17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като видя комунист да честити Великден…

Комунист и религия..... Извратена работа.

Едно време брояхте и записвахте хората влизащи в църквите, доста преди това взривявахте църкви, а днес се правите на по големи ристиени и от папата! Наглостта на комунистическите боклуци не познава граници.

ние сме ви благодарни, дрОгарко нинова за поздравлението! но още по благодарни сме, че с вашата стогодишна партия не взривихте някоя църква както на Великден 1925г. взривихте храм света неделя в софия! благодарим ви!!!!

Комунист и религия..... Извратена работа.

Народът е търпелив, та чак безразличен.

Баба се криеше като ходи на църква. Комунистите на власт я преследваха. Сега внуците на комунистите ни честитят Великден...

Вярващ комунист е оксиморон:)))

Лидерите имат харизма и хората ги следват. Тази жена НЯМА и грам харизма. Убива партията си...

готина снимка! само дето свещичката не е каквато трябва! не е и където трябва!

Дърта комунистка пожелава Христос Воскресе! Православното християнство стана последното убежище на всички дърти комундета, милиционери и КГБ/ДС доносници!

София расте, но не старее, а баба Корнела расте и дебелее! Другарки и другари, дайте да изберем другарката Корнела за кметица на София!

Те дето взривяваха църкви, ами обираха и мандри!

Не може всички да са харизматични като ушатия греммлин Мунчо естонски!

да честити християнския празник значи е много е психхясала.

защо не снима скромната си къщурка? нали е социалист?

Същият лицемер като Борисов!

Корнелито милото яйчица боядисало...И в кошничка ги сложило.И на тераската вкъщи седнало.Каква мила семейна идилия.Колко мило, колко трогателно!

Хехех, комунист да ти пожелава Христос Воскресе! Взривиха Св. Неделя и загинаха сума ти свястни хора! До преди 30 години записваха кок ходи на църква и го докладваха, сега първи християни! 50-ти калибър за теб, кУ-рнело! За теб и Муньо Крадефф. Рязко в слепоочието.

Какво комунистическо лицемерие! Те искат да управляват! На бунището!

Същата лицемерка като Радев! Хем комунисти, хем християни. Важното да продължават да крадат от народа.

Ся остава само Корнелата да почеше Мунчо по "яйцата", пък той да й удари една празнична великденска шпакла.

Те взривяваха църкви, взимаха на хората къщите, забраняваха да се влиза в църква на Великден! Вън комунистите от храма!

празнуват ли Великден?!

Ей, големи лицемери тея комунисти! Думи нямам! Преди в затвора вкарваха за религия, сега се правят на много набожни... Отврат!

Махни се ма, писна на всички!

Голяма длан или малък козунак?

Тия от БСП много бързо смениха боята. От най-върли атеисти се превърнаха в най-активни вярващи, а от най-върли противници на капитализма в най-едри капиталисти и олигарси. Оди им вервай!

Хубава снимка и пожелания, но една свещ в средата не се ли слага само на опело и помен? Не познавам добре религиозните ритуали.

Някои тролчета удобно забравят че Чекмеджан е член на БКП и все още си пази партийния билет. Да не говорим че и днес не можа да се сдържи да не яде лай.на и да не лъже като Ромлянин. Няма такова влагалище като него.

Преди 89 г. Вашата партия, уважаема гжо, дебнеше хората около църквите, особено по Великден, имаше специални групи от комунистически активисти, ОФ и т.н.т., които зорко следяха Кой влиза в църквите, записваха се имената, после хората ( в това число и ученици ), имаха проблеми и ги тормозеха, те влизаха в списъците на неблагонадеждни елементи на развитото социалистическо общество.Не вярвам да сте забравили. Все същите лицемери сте. Бог да ни пази от вас !

Червените отказаха да почетат жертвите на извършения от тях атентат в църквата!

Голям диференциал :)

