Коментари - Нинова: Борисов, спрете войната с Радев, той не е Плевнелиев | Днес.dir.bg

Нинова: Борисов, спрете войната с Радев, той не е Плевнелиев

Законопроектът на ГЕРБ за отбраната и въоръжените сили е нова атака срещу президента - спрете войната с държавния глава, нямате насреща Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Борисов, спрете войната с Радев, той не е Плевнелиев | Днес.dir.bg

Коментари

тази не разбра ли най-после, че трябва да се скрие някъде и да не се показва и изказва!!!!

Няма как Борисов да опитоми Радев - той отдавна е опитомен от Решетников...

А аз свестен уф също не съм виждал.Добре, че Радев стана президент та да има един честен, неопетнен и некорумпиран политик в България.

Гербаджийската клика видя, че Радев е честен, достоен и разумен политик и започнаха атаки под кръста.Но народът не е прост и усеща всичко, въпреки, че е много изстрадал и търпелив.

Другарко Кур Нинова.Не разбрахте ли,че България не е президентска република а е парламентарна и че парламента какъвто и закон да приеме независимо за какво се отнася и президента е длъжен да го изпълнява.Така е по вашета конституция която приехте.Всеки е длъжен ще не ще да я изпълнява.

Абе аз свестна фуражка си знаех, че няма. За пореден път се убедих, че е вярно. Рундьо не става за президент, не схваща какво е ролята му.

Радев става само за селски кмет!!!

Радев не е Плевнелиев и слава Богу за това. Борисов не може да бута с палец ген.Радев по челото в знак на превъзходство, както правеше с Плевнелиев, и то по време на пресконференция излъчена по БНТ. Ген.Радев не навежда глава пред никого. Строши хатъра на Ер Доган, като нареди чужденците, които не могат сами да попълнят декларацията си на български да не гласуват. В качеството си на военен пилот, владеещ висш пилотаж до съвършенство и бивш главно-командващ на ВВС, ген.Радев изрази експертно мнение във връзка с покупката на нов изтребител. С това ядоса шефовете на ББ отвъд океана защото те се чудят къде да пласират 30- годишните си трошляци. Никой друг не ги купува, купуват се новите модели, които БГ не може да си позволи. Смешниците от парламента, които до сега не са създали един закон, не подлежащ на безконечни поправки, направили комисия да разследват имало ли натиск за закупуването на изтребител Грипен. Няма да се учудя, ако сред тия нямаи един, който да разбира от военна авиация повече от мен и всеки друг пишещ в този форум. Но нали трябва да има драма, да се отчита дейност, да се оправдят заплати и комисионни. Нинова си губи времето. Войната с президента на България няма да спре. ГЕРБ са "устойчива партия" само в мечтите на Цветанов и Борисов. В действителност се спускат стремглаво надолу и нищо не може да ги спаси. Имаха мнозинство и въпреки това, на два пъти провалиха мандаттите си. И не си извадиха поука, продължават в същия дух. "И аз съм прост..." - рече ББ Буда. Прав е.

И когато е с каска,за рафтинг не му се виждат клепналите уши на тъпоглавия!

Слава Богу,че Плевнелиев не е Румен-тъпото...

Джулия

Тази глупост може да я напише само един тъп човек. Ако имаше серизоен аргумент срещу коментара ми, нямаше да прибегнеш до махленски обиди.

Джулия, защо те притеснява комисията? Там има авиационни експерти, които ще исветлят нещата. Кой за какво се бори и защо? Отделен въпрос е, че тези комисии почти никога не постигат неща в защита на народа, а само си пълнят джобовете! И със защитата си за Радев имам съмнения, че си му много близка, няма лошо, но нещо много си изпуска нервите, а за този пост това не е добре! Никой не му отрича професоиналните качества, но политиката е много далече от авиацията и добре, че е така. Като се е хванал на хорото да го играе до края!

Не мога да разбера защо се страхувате от тъпи и глупави псевдотролове разни фифета и гащи, които обаче нагло манипулират определена група която разпознава само плюс и минус.

Какви войни, ма, другарко? Кой воюва под прическата ти? Радев прави гаф след гаф, на теб война ти си привиди. И двамата не ставате.

Плевнелиев ли е господин???В немско промениха законодателството,вече може да се възползва.,,,,

То всички виждат, че Радев не е Плевнелиев. Радев е застинал интелектуално на ниво фатмак във военно училище и чака да му подават реплики. Ако не му подадат - мълчи, като д0пе (справка - изцепките на Путин останали без коментар от фатмака)!

