Румен Радев: Зад каузата България сме, няма какво да ни спре

Ако всички ние се обединим и застанем зад каузата България, ние сме сила и няма какво да ни спре. Затова страхът ще остане за другите.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: Зад каузата България сме, няма какво да ни спре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо всички коментари които са в подкрепа на ген. Радев се трият?

доста пъти мнения просто изчезват някой явно се е познал и нещо се страхува и трие, но пък всяко зло е за добро

и моя баща беше офицер, но пострада жестоко от същата тази партия и загина преди 25г. нагнезди се най алчната прослойка на службогончета, крадци и страхливци, които нагло лежкунят където им падне, затова съм против

Ще гласувам за Вас, господин генерал, защото и Вие и аз сме се клели във вярност на Родината ни!!Престъпника Борисов и шайката му около него са национални предатели, никога вече прост милиционер и партийна секретарка начело на държавата ни!!!Бог с нами, Бог да пази България!!!

Като войник и офицер и аз съм се клел истински в името на страдалческата ни държава. Но, тя, драги ми колега, не страда от друго, а от политиката на партията ви, която основно се характеризира с лъжи, социална демагогия и икономическа импотентност. Затова, колега О. Р. офицер, пътят ни тук, се разделя.

стерилна кампаниа в стил бкп 1985-та година. ТАДИМИСЕБЕ. ПАК ЛИ?

зад този генерал са българоруската мафия, от съветскодиктаторските времена,монополите картелите ,лобитата на (нашите хора)скритите задкулисни бизнеси,а елекоратът му наи примитивните и глупави хора! абе времената се менят бе!не може да влезеш два пъти във една и съща течаща вода,иначе в блато като сегашното по може!

Докато тук си мерим мозъците и заявяваме, че сме за България и че нищо не може да ни спре, в Брюксел здраво впримчените от САЩ хора ще подпишат официалния отказ от суверенитет на всяка една от държавите в ЕС, включително България, чрез търговския договор с щатския филиал Канада. Да се спре това подписване, за да има България!

Дръж здраво каишката на герберските кучета Генерале! Много са се разлаяли и плачат за по-дебела сопа! Забравиха Дянков, Костов, Цвинокио и цялата крадлива герберска, лизаческа пасмина - Първанов, Калфин, Симеонов, Радан и т.н. Като ви нахлузят фесовете и ви карат да общувате с "бежанците", тогава ще се опомните и скимтите. По същия начин Б-я е паднала под османско робство през 14 век - с предателство и продажничество! Сега правителството на ГЕРБ ни предава и продава на чужди господари.

Ами, твоят идол от Русия нали му туриха вече феса. Сега, на нас ли го препоръчваш ?

Марш в строя,смешник!

Вече 71 год.това комундетата все "обединявате" народа така,че и децата ще ви гонят вече с камъни.

Подкрепям мнението на Цачева, че "хората са с мозък и без мозък", но искам да допълня - с една разлика - някои са с мозък, но само за себе си и БЕЗ МОЗЪК - когато работят за народа и за държавата. Щом от кликата на Нинова забогатяха толкова, значи са с мозък. А определението за народа е "Щом сме толкова бедни, значи, че не сме толкова УМНИ"

