ГЕРБ със справка от Цацаров: Нинова никога не е проверявана

Не е вярно, че лидерът на БСП Корнелия Нинова е проверявана от трима главни прокурори за сделката за „Техноимпекс“, както тя твърди, никой не я е проверявал.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ със справка от Цацаров: Нинова никога не е проверявана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на госпожата само очилата и блузката и са на стойност колкото моята годишна заплата. да и видим и чантите, била пристрастена към чанти и други аксесоари..

Толкова усилия да се доскредитира Нинова, която според мен не я бива за нищо. В странна страна живеем, мутромилиционерска. Кратунката възвеличана на тиква говори и прави каквото си иска, А нас ни занимават целенасочено с глупости...ми като не е проверявана Нинова да се стегне Цацаров и да я провери.

И ВИЕ ВЕДНАГА ПОВЯРВАХТЕ НА ТАЗИ СЕЛСКА КЛЮКАРКА ДЕСИ????? КОРНЕЛИЯ ПОКАЗА В БТВ ДОКУМЕНТИ С КОИТО Е ПРОВЕРЯВАНА НО....КОЙ ПОДКУПИ ЦАЦАРОВ НЕ СЕ ЛИ ПИТАТЕ ГЕРБ ИЛИ ГЕРГОВ?????? ВСИЧКО ЩЕ СЕ ИЗЯСНИ И ТОГАВА КОЙ ЩЕ Е ВИНОВЕН ПРОКУРОРА АКО Е ВЕРЕН ЛИСТА КОЙТО РАЗМАХВА СЕЛСКАТА КЛЮКАРКА ИЛИ САМАТА ТЯ????

Комунистическата наглост да лъжат народа,че ще живеем без пари,който колкото иска ,докараха беднотията и простотията на трапезата ни! А те си крадяха на воля!!!!!!

Миризливка копа ново миризливо дъно

Значи все пак Курнела си е чистокръвна г-жа Лъжа. И още нещо. С какви пари могат да с еплатят 700 хил Евро и откъде може да ги вземе един 30 годишен стажант юрист. Като 70 хил може да ги плати на ръка в момента. нека да смятаме. завършваш на 24 -25 години. Да допуснем че започваш работа веднага - значи на 30 г имаш 5 год9ини стаж. Да допуснем че заплатата ти е 1000 лв (в онзи период 1000 лв беше много голяма заплата), включително и в периода на хиперинфлацията (тогава за голяма заплата се считаше 10 долара). За 5 години това са 60 хил лв. ако не си ял и не си се издържал. Това е повече от 2 пъти по-малко, отколкото тя е дала на ръка. а за 1,5 млн (700 хил евро) въобще и дума ме ноже да става. Значи Курнела за пореден път лъже като дърт циганин.

,ако допуснем,че заплатата й е била 950лв.тогава вече танц със саби!!!

Колкото и каквото да допускаме сметката не излиза без далавера. Пък кой знае може би Курнела да е практикувала най-древната професия. Там данъци не се плащат....

Долара , не евро , ясно си е написано ама ... Не , че долара преди 18 години беше ефтин но си е се пак друга валута , задокеанска , там дето кУрнелия не поглежда даже :-)))

...наглост!!!Вместо НАП да проверява нея и мъжа й, тя дава акъл за други! Нека проверяват всички,но и тази дуловска,миризлива разпоретина!!!

Наивна жена ли си Анастасийо!? Или си проста? Поредната говорителка на "мъжа", преди да ти види сметката!

Няма да позволим разследване на бандитското минало на султана на СА. Оня със сабята.

Ами що сте спали до сега ма утко , не била проверявана , колко години да ви чакаме , до като ги осъдите те ще си отидат от тоя свят ненаказани , вие и за това крадете като изоглавени защото знаете , че възмездие няма , ще се обърне палачинката десооо !