Някои хора ясно показват чрез писанията си, че не са служили дори в Строителни войски. Явно американската академия е доста по-тъпа и неграмотна от теб, поставяйки звезда на славата с името на Радев заради качествата които е показал ?! На някои може и да е неизгодно да виждат колко по-високо е нивото на Радев над любимите му вождове, но това си е техен проблем. Колкото до избора на самолет, в чиято основа са безуспешните лобистки опити и на Цецко, и на Плевньо - човек не се двоуми дали да си купи нова или вече износена кола, камо ли пък да се двоуми между нов и амортизиран от употреба изстребител. Да спориш по въпросите за самолети с професионалист, който цял живот ги е използвал е все едно яйцето да учи кокошката къде и как да го снесе. Аман от пенкилери, които са по-големи специалисти от всички. И, между другото, какво ще приказват тези лешпери днес, когато дори вождът Боко каза ясно, че са ни нужни нови самолети за ВВС, а американците не ни предлагат такива за парите, които имаме за превъоръжаване ?!

Отново ялова атака на импорвизаторите от БСП. Не може говорейки едно невярно нещо да искаш да постигнеш друго вярно. Не става. Ако не ми вярвате, питате Решетников. Всъщност, когато се провалите окончателно пак, той сам ще ви го каже.

Генерал Радев е превъзходен български президент. Не одобрявам само, дето накара Цецка Цачева да плаче по телевизията, пред зрителите. Цецка си спомни, че била малтретирана от социалистическата власт. Както комунистът Борисов. Но пък Радев галантно предложи носна кърпичка на Цецка

Превъзходен като визия, като политик, като държавник, като съпруг, като баща, като какъв?

Тия въпроси ги задай за Борисов ????

"Спрете с всеки свой акт да разпалвате противопоставяне между институциите, защото това е вредно за държавността. " ..представяте ли си, това са думи на Нинова! Жената, която й се разчекна устата, откакто е в политиката, да прави точно това, което призовава другите да спрат...

Бяха предупредени когато започнаха вулгарната си и лъжлива кампания за сатанизирането на Плевнелиев, че рушат институция и това един може да се върне и да ги удари като бумеранг. Е, този ден е дошъл. Да се сърдят на собствената си глупост. Президентската институция е вече мъртва благодарение на тях.

Плевнята бе нищожество. Къде го набърка тук ....

е Кони! Насреща не е Плевнелиев, а някой, който след осем месеца още не е разбрал на какъв стол е седнал. На всичкото отгоре го командват три жени, а собствената му такава произвежда скандал след скандал.

Е тъп,като галош!

абе дайте й нещо да зобе на тази кранта!

Бре! От какъв зор? Да иззоба още някой Техноимпекс ли?

На последните президентски избори генерал Радев разпердушини герберската сган и вдигна кръвното на Борисов и Цветанов. От тогава започна войната на герберастите с президента

Абсолютно си прав - Радев още не беше положил клетва и не беше встъпил в длъжност ... а те вече ВИКАХА: .... ТОЙ НЯМА ПРАВО /ако не се сещаш за какво иде реч, отвори старите новини/ .....

Когато се бият петли, хвърчи перушина. който не иска и перо да падне от него да не е отивал в гората . Да се е сетил предварително, че в гората има мечки. А не сега да реве като прелъстена девица.

Така като гледам ситуацията, обзалагам се, че съвсем скоро ще последват, пътувания на Борисов и Цветанов, заедно или по отделно отвъд океана ..... справка - лятото на 2014 г.!

Цецо ,Бойко и партията им си отмъщават за провала на президентските избори с парторга на БКП Цвъцка Цачева.Цецо комбината е пуснат на политическата парзалка от Бойко да търси под вола теле.Целта на управниците от Бойко 3 е народа български да е разделен ,за да може по-лесно да се манипулира,лъже и ограбва.Напъна на бившите нереализирали се комунисти до 1990г.Цецо и Бойко срещу президент Радев, само разнася смрад и мерзост ,типично за БГ комуноиди думократи през тези 27 години на грабеж.Тези щастливи нещастници нямат нищо свято ,щом става дума за лапане..

Описваш много точно напъните на БСП да компенсира, че е изтласкана засега от парламентарната власт. Не разбирам другите какво са ти виновни?!

Корни на умряло куче нож вади. Те кучетата са малко повече, ама все тая - умрели са - хахахахахах

Български политически театър, сезон лято 2017 представя - Сизиф. В главна роля Корнелия Нинова. Нинова с уста трябва в първо и ли второ действие да премести онзи тежък объл камък с грешките на Радев от баира и да го стовари върху гърба на ПП ГЕРБ. Дали ще успее?

Напълно си права .Радев не е Плевнелиев . Росен Плевнелиев никога не е говорил на махленски език с когото и да било - опозиция или управляващи.Той е сдържан , умен и уважаван демократ по цял свят.

Плевнелиев беше абсолютно посмешище. Даже Борисов се срамуваше от него

Ти си посмешище бе г.з необърсан.

