Трифонов към Нинова за референдума: Откога бе, како?

Шоуменът Слави Трифонов излезе с остра позиция срещу лидера на БСП Корнелия Нинова, която днес настоя да се проведе референдум за Истанбулската конвенция.

Обратно в новината

Коментари - Трифонов към Нинова за референдума: Откога бе, како? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трифонов се позиционира като трансджендър, което между впорчем си му личи и визуално.

Оплюван или не ,най- лошото е че е прав. Без бързи мерки ,не може да се спре геноцида на бъл. народ.

Чичо Слави, чичо Слави секс с тебе кой ли прави ? С кой си лягаш бос и гол да не би да е от трети пол ? Правичката ти кажи и народа не лъжи. Кой с тебе спинка чичко ли е или стринка ?

Много насериозно се е взел... а е всъщност жалък! Вместо да се дърли, щото му засегнали неговия референдум, да се обединят поне в нещо, което ги свързва и е градивно! Тъпанар!!!

изпълнено с отвръщение и омраза. Той не проверява ли кой снимки се печатат? Дай малко хуманост и родост, нали си уж за народа?

Трифонов, идва моментът на истината. Сега ще се разбере какво наистина си ти!

Да добавя. Трифонов не е ли батко на кака Корнелия?

Слави, разочароваме! Готов си да се приеме най-нелепия документ само заради собственото ти его, а не кое е по-полезно за народа. Жалко и ти се оказа един обикновен злопаметен екоцентрик, който не се интересува от интереса на народа. Изложи се!

Абсолютно прав. Нинова се опитва всячески да яхне народа и да се възползва от ситуацията.

Ами ти друже не се ли възползваш от благоприятните за теб ситуации? Или ги подминаваш ей така!

Славчо ела си на село.Знае се откъде,как ,защо и с кой.Всички читави,около теб избягаха през годините.Останахте само група селянчета,които си вярвате,кого лъжеш с Бойко сте лика прилика само фишеци за пред публиката. Бойко да те е смачкал досега,ако не си му партия. Същият си ,като Маришки, но с по голям стаж и друг бизнес.Ела си на село момче,че големият град не е за всеки.

Слави сам провали референдума като позволи да се "модифицират" въпросите, които постави, така че "народа" да не ги разбере ! Сега си търси оправдание, че референдума не е успял. Още преди референдума ТОЙ позволи опорочаването, вижте въпросите обявени от НЕГО и въпросите от бюлетината. Тъй че, Славчо , сърди се на себе си, а това че, герберастите ПЛЮВНАЛИЙСКИ те изиграха и сега те галят по главата ,като уж те подкрепят, това е ход на "дипломата" .

Хич не си в час,ама важното е да напишеш нещо!Въпросите бяха променени от парламента,даже и част от тях отпаднаха.Дори преброяването не беше направено както трябва а беше завъртяно всичко само и само да не се стигне до налагане на въпросите от референдума.Инициаторите на референдума внесоха документите всичко останало по замазване и опорочаване беше извършено от политиците,защото резултатите ги удряха директно.Недей писа глупости да са излагаш!

Само че, ти си бате на Нинова.

Айде и този като марешки започна да се бори срещу статуквото и БСП, забравя кой е на власт от 10-тина години. Сега остава да каже, че Нинова не му е признала референдума за валиден.

БЕТОНИРА ПРОДАЖНИ ЛОБИСТИ И В КОМБИНАЦИЯ С ИЗВРАТЕНЯШКИ КОНВЕНЦИИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАГИНЕ !!! КОЙ ЩЕ ТИ ГО ПОЗВОЛИ БЕ ТЪПАНАР НАГЪЛ !!!!!! ДРЕМЕ МИ КОЛКО СА ТИ ПЛАТИЛИ ЗА ТАЗИ ИГРА !!!! ДРЕМЕ МИ !!!!!

Лоша дума против Корнелия да не чувам!

НЕ СИ ИГРАЙ СЪС СЕРИОЗНИТЕ НЕЩА !!! ТОВА НЕ ТИ Е ЧАЛГАТА !!!!

Докога бе дядо Слави ще цапаш екрана на телевизията.

шматко. Тук се говори за Истанбулската конвенция , а не за твоя подвеждаш Референдум. Да ти и скапаняка, смотан !

Дреме му на Ганьо за конвенцията, щом не ограничава рикийцата и туршийката! Нинова явно витае в някаква паралелна реалност!

Едно адекватно изказване и Слави да направи. Дали пък не е поумнял?

БРАВО, СЛАВИ! ДВОЙНИЯТ НИНОВ-АРШИН ДА СЕ СЧУПИ!

тоя джендър няма ли да се скрие .. ква гадна мутра има само ...

Време е Славчо да си ходи на село при "каките" и там да дава мнение.По прост,нагъл и нахален човек едва ли има. Като знаем как се провеждат и фалшифицират избори ,особенно от герб ясно е че резултата може да е фалшив.Затова не на тази конвенция и въобще не трабва да се ратифицира!!!!

