Коментари - Местан за Нинова: Може ли лъжкиня да управлява България? | Днес.dir.bg

Местан за Нинова: Може ли лъжкиня да управлява България?

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан написа писмо до президента, премиера в оставка и председателя на НС, в което атакува Корнелия Нинова и заподозря намеса на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Местан за Нинова: Може ли лъжкиня да управлява България? | Днес.dir.bg

Коментари

Този нагъл турчин, дето се завря с нахалство в българската политика, не е миндилът, който ще дава оценки, а още повече ще иска обяснения във връзка с българо-руските отношения!!! Той веднъж тръгна да съди Русия от трибуната на българския парламент и набързо си получи шута, та се затича с всичка сила като първа шушумига в турското посолство! Вторият път - направо ще трябва да отпраши с 200км/час към Капъкуле! И да се моли на Аллаха си, да не го сложат набързо в списъка на гюленистите, че тогава вече и Аллах не може да го спасява!

...югославско порно. `Българските` политици са като спин-а ,ако знаеш как да се пазиш от тях не са опасни.

Не е ли време тази гнусна турска подлога на Ердоган да бъде позорно изхвърлена от политическия живот на България?!!!!!!

След разследването сигурно ще се установи, че Нинова лъже като дърта циганка. Нинова е политик с голям опит- когато ЛЪЖЕ не се изчервява. Нинова е от новите социалисти. Гоцето и той послъгва, но се изчервява.

Разбрахте ли сега , защо БСП събира негативи, когато е в "коалиция" с ДПС , НДСВ и други такива. Защото тези "партии" са службогонци, итересчии, и гледат само аватата....Изходът е само един: мнозинство на БСП в парламента и самостоятелно правителство!!!!!!Но за това трябва да се оттървем от внушенията, които правят т.н. "десни" партии...... Така, че всичко зависи от НАС!!!!!!!!

Тоз да си гледа мангалите и Ердоган. Много скоро почна да скача срещу доскорошните си партньори. Явно, близането на чужди задници му е по душа.

От кога един доносник има чест?Ти си най големия лъжец и неблагодарник,мръсен си и в червата,хрантутник в България ,защитник на ердоган.Отивай в а.да ти и твоите изч..дия

Цялата каша е забъркана от малоумната корнелия.......тя просто лъже, защото при нея лъжата е начин на оцеляване, така са я възпитавали нейните мастити ментори от БСП!!!!!

Жената не е лъжкиня и най-важното:никога не е канила турски дипломати в НС, нито е излизала, когато са се гласували документи, засягащи по някакъв начин интересите на Турция ( арменския геноцид)! Може и да говориш правилен, литературен български, но в душата си, с действията и си чиста турска подлога, Местан!

А за руската подлога, дето ще изкарва България от ЕС и НАТО нещо да кажеш Маро?

Този маймун какво се бърка в Българските Работи ! Това не му е правителството на Тиквата за да плаши с Ердоган ! Време е да изгоним тези коромпирани Съдии които озакониха чужда по националност и приятел на Неприятелска Държава !

Местан ага рече и отсече! 1-Герб 1-БСП 2-ДОСТ 1-ДПС споко Кърджали!!! това е от мен, Местан Платените тролове е редно да заработят на запад, вместо от 8-17 часа да пишат(без събота и неделя). всичко е решено предварително от нас математиците. на изборите ще се поздравим. апталите да не вземат участие. от прости хора акъл не искаме. анадънму булгар

заменям къща с едностаен апартамент в столицата, а на запад под наем квартира... булгар аптал. те си имат и майка и баща, а в смесените региони мащеха мама. съединението прави силата, важи за Местан и Доган. анадънму шинди булгар. Гюле гюле

На национален предател като Местан не трябва да се обръща внимание.Нека да обясни той какво търсеше в турското посолство и защо там търсеше закрила след като е български депутат?Защо не се разследва това?А и партия му създадоха след като знаят чия подлога е той.

Само, че не Местан е консултирал с Решетников, кой да е български президент, а националната предателка и долна лъжкиня Курнелия.

Ако ген. Радев е "човек на Кремъл", защо ген. Решетников ще говори врели-некипели точно пред агента Коритаров и пред някаква турска Царьград ТВ? А защо Павел Местан не написа писмо до Роско, Боко и Тетка, когато се понесе мълвата, че Нинова е предложила кандидатурата за президент, след като е посетила амбасадата на "Козяк"?

Защото се нарича цугцванг. Ако К. Нинова лъже, значи ген. Радев е човек на Кремъл. Ако Нинова не лъже, значи съществува лъжливата руска пропаганда, която същата К. Нинова със сигурност ще отрече. А най-вероятно става дума и за двете.

ГЕРБ и ДОСТ организирали гнусна постановка с участието на един дърт кагебейски интригант ии един избасан кадесарски агент. Това е в услуга на Мутраага Боко и Султан R-доган. Решетников е в немилост от Кремъл и си отмъщава с интриги.