Герберастията стана много нагла и лъжлива. Българите са кротки хора, но няма да я издържат дълго.

Увеличиха се девиациите и девианти започнаха да употребяват думи като - герберастия.

Герберите превърнаха политиката в заразна болест за хората - герберастия. Но Нинова знае лечебно средство за нея

Радев държал фашисти в кабинета си. Агенти на ДС също държал. И разни Синове на полковници от ДС също. Бъркал се в работата на служебното правителство и настоявал бил за изборна уседналост. Бъркал се в избора на изтребител. Имал май и користни цели. Водел другарката си по скъпи екскурзии с народни пари и народът издържал и нейния кабинет с персонала в президентството. Не бил изпълнявал предизборните си обещания/да не е луд/ и т.н. и т.н. лоши и неразбрани хора са това гербаджиите. Глей кви ги приказват.

То да бяха само лоши и неразбрани, ами са и тъпи, но упорити. Много кофти комбинация.

Заради генезиса е. Ген на БКП. Но, винаги има и по -лошо. Ген на БКП в БСП.

Като не е Плевнелиев значи няма нужда да го пазиш ти от Бойко г-жо Нинова......освен това като гледам "показва зъби" и май ще се оправи и сам...а Бойко си е Бойко...докато подава едната ръка гледа да удари с другата...

Крайно време е Цацаров да привика Нинова ! Тази злобарка продължава да ръси лъжи и да ни излага пред света ! Озлоби хората ! Какво възпитание дава на децата с нейните лъжи и простотии !

Майко мила, Цвинокио явно го е закъсал щом наема трол като теб. На какво основание трЕбва Цацаров да привика Нинова? Че тя развращавала децата ти с нейните "лъжи"? Не ставаш и за трол.

Когато има ситуация в която Цацаров да е узрял за Нинова, ще се намери някой който ще пусне сигнала и този сигнал ще бъде знаме за Цацаров при разправата му с Нинова. Явно ситуацията още не позволява, но времената се менят, всяка жаба трябва да си знае гьола и да помни от къде тръгнала и как е стигнала до тук. Дори и Нинова от Крушовица.

Нинова казва истини, герберите лъжат безпамитно ....

Кажете ни три от тези истини!

Моля заповядай: -"Този законопроект заобикаля Конституцията и я нарушава -"Няма да има правни последици, но приемаме специален закон за това -"Тя повтори тезата си, че клин между Борисов и заместника му в ГЕРБ Цветан Цветанов Цветанов няма, защото те действат заедно." Още нещо искаш ли ...

1. Радев прави гаф след гаф. 2. Назначенията и действията на Радев са част от пълзящата реставрация на комунизма заръчан от Москва и БСП. 3. БСП решава с атака да поправи пропиляния от радев имидж.

И да се напиняш и да не се напиняш , достатъчно сте се изходили , нема накъде повече.

Абе ... да беше махнал поне - 1. 2. 3. .... че така отвсякъде се вижда от къде идват "наставленията" ...

Сега Нинова казва истини, а Цецо и Боци лъжат като дърти цигани

Посочете ни три истини, моля!

Истини : 1. БХ е прост 2. Цецо е прост 3. И двамата са прости

генерАл Бънди Радев да не е светец?Като се е "напел"да е първи ще се носи последиците.Курнелия да не му ходи като майка след гъза,генерал Деси ни стига.

Нинова започна да говори само истини ?!?! ... А Цветанов - само лъжи.

От изненада-внимавай!...

Другарката от Крушовица пак е на амбразурата и ще кажеш че защитава политик завършил средно в немски лицей а след това завършил в Роберт колеж публична администрация и защитил докторска степен по политология и международни отношения. Професор. Другаркооо, огледай се и помисли!

Радев започна войната ! Нинова и ти си много виновна ! Спрете престапленията си ! Озлобихте хората !

Не мога да повярвам - от устата на Нинова /която не мога да дишам/ ... излизат неща .... които са ВЕРНИ ...

До този изтъркан стар пропаганден прийом ли ,бе?

До тук ... да ... а вие до къде я доакрахте ... да се оси.ат до уши от всякъде в ГЕРБ ... и все някой друг да им е виновен ... а ...

Когато се посяга НА ПРЕЗИДЕНТСКИ ПЪЛНОМОЩИЯ, е необходимо квалифицирано мнозинство в Парламента. Това е непостижимо за Борисов и Цветанов. Те и сега едва се крепят на ,,плъзгащо" мнозинство

Толкова "здраво",защо ревеш,за Румен -тъпото,бе другарю?!

Росен тъпото

Другарката Генчева имаш,все пак...

Отдавна си мислех същото ,но ти ме изпревари.Точно ТЪПОТО му приляга най-много.

