Коментари - Нинова: Радев плаши Борисов и той го атакува с Цветанов | Днес.dir.bg

Нинова: Радев плаши Борисов и той го атакува с Цветанов

Спорът "Грипен” ли да бъде новият изтребител не е кой самолет е по-добър, а да се свали авторитета на президентската институция и на Румен Радев конкретно.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Радев плаши Борисов и той го атакува с Цветанов | Днес.dir.bg

Коментари

Цецо лъжецо е корумпиран комунодоид шестак /три апартамента в кв.,,Изток "на занижени непазарни цени/.Е това ако не е корупция ,какво е тогава това животно корупция.Бойко използва вифаджията Цецо лъжецо за далечният му лрицел т.е. след 2020г. да е хандидат за президент.Цецо е примера за простак и провалил се като политик даже и в Герб......,,Аз Бойко Борисов съм прост,но Цецо тъщин е многа по- прост.Затова с простото народонаселение на България се разбираме""

... най жалкото е ... че е права ... и това да чуеш истини от устата на Нинова .... направооо ....

тая другарка да не е говорител на президентството или работи на ишлеме

Ей, тая не спря да дрънка глупости.

Явно си по-голям глупак и от Цецо.Много ниско си паднал .

Точно така Корнелче! Бокоту трябва да се мачка, мачка ежедневно, докато направи "цвък!". Той друго не заслужава.

БРАВО Г-ЖО НИНОВА ВСИЧКО КОЕТО КАЗАХТЕ Е ИСТИНА МНОГО ХОРА ВИ ХАРЕСВАТ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА СКОРО ЩЕ ИМА ИЗБОРИ И МНОГО СМЕ КОИТО ИСКАМЕ ДА СТЕ ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРИЯ

плямпа и каканиже Курни Махленката,тя ще си остане в историята г-жа Лъжа.За това я безпокои това и все гледа да опровергава прякора си,ама всекидневно го потвърждава.Евтина северозападнала влаинка.Миков къде ,къде беше над нея и по манталитет,и по култура,и по разбирателство с опонентите си.

Понеже прецедента се оплете, като пиле в кълчища с наложения от него избор на самолет, а и вече личи, че някой от обкръжението му има лична изгода. Червените тролове Кечаджии управлявани от Позитаник 20 яко защитават. Е то хубаво, ама колкото повече го защитавате, толкова по-ясно става, че налагате нещо, от което червените или по-точно, някой от тях имат лична изгода!!!

И на слепите и глухите вече е ясно, че господин милиционерският физкултурник създава конфликти и се занимава с дребнотемия. Жалко, народе, избрахте си ги и си ги търпете.

За какво да се занимават ГЕРБ с нейните лъжи и интриги всеки ден! ТЯ е по-силна от Калашников, в изтрелването на лъжите си всеки божи ден.

Права е. Независимо поради каква причина - за добро или зло го казва, но е факт - права е!

Г-жа Лъжа изопачавърка е клюкарка с горлословия, съмнения и внушения Виж : Лъже за единен орган с/у ко- рупция "предложен от Радев" - има внесен пр. з-н в 43 Н.С. от Р.Б. за един орган с/у корупцията Кунева? Комисията била трибунал с/у Радев т.е. Радев е божество и не може да се критикува и проверява УЖАС!? а може един техник летец да реши без контрол харчене на пари за една АТОМНА ЦЕНТРАЛА 1,5милр х 6 = 9 да 9милр за 6 самолета в бъдеще!?? Взет заем 200милн супер ниска л/ва за дофинансиране на европрограми било лошо, а целта и е провокация! НДК има ревизионен Акт- М.Боршош е на Прокурора за злоупотреби и тук г-жа Лъжа изопачавърка търси... 00 Неизплатени заплати - има комисия която е готова с проект. з-н ... 00 Въобще тя е зла клозетна клюкарка!

"изопачавърка", "горлословия", "милр", "милн", "супер ниска л/ва"... "...има внесен пр. з-н в 43 Н.С. от Р.Б. за един орган с/у корупцията Кунева?" Какъв "изящен" стил! Правописът - УЖАС! Запетайки - 2 бр. в целия текст. Като добавим злобата и беса - типично за гербаджия.

Защо ни занимавате с това археологическо понятие "Нинова"

Защото антиквариатът се цени много по света.

Радев въобще не плаши Борисов. Борисов се плаши от жените, които командват Радев. Борисов си избира жени, които да го слушат. Жените на Радев са си избрали президент, който да ги слуша. Борисов е в психологически пат.