щом местан,разбирай турция, и герп скачат против Нинова, значи тя е права.Да сте чули истина от герп и ББ,а за местан да не говорим чий хранутеник е!И него,заедно с ББ,са го поръчали,според говора на ББ и единият се вози в джипове,които не би трябвало да ползва,а другият търчи зад дуварите на турското посолство.От техния вой само полза,така че викайте по-силно!

Нинова е права, ако е рускиня, ако е българка е национална предателка.

турска намеса става, ама руска намеса в никакъв случай, щото не е демократично. а най демократичната намеса е американската.

"ЗнаеМ как един комунист може да лъже." Така си е, щото имаме голям опит с Бойко Борисов.

Агентът Павел да запази турската поговорка за себе си, когато се муши в турското посолство. Ако е забравил от началното училище, нека да си припомни българската поговорка "ХЕМ ПОСРАН, ХЕМ ГОЛЯМ"! По желание може да си я преведе на турски.

мажоритарни избори до кога ша му слушаме бледите фантазии белким некой го забележи

ми този пензевенк да каже за връзката си с ердоган.малко ли се кри в турското посолство .

ДОСТ е либерална евроатлантическа партия, по идеология е близа до Демократическата партия в САЩ, долу ръцете от Местан!!!

То все едно, че някой е тръгнал да цапа ръцете си с плужеци...

Това твърдение може да се приеме единствено като някаква крайно лоша шега.

Никаква лоша шега не е ,а е точно истината

алооо ценител. не зная на колко години сте, но сме много наясно с нещата в бг преди 1989(1983,1972) и след. ние сме временно още някоя и друга година. всичко се започна от бай Тошо. върна им имената на бг мюсюлмани, мохамедани, сигани. след 1989 г. всички наши близки отивайки в Туркие си изтеглиха парите от банките, напуснаха работа, оставиха селата, продадоха на безценица имуществото си, и се започна с кризата. Те си имат бащица Туркие и майка България. Не че се жалим, най-милите ни напуснаха. Политиката не ни вълнува, както казват мнозина българи-Добре че сме пенсионери(децата извън бг), оправия нема, файда нема който и да дойде на власт. Само ви четем-Радев е тъп и примитивен, Бойко е тиква... Надпреварата е от всички страни...плюете се пред народа, а след това заедно си пиете кафето, ядете баклавата... Обществено недоверение, често написано. За нас важното е да им имат доверие в западни държави, да са ни живи и здрави, да имат късмет в живота, да са много щастливи, радостни, да имат деца, семейства и до тук. Всичко друго е парлама. Да живее КГБ/ДС, бащите, а сега децата им, внуци, правнуци... На вълка врата му е дебел защото сам си върши работата, не очакваме нищо от вас, но и вие не очаквайте от мнозинството от нас... от негласуващите бг граждани

Чета тук и се "възхищавам" на тези които искат "логически" да разобличат др от село-нинова.Момчета не се Фащайте за дреболии.Има правила ,принципи а вие гепвате за детайлите.Толкова ли ви е трудно да проумеете че "прехода" е иницииран от съветска русия след 1980г след като са видели на къде отива тя.По-интересно е че само на БГ са дали възможност да се подготват за това дето е щяло да става след 10г-през 1989г.С неподготвените видехте кво стана нали.Румънещите у мазето бум бум и айдеее...През теа 10г-от 1980 до 1989г по проекта на цк на бкп "мирен преход на БГ към демокраси" са създадени и "демократичната опозиция"(хаха),дисидентите(хаха) мутрите...През всичките тези 27г след 89г в политическия и ИКОНОМИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА БГ НЯМА СИЛИ НЕСВЪРЗАНИ,НЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА ОКОЛО живков.И разбира се те действат в неин интерес.Нема сдс,нема дпс,нема симеон,нема боко тиквата-от толкова мутри в БГ точно личната мутра на свинара от правец се "улучи случайно" да е мин.председател на БГ.Толкова ли сте тъпи че не можете да проумеете нещо толкова просто.Наистина не ви разбирам.А те се заяли сега с таа тъпа селянка-нинова ...Ми тъпа селянка е бе.Ми тя ако не беше тъпа селянка немаше да е там бе.Те такива ги избират бе ръпони...Като я вида таа или пък има един желЮ бойчев...О не.Това не може да бъде истина...