В противовест на това, ще ви посоча абсолютно противоположен пример - как служител на НОИ Плевен работи така, че нещата ДА НЕ СТАВАТ - ПРОСТО ДА НЕ СТАВАТ. След като фалира фирмата ми, за което мога да напиша роман, с което да докажа, че не правителството на Борисов фалираха фирмите, а тройната коалиция, отидох до НОЙ да предам ведомостите на хората, които са работили при мен. Указанията бяха, че просто трябва да отида в НОИ и да ги предам.Събрах много ядове, когато изобщо не ме допуснаха да влезНа в сградата, а още на портала охраната ме свърза с някаква шефка, която ме атакува психически с какви ли не въпроси, с опредена ЦЕЛ - аз ДА СЕ ОТКАЖА ОТ ТОВА, А ИМЕННО ДА ПРЕДАМ ВЕДОМОСТИТЕ ПРИ ТЯХ. Касае се за трудовия стаж на 15 мои назначения на работа при мен. Вбесих се и се прибрах с ведомостите в къщи. Имах информация, как при раздържавяването на предприятията ведомостите за заплатите на хората се ВЪРГАЛЯТ изоставени по мазета и тавани и непредадени на архив. Много от хората не можаха да си осигурят УП2 за трудовия стаж. Много хора се поболяха да издирват стажа си, а някои от напрежение дори си отидоха от този свят. Възмутена съм от отношението на такава администрация. Сигурна съм, че тази началничка е действала под нечие разпореждане. ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТАЗИ АДМИНИСТРАЦИЯ КОЯТО Е НА ПОЗИЦИИ И ДНЕС, Е СЪЩАТА, КОЯТО БЕШЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ, ЗА КОЕТО ВИ РАЗКАЗВАМ. Не можеш и да ги пипнеш, защото веднага надават вой до небето, а са натрупали и отпуски за години,та ако някой посмее да ги уволни, държавата ни ще фалира само от тяхните отпуски. Има разлика между отношението на Цачева и този случай, нали! Помислете, КОЙ КАКЪВ Е и КОЙ КОЙ е?

Обяснение към "Минало незабравимо" това е допълнение към коментар "Защо съм за ....." от 23.10.2016 16:18...

Уважаеми ген. Радев защо сме на?: 222 - място по раждаемост в света - демогравска катастрофа 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия! последно място - по продължителност на живота в Европа първо място по младежка безработица в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 136 място по свобода на словото в света 129-о място по пътища в света 1во за най-мръсна Столица в Европа Търсят се отрговори на следните въпроси: 1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда? 2.Ние прости ли сме? 3.Простотията става ли за управление на държава? 4.Кой е виновен? 5. Има ли 3та национална катастрофа? 6. Защо на никой не му пука за тази статистика?

тоя , като го послушаш какви ги ръси, разбираш защо военните се пенсионират рано! та те са изхабени и износени още на 40 години! с право ги пенсионират! радев направо си е за старчески дом!той

То всички политици са за каузата България и нито един за каузата българи. Радев не прави изключение. Само забележете всяка вечер по новините: "Независимият Радев и Корнелия Нинова посетиха . . . " Толкова е зашит за полата на Нинова тоя парашутист, че и до кенеф не може да иде без нея!

СИЛАТА ВИ Е В ЛЪЖИТЕ ПРАЗНИ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ

За сведение - коментарите "Така е"" и "За" са с едно и също съдържание. На единия господата от Дир.бг записаха "Коментарът е скрит защото съдържа обиди, цинизми и накърнява доброто име", а на другия "Коментарът е скрит, защото се повтаря". Доказателство, че тук се лъже и манипулира. Съдържанието на текста беше обяснение защо Радев се разделя със съпругата си? Ако Радев ми отговори на този въпрос публично защо се раздели с майката на децата си така, че да му повярвам, ще гласувам за него. Иначе моят глас ще бъде за Цачева. Още повече, че аз знам причината на тяхната раздяла! До сега улавям два момента на недостойно поведение от негова страна - когато не вдигна телефона на Първанов и когато обявиха по "Нова", че Радев е трябвало да се яви на дебат с Цачева. Радев,кажи си.....

САМО НЕ РАЗБРАХ КАКВО ОБЩО ИМА С ЦАЧЕВА!!! НЕГЛАСУВАНЕТО ЗА НЕГО НЕ Е ОБВЪРЗАНО НЕПРЕМЕННО С ГЛАСУВАНЕ ЗА ЦАЧЕВА,НА ФОНА НА ОСТАНАЛИТЕ КАНДИДАТИ!!!