Някой ако лъже, но това не е Нинова. С аферата с Р.Овч. по времето, когато премиер беше Станишев, а кмет на София Борисов. Борисов направи някакви интриги, стана скандал и Овчаров и Нинова си подадоха оставките, поради съмнения( морален акт, като този на Н.Петров). Тогава с/у тях започнаха дела. И не откриха нищо. Това не пречи на ГЕРБ да продължават да родят, не защото са много морални. Така хабят обществена енергия и абдикират от основните си задължения, като управляваща партия. В резултат, България е направила решаващата крачка към пропастта.

Така ли? Подадоха си оставката?

Да, защото Станишев ги помоли, да направят този морален акт.

Нинова не желае да мете улиците в Америка или да мие чинии, за това се прави на голямата опозиционерка, само и само да е в България. Такава жена, която "забравя" за колко долара е купила и продала акциите си, не ни трябва за е министър-председател. Нагла лъжкиня, това разбраха и децата. Единствено спасение за нея е да се пише опозиция, за да не могат да я пипнат. Тази жена огън и гори под краката, като я гледам и слушам си е луда отвсякъде.

Атанасова е много гнусна жена. Като депутат от управляващата партия е странно, с каква задача се е заела. От началото на мандата на Б3 манифестират по телевизиите, за да яде краката на другарката Нинова. С това обаче вдига рейтинга на БСП и мобилизира още повече членската им маса. С действията си самата Атанасова става по-антипатична.

След като Нинова обяви война на паралелната държава и предприе конкретни действия, се впрегна цялата държавна машина срещу нея!Като, разбира се, в атаките срещу нея участват както от ГЕРБ, така и старите чугуни от БСП! Осъзнай се на народе! Не са ли Радев и Нинова, тези управляващи тотално ще унищожат България, заедни със съратниците им Миков, Дъбов, Мерджанов, Гергов, Найденов и останалите червени барони!

Аз разчитам на Кутев да ни оправи - такъв интелект, такова излъчване.....

да другарю Кутев,ела ни оправи!!!

Не е такова по своята същност изложението на Цацаров, просто мафията в Парламента си е гласувала такива закони, те касаят и т.н. Деси и нейните далавери, а именно: ДАВНОСТ!!! Да не размахва за дебилите листчета, нали?

Това същество, неидентифицирано, е крайно време да се скрие в североизтока и да продължи да си източва нечии болници. Вреди както на държавата, така и на великия!

каке,даго д..........................хаш!

На всички е ясно че проверка не е имало . Ама това в случая не е най-важно ! Я Курнишон Нинова да излезе и да каже на своите избиратели с по 200 лева пенсия, откъде е имала на 28 години 700 000 долара да купи Трансимпекс !?

Само да вметна, че не са 700, а 70 хиляди долара, които тя не ги е дала.

Жалкото е че народа го лъжат от всички страни , разделили са се условно на леви и десни и грабят и двете страни като за световното. Един да има осъден досега? Цялата икономика беше открадната криминално.

Аз бях също обслужен от техноимпекс.вървеше си импекса но корнелка му видя сметката и то за рекордни срокове.изчезнаха заплати за по 3-4 месеца.съдилища разправии.тя го съсипа-вървеше си.какво ще проверят сега?18 години след края на сагата.беше си раздаден на наши хора и те го фалираха.един път не е дошла да види какво се прави,как се прави.

Нинова е мобилизирала екипа да пише във форума,но скандалната селянка започва бавно да потъва.

Нинова не е цвете, ама това нещо да ми го обяснява, мерси. Виж здравеопазването на какъв хал е, по причина, че дори и тази го е управлявала.

Здравеопазването е на този хал, защото по време на първото тиквено правителство Вождът и Симедянков откраднаха два милиарда от Здравната каса!

Като си построят арабите петзвездния бардак, дето го договарят с мадридския мошеник и бодигарда му, тази да я назначат за административен директор. Ще юрка каките яко, пък за това акъл се не ще. Тъкмо като и сложат и един чохъл, няма да плаши клиентите.