А бе малоумници те ви разиграват циркове-карат се по между си ама миналата година гат требваше да не допуснат това с ктб си беха плюли в устите.За да платите вие 6 МИЛИАРДА лева.Тези които стоят за тех- зад бсп,дпс,сдс,герб...те свиха кинтите.И те са едни и същи-тези които организираха и осъществиха "прехода"-кръга около живков.Оня селяндур с мустаците нито има толко акъл да направи банка,нито да я окраде...А вие идиотите платихте сметката нали.Вместо да го гепат още в началото оня "банкера и да го "помолат" да каже кво е станало ,ТЕ ВСИЧКИ СЕ УСЛУШВАХА КАТО СВИНЕ В ТИКВИ И НАПРАВИХА ТАКА ЧЕ ВИЕ ГОВЕДАТА ДА ПЛАТИТЕ ТЕА кинти.Така ли беше.Не си помръднаха пръста всичките те в купом.Един не излезе да каже че тоа требва да ВЪРНЕ КИНТИТЕ които бил откраднал...Един бе един не го направи...Айде сега некой да познае кво ше е ... за догодина.Да се надяваме че таа година други "изненади" нема да има.Па кой знае...

Abu Talib

Според едно субективно мнение, този скандал е предварително планиран, за да се отклони медийния интерес от друга среща, важната, и на която се е казало какво ще става през Февруари 2017 г. и оттам нататък в русия и в България.

Едва ли. Този скандал може да коства лош изборен резултат на БСП и оттам остава само генералчето да направи преврат и да узурпира цялата власт, за да угоди на Русия.

Reznete my topkite na tozi Mestan

Как му се казваше по нашенски на онова действие,при което една...безспорна ку.ва,нарича или обвинява друга,такава в...същото:)))???

По добре лъжкиня от колкото турски гъзолизец

А още по-добре Бойко Борисов.

Ей Мангал я се скривай в анадола.

Свидетели сме на безсилието на руската пропаганда. Сами се набутаха. Понеже Нинова е приклещена в ъгъла (на дъртото руско копеле не му пука, той е далеч от устата на топа), а смислено обяснение за издънката ѝ няма и не може да има, въпросът "А вие защо биете негрите?" е заменен с "Да, ама Турция това, Турция онова!" Слаба продукция, другари.

Слаба е продукцията на Местан. Откога ДОСТ е протагонист на евроатлантизма, имайки предвид тесните връзки с Ердоган? Никак не се връзва.

у--с--р--а от страх.Била СЛУЧАЙНО в едно заведение, където СЛУЧАЙНО се срещнали с Рашетников., където не помни какво говорили, но помни, че не е казала това което ѝ приписват. Ха-хо.

да предпочетат Радев пред Плевнелиев-2. Браво бе, кой го интересува кой ще предпочитат руснаците, ама още не сме станали 16 губерния. Засрамете се.

Хубавото е, че и българите твърдо отхвърлиха Плевнелиев, както и Плевнелиев-2! Ние сме против да бъдем "16-та губерния", но повечето не искат и да бъдат 52-ри щат, само че с доходи в пъти по-ниски от американските...

Решетников бил на почивка в България през лятото. Та Нинова рече: Били се срещнали случайно в едно заведение, тя не помни какво са говорили, но Решетников не бил казал това, което му приписват, че бил казал. Значи, хем Нинова не помни какво са говорили, хем помни какво НЕ БИЛ КАЗАЛ Решетников. Ало, Нинова, тия минават само пред изкукуригалия ви електорат и гащниците от Атака! А Местан им е светил на срещата, така ли?

Вярно е! Амнезията е хронично заболяване на активистите на БСП. Спомнете си как Орешарски не можеше да си спомни КОЙ му е предложил Пеевски.

кой лъже Корнелия или Рашетников, а пишат всякакви несъвместими с въпросът тъпотии.

Е как да ти отговорят, като и в двата случая им е вътре барабар с макарите? Ни да признаят, че Нинова лъже, ни да кажат, че Решетников лъже.

