800 души са загинали при потъването на кораба с мигранти

Крушението на кораб, претъпкан с незаконни мигранти, край бреговете на Либия в Средиземно море в неделя е отнело живота на 800 души.

Обратно в новината

Коментари - 800 души са загинали при потъването на кораба с мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новината е лъжа, превръщат ни на обсебени от вина идиоти!? Според почти всички агенции, лодката е била 20 м. дълга. Една само, в началото, спомена 30 м. дълга. Как точно 800 души са се събрали на 20 - 30 метрова яхта, е въпрос, който само либералските зомби би трябвало да забравят. Обаче, само аз ли съм го задал ?!

Е най- накрая някой да им каже на тия тъпунгери какво се прави с нежеланите навлеци !!! ...макар ,че вече е малко късничко де .......

като гледам ,сама банту .Направо за сащ какво се помайват.

..."Можем да кажем, че загиналите са 800, заяви Карлота Сами..." Ами можете да кажете каквото си искате само да е вашата! Где ги телата?

на Земята от много дълго време заедно с хората живее расата на човеко- рептилиите, които имат за цел да превземат планетата и да поробят човечеството. Един от техните важни планове е унищожението на бялата раса,расата на древните арийци,която носи култура и развитие на науката ,тази раса трябва да се смеси с другите раси и да изчезне ,така човечеството ще се превърне в лесно манипулируема маса ,нещо като "планетата на маймуните"- този план в момента се изпълнява със съдействието на продажния ни елит

Това, което наричаме Нов световен ред, е план на тези рептилии. Те искат да се създадат хаос в света, като са включили в програмата си и мащабни войни. Т.е. структура на световно правителство, световна централна банка, световна валута, система за електронно банкиране, липса на пари в брой, хора с имплантирани чипове и световна армия.

Рептилиите, които практически са превзели планетата, са виновниците за разрушенията по света и нарастващата пропаст между бедни и богати.

БПЦ нарича тези рептили дяволи, а водачът им Сатана. Понеже е близо момента на завръщането им , рептилчетата се поразмърдаха.

Никога няма да приемат решение за връщане обратно на имигрантите, защото не искат. Капитала е прагматичен, той не се интересува от цвета на кожата на работната сила, вероизповедание и т.н. В запада ежедневно умират милиони от старост, болести, катастрофи и т.н. Един милион млади , здрави пришълци са добре дошли, за 30-тина години ще им стопят лагерите от работа, освен това огромна част от тях стават дилъри и консуматори на наркотици. Сметката е направена , никой не прави сметка да ги издържа, образова и дундурка на соц.помощи, Европа има капацитета да поеме спокойно 1 милиард млади здрави имигранти , добър матерял за експлоатация.

Нали се сещаш, че тия един милион млади и здрави пришълци могат само да ядат и е*ат!Повечето не са работили,нямат образование,ценз,специалност...просто биологичен материал. И за какво ни е...????

толерантецо правиш ли разлика между българин и негър/арабин?

ти ходил ли си някога на запад да видиш кой бачка по строежите, магистралите, пристанищата , кръчмите, по улиците и т.н. черна и тежка работа, ходи да видиш и тогава давай компетентни мнения.

значи щом ние искаме да живеем в чужбина искаме добро отношение и права, викаме с пълно гърло как сме нещо повече от други раси, в същото време пожелаваме на живи хора да се издавят в морето. каква доброта, каква човещина!

и да добавя, това, че българите обикновенно работят в чужбина, а не ползват помощи, не е гаранция, че не са злобни, егоисти, отмъстителни и злоради. предпочитам да общувам с добър човек на помощи, отколкото зъл човек с работа.

да ти е един такъв незлобен и добродушен "бежанец"...

толерантецо правиш ли разлика между българин и негър/арабин?

Никой не им е пожелавал да умират и никой от даващите мнението си тук ,няма вина за това ,че тия малоумници са се юрнали на далаверата ! Ай сега дано им уврът кухите тикви и да осъзнаят ,че тая работа няма да я бъде !!!

Най-накрая жабарите им намериха цаката,коръбът на дъното и няма проблеми с нелегални емигранти!!!!!!!!!!!!!!!!!!

какво се разправяме тука, да пускат една мисия на НАТО да потопят всички лодки и корита които са по бреговете на Либия и толкова... аман от навлеци! в Париж вече не може да разбереш дали си в Тунис или в Танзания или някъде в Европа... пълно с араби и черни, които се множат по геометрична прогресия! В Германия из големите градове същата работа: мотаят се разни брадати муджахедини по улиците, за турските кадъни на всяка крачка да не говорим... а Саудитска Арабия, Бахрейн, Дубай и всички останали богати арабски държави не приемат нито един от тия... да вървят в Европа, там да смучат и да я ислямизират... и разните зелени и леви партийки поддържат тая лудост!?