Ники

Викаш "Деса Общата" МАМАН ще стане и ще обслужва чаршафите и гаджалите.

И да ми слагате минуси, такива са ФАКТИТЕ.

Герберунгели, погледнете какви подаръци прави Вожда ви на Мадридския измекярин и тогава квичете срещу всички останали.

Тази на снимката е много отвратителна.Има пъпки около устата.Имах щастието да я видя на живо и повярвайте ми много е грозна.

Че вместо мозък кратуната ти е пълна с лайна.

не си прав пълна е с идеите на БСП

КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ Г-ЖА ЛЪЖА,ЛЪЖИ,КЛЕВЕТИ И ИНТРИГИ......като на жена в напреднал климакс!!!

Абе важно е да няма срамни въшки около устата!

ПАЧАВРА! ЛЪЖАТА Я НЯМА ЗА НИЩО. ИЗСРАЛА СЕ Е В ГЛАВИТЕ НА ЦЯЛАТА КОМУНОИДНА СГАН И ВСИЧКО ВОНИ ПОКРАЙ НЕЯ.

Не съм адвокат на КурНела, но ако тя не е казала, че е проверявана от прокуратурата а е имала пред вид проверки от Агенцията по приватизация, то Деси Свирката създава фейк нюз! Колкото да може да плюе и да се кекерчи по медиите!

Ами да! Проверявана е от НАП, а не от Прокуратурата и Нинова съвсем ясно го каза, но нали гробарите трябва по някакъв начин да я уязвят ! Прокуратурата обикновено се занимава с престъпници като... айде да не посочвам кои!

ДЪРТ, ТЪП И ГРОЗЕН? ОТ ТАЗИ АГЕНЦИЯ НА КОЯТО Е БИЛА МИНИСТЪР ПО ВРЕМЕТО НА ПЕДЕРУНГЕЛА СТАНИШЕВ ЛИ Е ПРОВЕРЯВАЛА?

Няма как да е проверявана от прокурори (главни, при това) без да мине през прокуратурата

Чакам Нинова да иска при Хекемян опровержение ама от Десислава ли, от прокурора ли - тя ще си реши.

ама истина ли не знаеш какво е завършила Корни, ама вие комунетата действително знаете само "да живей" и толкоз - и под влака се хвърляте за вашите икони. Корнела е завършила право. Та помисли Боко ѝ предлагаше да става председател на НС - там само прависти могат да бъдат. Прав е, прав е Иво!

Наистина не знаех, какво е завършила Нинова. Като не знам нещо си признавам. Обаче пак искам да попитам, понеже по трудно вдявам: КАКВО СЛЕДВА ОТ ТОВА, ЧЕ НЕ Е ПРОВЕРЯВАНА? КЪДЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО? Много моля да ми се обяснява по бавно, та да разбера!

..ами аферим на г-жа Нинова, че се е усетила на време, иначе други по-малко заслужили пред демокрацията щяха да ги пипнат тези 10% други да ги вземат.

тогава ще си чакаш пенсията от крушовската умница памперс

Ама, г-жо Атанасова, нямаше нужда от проверка при прокурора - априори е ясно, че това което може да се очаква от г-жа Лъжа е да лъже.

как се чучствате като черно на бяло излезе, че Нинова се е занимавала с тъмни сделки - платила само 10% от 700 ХИЛАДИ ДОЛАРА,, а другите 630 ХИЛЯДИ ДОЛАРА КОЙ ГИ Е ПЛАТИЛ. пРЕПРОДАЛА АКЦИИТЕ КАТО ВЛЕЗЛА В ПОЛИТИКАТА - КАКВО Е ПРЕПРОДАЛА, ЗА КОЛКО, на кого - ама на едро играе тази бесепарка. Синът ѝ в на-скъпия държавен университет на САЩ, а защо не в Русия -питам аз - ами има пари - дава - там обучението струва най-малко 300 ХИЛЯДИ ДОЛАРА.

