12 души разфасовали потънал преди 100 г. кораб

Полицията е заловила 12 души в Приморско, които свалили около тон и половина железни елементи от кораб, потънал край Маслен нос през 1915 година.

Обратно в новината

Коментари - 12 души разфасовали потънал преди 100 г. кораб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак изопачена информация. останките от кораба са изхвърлени на брега от бурята и ромите са информирани за тях. Рязането е станало извън водата и няма нищо общо с участието на водолази. Гмуркал съм се на тези останки на апнея - те бяха на дълбочина от 6-7 до 3 метра. Някой пак се стреми да изкара водолазите иманяри....

Останалите от бандата са Байрам Ахмед ??????????/ oще ли скапаното правосъдие разрешава да има БАНДИ ????????????

В тази скрападжийска държава какво друго да се прави?! Не забелязвате ли че рекламите на фирмите за изкупуване на скрап са на първите страници на националните всекидневници! Скрапа се превърна в нациоанлна политика, стратегия и поминък на цяла една държава. Защо да добиваме руда, като стига да фалираме производствените предприятия и хайде за ценния материал. Те цяло Кремиковци не се посвиниха да окрадат за старо желязо, че някаква си гемийка! Е разбира се за предприятията виновни няма - там всичко е законно, а тези "разбойници" са надлежно хванати! Хак да им е! ... А защо ли скрапа е единствената стока за която не се дължи ДДС в нашата правова държава???

На картата на демократична Европа се появи, от 22 години насам, нова държава - Крадлива циганска джамахирия Булгаристан. Управлявана от приятелски хунти, вън от закони, рекетьорска на държавно равнище, празна по съдържание и ултрареакционно по идеи. Пълен антипод на онази страна, която обичахме и която беше наша майка. За разлика от днешната раздърпана, зла курва.

Другият път като има избори ако не си сигурен по-добре не гласувай. Този който най-моного го дават по телевизията не е най-добрия избор май а? Тая държава ще се оправи като материала стане по-качествен, нали ви го каза премиера слънце.

Така е след скакалци живота е много много труден!

Негласуването НЕ Е РЕШЕНИЕ!!! Трябва да се гласува, но и трябва ДА СЕ МИСЛИ, преди това... .

Няма лошо.Все някой трябва да чисти дъното,като държавата я мързи.Приветствам.

Повечето от тези кораби са с неустановена собственост, никой няма претенции към тях, което прави още по-лесна плячката на ловците на скрап. ЩОМ НЕ СА НИЧИЯ СОБСТВЕНОСТ И НИКОЙ ЦЕЛИ 100 ГОДИНИ НЕ СЕ Е СЕТИЛ ЗА ТЯХ...

Когато е сериозно престъпление извършителя се описва само с инициали. тука някакви кокошкарски истории и героите подробно описани с имена и местожителство. Липсват само ЕГН и точен адрес ;). Да Е.Б. (а) това П.Равосъдие и тас Р.Ж. (урналистика)

Много точно казано - половината от статията изрежда имената на кокошкарите. Видите ли - полицията ни пази. Смешници.

В Приморско са закъснели много. Във Варненският залив отдавна няма и винкелче на дълбочина до 18м.Тези са ги арестували а корабите с тралове за рапани ,които години наред орат морското дъно като унищожават всичко за тях може.....

Много точно казано!!!

Вълците полудяха...

Тия ако знаят на Сатурн колко жЕлЕзо и бакър има.... Веднага ще организират космическа експедиция. Може и до Париж да прескочат. За Айфеловата кула. Или до САЩ. За Голдън гейт... Българи - Юнаци!

Доста смешно ! В миналото явно дъното ни е било пусто и рифовете са се създали успоредно с потъването на кораби.

за чиста околна среда. Всичко що е отпадък да се събира.Евала.

Да ги командироваме при титаник тея герои мисля че ще прославят страната като изнесат на скрап :)

Будали! Да бяха отишли Титаник да парчетосат и после сувенири да продават, че и пари за Титаник 2 щяха да вземат, ама простото си е просто.

Какво му се чудят толкова, Костов навремето колко предприятия и заводи подари, за да бъдат продадени за скраб? Аз съм виждал да продават нови машини, стругове и фрези, жп релси, стълбове за високо напрежение, капаци от улични шахти. Виждал съм и къщи с оскубана ел. инсталация, докато собствениците са на почивка. Виждал съм вили, изчезнали за една вечер, стърчат само бетонните колони, останали от тях, Виждал съм цели бивши ТКЗС-та, разглобени на цигли и тухли и какво ли не още. Какво го жалите потъналия кораб, тя държавата бе продадена на скраб....

Та какъв закон са нарушили не разбрахме. Не че е за първи път журналята да свеждат работата си до махленски приказки, ама все пак?

Щом са ничии и никой няма ретенции за тях защо наричаме това кражба. Някой може ли да обясни компетентно?

Възмутена съм от коментара Ви. Значи като са "ничии" давай да крадем! Затуй България никога няма де се "управи" с такова съзнание. Все другите ни са виновни, а не виждаме себе си. Жалко!

Добре бе, добър ли е материалът?!