Ще го ядосате и на следващите избори ще направи квалифицирано мнозинство. Той доказано може.

Цецо ще бъде в панделата при бай Ставри

Ни нямаше,даже в класацията!

е гордост на България по целият свят !Искате ли факти за това ! А сегашния Въздухар е злобен и задръстен държавник , който чака да го защитят червените клакьори , защото там не е мястото му ! Прилича на чобанин !

Давай фактите. Много искам да мога да се гордея с бившия президент Плевнелиев, но все не ми се получава. Та дай фактите, плийз.

Някои неща са природна даденост. Няма как да ви се внесат изкуствено. Господ ви е лишил от нещо и човеците не могат да компенсират липсите които той е решил да имате.

Посети Израел и попитай за него ! Посети цяла Европа и попитай за него !Държавните мъже ще ти отговорят и ще дадат оценка не такава като на кашмера Нинова ! Ясен ли съм ?

Като ги сравняваш с този тъпак

-плевнелиев

Грешиш толкова много, че чак смърдиш! Как можа да наречеш тази карикатура "гордост на България по целият свят"? Как можа да наречеш това безгръбначно, чиято съпруга не пожела(се погнуси) да застане до него, дори при коронясването му от асфалт паша - "гордост на България по целият свят"? След като за теб то е гордост, представям си какво си ти. Приеми моето най-искрено съжаление относно интелекта ти (характерен за симпатизант на герб).

целиваш само един и му казват кур !!!

Въпрос към заредените с храчки за оплюване на Нинова: Кое от казаното от нея не е вярно? Това, че самовлюбеният пуяк от Банкя все още не може да преглътне избирането на Радев. Това, че лицемерно отиде при него за да зарови томахавката, а накара преди това солташака си Цвъки да я изрови. Или това, че пострада самочувствието му на единствен разпоредител със съдбата на българите.

Всичко казано от Нинова не е вярно и написаното от теб също. Чети по-долу. Обяснено е защо е така.

И не може,да бъде- този тъп копанар...

Дали ще е Нинова , Цв Цв или Борисов , какво значение има , след като на целия народ му се ослади и свикна да го будалкат и лъжат вече почти 30г. ?! Другите забравиха , че е имало преход и се развиват , гледат си интересите и вървят напред , а ние вечната дилема : Напред - Назад , и накрая НИЩО друго освен корупция , мизерия и помощи от Европа - Така до кога ?!

Другарката от Крушовица, пак се е объркала. Република България е с парламентарна демокрация , а не е президентска република, другарко. Ако НС пожелае може да изземе всякакви военни функции на другаря Радев и това ще е съвсем законно.

Военните хора имат вяра на Радев, а не на фалшивците Цецо и Боко

Кои военни? Бившите членове на БКП пред пенсия или агентите на ВКР?

Става дума или,за военните?...

... донякъде си прав ... но да знаеш Република България НЕ Е ПРЕМИЕРСКА "бащиния" ... както се опитва да "управлява" "политикът" от Банкя ...

Генерал Радев трябва да постави ново начало. Трябва да направи политическа партия и да смачкаме вредното образование ГЕРБ. Тогава ще настъпят по-добри времена

Това е най бързата писта към политическото небитие за Радев. Той не е политик, няма политическо образование, няма и политическа интуиция каквато има Борисов например. Но вие продължавайте да му мажете ските. Аз ще черпя.

Боко и Цецо сигурно имат всичко това - политическо образование, знаят езици и имат постоянно становище .... хе хе ... Освен това са комунисти

Е тъп,като галош

И подкрепа от свише...

Три правителства на Борисов- най-дълго управлявалия след 1989год. и резултатът е виден, България е на последно място във всички евроатлантически класации.

Сега ни кажете в кои класации бе на по-предно място България при управления на БСП?

Ни нямаше в класацията

Всяко действие има противодействие. Колкото повече ченгета генерали и в президентската администрация се опитва да набута Радев за целите на пълзящата ви реставрация на комунизма, толкова повече отпор ще получава.

на г-жа лъжа нинова и г-н лъжа радев само войни са им в главите и залпове в ушите,войните ги водите вие господа всеки ден с лъжите които говорите и с подстрекателствата коити правите

Чета коментарите и се чудя : Вие хора , не сте ли способни да погледнете малко в страни ?! Всичките Ви коментари са само - за или против ГЕРБ , или за и против БСП ! Вечно ще тъпчем на едно място в калта , докато вечно единствените алтернативи са м/у ГЕРБ и БСП !

Изведоха България от последна, на най-последно място в Европа

Ставам социалист и отивам на Бузлуджа да си получа картата. ГЕРБ е вреден и трябва да се свали от власт

Вземи си каска, наколенки, спрей и т.н отбранителни неща, защото боят за кебапчета на Бузлуджа е лют.