цитат:"Политиката на австралийските власти е следната - първо, военноморските сили спират мигрантските кораби и ги връщат в пристанището, откъдето идват, често пъти в Индонезия. Освен това, пристигащите се настаняват в бежански лагери на острови в Тихия океан. Дори ако молбите им след проучване бъдат сметнати за легитимни, Канбера не им разрешава да се заселят в Австралия. Могат да се завърнат в страната си, да живеят в островните лагери или пък в Камбоджа - бедна страна, с която Австралия е сключила съответно споразумение." - това е...

d4

последно... Емигрант Имигрант Мигрант... че нещо се обърках.

Речник на българския език...

Мигрант е думичка от речника за Новоговор на евро чиновниците, за да се заличи разликата между емигранти и имигранти.

"Мигрант" е нещо като "мижи да те лажем"

Папата вместо да проповядва за хуманно отношение към тези хора, да вземе да отвори вратите на Ватикана и да приеме колкото се може повече от тях. Много е лесно да си стоиш зад високите стобори на крепоста, да потъваш в лукс и да проповядваш близоста към бог.

и после ми го хвалите сРЕДИЗЕМНО МОРЕ,че било много чисто- пълно с разлагащи се трупове и вие ще ходите на почивка и ще се плацикате там?Най-много някоя болест да хванете ....

е па вчера 800,оня ден 700 сега 300- колко трупа има из морето ?Да не ги вадят всичките.Не отивам там на почивка.МОре-гробница

трупове, не ги намират, що ли...

Тъй-тъй значи вчера казаха че обърналото се корабче е дълго 20-на метра, айде сега си представете как в нещо голямо колкото автобус от градския транспорт са се сместили 800 човека и те са успели да пребягат ,че и да се съберат, само на единия борд за обърнат гемията. Нещата са къде-къде по-прости ако кораба е на вода италианците няма да го пуснат в свои териториални води, ама ако потъва тогава ще тръгнат да спасяват оцелелите, то и затова трафикантите подават сигнали за бедствие когато покрай тях минават други кораби, то и затова почти всички трафикантски кораби потъват, то и затова лъжат за бройката прекарвани хора че спасителите да стоят в района докато дойде следващата партида емигранти за спасяване.

нещата имат много по-дълбок окултен смисъл- целта е унищожението на бялата раса и завладяването на планетата от господарите на мрака

Запада да вземе да пусне редовни линии за емигранти и да си ги прибират начело с ФАЩ, като са загрижили за хората. Разровиха целия свят! Разрушиха с измислени си войно домовете на толкова много хора от лакомия.

Крушението на тези хора започва още от сушата, благодарение воената намесата на Франция на африканския континент.

Не се казва "мигранти", а "имигранти" или "емигранти". От трите думи само написаната в заглавието е лъжа. Браво на майстора избрал точно невярната дума!

Европа как е мисли. Това не са хора за ДЕМОКРАЦИЯ. Това не са хора които искат да се интегрират, да работят, да дават своят дял за по-добрият живот към който се стремят. Това са кърлежи, такива бяха и преди тридесет години. Който е ходил в западана Европа тогава ще каже , че и тогава тези които продаваха контрабандни цигари,очила, миеха стъклата на колите по светофарите, паразитсваха и.....Те не искат да променят начина си на живот, по-скоро се опитват да променят начина на живот на местните. Защо тогава Европа толкова се натиска да им даде ШАНС. Европа трябва да бъде за Европейците. Иначе скоро няма да има никъде местенце по света което да не прилича на клоаката която е в останалия свят.

Ще то го обясня простичко, защото ако не са те Европа бавно , но сигурно ще изчезне. Тънките планове на политическата каста е да се компенсира липсата на раждаемост с внос на евтина работна ръка. Вярно, че това не решава проблема, а създава нови, но създава и много удобни начини за крадене на обществени средства, а това е рай за всеки политик.

Еййй, гърчолята и от този инцидент гледат да изкрънкат пари...Да се помагало на Гърция и Италия...Покрай италианците, които опъват като грешни дяволи и тези лентяи византийците да закачат нещо....Жалка мързелива сбирщина от търтеи....

Много малко терористи си заминали брей!

много е простичко, американците разръчкаха де що имаше всичко,-нали милея за "демокрация"и сега берем плодовете на тая демокрация а те ни гледат сеира.

