Корнелия Нинова: Съюз с Татяна Дончева няма по три причини

Промяна на името на коалицията и съпредседателски пост са били две от исканията на лидера на "Движение 21"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първата е, че си гнусна и тъпа като нея. Втората е, че си крадлива и граблива като нея. Третата е, че и двете сте отвратителни и полезни, колкото употребен презерватив.

Дъртата вуйна искала в лодката си да прекара и няколко вълка със себе си... Пусти занаят курвенски, пак и изяди главата.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Върви народе възродени, Срещу КОМУНиСТите върви! Върви народе възродени!!!!!

Значи става ясно кой ще е първи в резултата . Бат Бойко ! другите не струват

Не гласувайте за КОМУНиСТите! Дядо, те създадоха битовата престъпност, и ежедневно сте бити от циганите и ограбвани Бабо , знаеш ли , че синът на Първанов има вече 6 хотела по 20 милиона всеки Татко докога още им вярваш Ограбиха те, пенсия не получаваш Ще гласуваш ли пак за техните внуци или най после за своя внук Кой създаде кредитните милионери- комунистите Кой измисли субсидиите- комунистите Не си давай и последният лев, те са измамници

Корни, душко, Пак хората на Радев ти хвърлиха кокълче на връвчица и ти го дръпнаха под муцунката. Засилиха те по пързалката

Рева че Бойко е мутра, а сега други мутри си правят гъргара с тебе :)

Тамън се обединиха и от нищото се появи Жан Виденов, да ги разцепи! Е това е виш политически инженеринг! Някой олигарх е набрал на биволицата и се е охарчил :) Имам едно ДеЖаВу с Цвъ Цвъ, дето отмъкна напълно безмислено на пръв поглед 100000 избиратели на ГЕРБ :) Мдаа, шахче :)

Селска фиба Нагла пача Долна лъжкиня Отвратителна физиономия Миришеща на развалена скомрия Проста комунистическа пу@ка Безгръбначно животно Тъпа комунистка Много много е долна Не гласувайте за БСП, защото след това ще трябва да и дадете и по 20 лв от пенсията си, за субсидии Вие пенсионерите, гласувайте за вашите внучета, ане за внуците на комунистите Не , и не повече на КОМУНиСТите създали ГЕРБ и полицейските мутри

:))) Абе на мога да разбера някои от кометиращите тук. По-точно тези, които 110% вярват на това, което Нинова е казала. Аз лично, не вярвам на изявлението й. 1. Защото ако са такива условията на Дончева, тогава ЗАЩО БСП - т.е. Нинова не ги е отхвърлила незабавно? 2. Не вярвам на Нинова, че би си сложила такъв таралеж в гащите като Дончева - а тя и без това си има достатъчно вътрешна опозиция в самата БСП и се крепи на власт единствено с цената на вътрешни репресии и загуба на електорат. 3. Първанов и Петков не са й опозиция - защото (въпреки отричанията), все пак Първанов може и да поиска да е кандидатът на и на БСП на изборите. А те и двамата са конформисти - все пак за известно време участваха в правителство на ГЕРБ. 4. Не я виждам Дончева като безпрекословен изпълнител на разпорежданията на Нинова в парламентарната група (ако бяха заедно на изборите и бяха влезли като коалиция в НСН). 5. Забавно е това за исканията на Дончева за места в листите на "границата на избираемите" - кой и как в БСП може да определи това сега - къде е тази граница?! При този спад в доверието към БСП и намаляването на електората й това е гадаене на боб. Да, сигурно ще влязат първите 1-2 в списъците, но останалите? 6. Нинова много успешно превърна БСП от колективно решаваща партия в лидерска. А такива партии не търпят коалиции в истинския смисъл на думата. Все едно сега дажем, че СДС имат някакво реално влияние върху решенията на ГЕРБ. Те, а не лично Борисов. Ми това е смешно! И още има, но и това стига. Нинова НЕ Е ИСКРЕНА и ЛЪЖЕ и всички, които могат поне малко да мислят го знаят отдавна.

Хаирлия да е! 8% на изборите.

умрЕ преди да се е родила ... ха ха ха ... абортира по политически причини кой да е главатар на шайката де .

Ами то в червената бърлога има място само за една кучка.

Много шум за нищо. Реално погледнато, и двете имат право. От Дончева искат подкрепа, и е нормално тя да иска компенсация за подкрепата. И пак реално погледнато, Нинова не може да отговори на исканията. И да се коалират и да не се, е все тая, нищо съществено няма да променят. Шум се вдига и от двете, за да се демонстрира вършене на работа. В случая може да се нарече укрепване на разклатения стол.