Ако лютвито е наистина загрижен за БГ и не е гнусен лъжец нека се изправи и каже ИСТИНАТА за БГ "преход".Нека каже как "прехода" е замислен и осъществен от цк на бкп в периода 1980-89г.Как е била създадена така наречената "демократична опозиция", "дисидентите"-хаха,мутрите(щото и те са част ота същия проект на цк на бкп),и всичко останало, направено с една единствена цел-ЗАГРАБВАНЕ НА СОБСТВЕНОСТА БГ ОТ КРЪГА ОКОЛО правешкия свинар тодАр христов живков през 89г.Това да каже лютвито.Иначе излиза че и той е част от настоящата част от същия проект-РАЗИГРАВАНЕ НА БЕЗКРАЙНИ ПАНАИРИ-САМО И САМО ТЪПИТЕ БГ ДА СИ МИСЛАТ ЧЕ ВСИЧКО СЛУЧИЛО СЕ В БГ Е СТАНАЛО ЕЙ ТАКА ЧЕ ВСИЧКО В БГ СИ Е НОРМАЛНО. И че тоа преход е НЕ Е бил направен, тъпите БГ да бъдат ограбени и превърнати в роби на другарите от кръга на свинара от правец.Квито роби беха разбира се и преди 89г. Щото ВСИЧКАТА СОБСТВЕНОСТ В БГ ДНЕС Е ТЕХНА а вие ТЪПИТЕ БГ ИМ РАБОТите за да живеат те.И винаги ше живеете под наем(вие дето сте дошли от село-и пльондив е село,нъл тъй),ше карате таралясници на над 15г и така до краа на света.Нали това ви казваха в "на всеки километър"- и така до краа на света.Но вие БГ друго не заслужавате...Показахте го преди един месец.Когато имахте възможноста да ИЗБЕРЕТЕ А НЕ ДА само ГЛАСУВАТЕ.Но вие тъпите БГ само гласувахте и така избрахте да бъдете роби.Само 3% които искаха промяна са твъъърде малко. Останалите сте добитъци.Мърша. Провинциална мърша...Миналата година ви изчукаха с ктб,таа беше белен...Кво ли са ви измислили за догодина а...А за по- догодина... хаха Това го писах по-долу.И как не се намери един който да каже че не е верно.И да обясни що не е верно.Че не ив изчукаха и че продължават да ви го начукват.Наистина ли ви е гот да ви пръскат задниците ежедневно,ежечасно...Как е възможно един цял народ от педали да сте това вие БГ.Това е потресаващо-ЦЯЛ НАРОД ПЕДАЛИ.

Лютвито знае всичко и е опасен противник. Постъпката на Доган от преди година беше зле обмислена и така си спечели политически враг сред своите. А когато двама се карат...

Ти му говориш като на човек ама то добичето рупа ли рупа.Нема меди нема лютви... Момче,медитУ е едно турче от гората на което "Партията" е поставила задача.То не прави нищо различно от това което тези които са го създали,му наредат.Сега разбра ли.Или пак ше ми разкажеш за тва дето двама се карат...За "разцепрането"на дпс иди питай идиота андрейчо райчев.Той може би знае поименно хората които са измислили това "разцепване".хаха. Щото райчевия май е бил в тоа отдела на цк на бкп дето е измислил "прехода".хаха

Логично е, че руснаците ще предпочитат Радев, а не някой Плевнелиев-2! Също така е ясно, че Трайчо Трайков получи несъразмерна подкрепа в медиите (Дневник, Капитал, Оф Нюз, БНТ и бТВ, че и Дир-а се включи по едно време), имаше директна и неприкрита подкрепа на американците и непрекъснато парадираше с "евроатлантическите ценности". Резултатът? 5,87% и един "златен снункс", който той счупи...

спи ли спокойно Курнелия - ха-ха-ха. Имаше лаф ли беше, книга ли беше, пиеса ли беше - незнам, но знам едно: "История с предизвестен край".

Може ли Ердоганово мекере да се води за български политик ? Кой разреши протурската партия ДОСТ ,ръководена от Турция под егидата на Ердоган да се регистрира в България?

Този същият, който разреши да се регистрира и проруската партия ДПС - българският съд! При това на същото основание!

Само да попитам. че един преАтел се интересува: СловизлЕАниАта на Павелчо в кабинета му в турското посолство са писани?...

Предпочитам руска намеса отколкото териториална претенция от страна на Ердоган.

ами има логика. Човекът откъде да знае ,че това било тайна. Нали Радев стана президент, защо да не са дискутирали - не са решавали, а дискутирали. Откъде да знае, че не Нинова го е избрала, а някакъв инициативен комитет - ха-ха-ха.

Местан ти не лъжеш?! Да не би ти пък да си честен?! Хайде стига!

Защо са изрязали турско-синьото таке на човека от снимката?

а кой лъже. Това не мога да преценя - всички комуняги лъжат.

Народът се произнесе, престанете с вашите "протестърски" номера, вече никой не ви се връзва!

хей турчине,а по -кротко.Не се пини толкова.

Ще видите скоро вие българите колко добър мек и човечен политик е бил Доган. Той запази етническия мир и обича България. А този Местан ние не го харесваме, на следващиете избори пак ще си гласуваме за ДПСто

Има ли логика руският ген. Решетников, който се води близък до Кремъл, да бие барабана за това, което Нинова му казала?

лъжецът е Решетников, да ама не - нали са русофили, а той май е руснак и солташак на Путин. Ама и тая се оплете в едни кълчища - що ѝ трябва да отрича. Излиза, че казва на сътрудника на Пукин - лъжец. А леле, тая май беше до тук.

Обаче фактът си е факт - някой лъже. И понеже са намесени Нинова и Решетников, лъжецът е един от тях двамата. Местан само подчертава ФАКТА, а вчера и без неговото изказване коментарите бяха ясни.

Ако някой от вас се сеща за български политик, който никога не е лъгал, много моля да ми напише в отговор името му. Но от сега действащите политици, само един се е крил в чуждо посолство - този на снимката.