Колкото и лъжлива да е кака Кури, в случая без да иска казва истината

Струвами се, че ДИР, публикувайки ежедневно изказванията на Нинова, целят българите да и скроят шапката. В стремежа си на всяка цена да дисредитира премиера, тя освен че дискредитира себе си, безпардонно вреди и на президента.

Предлагам за Боци или добро, или нищо , белкем се позадържи в страната и свърши нещо от задълженията си , че съвсем го отнема. Всяка аналогия с други подобни сентенции се изключва.

Радев е шофьор и ние сме шофьори! Той на самолет, а ние на автомобили. Той знае кое копченце за какво е и ние знаем в автомобила копчетата.Като има проблем самолетчето сам ли си го поправя? Не! Казва на едни хора - авиационни -инженери и те занаят какво да правят!Радев е един обикновен шофьор като нас. Само дето кара самолет, ние автомобили! Радев и от жени като гледам съвсем не разбира. Избрал Деса - простакеса! Партията любима му казала преди изборите да се жени и той се жени. Деса дигна нивото: от депутат скочи на президент! А Радев? Падна пилотчето- пенсионер в паяжината на г-жа Нинова!

НИНОВА ДА БАРНЕ МАЙМУНАТА ЗА 31% БЕЗРАБОТИЦА :)))

Банкянското чифтокопитно каза , че са само 6 процентите и повече не могли практически да се свалят. Е*бем ли го къде му правят стъкмистиките.

Евростат: Всеки трети българин е икономически неактивен stat ДИР БГ 05:46 6 юли 2017 Общество / Редактор Николай Големанов / обновено преди 2 часа

Хей, герберски тролове, надявам се, че Цвинокио ви плаща добре за спама под всяка статия. Само че, с това "авторитета" на премиера-слънце ББ няма да се вдигне. Никога. Отдавна не поддържам никоя партия, а само политици-личности. Нинова казва истината и когато един политик не се страхува да казва истината, няма как да не го/я подкрепя. За огромно съжаление и този път е права! Борисов е автократ, обграден с прости и некадърни хора, които не би трябвало да са министри. - Цачева, неуспяла-кандидат-президент, нямаше да влезе и в парламента, ако банкянския тарикат не я вкара с машинации. Ето го и резултата - правосъден мнистър, който най-арогантно заяви, че размириците в Асеновград не били на дневен ред в обществото. Т.е. не са важни! Да ви е честито! - Румяна Бъчварова, неуспешен министър на МВР, пак е във властта. - Лиляна Павлова. Всъщност министър на какво е тя сега? И какво правят нейните 70 сътрудника? Цветанов няма да коментирам изобщо. Той май трябваше да е в затвора, но явно има важна мисия - да сготвя скандал след скандал за подкопаване авторитета на президента -ген.Радев. Горкият Борисов, с тоя антураж е за никъде, но от прост бивш бодигард не може да се очакват чудеса. Хайде сега, почвайте минусите. Нали шефа Цвиноко ви плаща на "цъкане на минус". Дано само не ви излъже.

Браво Джули , права си.

Ами,че Радев заяви,че Борисов е ДЪРЖАВНИК,докато шикалкавенето на Нинова демонстрираше небивало интригантство,селяндурщина!

..КРАДНЕЛИЯ, за какъв "авторитет" бълнуваш ма, кокошко КРАДлива ???Я да си измиташ дома да си броиш ОКРАДЕНИТЕ милиони от "работническо-селската" приватизацийка и да си гушнеш до теб и тоя шундю - комуниста, женска подлога, че дяволите ви взели...далавераджии свикнали да крадат и на тъмно да го нахендрят на данъкоплатеца, ама нямааа, бай Бойко ви обърква навиците крадливи, затова си заревала като ощавена гадина...

Според мен Президента не трябва да обръща внимание на закачките от една или друга страна, защото неговият опит е сведен до определени ,до президентството,отговорности и той се заиграва с тези гадни закачки, мнения от една идруга страна във Фейсбука, което значи олекване на Институцията! Неговата задача е съвсем различна и има много,много отговорности, а не само сведени до воръжените сили! Много пари и много станаха такива ,които изказват мнение по тези впроси!