Коментари - Нинова: Борисов, спрете войната с Радев, той не е Плевнелиев | Днес.dir.bg

Нинова: Борисов, спрете войната с Радев, той не е Плевнелиев

Законопроектът на ГЕРБ за отбраната и въоръжените сили е нова атака срещу президента - спрете войната с държавния глава, нямате насреща Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Борисов, спрете войната с Радев, той не е Плевнелиев | Днес.dir.bg

Коментари

тази не разбра ли най-после, че трябва да се скрие някъде и да не се показва и изказва!!!!

Няма как Борисов да опитоми Радев - той отдавна е опитомен от Решетников...

А аз свестен уф също не съм виждал.Добре, че Радев стана президент та да има един честен, неопетнен и некорумпиран политик в България.

Гербаджийската клика видя, че Радев е честен, достоен и разумен политик и започнаха атаки под кръста.Но народът не е прост и усеща всичко, въпреки, че е много изстрадал и търпелив.

Другарко Кур Нинова.Не разбрахте ли,че България не е президентска република а е парламентарна и че парламента какъвто и закон да приеме независимо за какво се отнася и президента е длъжен да го изпълнява.Така е по вашета конституция която приехте.Всеки е длъжен ще не ще да я изпълнява.

Абе аз свестна фуражка си знаех, че няма. За пореден път се убедих, че е вярно. Рундьо не става за президент, не схваща какво е ролята му.

Радев става само за селски кмет!!!

Радев не е Плевнелиев и слава Богу за това. Борисов не може да бута с палец ген.Радев по челото в знак на превъзходство, както правеше с Плевнелиев, и то по време на пресконференция излъчена по БНТ. Ген.Радев не навежда глава пред никого. Строши хатъра на Ер Доган, като нареди чужденците, които не могат сами да попълнят декларацията си на български да не гласуват. В качеството си на военен пилот, владеещ висш пилотаж до съвършенство и бивш главно-командващ на ВВС, ген.Радев изрази експертно мнение във връзка с покупката на нов изтребител. С това ядоса шефовете на ББ отвъд океана защото те се чудят къде да пласират 30- годишните си трошляци. Никой друг не ги купува, купуват се новите модели, които БГ не може да си позволи. Смешниците от парламента, които до сега не са създали един закон, не подлежащ на безконечни поправки, направили комисия да разследват имало ли натиск за закупуването на изтребител Грипен. Няма да се учудя, ако сред тия нямаи един, който да разбира от военна авиация повече от мен и всеки друг пишещ в този форум. Но нали трябва да има драма, да се отчита дейност, да се оправдят заплати и комисионни. Нинова си губи времето. Войната с президента на България няма да спре. ГЕРБ са "устойчива партия" само в мечтите на Цветанов и Борисов. В действителност се спускат стремглаво надолу и нищо не може да ги спаси. Имаха мнозинство и въпреки това, на два пъти провалиха мандаттите си. И не си извадиха поука, продължават в същия дух. "И аз съм прост..." - рече ББ Буда. Прав е.

И когато е с каска,за рафтинг не му се виждат клепналите уши на тъпоглавия!

Слава Богу,че Плевнелиев не е Румен-тъпото...

Джулия

Тази глупост може да я напише само един тъп човек. Ако имаше серизоен аргумент срещу коментара ми, нямаше да прибегнеш до махленски обиди.

Джулия, защо те притеснява комисията? Там има авиационни експерти, които ще исветлят нещата. Кой за какво се бори и защо? Отделен въпрос е, че тези комисии почти никога не постигат неща в защита на народа, а само си пълнят джобовете! И със защитата си за Радев имам съмнения, че си му много близка, няма лошо, но нещо много си изпуска нервите, а за този пост това не е добре! Никой не му отрича професоиналните качества, но политиката е много далече от авиацията и добре, че е така. Като се е хванал на хорото да го играе до края!

Не мога да разбера защо се страхувате от тъпи и глупави псевдотролове разни фифета и гащи, които обаче нагло манипулират определена група която разпознава само плюс и минус.

Какви войни, ма, другарко? Кой воюва под прическата ти? Радев прави гаф след гаф, на теб война ти си привиди. И двамата не ставате.

Плевнелиев ли е господин???В немско промениха законодателството,вече може да се възползва.,,,,

То всички виждат, че Радев не е Плевнелиев. Радев е застинал интелектуално на ниво фатмак във военно училище и чака да му подават реплики. Ако не му подадат - мълчи, като д0пе (справка - изцепките на Путин останали без коментар от фатмака)!