Към "Добър коментар" - за Цачева ще гласувам, защото е добър и подготвен политик, юрист, познава международното право, има опит, умерена и диалогична. Лично не я познавам, но преди години се срещнах с нея в градски съвет Плевен по повод откриване на моя фирма. Нещата опряха до нея. Тя с изключителна бързина и точност ми даде напътствия, останах очарована от стремежа и нещата да стават - просто да стават. Ако всички бяха като нея, сега България ще е години напред. Стабилна е, със здраво семейство и морал. Имам съвсем друго мнение за разведения Радев. Такива като него НЕ ни трябват. Харесвам също Каракачанов и Трайчо Трайчев, но впечатленията ми са само то телевизията. Все пак трябва да гласувам само за един. Благодаря Ви за оценката по коментара.

БСП се хвалят със 120/ 124 годишна история, само че явно и те самите не знаят, че за тези 120/124 години имат само 1 (едно) правителство (един спечелен избор), излъчено директно! В периода до 1944 печелят БЗНС, Либералната партия, демократичната партия, прогресивно-либерална партия и тн. но никога БКП/ БСП! В преиода от 1944- 1989 БКП/ БСП идва на власт с помоща на съветската армия и владее България. Избори се провеждат, но българите имат право да избират само между БКП и "Отечествен Фронт". В периода 1989- 2016 БСП/БКП печели директно само през 1990 година, когато е излъчено правителството Луканов, което след няколко месеца бива принудено да подаде оставка! През 1995 БСП излъчва правителството Виденов затади помоща на БЗНС и Екогластност. През 2005 Станишев излъчва поредното БСП правителство, но само понеже той е подкрепен от НДСВ и ДПС. През 2013 историята се повтаря, БСП губи поредните избори, но Орешарски става БСП премиер заради помоща на ДПС. През 2016 БСП е в коалиция с други 13 партии, понеже БСП никога не може и не е печелила избори сама! 124 години история и само 1 правителство! Това е равносметката и "славната" история на БСП/ БКП

Когато един сто годишен дъб се отсече на негово място покълват недорасляци, като храсти,които никога не стават дъб със ствол и корона..........та тези дето се отрекоха и си смениха дори абревиатурата за добро или зло са си издънки ......... ама келепира е мнооого магнетичен

не си агроном

Завършил е елитна математическа гимназия в град Хасково. Евала генерале. CV-отлично. Димитровград. Топли, добродушни са хората в този град. Х е преподавател в математическата по математика. В скоро време имам път до моят роден град Хасково , а и е задушница на 5 ноември 2016 г. Очаквахме промяна, но уви не се осъществи. . фирми-ООД, ИПОН ... на хляб и вода... възрастни хора, хляб и кисело мляко, хвърляйки боклука вечер виждам интелигентни хора, дори и от системата - българи ровят в кофите за боклук. и това не е есе, а действителност. безпартиен

Бе другарю-пък и дърво е все пак,може,да потрябва,за нещо...

Тролчета, не ми изтривайте написаното, под предлог, че се повтарям. Нали сте демократични. Аз казах самата истина - иначе народът ще сгреши и ще избере неподходящия човек за президент. Вие сте на принципа - "Власт на всяка цена". За това унищожавате всичко, което ви се изпречи на пътя. Все още не сте узрели, вземете си поука от историята.

Зад каузата България,стояха всичките другари от 1989г.След преврата се надпреварваха да грабят същата тази България.Тези приказки сме ги слушали преди всички избори.Нали ,уж,1989 г.бяхме с равен старт.Как стана така,че тези лъжци забогатяха неимоверно много,а ние обедняхме?Нали мислеха за народа,за България?Защо разрушиха страната ни,изнесоха парите ни,обезлюдиха селата,изгониха 3 млн.българи?Какво обещавате?Все неща които вашата партия след 8 правителства не реши,а задълбочи.Ето примера ви Нинова.Започна от СДС-открадна каквото можа и се прехвърли към НДСВ.Оттам каквото можа понатрупа.заедно с Р.Овч.,П.Димитров,Делян Пеевски,Станишев,Орешарски,за да стигне до лидер на БСП. Хората се отвратиха от вас,така че очаквайте те да ви спрат.

Проста пръчка. Освен да вика да живей България друго не може. А това го може всеки. Няма политически опит, няма харизма, няма идеи, няма хъс. Къде е тръгнал??? И най важното не е показал досега че има мозък и е готов да се научи...

