Русия иска да продължи да ремонтира свои кораби във Варна

Русия иска да продължи да ремонтира свои кораби във Варна, каза днес руският посланик в България Анатолий Макаров.

Обратно в новината

Коментари - Русия иска да продължи да ремонтира свои кораби във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам нищо против обикновените руски хора. Но заради такива като Пьотр (не искам да слагам тази велика фамилия до неговото име, защото той не я заслужава) - депутат от управляващата партия (Единная Россия) в Думата, съидейник на президента даващ му мнението си или изказвайки на глас мнението на президента (нали е негов образ и подобие). Това придобива ранг на държавна политика спрямо България. Затова казвам: Заради Пьотр и подобните на него "хумористи" от Русия, ДА НЕ СЕ ДАВА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО НА РУСНАЦИ!!! - в никакъв случай! ДА НЯМАТ ПРАВО ДА УПРАВЛЯВАТ ФИРМИ ПО ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН!!! -чрез фирмите си купуват и земя освен апартаменти, така заобикалят забраната *без значение колко са богати, за да няма после "опълченци", "зелени човечета", "Задунайская губерния" и "Русский мир"

ТОВА Е КОНКРЕТЕН ПРИМЕР ЗА ВЗАИМОИЗГОДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО,МЕЖДУ БРАТСКИ НАРОДИ!!!НИКАКВИ ИНЖОВЦИ НЯМА ДА ПОПРЕЧАТ НА НАЩО МИРОЛЮБИВО СЪТРУДНИЧЕСТВО И ДРУЖБА!!!

Крещенето на обществено място е признак на липсваща култура или ментални проблеми.

НИЩО НЯМА ДА РЕМОНТИРАТЕ В БЪЛГАРИЯ! РУСКИТЕ ВИ ДЪРЖАВНИ ТРОЛОВЕ НИ ПСУВАТ, НАРИЧАТ НИ ЕВРОГЕЙОВЕ, ПИШАТ НОНСТОП ЕЗИК НА ОМРАЗА КЪМ НАС, БЪЛГАРИТЕ, В БЪЛГАРСКИТЕ ФОРУМИ- ЗА ТОВА- ПРЕКЪСВАНЕ НА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ - ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЪРГОВСКИ- С ФАШИСТКА РУСИЯ! ЗА ВСЕКИ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ- БОЕН КУРШУМ В ГЛАВАТА! НАСОЧИЛИ СТЕ СРЕЩУ НАС РУСКИ БОЙНИ И ЯДРЕНИ РАКЕТИ, САМО ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ НАТО,А ИСКАТЕ ДА СИ РЕМОНТИРАТЕ РУСКИТЕ КОРАБИ В НАТОВСКА БЪЛГАРИЯ- ЗА РЕМОНТА ОБАЧЕ НЕ ВИ ДРЕМЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НАТОВСКА ДЪРЖАВА, А?! НАГЛИ АЗИАТСКИ МУТРИ!

НАРОДА УМИШЛЕНО НЕ БЕШЕ ПИТАН ЗА ЧЛЕНСТВОТО НИ В нато,ЗАЩОТО ОТГОВОРА Е ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ!!!

Референдум ????? Какво да избира народа? Русия ни заби ножа в гърба и ни би шута в гъза да се спасяваме сами както можем, като деанонсира договора за военна взаимопомощ 92г. Бяхме 15 години немили-недраги и когато влязохме в НАТО за колективна защита изведнъж им станахме криви и неудобни "болгарофашисты" и с пренебрежение "братушките"

24.03.2014:Военният завод Флотски арсенал", подразделение на Терем", има сключени договори за следващите 5 години за ремонт на военни руски кораби... Октомври, 2016: Руският научно-изследователски кораб HEATHER SEA (IMO: 7391317) на ремонт в КРЗ Флотски арсенал - Варна.

А остана и читава корабосроителница ? Или това са само кзорфишеци ?

ще иска и зареждане на бойни кораби от Бургас и некоя и друга база.... за платноходки де.

База .. после "зелени човечета" Очаквам и други нагли изявления да се появят, защото вече ги срещнах по руските форуми. Например: "Тези предатели (българите) не заслужават да живеят, ние сме я завоювали тази земя (България) с наша кръв. Откъде накъде ще е тяхна (на българите)" Това е едно от най-фрапиращите заедно с това че не сме им дали ние сегашната кирилица, ами била от Петър I.

Никой Българин не предпочита вилает пред БЪЛГАРИЯ! Никой Българин не предпочита губерния пред БЪЛГАРИЯ! А вие какво предпочитате?

Ако предпочитате друго, а не БЪЛГАРИЯ - вие сте ДОЛНИ ОТРЕПКИ.