В момента, БСП е в същото положение, както преди 16 години- през 2005 година... Тогава, обаче, БСП беше на ВТОРО място.. А сега са на трето... ДОри и да има избори, едва ли могат да очакват че ще ИЗПРЕВАРЯТ БОрисов и ГЕРБ.. А и дори и по някаква случайност, да го изпреварят, ПАК няма да им стигнат депутатите за да направят САМИ правителство... Ако има избори, вероятно Борисов и ГЕРБ ще вземат властта , заедно с турците... Преди 16 години, турците от ДПС ходиха при БСП и НДСВ, за да направят правителство.... НДСВ и БСП бяха казали, че НЯМА да направят правителство заедно... НО ДПС ги уговори...Сега, БСП е на ход да трси другите партии - "" Има такъв народ"" и Демократи", да направят правителство... Едно от нещата, които трябва да оправят и изказванията за Хитлер и нацисти... Аз не ги зашитавам тия. Хитлер е бил много алчен и ТЪП идиот, както българския цар Фердинанд и затуй е свършил ЗЛЕ. НО това НЕ променя историята че Хитлер е бил СЪюзник на БЪлгария. И след като съветските комунисти ЗАВЗЕМАТ Източна Европа , след 1945 г, слагат свои хора, ДОРИ и в Германия да приказват за ЛОШИЯ Хитлер... Хитлер е бил точно толкова ЛОШ, колкото и Руския император през 1914 г, преди Първата Световна война, който е продкрепял СЪрбите.. И руснаците убиват тоя император с Революция.. Слави Трифонов СЪЩО е правил ГЛУПОСТИ, като например онази идиотска турско- негърска песен- "" Тайсън Кючек ", където някакъв се бие с жена си, а през това време, араби и негри му ЗАВЗЕМАТ държавата... След 1990 г, откакто регистрираха турската партия- ДПС, с тия който ги пуснат да КРАДАТ и да ЗАВЗЕМАТ БЪлгария . ДПС бяха в правителствата в коалиция с СДС ( 1991-1992 г), после с БСП, после с НДСВ и накрая- с ГЕРБ.. Всички турци са ШПИОНИ на Реджеб Ердоган. Турците чакат Българите да се караме по между си за да ни ОГРАБЯТ и ДВАМАТА... Всяка коалиция между БЪЛГАРСКИ партии е по- добре от правителство на турци... Турците са в власта и Борисов ги слагаше за шефове на полицията, като например- Халид Аптарман - в бургас.. Та, БСП да обмислят нещата и да ЗАПОЧНАТ разговори с "" ИМа такъв народ "" и Демократи"", както ДПС ги уговаряха през 16 години... Иначе, БСП, пак ще е в ОПОЗИЦИЯ, ОТНОВО, и Борисов ще ги ГЛОБЯВА и РЕКЕТИРА. И всички ще ги плюят.. Уж са в парламента, на НИЩО не могат да направят. Ако БСП нямаха ПРЕЗИДЕНТА, като представител, щяха да направя ОЩЕ по- малко.. И преговорите с ИТН трябва да ЗАПОЧНАТ с предлагане на Слави Трифонов за Министър- председател на коалиционно правителство, както Тройната коалиция.. Тия са различни партии и им трябва някой който да ги ОБЕДИНИ.. Слави е шоумен и бизнесмен.. Само той може да обедини трите партии.

Ти лиму пазиш партийния билет? А и да си го пази за спомен какво от това.... нищо повече от хартийка е... Виж баща ти и майка ти също имат/ са имали такива може и да ги пазят....

комунистите, които правеха атентати и разрушаваха църкви, сега търчат първи да палаят свещи да целуват икони. комунистите са прокълнати като Юда и фарисеите, които са разпнали Исус!

на Рождество Христово 1989г, Д. Джуров, П. Младенов и др. застанаха със свещи в ръце на първи ред на службата в Катедралата. Ма те са били криптохристияни през цялото време, госпожа Стефанова???

Мерси Попкорни. Здраве и благодат ще има за тези които имат заводи. Робите имат право на няколко дена да си повярват. Разбра ли пача грозна.

И като се събудиш кво - и двата пръста в ел.контакта, нали? Тъй й на в глупака!

"Нека бъде мир и благодат за българската земя. Пожелавам ви любов в сърцето и топлина в дома. Разбирателството помежду ни да донесе добруване за всички. Честито Възкресение Христово!" Да ни честит 1 май-международния празник на труда , другарки и другари! Слава на БКП ( оппсъъ - пардон БСП)!

Търговците вън от храма !

1 май беше вчера, да не объркваме празници на нашата славна стогодишна партия ...другарки и другари

каква идилия: някаква напомадена червена тетка с яйца, свещи и козунаци, се прави на набожна попадийка

Дали е възможно да направиш коалиция със задника си?Ами не, това е част от теб и докато не го заситиш няма да се коалираш с никого, защото и онзи другия и той има задник.

Тез яйца ще ги мъти ли, че се е снимала с тях. Баси кокошката.

Комунистите убиваха свещеници а сега са набожни... Мама им двулична, в ада да горят!

Де са е чуло и видело ем да си кумуняга ем да си вярваща християнка Шашава работа и га ва знаят ората чи сичкити сти руски кавали ко са прайти низнам

Ведя ли го това животно три дни не ми сатва уя.

Страстоубийка.

Тебе само Спутника ша та упарай, анално. Нали го искаш.