Откакто ББ направи третото си правителство непрекъснато някой се опитва да го клати. А не са минали и 2 месеца - по всички световни стандарти на всяко ново правителство се дават 100 дни да покаже какво прави и има намерение да прави и така опозицията го критикува. ако беше нормална опозиция. А не сборище от руско-съветски мекерета и национални предатели. Които с еразхождат с руски и съветски знамена и портрети на престъпниците Ленин и Сталин. Всеки, който е учил физика знае Третия закон на Нютон: "Всяко действие има равно и противоположно противодействие". След като БСП действа срещу ББ най-сестественото е ГЕРБ да действа срещу Лайньо Радев. който, за съжаление, се оказа пионка на БСП и Кремъл. Историята си има и предистория. Още докато е бил командващ на ВВС ББ и тогавашния ген радев са провели мъжки разговор. разбрали са се нещо и са започнали да го изпълняват. Но както се казва в руския фолклор: "Прийдет поручик Ржевский и все опошлит". В случая ролята на поручик Ржевский е поета от ген Решетников, ама все тая. От този момент всичко тръгва надолу в отношенията межди ББ и Лайньо Радев. От там нататък :"на война като на война", както казват французите. Има комисия. ще се види "кой кум, кой сват, кой на булката брат", както казва българския народ и от там нататък ще разсъждаваме. Защо БСП и Лайньо Радев се страхуват от тази комисия - туй е въпросът, както би рекъл Хамлет. Да не би да се окаже че там умишлено са заменили "стар кон" (МИГ-29) с "куц кон" (Грипен-а е самолет от по-нисък клас). С едничката цел да кажат:" Ние нали ви казвахме че най-добрия вариант е да купим нов МИГ-29". От Русия. или други самолети, пак от Русия. Защо избраха не последната , а предпоследната модификация на Грипен-а. Защо отхвърлиха Юрофайтър-а? Защото при сравнение на МИГ-29 с Юрофайтър или Ф-18 МИГ-ът ще изглежда като Москвич пред Мерцедес или БМВ. Ето на това трябва да отговои комисията.

Па он не е бил на власт колкото да си вземе платения годишен отпуск , какви 100 дни те гонят , а иначе толкова ми е втръснал , че и два часа му недавам.

Верен на старите си комунистически навици, Цецо Лажецо иска да изправи Президента пред другарски съд. Гербав съд.

Бацето копнее за Папски целувки и галене по Европа и Америка като емигрант за социални помощи.

ДЕ ЮРЕ Радев би трябвало да има авторитет, ДЕ ФАКТО няма никакъв!

Какво значение има какво казва Нинова? Какво и за кого? Какво зависи от нея? Какъв въпрос е решила някога някъде и за какво? Какъв проблем?

А кой проблем е решил Борисов? Повече от 10 год е на позиция, от която може да се направи много (кмет, министър-председател). Вместо това само кражби и интриги. Докога?!

"Комунисти от всички партии, съединявайте се ,да защитим нашия президент.

стига с тези храни,СТИГА С ТОЗИ ДВОЕН СТАНДАРТ.... какво казаха специалистите???? а, овцо????? какво точно казаха....с колко процента има разминаване според булгаристанските изследвания, на кои храни, еднакви ли са, спазено ли е това което пише на етикетите????? вдигнахте шумотевица да небесата И ПАК ЛЪЖЕТЕ.....ГЛУХИ ЛИ СМЕ... И ЖУРНАЛЯТА СА ЕДНИ.... КАКВО Я КАНИТЕ ДЕН ПРЕЗ ДЕН ТАЗИ ПРЕДАТЕЛКА ТРЪГНАЛА ОТ СДС И СЪС СИНЧЕ В АМЕРИКА... СОЦИАЛИСТКА, ГОЛЯМА ПРИ ТОВА И НЕ "КРАДЕ" САМО МЪЖА Й КРАДЕ

Видно е че не само в Европа, но и в цял свят никой не се тормози по този въпрос! Гета има навсякъде и в развитите страни и в стратите от 3-тия свят, например Мароко/Казабланка/. Винаги ще ги има, защото в повечето случаи те са без работа,ангажименти и използван контингент по време на политики илиполитически кампании!

Боци е първият Емигрант-премиер , като вкара държавата в задънена улица емигрира и не моеш го види в България.

ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ПОДЛОГАТА НА ГОСПОЖА ДЕСА И ФАСАДАТА НА ФАШИСТА УЗУНОВ - ГУ'СИН РАДЕВ ПЕНСИОНЕРА !