Аз смятам да се подведе под съдимо за обида! Това вече не е само чалга нахалство, а показва простотията която е и по телевизията.

новината го била ;сащисала;-само от този израз може да се съди за интелектуалня багаж на този примат.целuят му стил на говорене е селско-тарикацки на плевенски келеметор и заедно с неговото мини копие годжи са един тандем на ппростащина,вулгарност и простотuя наречено чалга.тези тъпаци са срам за плевенското музикално.училище и за цялата музиканцка гилдuя

За пръв път всички тролове, червени, сини, зелени, протестъри и самозапалващи се, цигани, мюсюлмани и будисти, Русофили и Русофоби, всички са срещу Слави Трифонов. Явно ги обединява общия враг. Така, както гледам, всички ще гласуват ЗА конвенцията, от страх да не се промени нещо в България. Впрочем, и по време на Славчовия референдум, пак беше така. Общият враг сплотява редиците даже на политическите противници...

Слави Гологлави политика взе да прави. Референдуми създава на маймуни дума дава. А бе Слави Тъпоглави шоуто ти е за крави като тебе оглупели ум и разум не видели.

Ивчо, синко, това ли съчини за домашно? Далеч си от Ботев и от Радой Ралин, но се движиш в правилна посока. Политическата сатира е изгодно нещо, ама дитирамбите за сегашните управляващи са още по-изгодни, преориентирай се. Иначе "Ти си следващият".

Без Референдум - Твърдо НЕ на конвенцията! Аман от игрички и пиарчене, "дебати" и други похвати ! Вероятната формулировка на въпроса ще е " Против насилието над жени и деца ли сте?" Естествен, че сме против насилието - и ...

Представете си коя му е таргет публиката на човека. Нещо от сорта "дай пет лева ма како", въпреки че той е надхвърлил петдесетте.

Славчо, слугата на Гергов откри приятелски огън по каката с цел набиране на точки. Хептен трябва да е Абдал та да му се върже някой.

От кога селяните със селските си злобни физиономии,докарали чалгата в София,решиха,че те са единствените които могат да оправят България?Нито ти,нито Нинова,нито Кирил Добрев,нито ....списъкът е дълъг ,не сте ни симпатични.Донесохте простотията и ако обичате си я върнете по селата.

"Уважаеми български политици. Не, това не трябваше да го казвам. Български политици, колкото и емоционално да звучи и колкото и да се напрягате - всъщност вие будите само съжаление и отвращение". По добре от това не може да се каже, но дали ще го чуят или пак ще си запушат ушите! Може би, ама надали. Имаме една поговорка - Ти го плюеш, а той мисли, че дъжд го вали - това е българския политик.

Ти какви политици искаш ?И какъв е народа,какво задкулисието,и кой решава?Колкото до Конвенцията е добре ,че има дебат и обществено недоверие,това е форма на плурализъм и ,защо очакваш цветя и рози след този позорен преход?Също какво е това ти го " плюеш" ,то всичко в този форум е само това,набъкано с тролове,а не реален дебат.

Този шоумен май има доста приятели сред политиците и депутатите, не мислите ли?! Не му вярваме, защото това е демагогия...

....Cлави,гледаи си досадното шоу и не се изказваи точно тука ! точно на такива като теб власт не трябва да иm се дава !...ти обаче имаш прекалено много и сега от нея и поради този факт досаждаш с просташката си дебелащина всяка вечер на на балгарите и то в продалжение на много години !...ако много мислеше за балгарите ..нямаше да си един от основните пропагандатори на мутро-чалгарщината в Balgaria ! а вапроса за или против тази сатанистка конвенцiя е наистина важен и от подписването и или не зависи дали ще я има Balgaria в бадеще или не !...никои друг не би могал да отговори на този вапрос освен балгарскя народ чрез референдум !!!...защото ако парламента подпише....на теб Cалви може да ти се наложи да си водиш досадното до болка шоу облечен в пола и начервен с червилo....за да зарадваш и извратената публика !...

аз лично съм за референдум, защото практиката показва, че този "въпрос" ще бъде повдигнат отново "когато му дойде времето" и може да бъде приет тихомълком и задкулисно, както много други закони. за това, трябва да е Пределно Ясно какво е рекъл Гласът Народен - Гласът Божий!

Цветанов ще го подреди!!! ДА, ПОДРЕДИ!!!

И сещаш ли се как ще формулират въпроса ? Никакъв смисъл от Референдум. Твърдо НЕ на конвенцията!

Борисов е почнал атаката със СМС до Слави и след това е звънял като луд на всички депутати и медийни босове!Напразно се напъва глупака , Слави не може да му помогне , защото е по-прост и от него!

умен си като всички комунисти,които докараха социалистическите страни до пълен крах,продължавай в същия дух.