Някои хора ясно показват чрез писанията си, че не са служили дори в Строителни войски. Явно американската академия е доста по-тъпа и неграмотна от теб, поставяйки звезда на славата с името на Радев заради качествата които е показал ?! На някои може и да е неизгодно да виждат колко по-високо е нивото на Радев над любимите му вождове, но това си е техен проблем. Колкото до избора на самолет, в чиято основа са безуспешните лобистки опити и на Цецко, и на Плевньо - човек не се двоуми дали да си купи нова или вече износена кола, камо ли пък да се двоуми между нов и амортизиран от употреба изстребител. Да спориш по въпросите за самолети с професионалист, който цял живот ги е използвал е все едно яйцето да учи кокошката къде и как да го снесе. Аман от пенкилери, които са по-големи специалисти от всички. И, между другото, какво ще приказват тези лешпери днес, когато дори вождът Боко каза ясно, че са ни нужни нови самолети за ВВС, а американците не ни предлагат такива за парите, които имаме за превъоръжаване ?!

Отново ялова атака на импорвизаторите от БСП. Не може говорейки едно невярно нещо да искаш да постигнеш друго вярно. Не става. Ако не ми вярвате, питате Решетников. Всъщност, когато се провалите окончателно пак, той сам ще ви го каже.

Генерал Радев е превъзходен български президент. Не одобрявам само, дето накара Цецка Цачева да плаче по телевизията, пред зрителите. Цецка си спомни, че била малтретирана от социалистическата власт. Както комунистът Борисов. Но пък Радев галантно предложи носна кърпичка на Цецка

Превъзходен като визия, като политик, като държавник, като съпруг, като баща, като какъв?

Тия въпроси ги задай за Борисов ????

"Спрете с всеки свой акт да разпалвате противопоставяне между институциите, защото това е вредно за държавността. " ..представяте ли си, това са думи на Нинова! Жената, която й се разчекна устата, откакто е в политиката, да прави точно това, което призовава другите да спрат...

Бяха предупредени когато започнаха вулгарната си и лъжлива кампания за сатанизирането на Плевнелиев, че рушат институция и това един може да се върне и да ги удари като бумеранг. Е, този ден е дошъл. Да се сърдят на собствената си глупост. Президентската институция е вече мъртва благодарение на тях.

Плевнята бе нищожество. Къде го набърка тук ....

е Кони! Насреща не е Плевнелиев, а някой, който след осем месеца още не е разбрал на какъв стол е седнал. На всичкото отгоре го командват три жени, а собствената му такава произвежда скандал след скандал.

Е тъп,като галош!

абе дайте й нещо да зобе на тази кранта!

Бре! От какъв зор? Да иззоба още някой Техноимпекс ли?

На последните президентски избори генерал Радев разпердушини герберската сган и вдигна кръвното на Борисов и Цветанов. От тогава започна войната на герберастите с президента

Абсолютно си прав - Радев още не беше положил клетва и не беше встъпил в длъжност ... а те вече ВИКАХА: .... ТОЙ НЯМА ПРАВО /ако не се сещаш за какво иде реч, отвори старите новини/ .....

Когато се бият петли, хвърчи перушина. който не иска и перо да падне от него да не е отивал в гората . Да се е сетил предварително, че в гората има мечки. А не сега да реве като прелъстена девица.

Така като гледам ситуацията, обзалагам се, че съвсем скоро ще последват, пътувания на Борисов и Цветанов, заедно или по отделно отвъд океана ..... справка - лятото на 2014 г.!

Цецо ,Бойко и партията им си отмъщават за провала на президентските избори с парторга на БКП Цвъцка Цачева.Цецо комбината е пуснат на политическата парзалка от Бойко да търси под вола теле.Целта на управниците от Бойко 3 е народа български да е разделен ,за да може по-лесно да се манипулира,лъже и ограбва.Напъна на бившите нереализирали се комунисти до 1990г.Цецо и Бойко срещу президент Радев, само разнася смрад и мерзост ,типично за БГ комуноиди думократи през тези 27 години на грабеж.Тези щастливи нещастници нямат нищо свято ,щом става дума за лапане..

Описваш много точно напъните на БСП да компенсира, че е изтласкана засега от парламентарната власт. Не разбирам другите какво са ти виновни?!

Корни на умряло куче нож вади. Те кучетата са малко повече, ама все тая - умрели са - хахахахахах

Български политически театър, сезон лято 2017 представя - Сизиф. В главна роля Корнелия Нинова. Нинова с уста трябва в първо и ли второ действие да премести онзи тежък объл камък с грешките на Радев от баира и да го стовари върху гърба на ПП ГЕРБ. Дали ще успее?

Напълно си права .Радев не е Плевнелиев . Росен Плевнелиев никога не е говорил на махленски език с когото и да било - опозиция или управляващи.Той е сдържан , умен и уважаван демократ по цял свят.

Плевнелиев беше абсолютно посмешище. Даже Борисов се срамуваше от него

Ти си посмешище бе г.з необърсан.