не мирясва и ден без да интригантства,лъже,маже и манипулира.Със този махленски дребнав и заядлив манталитет и език на омразата,след време по време на изборите ще се чуди защо бат Бойко я тупа като брашнян чувал на дувар.То както е тръгнало на изборите през 2021 г. ще я тупат и патриотите, и ДПС-то и дори ако се сформира някоя нова политическа формация.

ПЪК ТИ ГИ ДРИСКАШ ЕДНИ ГОЛЕМИ! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ВИ НАТОВАРИМ ВСИЧКИ НА ТОВАРНИТЕ ВАГОНИ И АЙДЕ НАДОЛУ КЪМ ДИАРБЕКИР! ТАМ ВИ Е МЕСТОТО. ТАМ УТОЧНЯВАЙТЕ КОЙ КОГО С КАКВО Е ЗАПЛАШИЛ. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ИМА И ЕДИН ЦРСКИ ТОВАРЕН ВАГОН КАК БЕЗ ЦАРЯ И ЦАРЕДВОРЦИТЕ МУ?!

А Цвъко лъже, че ходи на "Закуска" от които първата беше Два месеца Бойко, ги пуска тия масали, в Харема, а Цвъко се забавлява вечер с Тъщата

Два месеца ''управление'' за 20 години скандали , проблеми , трусове , гафове , каквото щеш там.

Който го измисли това "Г-жа Лъжа" е уцелил десетката.

А не е ли по правилно: Борисов плаши Нинова и тя го атакува чрез (п)резидента.

Че кого ли може да уплаши "ПРАНИ ГАЩИ"?... :::))) А?... :::)))

ПОСРАНИТЕ ГАЩИ СЕЛСКИ,КАТО ТЕБ-ха ха

Нинова, никой не може да свали авторитета на президента Радев, защото няма авторитет. Самото избиране на някой за президент не носи авторитет. Авторитет се гради с години, а не с махленски разговори кой от какво разбира.Госпожа Лъжа, народът не е забравил Решетников. Бъди смирена и по кротко.

Стига с тоя Рашетников, че вече плочата се изтърка, бреее... Как си пропуснал и за Делян Пеевски за шеф на ДАНС - ума не ми го побира...

Бесней и може да успееш - вкарай контакта в носа и газ. Президента има подкрепата на левите и прогресивни сили. За сега това му стига. Справя се и не е плюнко като плевника, нито цуца пърцуца - вечно неадекватната.

"прогресивни сили"....а бе селски идиоти,в кой век си живуркате още......то,че нямате мозък за нищо освен да пазите равновесие е ясно но се чудя за толкова години не проумяхте ли,че другарето ви преминаха на стараната на капиталистическите сили и ви оставиха абдалите да браните химерите.......то за това само вие хвърляте пачките през балконите на мангустите

Боко със сигурност ще провали преговорите с СААБ- Швеция и ще обвини президента за това, както и шведската страна. Така че не може да му се вярва и 1%. Той ще си иска процента, те няма да ну го дадът и работата се отлага. Тпй не мисли за България, а само за себе си. Вълкът ,,,,,,,,.

Те тези там дават на всички, затова всичките им продажби са със скандали!!!

Целия състав на елита на БНА СВ-секретни войски, и КЕЧ- кралски елитни части са електорат на БСП, това им е нивото и това могат. Задачата е " Защитавайте Прецедента", че там ни е последната цитадела!!!

Само дето изборните протоколи показват и доказват друго - КЕЧ-а си гласува за ГЕРБ. Затова и милицията ги пази. Току набият някой и друг български гражданин със светла кожа и хоп, жандармерията ги пази. Кога ли пък са плащали ток, вода...

Военен комунист,и авторитет???

За мен прегръщаще се с Ердоган мутра ББто е безспорен авторитет.

Номинира го Решетников, предкага го Нинова, жени се за любовницата си след като вече е кандидат президент?! До последно криеше,че е член на БКП и деполитизиран със закон ! За какъв авторитет говори тази,че не разбирам?!

БСП са интриганти, жадни за власт

...тъпак...Хайл...

Всичкото КЕЧ от БКП/БСП се е хвърлило на амбазурата да защитава Прецедента!!! Да ама не са в състояние, защото той се излага като шантаниерка на магистрала!!!

Некъде около Симитли ли я засече да се навърта тая ''шантаниерка''. Не е Президента шъ знаиш , припознал си се.

От както се помня червените все някой ги атакува и им пречи, а те милите само искат да помагат и да служат на народа ... много кофти ...

