Коментари - Кораб ”Обзор” спасил над 1 000 души в Егейско море | Днес.dir.bg

Кораб ”Обзор” спасил над 1 000 души в Егейско море

В базата "Гранични кораби" в Созопол се завърна най-големият ни гранично-полицейски кораб "Обзор".

Обратно в новината

Коментари - Кораб ”Обзор” спасил над 1 000 души в Егейско море | Днес.dir.bg

Коментари

Защо бе? От какво са ги спасили? Това ми прилича на принудително заселване на европейските територии с диваци от джунглите. Охранителният кораб би трябвало да ОХРАНЯВА, да не допуска незаконно преминаване на границата. А кво прави тоз Обзор - обикаля и де що има дивак с лодка в морето го спасява и го натриса на нас да го хрантутим до живот.

papion

корабът "Обзор" не е спасил, а спомогнал хиляди да се навлезат в Европа и да правят поразии. Тия не са научени да работят и е следвало да ги откарат до първото африканско пристанище, а не да ги стоварват в Гърция. Покрай сирийците на Меркел ни налетяха де що има и африканци, да дойдат и живеят на наша издръжка, а не го и крият и се държат нагло и агресивно.

...,,Най-големият ни ГРАНИЧЕН-ПОЛИЦЕЙСКИ кораб..." Първо: Щом е ,,граничен" функцията му е да...ОХРАНЯВА, не да...СПАСЯВА !Охраната се осъществява чрез възпиране,блокиране и...ОТБЛЪСКВАНЕ на евентуалния нашественик към теруторията ,която се охранява!Все едно да охраняваш ДОМА СИ,а да ПОМАГАШ на атакуващите го крадци и бандити да се прехвърлят по-лесно през терасата,подавайки им ръка,стълба или въже.... Второ: Щом е ,,ПОЛИЦЕЙСКИ" ,означава ,че се води към бюджета на МВР! Нека,тогава михлюзите,дето размахват скъсани кубинки и протестират за заплати,средства и ранно пенсиониране ПОПИТАТ ШЕФОВЕТЕ СИ,КОЛКО СТРУВА ТОВА ДВУМЕСЕЧНО ПАТРУЛИРАНЕ,а НИЕ,гражданите да ги питаме ,ЗАЩО НЯМА ГОРИВО за патрулките по селата,в които безчинстват нашите талибани,а има пари за гориво на ,полицейския кораб" за СПАСЯВАНЕТО НА АФРИКАНО АРАБСКИТЕ ТАЛИБАНИ !!! И Д И О Т И. ! ! !

Кораба са го пратили за ОХРАНА на Морето срещу Башибозуци- Нашественици... Обаче моряците явн са взимали ПОДКУПИ от арабите и са ги возили с кораба насам- натам... Такива моряци трябва да бъдат убивани заедно с Арабските и Африкански Крокодили, Змии, Маимуни и динозаври, които нападат Европа... Арабите нападат Европа и САЩ, а Русия не напада никого. Да спрат Санкциите срещу Русия и да пуснат Южен Поток, а от там, Турците нека купуват газ от България ( което е по- добре, отколкото ние да купуваме от турците).

повод за особена гордост.

На капитана и целия екипаж да бъде наложено наказание, бой с пръчки на голо в зависимост от това кой колко усърдно е участвал в спасителните мероприятия и е харчил бадява народни пари. Не са пратени там да спасяват орките, а да ни пазят от тях, де гиди калпазани.

предлагам да се застрелят капитана,чефа,боцмана..готвача и всички

очевидно този кораб е вреден за нацията. да го потапят.

Единствената адекватна и трезва реакция на българите в настоящото ни положение, би била промяна на отношението ни към чужденците, интегрирането им, смесването ни с тях с оглед на неизбежното ни изчезване. Съжалявам, но друг начин няма.

има ве мушмул, един кочан в газо и главата ти свободна от глупости

papion

А да ти идва на ум, че те не искат да се интегрират? Те не желаят да работят, да учат езика, но с удоволствие се занимават с тероризъм и други далавери и се опитват да ни налагат законите на шериата, изобщо да си живеят спокойно.

Пожелавам на всеки бежанец да се ожени за хубаво, бяло и русо, българско момиче и да имат много деца.

