”Галъп”: 3/4 смятат, че Главчев правилно е подал оставка

Трима от всеки четирима смятат, че бившият председател на НС Димитър Главчев е постъпил правилно, като е подал оставка.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: 3/4 смятат, че Главчев правилно е подал оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за председател на най-висшия ни демократичен орган избраха тази кърджалийска селянка, севсем сме я втасали!

Главчев от главата си пати....

човек каквото си направи сам, друг не може да му нарави Курни. И кво - доволна Курни, ама ще ви се оттели вола. Не я гледй сега Караянчева - рано е още - ще ви завре в кучи г....

Цветито Караянчево първо ще бъде навряно в черен янчов г....

Изобщо трябва да му се забрани да заема обществени позиции.

Само дето оставката не е като нареждането отгоре.

Червения КОМУНОПИТЕК ДОН АМИЧИ Е ОТ ДЕБИЛИТЕ НА ПРОФЪТ ИВО ХРИСТОВ И БИВОЛИЦА НИНОВА.

ГЕРБ е партия на тарикатите - велоки властолюбци! Котки не подащи никога п о гръб! ГЕРБ-аджиите с помощта на медиите превръщат всеки свой гаф в голям успех и набират точки и влияние! Пропагандата е огромна сила, без алтернатива! А, у=иначе тарикатите от ГЕРБ са "Слаба ракия", както казва народа! Не могат да изкарат поне един депутат, да поназнайва ахглийски, немски, или френски, та да стане Председател на Народното Събрание, а взеха, че сложиха една драка! Едно е сигурно, няма да бъде надприказвана от опозицията! ГЕРБ-аджия по гръб не пада! Медиите са с него! Но, упадъка на държавата чрез приемане на лобистки закони, липса на външни инвестиции и влошаване на икономическите показатели ще продължи, а медиите ще ни представят тези неща, като велики постижения! И така, до поредната национална катастрофа!

Не прекали. Нас.а се.

ГРЕШКАТА НА ГЛАВЧЕВ Е, ЧЕ НЕ Е РАЗБРАЛ С КОГО СИ ИМА РАБОТА. КОРНЕЛИЯ ЩЕ ГО ПРЕГАЗИ КАТО ЛУДА КРАВА ТЕЛЕТО СИ. КАКТО И ГО НАПРАВИ. ОТДЕЛНО ТОЙ ДЕТО СИ Е СЕЛСКИ КОМПЛЕКСАР И СЕ ВЗЕМА МНОГО НА СЕРИОЗНО. ИНАЧЕ АЗ ПОДЪРЖАМ БОЙКО.

ГАЛЪП НЕ ИМ ЛИ СТАНА ЯСНО ЧЕ СА СИНОНИМ НА ПОДПРАВЕНА СОЦИОЛОГИЯ-ВЪОБЩЕ КОЙ Е ЛУД ДА ИМ ПЛАЩА ?????

С тезата ,че Главчев е ''СГАФИЛ И Е ВИНОВЕН'' , а Бойко Борисов ''ГО Е УВОЛНИЛ'', дебилните от БСП вместо да навредят , изписаха вежди на Бойко Борисов Справедливия;))

voknid

И нито един от тях не е гледал/слушал изказването на Корнелия Нинова. Браво на тях - за "компетентното и обосновано" мнение!

О.Ф.проф. Иво Дебилчев,ще стане Председател на НС!

ако бяхме действително парламентарна република ,швейцария щеше да ни диша праха най-малко от 10 години !

КОМУНИЗЪМ = ДЕБИЛИЗЪМ

на 58 години съм и нито веднъж до сега не съм била акетирана. няам роднини, които са била анкетирани някога и не познавам някои които е бил анкетиран. толкова за галъп и подобни изследователи на общественото мнение

при мен е същото !

Нима,някой не е разбрал, че оставката на Главчев-чикатило беше подадена от деби.а, който ни "управлява" а по-точно краде и ни се подиграва вече осма година изключителния прост.к Борисов.....Чудя се само до кога ще търпим безумното му управление.....

Ако Бойко Борисов е уволнил Главчев, а Главчев ''безспорно'' е виновен, то значи,че Бойко Борисов съвсем закономерно го е уволнил! Я ШИЗОФРЕНИЦИТЕ ОТ БСП, ДА КАЖАТ, КАК ТАКА БОРСОВ Е ''ВИНОВЕН'',ЧЕ УВОЛНЯВА ВИНОВНИЯ ГЛАВЧЕВ?М? Схаващате ли,че сте дебили като Смахнатия ви ''Профестор'' и сами си правите сепуко?!

в коя парламентарна република ,шефа на нс се уволнява от управляващите ?

....УПРАВНИЦИТЕ СА ЧЛЕНОВЕ НА ПАРТИЯТА МУ И СА СГАФИЛИ ДО ЕНТА СТЕПЕН ! Не е ''диктатор'' ТОЗИ ЛИДЕР НА ПАРТИЯ който подлага под натиск ВИНОВНИТЕ, за да си подадат оставка! Понял?

Не съм член на БСП. ГЕРБ , ако може да се нарече партия е банда перверзници. Не може премиер да уволнява председател на Народното събрание.