Като се съди по постоянните оправдания на Тиквун (все някой друг му е срал в гащите), за ГЕРБ ще да говориш

Коментари - Нинова: Радев плаши Борисов и той го атакува с Цветанов | Днес.dir.bg

Нинова: Радев плаши Борисов и той го атакува с Цветанов

Спорът "Грипен” ли да бъде новият изтребител не е кой самолет е по-добър, а да се свали авторитета на президентската институция и на Румен Радев конкретно.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Радев плаши Борисов и той го атакува с Цветанов | Днес.dir.bg

Коментари

Цецо лъжецо е корумпиран комунодоид шестак /три апартамента в кв.,,Изток "на занижени непазарни цени/.Е това ако не е корупция ,какво е тогава това животно корупция.Бойко използва вифаджията Цецо лъжецо за далечният му лрицел т.е. след 2020г. да е хандидат за президент.Цецо е примера за простак и провалил се като политик даже и в Герб......,,Аз Бойко Борисов съм прост,но Цецо тъщин е многа по- прост.Затова с простото народонаселение на България се разбираме""

... най жалкото е ... че е права ... и това да чуеш истини от устата на Нинова .... направооо ....

тая другарка да не е говорител на президентството или работи на ишлеме

Ей, тая не спря да дрънка глупости.

Явно си по-голям глупак и от Цецо.Много ниско си паднал .

Точно така Корнелче! Бокоту трябва да се мачка, мачка ежедневно, докато направи "цвък!". Той друго не заслужава.

БРАВО Г-ЖО НИНОВА ВСИЧКО КОЕТО КАЗАХТЕ Е ИСТИНА МНОГО ХОРА ВИ ХАРЕСВАТ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА СКОРО ЩЕ ИМА ИЗБОРИ И МНОГО СМЕ КОИТО ИСКАМЕ ДА СТЕ ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРИЯ

плямпа и каканиже Курни Махленката,тя ще си остане в историята г-жа Лъжа.За това я безпокои това и все гледа да опровергава прякора си,ама всекидневно го потвърждава.Евтина северозападнала влаинка.Миков къде ,къде беше над нея и по манталитет,и по култура,и по разбирателство с опонентите си.

Понеже прецедента се оплете, като пиле в кълчища с наложения от него избор на самолет, а и вече личи, че някой от обкръжението му има лична изгода. Червените тролове Кечаджии управлявани от Позитаник 20 яко защитават. Е то хубаво, ама колкото повече го защитавате, толкова по-ясно става, че налагате нещо, от което червените или по-точно, някой от тях имат лична изгода!!!

И на слепите и глухите вече е ясно, че господин милиционерският физкултурник създава конфликти и се занимава с дребнотемия. Жалко, народе, избрахте си ги и си ги търпете.

За какво да се занимават ГЕРБ с нейните лъжи и интриги всеки ден! ТЯ е по-силна от Калашников, в изтрелването на лъжите си всеки божи ден.

Права е. Независимо поради каква причина - за добро или зло го казва, но е факт - права е!

Г-жа Лъжа изопачавърка е клюкарка с горлословия, съмнения и внушения Виж : Лъже за единен орган с/у ко- рупция "предложен от Радев" - има внесен пр. з-н в 43 Н.С. от Р.Б. за един орган с/у корупцията Кунева? Комисията била трибунал с/у Радев т.е. Радев е божество и не може да се критикува и проверява УЖАС!? а може един техник летец да реши без контрол харчене на пари за една АТОМНА ЦЕНТРАЛА 1,5милр х 6 = 9 да 9милр за 6 самолета в бъдеще!?? Взет заем 200милн супер ниска л/ва за дофинансиране на европрограми било лошо, а целта и е провокация! НДК има ревизионен Акт- М.Боршош е на Прокурора за злоупотреби и тук г-жа Лъжа изопачавърка търси... 00 Неизплатени заплати - има комисия която е готова с проект. з-н ... 00 Въобще тя е зла клозетна клюкарка!

"изопачавърка", "горлословия", "милр", "милн", "супер ниска л/ва"... "...има внесен пр. з-н в 43 Н.С. от Р.Б. за един орган с/у корупцията Кунева?" Какъв "изящен" стил! Правописът - УЖАС! Запетайки - 2 бр. в целия текст. Като добавим злобата и беса - типично за гербаджия.

Защо ни занимавате с това археологическо понятие "Нинова"

Защото антиквариатът се цени много по света.

Радев въобще не плаши Борисов. Борисов се плаши от жените, които командват Радев. Борисов си избира жени, които да го слушат. Жените на Радев са си избрали президент, който да ги слуша. Борисов е в психологически пат.