Набора от изразни средства ,доказва тезата че тиквата става за печене.

Колко време мина,а този фуражкаджия още не вдява за какъв се кандидатира!Как да гласуваш за него като се вижда,че не знае кой и за какво е кандидат.

Червените милионери и техните пионки стават все по-нагли и по-алчни!

Тозиже една тъпа шапка, която повтаря папагалски каквото са му казали ПР- ите. Ако случайно стане президент ще бъде Гоце 2 - архари, ученички, визити до масква и хотели за децата...

Уважаеми ген. Радев защо сме на?: 222 - място по раждаемост в света - демогравска катастрофа 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия! последно място - по продължителност на живота в Европа първо място по младежка безработица в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 136 място по свобода на словото в света 129-о място по пътища в света 1во за най-мръсна Столица в Европа Търсят се отрговори на следните въпроси: 1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда? 2.Ние прости ли сме? 3.Простотията става ли за управление на държава? 4.Кой е виновен? 5. Има ли 3та национална катастрофа? 6. Защо на никой не му пука за тази статистика?

Ами попитай също и царя на май уните ББ.

Хубави въпроси, но без Причините без диагноза болния ЗАГИВА !? Катастрофа е банкрутирала държава от БСП и Жан Виденов, а сега има фиск резерв 15милр и първо место в източна Европа с фин. показатели- дефицит, БВП, дълг ... Причината- виж книгата на Симеон Дянков "След Стената" и принципи на Васлав Хавел - "комунистите вън от държавна власт, защото са вечни провокатори..." и виж Чехия е с 300% пред България- която е единствената без Лустрация от соцстраните. ИЗВОДА Е -Лустрация

Пенсионера Радев е зубрач на общи БКП тезиси диктувани от Нинова... Няма по подъл тип от Корнелия виж на 28год преватизира за700хил. ф-ма с милн международни договори Каузата и била справедливост с равни възможности, свобода!??

Всичко различно от боко и кликата му е умно,демократично и за предпочитане. Назовете един поне да няма тъмно минало около него?

Назови ти един от лаещите другари какво е направил за България.Например:Курнелия-хамелеона,Станишеф и Моника-от къде са им милионите.Баща му съден за откраднати пари,далаверата Хохегер и...Всичките другари и другарки са лъжци,крадци,популисти.

Го, а пък вие назовете един от вас, който не си оправил положението и не е забогатял. Лъжци сте и лицемери и колкото и да се напъвате, все тая. Между вас има и по-умни, оправиха си положението и си свиха знамета, но вие сегашните Ниновци нямате спирачки. Станишев преди да ви напусне ви направи отлична характеристика, а тя се състои от една дума - че вие сте "зверилник". Трудно ще се ви се намери звероукратител.

Толкова ли сте промити че не виждате къде ни завря недоразумението с партиен билет ББ. Всичките и вътрешни и външни гафове са еманация на низка колтура,поскоро липса на такава. Министри и цялата управляваща сган са трета и четвърта ръка недодялани и нереализирани комунисти. Ако и това оспорите значи сте тролове.

Корнелий

Taka e! Но единствената алтернатива до сега - БСП, колкото пъти е управлявала, толкова пъти стигаме до катастрофа. 100% успеваемост! Те и сега драпат за премахване на борда. Това ще им осигури 20 милиарда лв свободен ресурс, който е гаранция на борда + 60 милиарда лв при ефект на хиперинфлация.

В БИБЛИЯТА Е КАЗАНО: ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!!! НЕКА ГОВОРИМ В СЕГАШНО ВРЕМЕ И ВИДИМ СЕГАШНИТЕ ИМ ДЕЛА! АЗ ВИЖДАМ ЧИТАВА КАНДИДАТУРА И ТЯ Е РАЗЛИЧНА ОТ ГОРНИТЕ ДВАМА!!!

Татяна Дончева бе единственият парламентарист, който лобира за намаляване на присъдите на сводници, сутеньори и трафиканти на момичета. Това е факт и можете да си го проверите в нета. Скандала беше голям и беше свързан с делото Ванко1. Мръсна и черна душа носи тази Маман- сводница. Искате ли сводници за президент?

