”Декоративният вицепрезидент” се оказа стар лисугер

Потънал сякаш завинаги в здрача на властовото задкулисие, 75-годишният Мишел Темер се настани в президентското кресло на Дилма Русеф, чието сваляне бе ускорил.

Обратно в новината

Коментари - ”Декоративният вицепрезидент” се оказа стар лисугер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, от Ливан бил, малко по на югозапад дайте и ще ви светне за какво е цялата парлама.

вече знаете ? Американците са виновни за всичко ! Ама тоя филм го гледаме от 1944г.насам !

Решил на 75 години, че вече е време да излезе на светло? На тази възраст да беше решил да излезеш в пенсия, щеше да е по-нормално.....

сенаторите са имали предвид това че е стар а жена му е млада и хубва

сащ го подкрепят пак с двоен стандарт

сме свидетели как се играят игрите на парите, измислени, поставени и ръководени от УРЦ. Половинката на този изобщо не е цвете за мирисане - цяла Бразилия се възмущава от нея.

американска лайняна подлога

БРЦК

Брей брей , и що в статията не се споменава за доказания факт ,че този хубостник работи за ЦРУ ?

Мирише на пръст вече, ама пак ламти, драпа за власт и пари.

И тези като него не драпат. Те са пионки. прави това, което му нареждат тези дето му дърпат конците. А не е направил нещо по указанията, а е получил инфарктче....

:))))Завалията ,честен та честен-грам пари не му трябват с толкова бракове и такава млада жена.Както е казал народа,по-добре да хапнеш младо агне с приятели отколкото да глозгаш стара овца сам.Напред към атлантическите ценности

идвам окончателно до извода, че колкото по-луд и видиотен е един политик, толкова повече му се удава да властва и да се изявява. Явно властта е за лудите, ако е нормален и интелигентен, лудите го изхвърлят зад борда и пишат стихове, че пак няма да стигнат доникъде.... Би било смешно, ако зад изцъклената мутра на този невзрачен човечец не стояха милиони човешки съдби.

И колкото по-богати и влиятелни са господарите му. Но и Дилма Русев не е "чиста" защо си е избрала този за вицепрезидент. В това виждам сметки, а не принципи. Всичко мирише на корупция. Нека хората видят, че има държави много по-зле от България. Гледахме по време на олимпиадата, каква престъпност има в Рио. Тя не е само на улицата тя е навсякъде в тази държава.

Поздравления за превода! Майсторски и без тъпите клишета на нашите списвачи. Така и така в България няма журналистика, поне БТА се усъвършенства в преводи на чужди материали.

Семита си остава семит, където и да е роден, където и да живее. Генетика. такъв е и този Тамер или Тамир, в португалски вариант Темер.

къде е ливанският произход от село близо до Триполи,къде е семитски произход,но лошо няма да е семит,само да не се чува ,че е бил на повод на ЦРУ:)))

Не е лисугер, а скункс. Да видим и стиха накратко: "Отплавах с твоя кораб без посока. Бяхме двамата - аз и ти. Ти, защото не знаеше къде искаш да идеш; аз, защото вече бях поемал в различни посоки, без да стигна доникъде". . За мен това нещо не изразява нищо друго, освен отвличане на кораб, като "ти" очевидно се намира някъде зад борда, а "аз" продължава да пътува по инерция доникъде, (или до следващите избори). А корабът си имал екипаж и пътници, но "ти" и "аз" са най-важни... Лека вечер.

поставена начело на държавното управление на огромна по територия, население и ресурси страна, която е пронивников, за американците, икономически съюз.

Toя само като му видиш мутрата някак инстинктивно ти идва да му шибнеш един.