Дончева е един таралеж с интимен сърбеж..!!! КОйто го пусне в гащите си -страда.... Явно партията и е създадена за нея и заместника и..Ако няма гаранция за депутат и субсидия-няма участва.. -чисти сметки. ( на новите лица )

БСП демонстрира различно политическо поведение в сравнение с повечето останали партии. Откритост и яснота с които печелят доверието на много хора отвратени от партиите. Близо по подобно открито поведение са може би ДБ.

Разхвърля позива казваш , но не хвана дикиш защото хората предпочитат да вярват на очите си а не на каламбурите от Позитано 20 :)))

ТД е един от 5-те депутати вкарани от мултигруп в листите на БСП за по 50 хил на човек по луканоео време. Сега била срещу мутрите. Ок.

По-точно в следващия парламент след луканов

Кои са другите четирима?

Не голяма загуба. По-скоро е бонус.

Напън да минат заветните четири процента от бсп ? От друга страна субсидията е само за курнелия , за верните коалиционни партньори и червени тролчета по кило удобрение бонус и да бият гъзюгите тлъстите мазните у тавана :)))

И танчето се е объркала че с нейните дружки в партията и могат да диктуват на другите собствените си интереси.. Когато се самозаблуждаваш друг изход няма още повече като си спомним как няколко дни след изборите с Мая взеха че нападнаха и Хаджигенов че не се е съобразявал с тях и си е казвал собственото мнение по въпроси за които има познания..

Корнелия Нинова е пример за българските политици. Всичко се прави Ясно Прозрачно ,пред всички ! Няма неясноти,няма скрито покрито ! Браво...така се печели ДОВЕРИЕТО на хората !

Кофти пиарско комунистче си ти

Целта - поне четвърто мястона изборите! Жан тъпка да ви дръпне 1 %, турците с помощта на ИТН да вземат още 200 хил гласа, и ДПС е преди вас!

Все пак ГЕРБ няма да са четвърти. Но трети със сигурност ще бъдат. След ИТН и БСП . Не е ясно кой ще е първи и втори.

Ще са отново ГЕРБ, поради глупавото изказване на комуниста-министър Янаки Стоилов, че пари няма за хората с пенсии. Каква му е работата да коментира министъра на финансите тоя набеден професор издигнат от ментора си член на политбюро и Йоан кръстител на БКП в БСП Александър Лилов? Хората живеят днес и сега, а не в светлото комунистическо бъдеще, набийте си го в бетоновите глави комундета! Няма страна в света без дългове. Вижте американците и гърците, власт на комундета не трябва да се дава, защото са с извратени мозъци. Пари трябва да се дават за иновации, които само изучени хора могат да ги въведат, а не за цигани, които ще произведат само фекалии.

Ако нося 1% гласоподаватели и аз бих искал 1% депутатски места и субсидия, като за 1% гласоподаватели. Кое е неприемливото?

Къде видя 1% гласоподаватели в микро движението на на 21 нцата на Дончева? Микро движението на 21 реално иска 10% от депутатските места !!!??? Реално присъствието и отсъствието на Дончева в нечия коалиция ме променя нищо за коалицията.

2 депутата от 240 човека парламент са 10% Ай стига ве!

Доста подло. Първо кани на преговори, после разгласява това, което й е удобно след като не са се получили нещата. Наистина БСП требва да отиде на бунището. Там им е мястото, редом с ГЕРБ, ДПС и Патриотите.

Ами тъпички сте след като сте пропуснали приказването на Дончева и то напоително срещу БСП без обаче да си каже претенциите дето е имала че така са си свикнали....Нали пропагандираха за прозрачност защо не си каза исканията Дончева ами саде плюваше???

Яснота и прозрачност го наричаш подлост?

Причините наистина са 3: 1. Пари 2. Кинти 3. Мангизи

+ още 3 - сухо - зелени гущери - евра да добавим и малко кюлчета тук там...

На ръка. В кеш, Или в брой!

Госпожа Нинова откакто е начело на БСП свърши работа в смисъл тази партия намаля на половина и тенденцията продължава с ускорени темпове като че е човек на титана Костов толкова добре се справя! Дано Ленин и даде зрраве да продължи!