Президентската институция е нещо като "орден Стара планина" в смисъла на доживотна пенсия и признание. Иначе по принцип президента си е " лукова глава" и от него зависи само колко банкета и помахвания за здрасти ще упражни в годината. Изобщо не ми пука кой ще е президента, важно е Герб да управлява колкото се може повече. Защото са Българофили и се научиха да правят политика " върти гъз" , което е полезно за България. И това е единственият начин да оцелеем- справка 1939-1946!!!!!

Не съм левичар, обаче ми се струва, че Таня Дончева повече отговаря на критериите ми за социалист, отколкото кандидатите на леди Курнелия - Хан Соло и Чубака

За каузата България не й трябват лъжци и дезертьори като Румен Радев!!!

Радев наречен от минисъра си лъжец стана и Подлец Защо - ще върнел децата от Европа- лъжа как ? -Каузата му била България, а лобира за Русия срещу Полша от НАТО във вреда на стратата ни? -Подло използва мигрантите, а те са само 1300 или 220семейства ангажи мент на ЕС всички други преминават - Тъпчене с ГМО, което е лъжа има гаранции и забрана от др.страни ЕС но подлеца си е подлец знае само едно КГБ-СССР и санкциите, които са на ЕС , Явно подлеца е срещу ЕС НАТО и среу Бъгария и пътя и... Лъжеца.подлец Радев бръщолеви само общи тезиси на БКП без точна програма и идеи, а само знае БКП винаги е права и Русия е господ??

Цачева била с фалшива диплома ,а на този парашутист кой му плати обучението в САЩ и кой го прати ,само той ли е най умният и кадърен ,е на тези въпроси искам отговор .

знаеш, че на времето в Долна Митрополия влизаха най- умните, най-добре физически подготвени и интелигентни момчета. Там не приемаха с привилегии деца на антифашисти или от рабфак. Отличник от математическа гимназия, и отгоре на всичко се оказа широко скроен/рядкост за военни/ достоен ЧОВЕК! В дебата с ген. Радев , госпожа Цачева "уби" шанса си за президент....

Хайде, стига комунистическа пропаганда! Първо, при комунистите НЯМАШЕ място и пост на който да не може да бъде уредено "наше" момче. Просто нямаше. Всичко беше шуробаджанащина и рай за бездарници с връзки. Един пример - не само цивилният господин Радев е бил умен и физически подготвен и отличник от матеметическа в това поколение, нали? Но той се е уредил в Д. Митрополия, нали? И той е заминал да учи в чужбина. Освен това дебатът показа нещо съвсем друго. Или вие сте гледали друг дебат?

.... по мое време - 80-те год. един от гимназията най-кадърния след завършването и можеше да продължи обучението в щатски университет на пълна стипендия..... е не отиде най-добрия, а комсомолския секретар на училището.... така че събуди се и престанете с тези глупости.....

Най-големите кражби - Луканов 1991, Виденов 1997 са извършени от тия с каузата за България. Станишев, който открадна 9 милиарда за 9 месеца преди да сдаде властта, криейки размера на кризата. Орешарски, който хариза на ДПС и Пеевски и до момента службите за сигурност. Такава ли промяна искаме, парашутистче? Лошо е когато българите не влизат в добрата кауза . . .

единствената му кауза е да ни върне там от където сме дошли преди 14 века - в азиатските степи. Само не знам на парче ли ще ни продава или вкупом.

От толкова десетилетия сте в политиката. На няколко пъти вземахте властта. Нищо не направихте! Каузата ви била България...как ли пък не. Чували сме го и преди. България на тепсия - това ви е каузата, бандити долни!

република вече си имаме един полицейски генерал, сега трябва да ни се натресе и един армейски! Той може да тупа само нищо не значещи фрази. Защо не каже нещо за КТБ? Защо не каже нещо да окупацията на Крим? Иска само да премахне санкциите срещу КаГеБешника Путин. Защо не каже нещо за изборния кодекс, който противоречи на конституцията и лишава над два милиона българи в чужбина от правото им да гласуват? Той е на светлинни години от хуманността като му слушам приказките за мигрантите. Да ни опази Господ от такъв президент!

