Кораб, собственост на израелски бизнесмен, е атакуван от ирански дрон

Според морски източник, това е контейнеровоз, плаващ под малтийски флаг

Обратно в новината

Коментари - Кораб, собственост на израелски бизнесмен, е атакуван от ирански дрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този кораб ли е собственост на същия еврейски спосор на морското училише и на шефа му?

и к'во ако е или пък не е ? Давай , доизкажи се....нещо не ти се разбира....какво искаш да внушиш ? Аудиторията не е длъжна да знае глупавите ви опорки , че да ви разбира от половин дума/изречение..........

Никой никъде по целия свят не харесва, не обича и не ги кльопа чифутите.

Не се знае, дали не си го правят те самите, за да обяснят следващата война. САЩ са готови да убиват, чакат жертва - Ирански дрон - да верваме им.

винаги,навсякъде, по целият Свят на вас,дебилите,все някой ви е крив,че сте просто утайки и ви пречи да разкриете невижданият ви потенциал. Евреи,масони,илщминати,пръскат ви със лкемтрейлс,чипират ви,ковидират ви,пържав ви със ХААРП и 5Г, ама вие сте като хлебарките.......

Да не е на същият Корабособственик? България няма проблем, резаните да се трепат по между си! И не ни е проблем! Православните не са проблем на мюслитата, нито обратното! ТАЯ ВОЙНА НЕ Е НАША!!!! НИТО ОБЩА!!!! Тая война е на роби срещу колонизатори!

Надявай се, православни да не са им проблем. И до нас ще стигнат, ако не вземем мерки.

Що приказваш глупости, бе! Кой направи атентата в Сарафово? И кой прави атентати де що види из християнска Европа? Евреи ли или арабски циганори?

тооо освен бизнесмени, друго могад ли да съъъ!!!

Дрона сигурно е представил нотариално заверена декларация ,че е произведен в Иран....

Трябва да си русофил да не можеш да се сетиш. Искахте примирие и спиране на боевете в Газа, ето как вашите терористи го спазват.

Не бре, някой после угодно е написал "Made in PRI"".... "Сделано в Народна Республика Иран", ама много угодно! Сякаш от "Козяк" иде депешата и директивата!

..."Декларация за съответствие", се нарича. Дано е по ТЮВ :)))))))

Вероятно е бил предаден на зеленото Наркоман, то на своите господари, а те пък са си казали "Ха, чудесно, ще го използваме за да оправдаем следващата война, че този път на виртуални оръжия за масово паразяване, няма да ни се вържат"!