кам 150 хиляди долара за четири години *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сега някои тролчета червени казват,у че Нинова ама никога не е казвала че е проверявана и то три пъти. Да-а, ама яз я видях и чух с ушите си при Хекимян, че каза -ТРИ ПЪТИ МЕ ПРОВЕРЯВАХА, за главен прокурор не си спомням, но каза ТРИ ПЪТИ МЕ ПРОВЕРЯВАХА И СЪМ ЧИСТА ха-ха. НЯМАМ ПРОТИВ И ЧЕТВЪРТИ ПЪТ ДА МЕ ПРОВЕРЯВАТ. Да, ама ако я проверят - направо в пандиза.

Дебилчо, нали това е работата на следприватизационния контрол? Да проверява! Всеки договор за приватизация има мониторинг, в зависимост от поетите ангажименти. А те в повечето случаи са плащания, работни места, предмет на дейност и прочие. Всяка година се прави отчет по поетите задължения и ако КурНела и съдружниците и са ги спазвали, няма причина да се сезира прокуратурата. А и дори да има някакви несъответствия по условията на договора, се правят допълнителни споразумения и поемат нови или отпадат стари задължения. И ако е имала поети ангажименти за три години, например, се правят две годишни проверки и една окончателна, с което папката се затваря. Просто е за разбиране, но с едно Винету не става!

Много ми е забавно как тук зомбитата все разправят за членството на ББ в партията и го храчат а Курни като зам. министър при командира и СДС я хвалят......наистина сте дебили и не 80% а 100% тия които гласувате за тази партия,че тя отдавна ви е изпила малкото мозък и сте само на командно дишане чрез нея:))))))))))

Наистина ли мислите, че с това трябва да се занимават скъпо платени депутати, като Атанасова и изобщо? Наистина ли вярвате, че предложението на Герб за ревизия на приватизацията е наистина истинско, още по-малко реализуемо? наистина ли сте толкова наивни - че като искат да проверяват за корупция - защо не го правят със сегашна дата, за сегашни сделки и концесии? Що за глупости хвърлят за уж обществено обсъждане?

Не мисля! Мисля, че Деси е добра в полето на оралните удоволствия! И всяко отклоняване от тази деятелност е жива загуба за момчетата от НСО!

Жените не доставят орални удоволствия на такива с катетри като теб но ти си гледай порно филмите и си мечтай дърт,тъп и грозен:)))))))))

Ееее, та ЛЪЖЛИВАТА КУРнелия каза, че Е ПРОВЕРЯВАНА 4 пъти за ДОЛНИЯ ГРАБЕЖ, но "нарушения няма никакви"!!! Кой още и вярва на тая ИСТЕРИЧКА, кой, бе глупаци???

понеже имало по-съмнителни сделки, хайде Корни да не я проверяваме! За да не се провери тази смърдяща сделка - Корни платила само 10% от сумата, а другите кой ги е платил, как се е развила сделката. Толкова години Корни си живее живота - праща си синът в САЩ в най-скъпия университет, сега вече детето работи в голяма банка и ще каже ако се позабавим още малко - ами то ги е спечелило - най-малко взима 300 хиляди долара на година!

На г-н Методиев дъщерята не завърши ли в Америка, на Цачева сина и в момента следва там, и какво? Там учат деца и на хора от народа, които са спечелили стипендии в даден университет, не всички са деца на някого си, така че седни, учи и кандидатствай, вместо да надничаш в чуждата паничка.

Не могат да намерят консенсус за това кой повече е откраднал!Това е положението!