:)))) Става мнооого забавно. 1. Почва пазарлък като от селска вечеринка между Дончева, Корнела, Гоце и опикаващият фонтаните Румен Запалката. 2. Дончева иска нещо от Корнела, Гоце и Запалката. 3. Корнела, Румен Запалката и Гоце явно са съгласни с исканията на Дончева и започват да тръбят (до вчера) навсякъде, че имат сделка "вимето на България" (нарочно съм написал В името слято - не е правописна грешка). 4. Обаче се оказва, че сделка изобщо няма, а Дончева и Маямата им го набиват с 300 на БСП и АБВ. 5. Корнела трябва да се оправдае пред електората и изведнъж заявява, че причините да няма сделка са исканията на Дончева, с които Корнелата до вчера беше съгласна, а днес вече не е съгласна. Щото са комерсиални и цинични. Изявлението й е в стил "контра-контрадезинформация" - явно Запалката и Гоце са й казали кво да мрънкоти. Сега се очаква контраизявлението на Дончева - тя и Маямата са доста устати и няма да си претраят. А за момента - 1 на 0 за Дончева и Маямата - след тази изработка на Корнелата и Гоце/Запалката, ще свлекат още от електората на БСП и АБВ. Интересно и забвно е. Ако не си от АБВ или от БСП - на тях сигурно им е тъжно. :))))

Не. За много пари!

Корнелия, не знам защо, но хората бягат и от теб.

Всеки бяга от чумата

Браво на Нинова,как им лъсна алчния задник и на Дончева и на Мая и на всички "ужким с леви убеждения".Оказа се ,че те са едни алчни ,недоебани гъски ,които се интересуват само от пари.Хубавото е ,че "Изправи се БГи мутрите " няма да влязат,но ще взимат субсидия,което им гарантира лапане на пари,като Костя Копейкин.

Малко намали свинското, че в бутиците по София не могат да ти намерят сако.

До кога ще съществува тази скапана "партия". БСП, ДПС, ГЕРБ, СДС.... и още много други са комунистически издънки. Ето затова трябва всичко да се изреже до дъно!

"Българско лято"? Жан Виденов? ДБ? аа, това ще да е Само генерал Гном, а!?

Всичко е точно! Татяна Дончева трябва да си остане в "Изправи се" и формацията да влезе в парламента. Вие какво искате, "Изправи се" да не влязат,а да се радваме на Валери Симеонов, Каракачанов и Марешки ли? Патерици не ни трябват!

За пари ще си говорят я, глупостите (идеите) - после!

Една истинска политическа дискусия - власт и пари. Никъде не се говори за политики.

Много внимавайте за кого ще гласувате ! Гласуваш за един , ама той неможе . Гласуваш за друг той се крие и не иска . Разбирате ли играта ? Президенска република , експертно управление и игрите им приключват !

Незнайко!

Това "президентска република" , особено с рубленчо като прецедент , няма да стане , споко :)

Човек се чуди изобщо ще влезнат ли в парламента, а те договарят разпределението на субсидиите.

PEYTSCH

За пари става дума. Пазарлък като..джамазлък. Дончева се изложи тотално и заслужено с Мая отива на майната си.

МНОГО НАГЛО, ДОНЧЕВАААААА!!!! САМО С МАЯ СТЕ СИ ЕДНА ЗА ДРУГА!!!

Плювате срещу Нинова, но тя излезе най- стабилна и с ,,акъла си"

статукво стагукво....що не си барихте срещу главния прокурор а за съдебна реформа жалки сте

Гешев е велик!

Нинова още веднъж показа, колко е некадърна за водач на партия- не стига че се провали в опита си да докара още гласове за партията си, ами пише във фейсбук неща само и само да злепостави другата страна при преговорите...никой свестен Политик не действа така ...всъщност Дончева би постигнала много по-добри резултати, начело на БСП-факт.

Видяхме я на кметските избори 2005г ,Бойко просто я отвя като торнадо американска къща.

Тая биволица явно е нумероложка ;) Три причини, пет условия ... Явно числата и говорят :) А иначе им е притрябвал този стар сопол Дончева!

Има си природен инстинкт и не се качва на кораб,който после ще трябва да напусне.

Поставила е неизпълними условия просто защото не е искала да има нещо общо с вас, както и с другите провали: АБВ,...

Ма на кой може и за миг да му мине през акъла две жени да направят съюз! Това може да стане само ако се съюзят против трета...

Като изключим името на коалицията, добчева иска две депутатски места и съответното финансиране за партия, която носи 1% избиратели. 1% от 240 депутата са двама депутата, а финансирането за 1% следва да е 320 000 лв на година. Тези две иска лв ги намирам за справедливи.

МОЯТА ЛАКОМИЯ Е БЕЗГРАНИЧНА.....

Тия, другите шест джуджета, избираеми ли са?