прекалено много умират в България от ваксини и от Ковид в сравнение с другите страни, не че нещо им има на ваксините или Ковида е чак толкова страшен, просто българите са явно най-зле здравословно и за това.

В Благоевград.... макетата си мислят че са безсмъртни и си живеят все едно че го няма КОРОНАТА. Това е резултата като слушате глупостите на Мангъров и Кантарджиев!

това е провал на министърката фармацевт.

В момента по продажните телевизии тече новината (поради изчерпване на програмата на ковид цирка) вече се появи кръстоска между грип и ковидиотизма наречен "ТУИНДЕМИЯ" Няма такава пропаганда, баце...

В дебелите медицински томове пише,че най важното нещо при лечението на коронавируси,грипове и изобщо всички респираторни заболявания е спокойствието! А какво правят медиите,политиците и корумпираните доктори нон стоп от сутрин до вечер - всяват страх и психоза,затова имаме и толкова много починали от какво ли не...

да ве тъпако , те тия с двустранната пневмония точно от тревожност измират.........а и нещо си противоречиш - антиваксърите сте разкрили вече великата конспирация , що пък се тревожите ( 90% от починалите са неваксинирани). Трябва да сте спокойни щото всичко ви е ясно..........

ВСЕКИ ВИЖДА,КАКВО СЕ СЛУЧВА ОКОЛО НЕГО! ШАМАНСКИТЕ ОТВАРИ,НЕ САМО СА-НЕЕФЕКТИВНИ,А В МНОГО СЛУЧАИ-ПРЕДИЗВИКВАТ-ТЕЖКО БОЛЕДУВАНЕ И СМЪРТ!!! НАЙ МАЛКО-НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! ПРОДЪЛЖАВАНЕТО,С ТЕРОРИСТИЧНИ ДЕЙСТВИЯ,ДА СЕ-ИНЖЕКТИРАТ-ЗДРАВИ ХОРА,С ТИЯ ТЕЧНОСТИ,СРЕЩУ -НЕВИННА ХРЕМА,Е-ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! НЕЗАБАВНА ОТМЯНА НА-ИЗВРАЩЕНИЯТА,ИЛИ-ОСТАВКА! ТРИБУНАЛ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Е вресльо, мислиш че крещенето ще валидира глупостите ти ли. Пиши нормално.

В момента съм с ковид 19,карам го,като грип - болки в гърлото,главоболие,болки в горната част на гърба,лекувам се с нещата,които съм се лекувал и при грип,предполагам,че това е Омикрон... Не е страшен вируса,лекувайте се в къщи и не се тъпчете по болниците,защото няма нужда,оставете тежките случай да отиват там! Основна роля за пълненето на болниците имат медиите и математика Витанов,доктов Кунчев и още няколко корумпирани подобия,които не спряха да всяват паника и така вкараха леко болни хора в болниците,което натовари цялата система...

не се научиха, че една птичка пролет не прави. Ти първо оздравей, изчакай да минат 3-4 месеца без последици като тромби, миокардити, бъбречни кризи и други, пък тогава пиши, че не е опасен бил за теб. Иди го разправяй на погребаните с вируса колко е нищо работа.

ФАКСАНИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛЕКУВАНИ ЗА КРОМИД …. АМИ НАЛИ СА ФАКСАНИ ВСЕ ПАК ОПС, ТЯ ПЪК ФАКСАТА ШИТ ИЗЛЕЗНА

да блесне и да предизвика сензация, мисирката квичеше : "СЧУПИХМЕ АНТИРЕКОРДА НА КОВИД ЗАРАЗЕНИТЕ!" Квийк, квийк, квийк, квийк! Рекорд или Антирекорд? Вече съвсем се побъркаха,за пари са разтворили задните бузи до скъсване...

TheBeast

Няма такова нещо като антирекорд !

Включи си телевизора :)

За ваксинирането - ваксинацията не е от обществено значение, а от лично такова. Защо? Защото както официално се знае, ваксината не спира вируса да зарази ваксинирания, не спира ваксинирания да разпространява вируса. Ваксината евентуално би помогнала на индивида да изкара по-леко срещщатата му с вируса НО про условие, че индивидът има добра здравна картина, т.е здрав е, без заболявания, ако иам заболявания никой не дава гаранция , че изходът няма да е летален.. Та, затова ваксинирането не е от обществено значение.