Само аз пишех по форумите за ЖЕНАТА ХАМЕЛИОН, както го има в Гугъл. А от ГЕРБ не са ли го знаяли и защо чак сега се размириса гъза на Корни. А може да ги е препродала акциите си Корни на някои ваш човек

най-после си дойдохме на думата - да бе, тя тази сврака виновна, че Корни се оля и осра. Ама тя купила 48% от акциите на Техноимпекс за СЕДЕМСТОТИН ХИЛЯДИ ДОЛАРА - повече от половин милион долара и по-малко от МИЛИОН! Та тая Корни си играе със стотици хиляди долара, за да НЕ ПОМНИ ЗА КОЛКО ГИ Е КУПИЛА! а ТРОЛОВЕТЕ ОТ посерано - ТОЧНО - ПОСЕРНО Я ЗАЩИТАВАТ ХА-ХА. цЪФНА Ѝ ПОСРАНИЯ ЗАДНИК.

В устата ти Десито , в устатаа ти...

Тази тъпачка до кога ще ни се явява по телевизиите??? На малкото пръстче не може да се закачи на Нинова.Атаките срещу нея показват, че ги прави на смешни.Евала Нинова, мачкай мръсните герберасти. Идва техния край. Народът се осъзна.

То къде е доста съмнителна сделката с Трансимпекс , какво да кажем за продажбата на Булгартабак на Прасчо , като и в тази сделка г-жа Лъжа пак има главна роля !

Това недоразумение на снимката, което не знае какво е завършило, не може да се закачи на малкия пръст на Нинова. Нинова е икономист и то много добър. Не случайно Борисов се измъкна от дебат с нея. Не искаше дебат между лидерите, а между екипи. Така ще може да се прикрие незнанието му. Нещо не ми е ясно. Какво иска да докаже Атанасова. Това, че не са правени проверки какво значи? Това престъпление ли е? Или намек, че понеже не са правени проверки, затова са прикрити престъпленията. ТОВА ОБАЧЕ ГОСПОЖО АТАНАСОВА СЕ НАРИЧА ИНСИНУАЦИЯ И Е НАКАЗУЕМО. ТАКА ПРАВЕШЕ ЕДИН ГОСПОДИН, КОЙТО БЕЗ ИМЕНА И ФАКТИ ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ В ПАРЛАМЕНТА ИМА ХОРА, КОИТО СА КУПУВАЛИ ГЛАСОВЕ И НАРКОТРАФИКАНТИ! СЪЩИЯТ ГОСПОДИН, ПАК БЕЗ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА НАМЕКНА, ЧЕ БСП СА ОРГАНИЗИРАЛИ САБОТАЖА С ПАВЕТАТА НА "ДОНДУКОВ"! Не искам да съм адвокат на никого, но не обичам гьобелсовата пропаганда! А вие гледам, добре сте усвоили уроците на босът си. Ха сега кажете, какво следва от това, че не са правени проверки? Къде е престъплението? Или просто намеквате, че такова може да има? Това госпожо е мутренски подход!

Не я знам тази Десислава каква е , но поне не се прави на кандидат министър председател за каквато се мисли дебелата лъжлива врачанска лелка Корнела Лъжовна Решетникова;)))

Как не знаеш Десислава каква е , Десито е ...ва!

Тая Корнелия ви подлуди направо. Цял конгрес проведохте заради нея. Гробаджии, много сте ЖАЛКИ!

ЛЪЖЛИВАТА СВРАКА КУРНА НАЙ-МНОГО ДА СИ СПРЕТНЕ ПОРЕДНИЯ ИНЦИДЕНТ(БЕЛКИМ НЯКОЙ Я СЪЖАЛИ);)

Ммммм, Деситоооо! Устичкатааа!

Госпожа Лъжа , която беше госпожа Трансимпекс, се оказва и крадла и лъжкиня?!

Корнела Циганката цяло врачанско я знае, че е патологична лъжкиня. Защо и се връзвате. Нека червените бабички и ръкопляскат на лъжите, друг не може да и се върже.

Ама , простакело , употребявана многократно , най-малко ти имаш право да раздаваш оценки и присъди. Виж си твоите далавери и огромните кражби на мъжа ти.