Коментари - Местан за Нинова: Може ли лъжкиня да управлява България? | Днес.dir.bg

Местан за Нинова: Може ли лъжкиня да управлява България?

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан написа писмо до президента, премиера в оставка и председателя на НС, в което атакува Корнелия Нинова и заподозря намеса на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Местан за Нинова: Може ли лъжкиня да управлява България? | Днес.dir.bg

Коментари

Този нагъл турчин, дето се завря с нахалство в българската политика, не е миндилът, който ще дава оценки, а още повече ще иска обяснения във връзка с българо-руските отношения!!! Той веднъж тръгна да съди Русия от трибуната на българския парламент и набързо си получи шута, та се затича с всичка сила като първа шушумига в турското посолство! Вторият път - направо ще трябва да отпраши с 200км/час към Капъкуле! И да се моли на Аллаха си, да не го сложат набързо в списъка на гюленистите, че тогава вече и Аллах не може да го спасява!

...югославско порно. `Българските` политици са като спин-а ,ако знаеш как да се пазиш от тях не са опасни.

Не е ли време тази гнусна турска подлога на Ердоган да бъде позорно изхвърлена от политическия живот на България?!!!!!!

След разследването сигурно ще се установи, че Нинова лъже като дърта циганка. Нинова е политик с голям опит- когато ЛЪЖЕ не се изчервява. Нинова е от новите социалисти. Гоцето и той послъгва, но се изчервява.

Разбрахте ли сега , защо БСП събира негативи, когато е в "коалиция" с ДПС , НДСВ и други такива. Защото тези "партии" са службогонци, итересчии, и гледат само аватата....Изходът е само един: мнозинство на БСП в парламента и самостоятелно правителство!!!!!!Но за това трябва да се оттървем от внушенията, които правят т.н. "десни" партии...... Така, че всичко зависи от НАС!!!!!!!!

Тоз да си гледа мангалите и Ердоган. Много скоро почна да скача срещу доскорошните си партньори. Явно, близането на чужди задници му е по душа.

От кога един доносник има чест?Ти си най големия лъжец и неблагодарник,мръсен си и в червата,хрантутник в България ,защитник на ердоган.Отивай в а.да ти и твоите изч..дия

Цялата каша е забъркана от малоумната корнелия.......тя просто лъже, защото при нея лъжата е начин на оцеляване, така са я възпитавали нейните мастити ментори от БСП!!!!!

Жената не е лъжкиня и най-важното:никога не е канила турски дипломати в НС, нито е излизала, когато са се гласували документи, засягащи по някакъв начин интересите на Турция ( арменския геноцид)! Може и да говориш правилен, литературен български, но в душата си, с действията и си чиста турска подлога, Местан!

А за руската подлога, дето ще изкарва България от ЕС и НАТО нещо да кажеш Маро?

Този маймун какво се бърка в Българските Работи ! Това не му е правителството на Тиквата за да плаши с Ердоган ! Време е да изгоним тези коромпирани Съдии които озакониха чужда по националност и приятел на Неприятелска Държава !

Местан ага рече и отсече! 1-Герб 1-БСП 2-ДОСТ 1-ДПС споко Кърджали!!! това е от мен, Местан Платените тролове е редно да заработят на запад, вместо от 8-17 часа да пишат(без събота и неделя). всичко е решено предварително от нас математиците. на изборите ще се поздравим. апталите да не вземат участие. от прости хора акъл не искаме. анадънму булгар

заменям къща с едностаен апартамент в столицата, а на запад под наем квартира... булгар аптал. те си имат и майка и баща, а в смесените региони мащеха мама. съединението прави силата, важи за Местан и Доган. анадънму шинди булгар. Гюле гюле

На национален предател като Местан не трябва да се обръща внимание.Нека да обясни той какво търсеше в турското посолство и защо там търсеше закрила след като е български депутат?Защо не се разследва това?А и партия му създадоха след като знаят чия подлога е той.

Само, че не Местан е консултирал с Решетников, кой да е български президент, а националната предателка и долна лъжкиня Курнелия.

Ако ген. Радев е "човек на Кремъл", защо ген. Решетников ще говори врели-некипели точно пред агента Коритаров и пред някаква турска Царьград ТВ? А защо Павел Местан не написа писмо до Роско, Боко и Тетка, когато се понесе мълвата, че Нинова е предложила кандидатурата за президент, след като е посетила амбасадата на "Козяк"?

Защото се нарича цугцванг. Ако К. Нинова лъже, значи ген. Радев е човек на Кремъл. Ако Нинова не лъже, значи съществува лъжливата руска пропаганда, която същата К. Нинова със сигурност ще отрече. А най-вероятно става дума и за двете.

ГЕРБ и ДОСТ организирали гнусна постановка с участието на един дърт кагебейски интригант ии един избасан кадесарски агент. Това е в услуга на Мутраага Боко и Султан R-доган. Решетников е в немилост от Кремъл и си отмъщава с интриги.