Не. Проблемите на обществото не са с чертичките на тестовете. Проблемите на обществото са с многото хора в болница и в гробищата, заради което се налагат и мерки. Седни пак да помислиш за общественото значение на ваксините, че до тук не ти се е получило.

И кое е общественото значение? Питаш ли се на запад при толкова заразени ваксинирани, дали е възможно да нямат починали или си мълчат за всичко. пример в България 10 почимали ваксинирани дневно при 20 000 заразени( 10%) В Франция при заразени 500 000 мислиш ли не са 10 % починали? Помисли какво ти съобщават и какво крият Или те нямат проблеми с сърдечни заболявания, и прочие.

Общественото значение на тези кандидати за ваксини се роди от няколко месеца като се разбра че не дават имунен отговор. От колко години ни хранят с боклуци и отрови? А, не това е личен избор, така ли? От десетилетия има значими заболявания от които умират повече хора. Нещо да се е направило? Или и това също е личен избор. Списъка е много дълъг, но единствените за сега издигнати в култ са тези пусти кандидати за ваксини.

Точно от обществено знаечение е, поради причините, които ти написа - помага да се изкара по-леко вируса и да не се стига до болница. Така се разтоварва здравната система и повече хора, които имат нужда, могат да получат здравна грижа. Не случайно 2021-та е годината с най-много починали в България от 1915-та година, когато е била епидемията от Испански грип. А много хода си отидоха и от други заболявания, заради ненавременно лечение. Когато болниците са пълни и лекарите са на предела на силите си - смъртността се повишава.

Да, ама ще има заклет президент за 5 години и ПП-премиер за 4 години. Това е по-важното...

В Англия спряха тестването на безсимптомни хора и "болните" намаляха с 41% за един ден. Днес даже и статистика не пускат по ВВС-то.

това къде го прочете, бе

ОТВОРИ И ЧЕТИ!

май не разбира много английски, спират да изискват PCR тест на тези които имат положителен антиген тест и те водят доазан случай само с антиген тест. Това се прави защото капацитета в Англия за PCR тестове е 800000 на ден и удариха лимита. Или си толкова малоумен, ме не можеш елементарна информация да вденеш или си гнусен трол, който разпространява фалшиви новини.

Ваксинираните щели да измрат след 2 години. Неваксинираните измират СЕГА.

гледам тука пълно с експерти. Мъчи ме един въпрос напоследък. Като се видя, че имунитета срещу предните варианти не чини за никакъв спрямо Омикрон, се питам имунитета срещу Омикрон, колко ще чини срещу старите варианти? Тука в ковид гетото дали няма да се върнат? Като се имат предвид яките мерки дето спазваме... Ко прайм ся?

се и ще разбереш

три пъти. Добре съм. Благодаря! А отговор на въпроса ми?

Свещеникът казва че задгробния живот е по-добър. Няма болести и ваксинации...

нещо избягвате отговор на въпроса, дето питам. Пък се пишете експерти. Иначе задгробния живот е гарантиран и за мен, като за всички. И точно затова не бързам. Затова и се ваксинирах.

Аз и тумба от ваксинирани тука се борим с нокти и кръв да спасим живота на антиваксърите тука като опровергаваме конспирации, докато антиваксъри продължават да ми пожелават тромби. Ала стига ми тая награда, един ден да видя единични бройки умрели от ковид за година.

Загрижил си се за нас ! Къде беше преди ковид? Тогава умираха по 250-300 на ден, лецемерен палячо?!

Ех, и "благодаря за малкото което правиш" става.

всеки си решава сам, остави ги( Аз ги дразня с истината, защото хорската глупост е забавна. 9:1 !!!

Браво на вас бре. Утре като ви дадат да си шибнете цианкалии и да се подпишете на документ, че тоя дето ви го дава не носи отговорност, подписал е договори с правителствата, които не са публични, и си гони продажбата на кило, ще ви дигнем паметник. Паметник на борците за повсеместна ваксинация. Само дето предполагам, че и кучетата ще серат на него.

би било чест

56-тия пациент пак се е изхлузил от усмирителната риза :)

Абе, къде са дежурните тролове да обесняват, че това са бройките от събота , неделя и понеделник, а не от един ден?