Как може да се доверяваме на човек, който до месец август е висш офицер в НАТО (и е положил клетва съответно!), а от септември вече горещ привърженик на Русия! Може би след година или по-рано ще стане почитател на Ердоган и ще приветства например обединение на България със силния ни съсед?! Знае ли се накъде ще го духне вятърът?

Само дето не повярвах! На пошла реклама и агитация вече и бабичките не се хващат! Все едно да пробуташ Лада за БМВ!

И БМВ-то Цецка Цачева ли е?Магарица не може да бъде кола,а какво остава за БМВ

КОЙ Е ЛАДАТА И КОЙ БМВ, ЗАЩОТО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ИМА БАЛОТАЖ, И НА БАЛОТАЖА ЩЕ БЪДЕ ЦЕЦКА РАБФАК-А И ГЕН. РАДЕВ? АКО НАРИЧАТЕ ЦЕЦКА РАБФАК-А БМВ, ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ, ЗАЩОТО ОТ НЕЯ ОСВЕН ФАБРИКА ЗА ЛАЙНА, НИЩО НЕ СТАВА! КАЖЕТЕ - ДАЛИ ЦЕНЗ ИМА, ДАЛИ ЕЗИЦИ ЗНАЕ, ДАЛИ ОТ АРМЕЙСКИ РАБОТИ И ДИПЛОМАЦИЯ РАЗБИРА? АЗ КАЗВАМ - НЕ! ЦЕЦКА Е ЕДНА ЛЕЛКА, НА КОЯТО ЩЕ И НОСЯТ ГЪРНЕТО, КАТО НА ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА! СЪЖАЛЯВАМ, НО В МОЙТЕ ОЧИ, ОТ ТОВА КОЕТО СЪМ ВИДЯЛ, РАЗБРАЛ ЗА НЕЯ- ТЯ Е ТОВА!

... то пък цепеницата радев едни езици знае и в политиката е спец, щото сигурно има дълъг опит хаххахаха..... и понятие си няма от право, закони, което е основно за един добър дипломат....

статукво на партии със лош имидж и наследство няма ка да убеди българите и европеиските граждани във почтенност!изборът е ,че няма избор а само битка за власт и пари между крадци!

другари и другарки!с бсп(бкп) напред! да запазим краденото навеки за нашите деца и внуци!

Тъп въздухоплавателен тупан, с вид и харизма на надут простинал пуяк и крушовишка биволица с гащи размер алпийска палатка за четирима.

Чул съм че ТАЗ ДРУГЪРКА Е ОТ БУКьоВЦИ ИЛИ нещо се бъркам. Ей какъв код ми се падна---00 дали нещо не ми подсказва за прекръстените комундета ЕЙ НЕ СЕ НАЯДОЯ

Този човек, ако наистина беше за каузата на България, щеше да се откаже от президентските избори и да направи всичко възможно БСП (а заедно с това и ДПС) да стои далеч от властта. Каузата му, боя се, е строго лична и не му пука много-много за България. Харесва ми обаче, как изглежда на транспаранта на снимката - същински Т. Живков. Това ако не е знак "Повишено внимание!", здраве му кажи.

Общи приказки! Как ще станат- ами не знам!

Отново искат да ни направят статисти в серия от филма "Нямаш избор". За кой ли път параграф 22 - бивши и настоящи червени се предлагат на политическия тезгях.....Цачевици, Радевци, Каракачановци, Калфиновци, Томовци, та дори и наглеци като Баневци.....Толкова ли няма един нормален и неоцапан който да бъде издигнат да представлява България, та да не се червим всеки път като го видим сричащ глупости по медиите?