Колкото и лъжлива да е кака Кури, в случая без да иска казва истината

Струвами се, че ДИР, публикувайки ежедневно изказванията на Нинова, целят българите да и скроят шапката. В стремежа си на всяка цена да дисредитира премиера, тя освен че дискредитира себе си, безпардонно вреди и на президента.

Предлагам за Боци или добро, или нищо , белкем се позадържи в страната и свърши нещо от задълженията си , че съвсем го отнема. Всяка аналогия с други подобни сентенции се изключва.

Радев е шофьор и ние сме шофьори! Той на самолет, а ние на автомобили. Той знае кое копченце за какво е и ние знаем в автомобила копчетата.Като има проблем самолетчето сам ли си го поправя? Не! Казва на едни хора - авиационни -инженери и те занаят какво да правят!Радев е един обикновен шофьор като нас. Само дето кара самолет, ние автомобили! Радев и от жени като гледам съвсем не разбира. Избрал Деса - простакеса! Партията любима му казала преди изборите да се жени и той се жени. Деса дигна нивото: от депутат скочи на президент! А Радев? Падна пилотчето- пенсионер в паяжината на г-жа Нинова!

НИНОВА ДА БАРНЕ МАЙМУНАТА ЗА 31% БЕЗРАБОТИЦА :)))

Банкянското чифтокопитно каза , че са само 6 процентите и повече не могли практически да се свалят. Е*бем ли го къде му правят стъкмистиките.

Евростат: Всеки трети българин е икономически неактивен stat ДИР БГ 05:46 6 юли 2017 Общество / Редактор Николай Големанов / обновено преди 2 часа

Хей, герберски тролове, надявам се, че Цвинокио ви плаща добре за спама под всяка статия. Само че, с това "авторитета" на премиера-слънце ББ няма да се вдигне. Никога. Отдавна не поддържам никоя партия, а само политици-личности. Нинова казва истината и когато един политик не се страхува да казва истината, няма как да не го/я подкрепя. За огромно съжаление и този път е права! Борисов е автократ, обграден с прости и некадърни хора, които не би трябвало да са министри. - Цачева, неуспяла-кандидат-президент, нямаше да влезе и в парламента, ако банкянския тарикат не я вкара с машинации. Ето го и резултата - правосъден мнистър, който най-арогантно заяви, че размириците в Асеновград не били на дневен ред в обществото. Т.е. не са важни! Да ви е честито! - Румяна Бъчварова, неуспешен министър на МВР, пак е във властта. - Лиляна Павлова. Всъщност министър на какво е тя сега? И какво правят нейните 70 сътрудника? Цветанов няма да коментирам изобщо. Той май трябваше да е в затвора, но явно има важна мисия - да сготвя скандал след скандал за подкопаване авторитета на президента -ген.Радев. Горкият Борисов, с тоя антураж е за никъде, но от прост бивш бодигард не може да се очакват чудеса. Хайде сега, почвайте минусите. Нали шефа Цвиноко ви плаща на "цъкане на минус". Дано само не ви излъже.

Браво Джули , права си.

Ами,че Радев заяви,че Борисов е ДЪРЖАВНИК,докато шикалкавенето на Нинова демонстрираше небивало интригантство,селяндурщина!

..КРАДНЕЛИЯ, за какъв "авторитет" бълнуваш ма, кокошко КРАДлива ???Я да си измиташ дома да си броиш ОКРАДЕНИТЕ милиони от "работническо-селската" приватизацийка и да си гушнеш до теб и тоя шундю - комуниста, женска подлога, че дяволите ви взели...далавераджии свикнали да крадат и на тъмно да го нахендрят на данъкоплатеца, ама нямааа, бай Бойко ви обърква навиците крадливи, затова си заревала като ощавена гадина...

Според мен Президента не трябва да обръща внимание на закачките от една или друга страна, защото неговият опит е сведен до определени ,до президентството,отговорности и той се заиграва с тези гадни закачки, мнения от една идруга страна във Фейсбука, което значи олекване на Институцията! Неговата задача е съвсем различна и има много,много отговорности, а не само сведени до воръжените сили! Много пари и много станаха такива ,които изказват мнение по тези впроси!