защо, бе, защо?! защо спасявате тия завоевателни орки, които ще отровят Европа с гнусния си и непотребен ген!

На какви се правим ?!?! Българите сме мелези, носещи гените на половин Ориента. Пет века османците са имали метод за генетично претопяване на местното население: събират всички моми и невести на селото, изнасилват ги, за да родят турчета. И те раждат. Но османлия е сборно понятие, те са били: турци, цгани, арнаути, черкези, татари, араби... всякаква азиятска сгаaн. Така че, ясно е какви гени носим - на половин Ориента. Интегрираме бежанците И СЕ СПАСЯВАМЕ, иначе този мрсен народ ИЗЧЕЗВА.

за вазе юдовете сички треа да носят ген по баща задължително от друга раса. Разправяй ги тия на некой друг. За пет века освен да ни стопите като народ и така да забавите развитието на човечеството друго не напраихте.

Пред "демографски чиста смърт" на нацията, предпочитам села, градове и училища, пълни с деца, пък били те българчета, сирийчета, афганчета... В крайна сметка в жилите ни тече повече ориенталска, отколкото "бяла" кръв, следствие на 1300 годишното ни смесване с всевъзможни етноси. Особено петте века османско иго.

ти си гледй ориенталската кръв във твоите вени и не ни натрапвай на нас, на българите, тая чуждоземска мюслимска изродщина! по-добре празни български села, отколкото гнусни афгански клоаки!!!

Да ти минава през фашистката чутура, че може и да съм българин? И че като такъв, не съм дръжен да харесвам и обичам това противно племе?

Тези от "българският" екипаж хранят децата си с кръвта на жертвите на ислямския тероризъм в Европа.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ НА ЕТНИЧЕСКОТО РАЗНООБРАЗИЕ, НА ПЪЛНИТЕ С ДЕЦА ГРАДОВЕ И СЕЛА!!! Не искаме "етничеки чиста демографска катастрофа", стига фашизъм. Ще ги приемаме, ще се женим за тях, ще имаме големи семейства, ще доведем и техните роднини. Ще възродим България.

Соросоидиотите, ще ги приемате, ще се жените за тях, ще имате големи семейства, ще доведете и техните роднини. Ще се опитате да затриете България.

Пий си хапчетата,дебил. Не знаш и фашизъм какво е,дебил с дебил.

Сега кораб Обзор да ги натовари и да ги върне обратно откъдето са дошли.

Българите и "бeли хора"?!?! По голяма подигравка с бялата раса няма. Не се ли виждаме какви сме? Мypгaви, брадясали, некъпани, некултурни, с ориенталски черти на лицето... Дръпнати очи, татарски скули, муpгава кожа... На 100 българи, по един що-годе бял или русоляв. Толкова и в Африка ще намериш.

Защо го направихте бе, момчета, защо???...

ИСКАМЕ ВЪЗРОДЕНА БЪЛГАРИЯ!!! СЪС СЕЛА И ГРАДОВЕ, ПЪЛНИ С ДЕЦА, А НЕ САМО ЕДНА СОФИЯ И НИЩО ОСТАНАЛО!!! И това могат да ни го дадат само бежанците. Заселвайте ги, интегрирайте ги, смесвайте се и се женете за тях. Не робувайте на погрешни предразсъдъци, че сме били бели, и че трябва да защитим бяла Европа. Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения.

Ако беше нормален, отдавна щеше да установиш, че простотиите ти не вървят в тези коментари.

Щерев, я си отнеси задника на околовръстното да ти го начешат мигрантите, че откачи и не разбираш какво пишеш!!!

То и сега си имаме оригинални цигани, така че новите с нищо няма да подобрят нещата, както си мислят левите долни педали.

papion

Ти случайно да знаеш, че те не искат да се заселват на село, а в големите градове, където могат на воля да харчат хиледарките помощ. В Хасково преди 2 г. кметът се опита да ги накара да помогнат за събиране на реколтата и те какво му казаха, че не са дошли тук да ни работят. Това на село няма да отиде, няма да обработва ниви щом има будали да им дават месечно по 1200 лв. А ти чакай те възродят България, като народят по 5-10 деца, най-много да възродят втора Сирия, Афганистан или някоя друга мюсюлманска държава, а ти и такива, като тебе ще бъдете малцинство и ще се борите за живота си, но ще е късно.