НАПРАВИХТЕ ТАКА, ЧЕ ЦВЕТЪТ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ, ТАКИВА КАТО ДЖОН АТАНАСОВ И БРАУН, ДА РАБОТЯТ И ТВОРЯТ ИЗВЪН КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ. ДА, БЪЛГАРИН Е ИЗМИСЛИЛ ЕЛЕКТРОННИЯ ЧАСОВНИК И ЧОРАПОГАЩИТЕ, НО НЕ ГИ Е ИЗМИСЛИЛ В БЪЛГАРИЯ. РАЗБИРАТЕ РАЗЛИКАТА, НАЛИ? НАПРАВИХТЕ ЗАВОДИ, КОИТО ОТРОВИХА ВЪЗДУХА, ПОЧВАТА И ВОДАТА. АЗ ЛИЧНО СЪМ ВИЖДАЛ ЯНТРА ДА ТЕЧЕ ЧЕРВЕНА, СЛЕД ИЗПУСНАТИ СЪЗНАТЕЛНО ХИМИКАЛИ ОТ ФАБРИКАТА "КАПИТАН ДЯДО НИКОЛА" В ГАБРОВО. ТОВА ЗА МЕН БЕШЕ СОЦИАЛИЗМА. ТЪПА СИСТЕМА ЗА ТЪПИ ХОРА, ХОРА, ЗА КОИТО СВОБОДАТА СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ В ТОВА, ДА ПОЛУЧАТ ОТ ПАРТИЯТА ЕДНА СМОТАНА ПАНЕЛКА, ДА СИ КУПЯТ СИРЕНЕ И ДА ХОДЯТ НА МАНИФЕСТАЦИЯ НА ПЪРВИ МАЙ. А, ДА НЕ ЗАБРАВЯ - И ДА ХРАНЯТ ПРАСЕТАТА С ДЕФИЦИТНИЯ ХЛЯБ, ПОЛУЧЕН ПОД ТЕЗГЯХА НА СМЕСЕНИЯ МАГАЗИН.

A сега дори и сирене не можеш да си купиш, да не говорим за панелка.

Че кандидат на БСП там не е печелил 26 години! Както и в София!

Та какво стана през 1986г.? ГРЪМНА ОНАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА КОНСТРУКЦИЯ, КОЯТО НАРИЧАХА СОЦИАЛИЗЪМ. СОЦИАЛИЗМЪТ ГРЪМНА. ХИЛЯДИ ЗАГИНАХА И ОЩЕ ХИЛЯДИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЗАГИВАТ ОТ ПРОСТОТИЯТА, НАРЕЧЕНА СОЦИАЛИЗЪМ - ПРОСТОТИЯ, КОЯТО НЕГЛИЖИРАЖЕ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА ОТ ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ВЪРХУШКА, НАРЕЧЕНА КОМУНИСТИ. КАКВО СТАНА ТОГАВА - ПРОСТИЧКО - ПИЯН РУСНАК, НЕСПАЗИЛ ЕЛЕМЕНТАРНИ ТЕХНИКИ НА БЕЗОПАСНОСТ, ПРЕДИЗВИКВА АВАРИЯ С ЧУДОВИЩНИ РАЗМЕРИ. ДОБРЕ ДЕ, ПИЯНИ РУСНАЦИ, УКРАИНЦИ И ВСЯКАКВА СВОЛОЧ, ЗА КОЯТА ЖИВОТЪТ НА ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ЦЕНЕН, КОЛКОТО ЖИВОТЪТ НА ЕДНА КОКОШКА. И НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ПОГРЕШНО - НЕ ОБИЖДАМ НА НАЦИОНАЛНОСТ - ОБИЖДАМ НА КОМУНИЗЪМ, КОЙТО ТАКА ПРОМИ ГЛАВИТЕ НА ХОРАТА ПО СВЕТА, ЧЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧИ В ЧЕРНОБИЛ.

като цяло! Иначе в Чернобил правят занятия на ГЗ с имитиране на ракетна атака и спиране на електрозахранването/ защо като 1986 г. няма риск от война със САЩ?/. При пускането на тока следва ядрена реакция и взрив, изхвърля капак от 2000 тона, идиотите гасят нагряването с вода , която отива в почвата, после идват от Москва и го циментират! Резултатите са катастрофа, трагедия за Европа! Тия се хилят и досега не им пука!