Герберастията стана много нагла и лъжлива. Българите са кротки хора, но няма да я издържат дълго.

Увеличиха се девиациите и девианти започнаха да употребяват думи като - герберастия.

Герберите превърнаха политиката в заразна болест за хората - герберастия. Но Нинова знае лечебно средство за нея

Радев държал фашисти в кабинета си. Агенти на ДС също държал. И разни Синове на полковници от ДС също. Бъркал се в работата на служебното правителство и настоявал бил за изборна уседналост. Бъркал се в избора на изтребител. Имал май и користни цели. Водел другарката си по скъпи екскурзии с народни пари и народът издържал и нейния кабинет с персонала в президентството. Не бил изпълнявал предизборните си обещания/да не е луд/ и т.н. и т.н. лоши и неразбрани хора са това гербаджиите. Глей кви ги приказват.

То да бяха само лоши и неразбрани, ами са и тъпи, но упорити. Много кофти комбинация.

Заради генезиса е. Ген на БКП. Но, винаги има и по -лошо. Ген на БКП в БСП.

Като не е Плевнелиев значи няма нужда да го пазиш ти от Бойко г-жо Нинова......освен това като гледам "показва зъби" и май ще се оправи и сам...а Бойко си е Бойко...докато подава едната ръка гледа да удари с другата...

Крайно време е Цацаров да привика Нинова ! Тази злобарка продължава да ръси лъжи и да ни излага пред света ! Озлоби хората ! Какво възпитание дава на децата с нейните лъжи и простотии !

Майко мила, Цвинокио явно го е закъсал щом наема трол като теб. На какво основание трЕбва Цацаров да привика Нинова? Че тя развращавала децата ти с нейните "лъжи"? Не ставаш и за трол.

Когато има ситуация в която Цацаров да е узрял за Нинова, ще се намери някой който ще пусне сигнала и този сигнал ще бъде знаме за Цацаров при разправата му с Нинова. Явно ситуацията още не позволява, но времената се менят, всяка жаба трябва да си знае гьола и да помни от къде тръгнала и как е стигнала до тук. Дори и Нинова от Крушовица.

Нинова казва истини, герберите лъжат безпамитно ....

Кажете ни три от тези истини!

Моля заповядай: -"Този законопроект заобикаля Конституцията и я нарушава -"Няма да има правни последици, но приемаме специален закон за това -"Тя повтори тезата си, че клин между Борисов и заместника му в ГЕРБ Цветан Цветанов Цветанов няма, защото те действат заедно." Още нещо искаш ли ...

1. Радев прави гаф след гаф. 2. Назначенията и действията на Радев са част от пълзящата реставрация на комунизма заръчан от Москва и БСП. 3. БСП решава с атака да поправи пропиляния от радев имидж.

И да се напиняш и да не се напиняш , достатъчно сте се изходили , нема накъде повече.

Абе ... да беше махнал поне - 1. 2. 3. .... че така отвсякъде се вижда от къде идват "наставленията" ...

Сега Нинова казва истини, а Цецо и Боци лъжат като дърти цигани

Посочете ни три истини, моля!

Истини : 1. БХ е прост 2. Цецо е прост 3. И двамата са прости

генерАл Бънди Радев да не е светец?Като се е "напел"да е първи ще се носи последиците.Курнелия да не му ходи като майка след гъза,генерал Деси ни стига.

Нинова започна да говори само истини ?!?! ... А Цветанов - само лъжи.

От изненада-внимавай!...

Другарката от Крушовица пак е на амбразурата и ще кажеш че защитава политик завършил средно в немски лицей а след това завършил в Роберт колеж публична администрация и защитил докторска степен по политология и международни отношения. Професор. Другаркооо, огледай се и помисли!

Радев започна войната ! Нинова и ти си много виновна ! Спрете престапленията си ! Озлобихте хората !

Не мога да повярвам - от устата на Нинова /която не мога да дишам/ ... излизат неща .... които са ВЕРНИ ...

До този изтъркан стар пропаганден прийом ли ,бе?

До тук ... да ... а вие до къде я доакрахте ... да се оси.ат до уши от всякъде в ГЕРБ ... и все някой друг да им е виновен ... а ...

Когато се посяга НА ПРЕЗИДЕНТСКИ ПЪЛНОМОЩИЯ, е необходимо квалифицирано мнозинство в Парламента. Това е непостижимо за Борисов и Цветанов. Те и сега едва се крепят на ,,плъзгащо" мнозинство

Толкова "здраво",защо ревеш,за Румен -тъпото,бе другарю?!

Росен тъпото

Другарката Генчева имаш,все пак...

Отдавна си мислех същото ,но ти ме изпревари.Точно ТЪПОТО му приляга най-много.