Откакто ББ направи третото си правителство непрекъснато някой се опитва да го клати. А не са минали и 2 месеца - по всички световни стандарти на всяко ново правителство се дават 100 дни да покаже какво прави и има намерение да прави и така опозицията го критикува. ако беше нормална опозиция. А не сборище от руско-съветски мекерета и национални предатели. Които с еразхождат с руски и съветски знамена и портрети на престъпниците Ленин и Сталин. Всеки, който е учил физика знае Третия закон на Нютон: "Всяко действие има равно и противоположно противодействие". След като БСП действа срещу ББ най-сестественото е ГЕРБ да действа срещу Лайньо Радев. който, за съжаление, се оказа пионка на БСП и Кремъл. Историята си има и предистория. Още докато е бил командващ на ВВС ББ и тогавашния ген радев са провели мъжки разговор. разбрали са се нещо и са започнали да го изпълняват. Но както се казва в руския фолклор: "Прийдет поручик Ржевский и все опошлит". В случая ролята на поручик Ржевский е поета от ген Решетников, ама все тая. От този момент всичко тръгва надолу в отношенията межди ББ и Лайньо Радев. От там нататък :"на война като на война", както казват французите. Има комисия. ще се види "кой кум, кой сват, кой на булката брат", както казва българския народ и от там нататък ще разсъждаваме. Защо БСП и Лайньо Радев се страхуват от тази комисия - туй е въпросът, както би рекъл Хамлет. Да не би да се окаже че там умишлено са заменили "стар кон" (МИГ-29) с "куц кон" (Грипен-а е самолет от по-нисък клас). С едничката цел да кажат:" Ние нали ви казвахме че най-добрия вариант е да купим нов МИГ-29". От Русия. или други самолети, пак от Русия. Защо избраха не последната , а предпоследната модификация на Грипен-а. Защо отхвърлиха Юрофайтър-а? Защото при сравнение на МИГ-29 с Юрофайтър или Ф-18 МИГ-ът ще изглежда като Москвич пред Мерцедес или БМВ. Ето на това трябва да отговои комисията.

Па он не е бил на власт колкото да си вземе платения годишен отпуск , какви 100 дни те гонят , а иначе толкова ми е втръснал , че и два часа му недавам.

Верен на старите си комунистически навици, Цецо Лажецо иска да изправи Президента пред другарски съд. Гербав съд.

Бацето копнее за Папски целувки и галене по Европа и Америка като емигрант за социални помощи.

ДЕ ЮРЕ Радев би трябвало да има авторитет, ДЕ ФАКТО няма никакъв!

Какво значение има какво казва Нинова? Какво и за кого? Какво зависи от нея? Какъв въпрос е решила някога някъде и за какво? Какъв проблем?

А кой проблем е решил Борисов? Повече от 10 год е на позиция, от която може да се направи много (кмет, министър-председател). Вместо това само кражби и интриги. Докога?!

"Комунисти от всички партии, съединявайте се ,да защитим нашия президент.

стига с тези храни,СТИГА С ТОЗИ ДВОЕН СТАНДАРТ.... какво казаха специалистите???? а, овцо????? какво точно казаха....с колко процента има разминаване според булгаристанските изследвания, на кои храни, еднакви ли са, спазено ли е това което пише на етикетите????? вдигнахте шумотевица да небесата И ПАК ЛЪЖЕТЕ.....ГЛУХИ ЛИ СМЕ... И ЖУРНАЛЯТА СА ЕДНИ.... КАКВО Я КАНИТЕ ДЕН ПРЕЗ ДЕН ТАЗИ ПРЕДАТЕЛКА ТРЪГНАЛА ОТ СДС И СЪС СИНЧЕ В АМЕРИКА... СОЦИАЛИСТКА, ГОЛЯМА ПРИ ТОВА И НЕ "КРАДЕ" САМО МЪЖА Й КРАДЕ

Видно е че не само в Европа, но и в цял свят никой не се тормози по този въпрос! Гета има навсякъде и в развитите страни и в стратите от 3-тия свят, например Мароко/Казабланка/. Винаги ще ги има, защото в повечето случаи те са без работа,ангажименти и използван контингент по време на политики илиполитически кампании!

Боци е първият Емигрант-премиер , като вкара държавата в задънена улица емигрира и не моеш го види в България.

ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ПОДЛОГАТА НА ГОСПОЖА ДЕСА И ФАСАДАТА НА ФАШИСТА УЗУНОВ - ГУ'СИН РАДЕВ ПЕНСИОНЕРА !