щом местан,разбирай турция, и герп скачат против Нинова, значи тя е права.Да сте чули истина от герп и ББ,а за местан да не говорим чий хранутеник е!И него,заедно с ББ,са го поръчали,според говора на ББ и единият се вози в джипове,които не би трябвало да ползва,а другият търчи зад дуварите на турското посолство.От техния вой само полза,така че викайте по-силно!

Нинова е права, ако е рускиня, ако е българка е национална предателка.

турска намеса става, ама руска намеса в никакъв случай, щото не е демократично. а най демократичната намеса е американската.

"ЗнаеМ как един комунист може да лъже." Така си е, щото имаме голям опит с Бойко Борисов.

Агентът Павел да запази турската поговорка за себе си, когато се муши в турското посолство. Ако е забравил от началното училище, нека да си припомни българската поговорка "ХЕМ ПОСРАН, ХЕМ ГОЛЯМ"! По желание може да си я преведе на турски.

мажоритарни избори до кога ша му слушаме бледите фантазии белким некой го забележи

ми този пензевенк да каже за връзката си с ердоган.малко ли се кри в турското посолство .

ДОСТ е либерална евроатлантическа партия, по идеология е близа до Демократическата партия в САЩ, долу ръцете от Местан!!!

То все едно, че някой е тръгнал да цапа ръцете си с плужеци...

Това твърдение може да се приеме единствено като някаква крайно лоша шега.

Никаква лоша шега не е ,а е точно истината

алооо ценител. не зная на колко години сте, но сме много наясно с нещата в бг преди 1989(1983,1972) и след. ние сме временно още някоя и друга година. всичко се започна от бай Тошо. върна им имената на бг мюсюлмани, мохамедани, сигани. след 1989 г. всички наши близки отивайки в Туркие си изтеглиха парите от банките, напуснаха работа, оставиха селата, продадоха на безценица имуществото си, и се започна с кризата. Те си имат бащица Туркие и майка България. Не че се жалим, най-милите ни напуснаха. Политиката не ни вълнува, както казват мнозина българи-Добре че сме пенсионери(децата извън бг), оправия нема, файда нема който и да дойде на власт. Само ви четем-Радев е тъп и примитивен, Бойко е тиква... Надпреварата е от всички страни...плюете се пред народа, а след това заедно си пиете кафето, ядете баклавата... Обществено недоверение, често написано. За нас важното е да им имат доверие в западни държави, да са ни живи и здрави, да имат късмет в живота, да са много щастливи, радостни, да имат деца, семейства и до тук. Всичко друго е парлама. Да живее КГБ/ДС, бащите, а сега децата им, внуци, правнуци... На вълка врата му е дебел защото сам си върши работата, не очакваме нищо от вас, но и вие не очаквайте от мнозинството от нас... от негласуващите бг граждани

Чета тук и се "възхищавам" на тези които искат "логически" да разобличат др от село-нинова.Момчета не се Фащайте за дреболии.Има правила ,принципи а вие гепвате за детайлите.Толкова ли ви е трудно да проумеете че "прехода" е иницииран от съветска русия след 1980г след като са видели на къде отива тя.По-интересно е че само на БГ са дали възможност да се подготват за това дето е щяло да става след 10г-през 1989г.С неподготвените видехте кво стана нали.Румънещите у мазето бум бум и айдеее...През теа 10г-от 1980 до 1989г по проекта на цк на бкп "мирен преход на БГ към демокраси" са създадени и "демократичната опозиция"(хаха),дисидентите(хаха) мутрите...През всичките тези 27г след 89г в политическия и ИКОНОМИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА БГ НЯМА СИЛИ НЕСВЪРЗАНИ,НЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА ОКОЛО живков.И разбира се те действат в неин интерес.Нема сдс,нема дпс,нема симеон,нема боко тиквата-от толкова мутри в БГ точно личната мутра на свинара от правец се "улучи случайно" да е мин.председател на БГ.Толкова ли сте тъпи че не можете да проумеете нещо толкова просто.Наистина не ви разбирам.А те се заяли сега с таа тъпа селянка-нинова ...Ми тъпа селянка е бе.Ми тя ако не беше тъпа селянка немаше да е там бе.Те такива ги избират бе ръпони...Като я вида таа или пък има един желЮ бойчев...О не.Това не може да бъде истина...