Ще го ядосате и на следващите избори ще направи квалифицирано мнозинство. Той доказано може.

Цецо ще бъде в панделата при бай Ставри

Ни нямаше,даже в класацията!

е гордост на България по целият свят !Искате ли факти за това ! А сегашния Въздухар е злобен и задръстен държавник , който чака да го защитят червените клакьори , защото там не е мястото му ! Прилича на чобанин !

Давай фактите. Много искам да мога да се гордея с бившия президент Плевнелиев, но все не ми се получава. Та дай фактите, плийз.

Някои неща са природна даденост. Няма как да ви се внесат изкуствено. Господ ви е лишил от нещо и човеците не могат да компенсират липсите които той е решил да имате.

Посети Израел и попитай за него ! Посети цяла Европа и попитай за него !Държавните мъже ще ти отговорят и ще дадат оценка не такава като на кашмера Нинова ! Ясен ли съм ?

Като ги сравняваш с този тъпак

-плевнелиев

Грешиш толкова много, че чак смърдиш! Как можа да наречеш тази карикатура "гордост на България по целият свят"? Как можа да наречеш това безгръбначно, чиято съпруга не пожела(се погнуси) да застане до него, дори при коронясването му от асфалт паша - "гордост на България по целият свят"? След като за теб то е гордост, представям си какво си ти. Приеми моето най-искрено съжаление относно интелекта ти (характерен за симпатизант на герб).

целиваш само един и му казват кур !!!

Въпрос към заредените с храчки за оплюване на Нинова: Кое от казаното от нея не е вярно? Това, че самовлюбеният пуяк от Банкя все още не може да преглътне избирането на Радев. Това, че лицемерно отиде при него за да зарови томахавката, а накара преди това солташака си Цвъки да я изрови. Или това, че пострада самочувствието му на единствен разпоредител със съдбата на българите.

Всичко казано от Нинова не е вярно и написаното от теб също. Чети по-долу. Обяснено е защо е така.

И не може,да бъде- този тъп копанар...

Дали ще е Нинова , Цв Цв или Борисов , какво значение има , след като на целия народ му се ослади и свикна да го будалкат и лъжат вече почти 30г. ?! Другите забравиха , че е имало преход и се развиват , гледат си интересите и вървят напред , а ние вечната дилема : Напред - Назад , и накрая НИЩО друго освен корупция , мизерия и помощи от Европа - Така до кога ?!

Другарката от Крушовица, пак се е объркала. Република България е с парламентарна демокрация , а не е президентска република, другарко. Ако НС пожелае може да изземе всякакви военни функции на другаря Радев и това ще е съвсем законно.

Военните хора имат вяра на Радев, а не на фалшивците Цецо и Боко

Кои военни? Бившите членове на БКП пред пенсия или агентите на ВКР?

Става дума или,за военните?...

... донякъде си прав ... но да знаеш Република България НЕ Е ПРЕМИЕРСКА "бащиния" ... както се опитва да "управлява" "политикът" от Банкя ...

Генерал Радев трябва да постави ново начало. Трябва да направи политическа партия и да смачкаме вредното образование ГЕРБ. Тогава ще настъпят по-добри времена

Това е най бързата писта към политическото небитие за Радев. Той не е политик, няма политическо образование, няма и политическа интуиция каквато има Борисов например. Но вие продължавайте да му мажете ските. Аз ще черпя.

Боко и Цецо сигурно имат всичко това - политическо образование, знаят езици и имат постоянно становище .... хе хе ... Освен това са комунисти

Е тъп,като галош

И подкрепа от свише...

Три правителства на Борисов- най-дълго управлявалия след 1989год. и резултатът е виден, България е на последно място във всички евроатлантически класации.

Сега ни кажете в кои класации бе на по-предно място България при управления на БСП?

Ни нямаше в класацията

Всяко действие има противодействие. Колкото повече ченгета генерали и в президентската администрация се опитва да набута Радев за целите на пълзящата ви реставрация на комунизма, толкова повече отпор ще получава.

на г-жа лъжа нинова и г-н лъжа радев само войни са им в главите и залпове в ушите,войните ги водите вие господа всеки ден с лъжите които говорите и с подстрекателствата коити правите

Чета коментарите и се чудя : Вие хора , не сте ли способни да погледнете малко в страни ?! Всичките Ви коментари са само - за или против ГЕРБ , или за и против БСП ! Вечно ще тъпчем на едно място в калта , докато вечно единствените алтернативи са м/у ГЕРБ и БСП !

Изведоха България от последна, на най-последно място в Европа

Ставам социалист и отивам на Бузлуджа да си получа картата. ГЕРБ е вреден и трябва да се свали от власт

Вземи си каска, наколенки, спрей и т.н отбранителни неща, защото боят за кебапчета на Бузлуджа е лют.