не мирясва и ден без да интригантства,лъже,маже и манипулира.Със този махленски дребнав и заядлив манталитет и език на омразата,след време по време на изборите ще се чуди защо бат Бойко я тупа като брашнян чувал на дувар.То както е тръгнало на изборите през 2021 г. ще я тупат и патриотите, и ДПС-то и дори ако се сформира някоя нова политическа формация.

ПЪК ТИ ГИ ДРИСКАШ ЕДНИ ГОЛЕМИ! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ВИ НАТОВАРИМ ВСИЧКИ НА ТОВАРНИТЕ ВАГОНИ И АЙДЕ НАДОЛУ КЪМ ДИАРБЕКИР! ТАМ ВИ Е МЕСТОТО. ТАМ УТОЧНЯВАЙТЕ КОЙ КОГО С КАКВО Е ЗАПЛАШИЛ. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ИМА И ЕДИН ЦРСКИ ТОВАРЕН ВАГОН КАК БЕЗ ЦАРЯ И ЦАРЕДВОРЦИТЕ МУ?!

А Цвъко лъже, че ходи на "Закуска" от които първата беше Два месеца Бойко, ги пуска тия масали, в Харема, а Цвъко се забавлява вечер с Тъщата

Два месеца ''управление'' за 20 години скандали , проблеми , трусове , гафове , каквото щеш там.

Който го измисли това "Г-жа Лъжа" е уцелил десетката.

А не е ли по правилно: Борисов плаши Нинова и тя го атакува чрез (п)резидента.

Че кого ли може да уплаши "ПРАНИ ГАЩИ"?... :::))) А?... :::)))

ПОСРАНИТЕ ГАЩИ СЕЛСКИ,КАТО ТЕБ-ха ха

Нинова, никой не може да свали авторитета на президента Радев, защото няма авторитет. Самото избиране на някой за президент не носи авторитет. Авторитет се гради с години, а не с махленски разговори кой от какво разбира.Госпожа Лъжа, народът не е забравил Решетников. Бъди смирена и по кротко.

Стига с тоя Рашетников, че вече плочата се изтърка, бреее... Как си пропуснал и за Делян Пеевски за шеф на ДАНС - ума не ми го побира...

Бесней и може да успееш - вкарай контакта в носа и газ. Президента има подкрепата на левите и прогресивни сили. За сега това му стига. Справя се и не е плюнко като плевника, нито цуца пърцуца - вечно неадекватната.

"прогресивни сили"....а бе селски идиоти,в кой век си живуркате още......то,че нямате мозък за нищо освен да пазите равновесие е ясно но се чудя за толкова години не проумяхте ли,че другарето ви преминаха на стараната на капиталистическите сили и ви оставиха абдалите да браните химерите.......то за това само вие хвърляте пачките през балконите на мангустите

Боко със сигурност ще провали преговорите с СААБ- Швеция и ще обвини президента за това, както и шведската страна. Така че не може да му се вярва и 1%. Той ще си иска процента, те няма да ну го дадът и работата се отлага. Тпй не мисли за България, а само за себе си. Вълкът ,,,,,,,,.

Те тези там дават на всички, затова всичките им продажби са със скандали!!!

Целия състав на елита на БНА СВ-секретни войски, и КЕЧ- кралски елитни части са електорат на БСП, това им е нивото и това могат. Задачата е " Защитавайте Прецедента", че там ни е последната цитадела!!!

Само дето изборните протоколи показват и доказват друго - КЕЧ-а си гласува за ГЕРБ. Затова и милицията ги пази. Току набият някой и друг български гражданин със светла кожа и хоп, жандармерията ги пази. Кога ли пък са плащали ток, вода...

Военен комунист,и авторитет???

За мен прегръщаще се с Ердоган мутра ББто е безспорен авторитет.

Номинира го Решетников, предкага го Нинова, жени се за любовницата си след като вече е кандидат президент?! До последно криеше,че е член на БКП и деполитизиран със закон ! За какъв авторитет говори тази,че не разбирам?!

БСП са интриганти, жадни за власт

...тъпак...Хайл...

Всичкото КЕЧ от БКП/БСП се е хвърлило на амбазурата да защитава Прецедента!!! Да ама не са в състояние, защото той се излага като шантаниерка на магистрала!!!

Некъде около Симитли ли я засече да се навърта тая ''шантаниерка''. Не е Президента шъ знаиш , припознал си се.

От както се помня червените все някой ги атакува и им пречи, а те милите само искат да помагат и да служат на народа ... много кофти ...

Като се съди по постоянните оправдания на Тиквун (все някой друг му е срал в гащите), за ГЕРБ ще да говориш