А бе малоумници те ви разиграват циркове-карат се по между си ама миналата година гат требваше да не допуснат това с ктб си беха плюли в устите.За да платите вие 6 МИЛИАРДА лева.Тези които стоят за тех- зад бсп,дпс,сдс,герб...те свиха кинтите.И те са едни и същи-тези които организираха и осъществиха "прехода"-кръга около живков.Оня селяндур с мустаците нито има толко акъл да направи банка,нито да я окраде...А вие идиотите платихте сметката нали.Вместо да го гепат още в началото оня "банкера и да го "помолат" да каже кво е станало ,ТЕ ВСИЧКИ СЕ УСЛУШВАХА КАТО СВИНЕ В ТИКВИ И НАПРАВИХА ТАКА ЧЕ ВИЕ ГОВЕДАТА ДА ПЛАТИТЕ ТЕА кинти.Така ли беше.Не си помръднаха пръста всичките те в купом.Един не излезе да каже че тоа требва да ВЪРНЕ КИНТИТЕ които бил откраднал...Един бе един не го направи...Айде сега некой да познае кво ше е ... за догодина.Да се надяваме че таа година други "изненади" нема да има.Па кой знае...

Abu Talib

Според едно субективно мнение, този скандал е предварително планиран, за да се отклони медийния интерес от друга среща, важната, и на която се е казало какво ще става през Февруари 2017 г. и оттам нататък в русия и в България.

Едва ли. Този скандал може да коства лош изборен резултат на БСП и оттам остава само генералчето да направи преврат и да узурпира цялата власт, за да угоди на Русия.

Reznete my topkite na tozi Mestan

Как му се казваше по нашенски на онова действие,при което една...безспорна ку.ва,нарича или обвинява друга,такава в...същото:)))???

По добре лъжкиня от колкото турски гъзолизец

А още по-добре Бойко Борисов.

Ей Мангал я се скривай в анадола.

Свидетели сме на безсилието на руската пропаганда. Сами се набутаха. Понеже Нинова е приклещена в ъгъла (на дъртото руско копеле не му пука, той е далеч от устата на топа), а смислено обяснение за издънката ѝ няма и не може да има, въпросът "А вие защо биете негрите?" е заменен с "Да, ама Турция това, Турция онова!" Слаба продукция, другари.

Слаба е продукцията на Местан. Откога ДОСТ е протагонист на евроатлантизма, имайки предвид тесните връзки с Ердоган? Никак не се връзва.

у--с--р--а от страх.Била СЛУЧАЙНО в едно заведение, където СЛУЧАЙНО се срещнали с Рашетников., където не помни какво говорили, но помни, че не е казала това което ѝ приписват. Ха-хо.

да предпочетат Радев пред Плевнелиев-2. Браво бе, кой го интересува кой ще предпочитат руснаците, ама още не сме станали 16 губерния. Засрамете се.

Хубавото е, че и българите твърдо отхвърлиха Плевнелиев, както и Плевнелиев-2! Ние сме против да бъдем "16-та губерния", но повечето не искат и да бъдат 52-ри щат, само че с доходи в пъти по-ниски от американските...

Решетников бил на почивка в България през лятото. Та Нинова рече: Били се срещнали случайно в едно заведение, тя не помни какво са говорили, но Решетников не бил казал това, което му приписват, че бил казал. Значи, хем Нинова не помни какво са говорили, хем помни какво НЕ БИЛ КАЗАЛ Решетников. Ало, Нинова, тия минават само пред изкукуригалия ви електорат и гащниците от Атака! А Местан им е светил на срещата, така ли?

Вярно е! Амнезията е хронично заболяване на активистите на БСП. Спомнете си как Орешарски не можеше да си спомни КОЙ му е предложил Пеевски.

кой лъже Корнелия или Рашетников, а пишат всякакви несъвместими с въпросът тъпотии.

Е как да ти отговорят, като и в двата случая им е вътре барабар с макарите? Ни да признаят, че Нинова лъже, ни да кажат, че Решетников лъже.