Слави, всички несемейни са от трети пол... Ти поне имаш възможност, направи го, кого чакаш, остави политиката на неуките, там ум не требе, Слав, ти не си просто момче, ще станеш като тях от герб-атанасова, цвета`нова, Кирето юристчето, има и н.поговорка, кажи ми, кои са ти приятелите, да ти кажа кой си

Я ГО ПГЛЕДНИ... ША СЪ ЖЕРТВАШ ЛИ. А И НЯКОЙ ДА ГО Е ВИДЯЛ НАИСТИНА С ЖЕНА(ОСВЕН НА СЦЕНА)

и аз съм за референдум, но някак си иззад изказването на трифонов прозира едно против референдума за/против джендърската конвенция. или само трифонов има "запазената" марка за правене на референдуми.

Слави е против референдум за Конвенцията,защото той самия е джендър.

КВО ТОЧНО ИСКАШ ДА КАЖЕШ С ТАА КИТАРА(НЕ СТРУННАТА). АМИ ТОЙ СЕ ОБЯВЯВА ПРОТИВ(ТОЗИ) РЕФЕРЕНДУМ.

да, разбирам напъните ти да ми обясниш. трифонов се е изразил, като типичен джендър в конвенция.т.е. той е за всички референдуми по принцип, но точно за този е против. или е против всички референдуми, които не е организирал той. и защо така?

Един боклук укорява друг по голям боклук-браво. И на двамата халките им са зейнали за пари и власт.

един референдум 60 000 000лв. Дайте ги на пенсионерите тия пари бе, нали сте социална партия? Крадци мръсни. Боли ме тръбата за секви конвенции и прочие политически лайна.

Е, тя, кака Корни все ще ти кацне скоро в студиото и тогава ще й се мазниш. Нъл тъй?

Най високият човек в българия от третия пол , от най тъпото и пошло предаване, с най големите мераци за ВЛАСТТА! Слави Трифонов

Не е за референдум конвенцията. Но въпросте за референдум на Слави бяха недомислени. Очевидно от хората от групата му политици не стават. От Слави най-много Бареков 2. Защо са му тъпи въпросите ли? Няма да коментирам много глупостта електронно гласуване, с единствена държава прилагаща го Естония, за което май британци, твърдяха че са го пробили. Да ме извиняват хората, но 99.9+% там са некомпетентни по въпроса. В най-лошите случаи е край на демокрацията, попадане под чужд контрол, а ако е на Турция и вероятно война. Но да вземем задължителният вот дето искаше. Изключваме че целта е друга (купеният вот) и се решава по друг начин - например глобално ограничаване на раждаемостта на тези групи, с много други плюсове. Изключваме, че налага задължение. Всеки е малцинство в нещо - примерно е синеок. Но точно за този въпрос всички негласували трябва да се считат за против. В противен случай допускаш, че имат раздвоение на личността и виждаш ли би искал да е задължително гласуването, пък не гласува. Да не говорим, че този въпрос не може да се отговори с ДА и НЕ, и автоматично не става за референдум. Защо? Ако се въведе директно така без условия и алинеи (сигурно трябва да са примерно 40), то е задължително за всички. Ами за някой в кома? Умиращ? Ами за някой на мисия на Марс с ракета на Мъск? ;) Смисълът на подобен член от закон, може да се смени само с една алинея. Например: 1. Важи само за Слави Трифонов; 2. Важи от 3245 година; 3. В НК, полицията обхожда домовете на неспазилите закона и ги застрелва на място. ;)

kirchevo

Леля ви кУрнелка ще се спука от злоба а аз мислех че е преяждане.

Четох 2 минути.По надолу има написани сценарий за "шоуто му"поне докато се пенсионира.

Славчо, Славчоооо, взе се много на сериозно. Ми гледай си чалгата - поне от това разбираш, къде се буташ в политиката? Не видя ли как преди теб Бареков стана за смях, не ти ли светна, че те пускат по пързалката като поредния "политически проект". Такива като тебе - суетни и самовлюбени, загубили правилната си самооценка - политическата мафия използва и захвърля... Така че, драги, сОпри се и не се излагай да се мериш с опитни партийци като "кака" ти Корнелия...

И ТОЗИ ЖАЛЪК ПАЛЯЧО ИСКА ДА НИ УПРАВЛЯВА И ГРАБИ НАРОДЕ НЕ МУ ВЯРВАЙ ПРОСТО НЕНАСИТЕН ЗА ПАРИ А ВЛАСТТА ДАВА М Н О Г О

По принцип на всяка червена инициатива трябва да се отговаря НЕ. Соц.партията е сериозно исторически обременена с атентати, убийства и изтезания в лагери и това не е забравено. Още никой червен лидер не съм видял да поиска извинение от българския народ. Същите бандити са и сега. Защо другарката Корнелия не каже по ТВ как нейната партия разграби страната ни след 1989.

Чалгар, уж си сащисан, а вадиш вид на сракащисан.

Никой не Го бръсне за слива. Освен към себе си към кого да се обърне - може би за да повърне. Чалга, простащини, ехидно-развратно, безхаберно, низко, пълно с цинизми предаване.