Аз и двама колеги сме сред новите "болни". Ако шефът не ни прати профилактично на тест, нямаше и да разберем. "Ваксини" срещу безсимптомна болест, не слагам!

аз мисля, че сщупихме рекорда по брой на населението... вече сме накъде към 35-40 милиона... какво не вярвате ли?? ми хайде пребройте ги де

Най накрая ще се свърши веднъж за винаги.... И става това което говори Мангъров от 2 години на сам ...

Нищо от това, което каза Мангъров, не се случва.

И всички да се заразят, все ми е тая. Продължавам да не разбирам истерията от една тривиална зараза/болест! Нито е първата, нито ще е последната.

Излиза, че ваксърите бавно но славно намаляват. Радостна новина за естествен подбор - овцете намаляват.

Ваксърите не намаляват - всеки ден хиляди се ваксинират (дошъл им е акъла...) Но неваксинираните намаляват бързо - от всеки 10 умрели от ковид, 9 са неваксинирани

само с една или с две дози,без бустерна! Вчера казаха по продажните телевизийки, че са починали 161 души, от които 92% неваксинирани, което значи 8% ваксинирани, или 11-12 души ваксинирани са починали! А колко е действително броя на набодените с непълен курс на факсинацията УДОБНО не се казва! Да не се окаже, че повече от половината са с доза или две? Отделно от това се премълчава колко от тях имат сърдечно съдови заболявания и др.? Стъкмистика...

Откъде ги намират толкова много за тестване? Аз от година някъде познавам 1-2 ма да са се тествали и то заради визи за пътуване в чужбина. Всеки кихнал и със сополи ли слагат в болница ? Всички да сте живи и здрави и по-спокойно, че стресът също разболява !

ми значи или си някъде по родопите или си безработен

Просто нямам деца ученици, отдавна се изучиха

Изнудиха хората с жълтата звезда АКА зелен сертификат да се тестват по 2 пъти седмично, за да ходят на работа или в големи магазини. Изнудиха и родителите и учениците да се тестват веднъж седмично, за да ги допуснат до училище. От там идват бройките, за да се поддържа истерията. Сега сме в сезонния грип и всеки сопол се пише на модерната болест.

Благодаря за отговора ! +++

Болницичният натиск продължава да намалява и спасна до 5200 заети легла. Ако ще и 100000 на час да позитивират, настинката си е настинка. Не е лесно. Мегатронът го наби на математиката и ваксо-ковидарщината.

е, как ще намалява натиска като данните от днес показват увеличаване на хората в интензивните отделения?

И за това варненско прекрати всякакви планови дейности и остави само борбата с Ковид?

и ти ще прекратиш и планови и всякакви операции

Лекарите взимат пари по клинични пътеки за направени операции и процедури, как спрени операции ще се заплащат, бе, съвсем се побъркахте....

Тестовете не различават грип от ковид, затова са такива резултатите, в момента върлува лек грипен щам "Камбоджа".

най-глупава опорка.

нещо я приеха и вече спряха ПСР. Ама ваксаните тролове повече знаят.

Никакъв ПСР не са спирали в САЩ, стига с тая стара опорка, дори най-тъпите антиваксъри вече не я използват.

Нацистите всяка сутрин са съобщавали колко евреи за арестувани и колко евреи за изгорени в крематориумите.

не, не са . даже тва нещо с горенето не е напълно доказано

TheBeast

Нищо не са съобщавали ! Преди да пишете нещо за нацизма не е лошо да се запознаете с историята !

съобщавали са и още как, чела съм оригинални вестници, че трябва да се избият всички евреи, защото в СССР всички са евреи, и ако не ги избият, ще донесат комунизма в Германия. А има и сгради в които са измъчвани хората, всякакви, не само евреи. Както и свидетели, които си казват че ужасните викове кънтели из квартала. Мнозинството е било много наясно какво става.

Сертифицираните разпространители на заразата за щастие все още остават малко. :)

Да, заразата се разпространява предимно от неваксинираните, които у нас са три пъти повече.

Напротив, ваксаните сеят заразата сред неваксинираните защото те ходят навсякъде необезпокоявани. :)

и неваксинираните ходят навсякъде необезпокоявани. Заведенята не са пълни с ваксинирани, а с неваксинирани

не се пускат в заведенията, тъпьо.

Пускат се без проблеми и без контрол.