тактиката е ясна греб требе да се подпира поне докато толко ни додяе, та чак бсп ни домиляе

избори трябва да има всеки месец ,докато се отстранят крадците,мошениците и простаците от властта

до защо за него Явно ти си се припознал от тия 80 %.

79 процента от хората смятат че избори не са нужни и всичко е о кей у нас.За два дена от катастрофи си отиде почти един футболен отбор със резервите барабар Лека им пръст на хората.Колкото повече ремонти на пътя се правят и след това ленти се режат толкова повече и бели стават.Всъщност процента е съвсем близък до цифрата която спомена проф Иво Христов.Или е може би случайно съвпадение.Днес изпищя наш изтъкнат спортист и футболист Мартин Петров по повод на едно МИНИ КТБ.Доверието у нас в милата ни татковина има висока цена.Тоест вашите пари са и наши пари.В сигурни ръце.Има пари има проблем .Няма пари няма проблем.Това е девиза на почти всички банки у нас.На страна от Европейския съюз в 21 век.Сигурен съм че на Мартин и чаша студена вода не са му предложили защото в БГ и тя струва пари.Колкото до уволнения председател на НС то самото му заглавие или фамилно име говори достатъчно.Другото е подробност.

пена старата мома от кърджалъка съм: хаир направиха на Цвета, да се радва женичката, късмет имала, а и всички тук и българи и мюсюлмани и мохамедани и цигани не я пускаме да си идва в кърджалъка, няма работа тук, да стои на стола си, че да не вземе Марешки да й го отнеме, и да се пази госпожата, че двуличници бол покрай нея в кърдал града. от булгар най-вече, малцинствата са с нея-дпс и дост.

A за професора - дебил кога ще правят анкета? Отрепки!!

ТОЙ КАЗА ИСТИНАТА ! ДОКАЗАТЕЛСТВОТО Е, ЧЕ НАД 80 % СЕ ПРИПОЗНАХА КАТО ДЕБИЛИ !!!

И това иследване го потвърждава.

ВСЪЩНОСТ МОЖЕ И ДА ИМАТЕ 8% ЗАЕДНО С МАНГАЛИТЕ ДЕТО КУПУВАТЕ,МА ТЕ ЕДВА ЛИ СЕ ПРИПОЗНАВАТ КАТО ТЕБ

Ой Сузи, Сузи... Дебилче герберастко... И илядо години дебил Сузи не мож' вдена, че професора рече дебили на Вас (герберастите), а не на себе си...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Зад Галъп стоят едни червени мошеници, които пускат чисти лъжи , както госпожа Лъжа! Кънчовците.. Чекайте ги да кажат истина.

Да бяхте питали, дали хората искат профан Христов да подаде оставка а, другари от Калъп? Забъйли ?

Не знам по как го е " сметнал" ГАЛЪП но на г-жа НИНОВА и натриха носа и и висна масова. Той ще държи влага докато е жива.

Комунистическите сайтове и агенции бързат да манипулират хората. Добре знаят, че ефектът в общетвото е точно обратен с искането на оставка на Главчев за глупости!

Има една малка подробност на Главчев му подадоха оставката и същия дето го уволни посочи новото недоразумение така, че аре У лево. Вместо някой от така наречените политолози да коментира дали това е правомерно ни заливат с измислени проучвания.

Четох, четох...но не видях да сте питали колко от българите намират за нормално изпълнителната власт, в лицето на министър-председателя, да подава оставката на законодателната власт, в лицето на председателя на НС! Важно ми, щото все пак в основния ни закон е записано, че България е парламентарна република;) И се радваме също така на "ясно разделение на властите" - законодателна, изпълнителна и съдебна, които са независими;))

котето по опашката... Прекъсна и изгони Ниновица, баш когато тя цитираше ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ!! И излезе, че не ТЯ, а ТОЙ го е обидил.. А трябваше да са вистибирчи прав и да слуша, какви велики мисли ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ е ръсил пред Джурналята.. Че Бочко - чрез него, си върна за брамирането в казуса с Деланчо от ДУПЕТАТИТЕ НА ПП ГРОБ и ВОЖДА ИМ ЦВИНОКИО.. ще се убедите, като изледате онова - "водача на на-голямата парламентарна група господин Бойко Борисов", изпелтечено не от кой да е.. От ошашавения истинския шеф на ПГ на ПП ГРОБ - Цвъ. Цвъ..

Заливат ни ежедневно с фалшиви новини. Ако кравата Нинова не е прекалила , здраве му кажи .Тя не е за оставка , а направо да бъде изгонена от България !!

ПРАВИЛНИКА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!!! Изработен не от кой да е - ОТ МАМИЦАТА ВИ!! За правата на парламентарните групи. След това давай оценки кой какво, пък и къде..

Тия па от Галъп кои беха ?

Малка корекция - лавчев е постъпил правилно като е приел нареждането да подаде оставка

ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА ИЗГОНИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНО СЪБРАНИЕ !!!! А ГЛАВЧЕВ Е УГОДНИК ! ЦВЕТА - ПРОСТО НЕ Е НУЖЕН КОМЕНТАР !!!

ТОВА НЕ Е ВЯРНО

Кое не е вярно ма пено???