Ако лютвито е наистина загрижен за БГ и не е гнусен лъжец нека се изправи и каже ИСТИНАТА за БГ "преход".Нека каже как "прехода" е замислен и осъществен от цк на бкп в периода 1980-89г.Как е била създадена така наречената "демократична опозиция", "дисидентите"-хаха,мутрите(щото и те са част ота същия проект на цк на бкп),и всичко останало, направено с една единствена цел-ЗАГРАБВАНЕ НА СОБСТВЕНОСТА БГ ОТ КРЪГА ОКОЛО правешкия свинар тодАр христов живков през 89г.Това да каже лютвито.Иначе излиза че и той е част от настоящата част от същия проект-РАЗИГРАВАНЕ НА БЕЗКРАЙНИ ПАНАИРИ-САМО И САМО ТЪПИТЕ БГ ДА СИ МИСЛАТ ЧЕ ВСИЧКО СЛУЧИЛО СЕ В БГ Е СТАНАЛО ЕЙ ТАКА ЧЕ ВСИЧКО В БГ СИ Е НОРМАЛНО. И че тоа преход е НЕ Е бил направен, тъпите БГ да бъдат ограбени и превърнати в роби на другарите от кръга на свинара от правец.Квито роби беха разбира се и преди 89г. Щото ВСИЧКАТА СОБСТВЕНОСТ В БГ ДНЕС Е ТЕХНА а вие ТЪПИТЕ БГ ИМ РАБОТите за да живеат те.И винаги ше живеете под наем(вие дето сте дошли от село-и пльондив е село,нъл тъй),ше карате таралясници на над 15г и така до краа на света.Нали това ви казваха в "на всеки километър"- и така до краа на света.Но вие БГ друго не заслужавате...Показахте го преди един месец.Когато имахте възможноста да ИЗБЕРЕТЕ А НЕ ДА само ГЛАСУВАТЕ.Но вие тъпите БГ само гласувахте и така избрахте да бъдете роби.Само 3% които искаха промяна са твъъърде малко. Останалите сте добитъци.Мърша. Провинциална мърша...Миналата година ви изчукаха с ктб,таа беше белен...Кво ли са ви измислили за догодина а...А за по- догодина... хаха Това го писах по-долу.И как не се намери един който да каже че не е верно.И да обясни що не е верно.Че не ив изчукаха и че продължават да ви го начукват.Наистина ли ви е гот да ви пръскат задниците ежедневно,ежечасно...Как е възможно един цял народ от педали да сте това вие БГ.Това е потресаващо-ЦЯЛ НАРОД ПЕДАЛИ.

Лютвито знае всичко и е опасен противник. Постъпката на Доган от преди година беше зле обмислена и така си спечели политически враг сред своите. А когато двама се карат...

Ти му говориш като на човек ама то добичето рупа ли рупа.Нема меди нема лютви... Момче,медитУ е едно турче от гората на което "Партията" е поставила задача.То не прави нищо различно от това което тези които са го създали,му наредат.Сега разбра ли.Или пак ше ми разкажеш за тва дето двама се карат...За "разцепрането"на дпс иди питай идиота андрейчо райчев.Той може би знае поименно хората които са измислили това "разцепване".хаха. Щото райчевия май е бил в тоа отдела на цк на бкп дето е измислил "прехода".хаха

Логично е, че руснаците ще предпочитат Радев, а не някой Плевнелиев-2! Също така е ясно, че Трайчо Трайков получи несъразмерна подкрепа в медиите (Дневник, Капитал, Оф Нюз, БНТ и бТВ, че и Дир-а се включи по едно време), имаше директна и неприкрита подкрепа на американците и непрекъснато парадираше с "евроатлантическите ценности". Резултатът? 5,87% и един "златен снункс", който той счупи...

спи ли спокойно Курнелия - ха-ха-ха. Имаше лаф ли беше, книга ли беше, пиеса ли беше - незнам, но знам едно: "История с предизвестен край".

Може ли Ердоганово мекере да се води за български политик ? Кой разреши протурската партия ДОСТ ,ръководена от Турция под егидата на Ердоган да се регистрира в България?

Този същият, който разреши да се регистрира и проруската партия ДПС - българският съд! При това на същото основание!

Само да попитам. че един преАтел се интересува: СловизлЕАниАта на Павелчо в кабинета му в турското посолство са писани?...

Предпочитам руска намеса отколкото териториална претенция от страна на Ердоган.

ами има логика. Човекът откъде да знае ,че това било тайна. Нали Радев стана президент, защо да не са дискутирали - не са решавали, а дискутирали. Откъде да знае, че не Нинова го е избрала, а някакъв инициативен комитет - ха-ха-ха.

Местан ти не лъжеш?! Да не би ти пък да си честен?! Хайде стига!

Защо са изрязали турско-синьото таке на човека от снимката?

а кой лъже. Това не мога да преценя - всички комуняги лъжат.

Народът се произнесе, престанете с вашите "протестърски" номера, вече никой не ви се връзва!

хей турчине,а по -кротко.Не се пини толкова.

Ще видите скоро вие българите колко добър мек и човечен политик е бил Доган. Той запази етническия мир и обича България. А този Местан ние не го харесваме, на следващиете избори пак ще си гласуваме за ДПСто

Има ли логика руският ген. Решетников, който се води близък до Кремъл, да бие барабана за това, което Нинова му казала?

лъжецът е Решетников, да ама не - нали са русофили, а той май е руснак и солташак на Путин. Ама и тая се оплете в едни кълчища - що ѝ трябва да отрича. Излиза, че казва на сътрудника на Пукин - лъжец. А леле, тая май беше до тук.

Обаче фактът си е факт - някой лъже. И понеже са намесени Нинова и Решетников, лъжецът е един от тях двамата. Местан само подчертава ФАКТА, а вчера и без неговото изказване коментарите бяха ясни.

Ако някой от вас се сеща за български политик, който никога не е лъгал, много моля да ми напише в отговор името му. Но от сега действащите политици, само един се е крил в чуждо посолство - този на снимката.