Русия даде 200 000 души жертва и 125 млн. златни франка за Източна Румелия. В противен случай никой нямаше да чуе думите България и българин. Именно поради това всеки антируснак е български предател. Да ремонтират американски кораби или еврогейски

на руските медии. а не ви ли казаха, че ще ни върнат крадения архив от 30000 единици.

Стига си дрънкал глупости!!! Княжество България е платило разходите за войната и издръжката на руския корпус който остава като "мироопазващ" с идеята да си остане завинаги. По време на Съединението Русия изтегля целият си офицерски корпус за да обезглави Българската армия и насъсква "вярното си куче" - Сърбия да ни нападне в гръб, докато сме на турската граница. Благодарение на БЪЛГАРСКИЯ БОЕН ДУХ и въпреки усилията на Русия Българската армия разгромява Сърбия. След това следва организирания от Русия преврат срещу Княза ни. За дълга на Румелия и да ти говоря няма да го разбереш, защото си продажник и чуждопоклонник защитаващ чужди интереси, а не на България.

Не 200000, а 20000. Но това не е от голяма значение.

Какъв вълк си ти ??? Ти си морска кокошка

Русия пак ни подава ръка. Какъв весел и приветлив човен е посланник Анатолий Макаров. Истински братушка !!! Варна има много свободни мощности за ремонт и строителство на кораби. Варна има много специалисти - корабостроители и ремонтчици. Корабостроенето и кораборемонтът са голям бизнес за Варна и България и поминък за десетки хиляди варненци.

Русия не ни подава ръка, а нещо друго - както винаги. Хайде стига с тези брежневски номера. Ако им е изгодно - моля, ама да ми се правят на загрижени за Варна - стига толкова.

Отдавна Маймуняка ти е подал черния внибратор Фъшкиеффф

Всъщност Корабостроителния отдавна не работи... А ако не са руснаците то и за Флотски Арсенал няма да има работа.

Толкова ти разбира цифката! Корабостроителницата - работи! Кораборемонтния - работи! Делфин-3 - работи! Корабостроене и кораборемонт - Терем - работи! "СЕНИ" ЕООД - работи! "Техномарин" ООД Геш Трети ООД - работи! БЛЕК СИЙ ЯХТ СЕРВИЗ ООД - работи! Руснаците са ремонтирали за последните 19 години един военен кораб - прословутият "Перекоп" (3 години).

Това си е бизнес. Щом плащат вас какво ви дреме. Да не би у Варна да ремонтират натовски корита?

Искам да предупредя всички ,които споделят евроантлантическите ценности и вярващи в бог Сорос ,че това е капан ! Руснаците няма да ремонтират никакви кораби ,а ще извършат десант при Варна !

Турски вилает ли предпочиташ или еврофилиал на ИДИЛ? А рускините най-си ги бива, да знаеш...

Предпочитам българска държава, ама това е непонятно за вас, рубладжийте.

Тези, които ги "бива" не са рускини, а украинки, белоруски и прибалтийки. Рускините не стават за нищо - нито за маса, нито за в леглото още по-малко за пред обществото. Липсва им култура и правилно отношение към нещата.

прибраха имотите...

Руснаците искат да им ремонтираме бойните кораби, срещу което ще ни пращат рускини?! Става!

Ехе, тея до две години както сме тръгнали направо ще ни прекръстят в "Задунайска губерния". Айде, да се свършва, че мъките на тази страна започнаха преди 70 години и по-добре да си умрем, отколкото да продължим да се мъчим.

Що във Варна бре? Несе ли плашат - НАТОвска държава сме все пак? нали си имат Крим - да си ги ремонтират там.

Подхвана твоя теза - защо пускате руски туристи? Нали имате натовски такива? Или какво - парите не миришат?

Ами съвсем сериозно и аз това се чудя защо ви пускаме в България. Не само като туристи, ами и като български снахи зетьове, тъщи, свекърви...мое мнение е, че трябва да ограничим до възможния минимум всякакви връзки с вас - докато не придобиете поне малко цивилизовани обноски.

Да спрат хибридната война и троловете които тровят обществото ни пък после да искат каквото и да е било.

..гледам какво става около нас и все повече се чудя руски ли да уча, турски ли, сирийски ли..

Китайски...

Учи сирийски.Или австрийски!!! Тъпанарино.

Устройството на автомата Калашников ...

Най-добре учѝ ескимоски. Не четеш ли прогнозите от днес - по техните земи ставало все по-топло. Това на шега. Сериозното е, че около нас стават важни събития и наши и чужди "агрономи" денонощно ни третират с хибриди, като си мислят, че ще ни унищожат. Няма да стане. Ние ДДТ-то, Чернобил-а и още много гадости сме преживели (турско, руско, сега и европейско "присъствие") и сме оцелели.