Коментарът ти е неподходящ. Направили са го защото са професионалисти и защото така повелява кодексът на честта, който са приели. Преди 6-7 години един командир на испански граничен кораб бе съден от военен съд за това, че в края на дежурството след като са забелязали как гибралтарското течение отнася в океана гумена лодка с хора той дал заповед за прибиране в базата. Сигналът за случилото се е подаден от член на екипажа, а лодката не бе намерена. Това че сред тези хора има и такива, които съвсем основателно не харесваме, защото те определено не идват в нашия свят с намерението да се интегрират и да станат част от него не ни дава право да бъдем безчовечни. Ако ги оставим да се издавят с какво бихме били по-добри от идиотите, които газят с камион празнуващи хора?

papion

Никой не казва да ги оставят да се издавят, но не да водят в Европа, а да ги върнат на първия отсрещен бряг. Нали разбираш, че това си е каналджийство под прикритието на спасителна мисия. Не случайно се задава въпросът по колко са им взели капитана и моряците?

Делото на тези моряци е Срамно, не е за хвалба.

Не смей да обиждаш гордата професия и призвание МОРЯК, сухоземно нищожество. Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения. Елате, заселвайте се, женете се за нашите моми, правяте много деца и големи семейства. МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ. И КРАКА (КОИТО МАЙ НЕ СА СЕ ЗАТВАРЯЛИ ДЕ....)

Моряците на този кораб ,защо не си намерите нова почтена работа,а вредите на Родината си?

Не вредят, а помагат на Родината. Всяка жива капка кръв е добре дошла за нашият прокажен и мъртъв етнос. ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ - ЖИВА И ЕТНИЧЕСКИ РАЗНООБРАЗНА!!!

Не трябва да ги тъпчат по лагери. Трябва да ги заселват, да се сливат с нас, да се женят за момите ни, да имат много деца. България е празна и мъртва държава, РАЗБЕРЕТЕ ГО!!! Здрави и млади хора ни идват на крака, а ние се правим на "елфи" и "снежанки" и ги гоним.

ами земи си няколко да те осеменяват редовно,и си пий хаповете после

В България интеграцията не трябва да се оплесква както на Запад - да ги ползват за миячи и чистачи, да ги тъпчат по гета, да ги хрантутят с социални помощи, а те да се радикализират. У нас трябва да ги интегрираме правилно - сливане със нас, да се женим и плодим, защото сме изчезващи, да се заселват, да си водят и роднините, да бъдат пълноправни...

Даде ли щерката, жената и сестрата на тия? Ако не си - значи не си българин.

а като са се завърнали,проверени ли са на митницата за незаконни пари придобити по престъпен начин,разбирай,каналджийство

Даим отрежат заплатата наполовина, следващия път да не се престарават толкова.

Хайде сега тези, които са изпратили кораба Обзор да събира навлеци и да ги докарва в Европа, да поемат издръжката на тези 1000 души от собствените си заплати и да ги настанят у домовете си.

вместо да стрелят, те ги спасяват, де ви го начукат китовете

Какво ДГЕ точно е патрулирал, като само за два месеца, с негова помощ са прекарани над 1000 незаконни имигранти на територията на ЕС. И то не просто на ЕС, а директно в шенгенското пространство!?

Значи са върнали 5 лодки, а 19 са прекарали към Гърция (разбирай Европа)? На това му се вика каналджийство, не спасяване!

Има смисъл да се дават пари, но само за интеграция на бежанците. Да учат български, да се заселват, да ходят на курсове, да се женят да българки и да имат много деца. Оградите няма да ги спрат така или иначе.

Едно време ги спираха, че и пиле не можеше да прехвръкне. Лаик си, ако мислиш, че и сега не мога!

Ако аз спася бежанци на границата, като ги вкарам в България, това ще е престъпление. А тези вкарали над 1000 човека, и това е гордост. А и вече дори в Сирия прекратиха военните действия, и трябва да спрат да приемат всякаква измет.

Кой им плаща, за да извършват спасителни дейности в Егейско море???

Дайте ги в България, ние имаме нужда от тях.

Добре, спасили са, ама трябваше ли ?

Е да, но такива са ни порили пет века, и българките са раждали от тях. И затова са ни променили генетично. Отдавна не сме онези българи, като през Първото или Второто Българско царство.