ТИ ПА КАКВИ ПЛОДОВЕ БЕРЕШ...СЯЛ ЛИ СИ НЕЩО

Къде е НАТО да ни защити от попълзновенията на орките?

НАТО ще защитава орките от недоволството на местните

Имало е и дечица,които са мечтали за новия свят и щастлив живот...

те и хлебарките си имат дечица, и кърлежите също, дай сега да ги съжаляваме щото са дечица, ама като пораснат стават кърлежи и хлебарки

Ти щото си по-малък кърлеж сигурно.

И ние имаме дечица, които мечтаят за нов по-хубав живот, но на кого му пука.

ами това е защото определени "били хора" си играят скапани игрички..

Загинаха като мушици,търсейки светлината на нагрятата лампа!

КАКВИТО И ДА СА - ТОВА СА ХОРА! НЕЗНАМ НА НЯКОГО ДА СА НАВРЕДИЛИ, УБИЛИ... РАЖДАШ СЕ В ЕДНА СРЕДА И ИСКАШ ДА Я ПРОМЕНИШ, НО НЕ ТИ РАЗРЕШАВАТ И... НИКОГО НЕ СЪДЯ В СТРЕМЕЖА МУ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ КЪМ ПО-ДОБРО КАКВО ДА УПРЕКВАМЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГАСТЕРБАЙТЕРИ ЛИ - ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ТЪРСИ ЩАСТИЕТО В РАМКИТЕ НА ЗАКОНА

Нали това казвам-загинали са като невинни мушици.

ЗНАЕЛ СИ ДА МИСЛИШ ПРАВИЛНО!!!

Защо не бягат към Русия, а предпочитат 'загниващия' Запад, мммм?

По няколко причини. 1. Руснаците си пазят добре границите. 2. Погледни картата и ще разбереш. Истинска карта, не мейд ин Псаки.

Гаргамел

ТО И ГДР СИ ВАРДЕХА ДОБРЕ ГРАНИЦИТЕ...НЕ, ЧЕ НЯКОЙ ИСКАШЕ ДА ВЛЕЗЕ, НО ДЪН ИЗЛЯЗАТ

ЗАЩОТО НЕ СА ТЪПИ КЪТ НАЩИ РУСОФИЛИ

Ти като си тъп, русофил ли си?

А защо не бягат към Канада или Швеция?

Ей Саше, Сашеее...

Точно Швеция не я давай за пример- пълна е с чернилки!

Не бягат към Русия, защото там не може да се лежи на социални помощи, соросоиде епилиран!

Разбутването на цяла Северна Африка, което направиха краварите, дава своите резултати. Най-вече да съсипва Европа. По същият начин, както съсипват Европа събитията в Украйна, зад които пак стои Кравария. Явно големият враг, от който се страхуват най-много кукловодите на Обама, е не Русия или Китай, а именно Европа. И за наше съжаление, планът им е успешен, поне засега.

Знаят какъв е рискът - трябва ли да изпитваме съжаление? Да си седят там, да се потрудят да си направят демокрация, а не да идват тук и да си носят гнусните навици и да живеят на гърба на нормалните хора. Крайно време е тия хора да се изпращат обратно откъдето са дошли. Може малко расистко да звуча, но ЕС трябва да има приоритети, както и България, първо хората вътре и след това тия отвън. А то ква стана - за емигрантите има повече пари, отколкото за хората.

Pesh0

Либия , нали се държи от ИДИЛ ? Как са ги пуснали , да се натоварят на корабите ? Прогонени от ИДИЛ ли са , та те не гонят а колят ? Или са хора на ИДИЛ , идващи да налагат исляма ?

Има оживели...мой ги попиташ

СЪВРЕМЕМЕН СЦЕНАРИЙ НА ФИЛМА "АМИСТАД" НА СТИВЪН СТИЛБЪРГ.УЖАСНО Е КОГАТО НЯКОИ ХОРА ИМАТ ПРАВО НА ВСИЧКО ,А ДРУГИ НЯМАТ ПРАВО НА НИЩО!!!!

Гаргамел

МНОГО ФИЛМИ ГЛЕДАШ...ИЗЛЕЗ, РАЗХОДИ СЕ...

ТИЯ ПОСТОЯННО ИМ СМЕНЯТЕ БРОЙКАТА...НАКРАЯ ДЪН СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ СА СКОЧИЛИ СЕ КЪПЯТ

НЯМА НИЩО ПО-СТРАШНО ОТ ГЛУПОСТТА!А ТУК ИМА ЕДИН ГОЛЯМ Г----К!!!!!

малко са!