Хора винаги трябва да бъдат спасявани- друг е въпросът къде са транспортирани.

Къде са откарани "спасените" -обратно към Турция, откъдето идват, или към Гърция-тоест това е улесняване на миграцията?

Да спасяват мигранти е национално предателство!!!

Кой ти дава право да говориш от името на всички? Аз искам бежанците, и не само аз. По селата хората искат бежанци за съседи, само и само да живне селото, да има деца... живот. Сега има само старци и цгани. Аз бих си дал къщата на село безплатно на бежанци само срещу поддръжка.

Дай я на цигани! И те са хора! Или ти си расист?

Тъкмо ще оправят и сърбела на семейството ти!!!

какво значи спасени? Качени са на кораба и върнати обратно към турция? Ако е така са спасени. Или са качени на кораба , и откарани към гърция. това ве е улесняване на миграция на лица, които не са бежани-щом са в Турция те вече не са под никаква опасност.

Абе вие луди ли сте бе... Давете ги и ги горете...

Пратили ги да пазят границите а те прекарвали незаконни емигранти.

Германците скоро ще започнат да кандидатстват за сирийско поданство, щото само там няма да е пълно с чернилки и резаци.

Твоята леля, мед.сестра в Либия, веднъж не са оплака, от Резняка* Гуси. Паси я спаси от тези тръпки

За това е там, "оБзоp".

Германските политици са малоумни, германците плащат данъци, а те ги раздават с лека ръка като помощи на милиони афганистанци, африкани, иранци и всякакви мошенници прииждащи в Европа. И така ги стимулират да вземат и големите си семейства тук. Прииждат за да се възползват от остарялата и неотговарящата на ситуациата социална уредба. А на всичко отгора тези бежанци иска безплатни жилища, а също и да бъдат лекувани безплатно. И когато не го получат, се зъбят. Имали права, да си ги потърсят тези права в родината от техните си правителства. Да си подредят техните си държави. И аз искам и обмислям да отида в Германия. Защо да работя за мизерна заплата в България, като в Германия, може да живея по-добре на социални, без да работя и плащам данъци. Целия свят иска и ако Германците продължават да са малоумни и не реформират проблемната си социалната система. Кризата с бежанците ще се усилва. Вече 2 години германските, европейските политици и бюрократите в Брюксел, не виждат проблема който ще им извади очите. 70 години мир и криворазбраната толерантност, ще създадат големи проблеми на Европа в следващите години. За кризата с бежанците са виновни социалните закони в Европа. И слепите и импотентни сегашни политици. Време е политиците в Европа да бъдат проветрени, защото се провалиха. Трябва ни ново поколение упрвници, сегашните в Европа са пълен провал. Всяка страна трябва сама да определя имиграционната си политика. Ако швабите искат таранбуки, нека бъдат така добри да пращат самолети в турция или където искат и да ги товарят. Ние тук нямаме нужда от още гаджали. Имаме си предостатъчно. Миниране на границата и стрелба. Не го ли направим, ще изчезнем по бързо и от най мрачните прогнози.

А ти да си чул че евреите са ни харесали държавата и геноцида ни е най-убийствен? След колко време мислиш, като се настанят тук, ще си спретнат един рай? Затова сега се радваме на псевдоизбори, псевдоживот и си заминаваме здраво.

Всъщност, екипажа на кораба са предатели на християнството и бялата раса. Продават ни за жълти стотинки. Предполагам, че близките им се гордеят с тях.

Не говори глупости Екипажа работи за пари да храни семейства. Може да са подписали договора много преди да знаят че ще ги изпратят на такава мисия. Те са обикновенни хора.

Екипажа е свободен да работи друга професия. например на строежа. А не да участват в превоз на мигранти към Гърция.

За какви бежанци става въпрос? Военните конфликти приключиха дори в Сирия. Май става въпрос за потребители на социални придобивки, които не им харесва в собствените държави и искат да опоскат чуждите, като марокански скакалци.

Става дума за ИСЛЯМСКИ НАШЕСТВЕНИЦИ под прикритие на "бежанци", "икономически мигранти", "майки с деца", "деца без придружител"...

Хубаво, че са спасени хора, но авторката деликатно премълчава къде са били закарани след като са спасени.

Слънчев Бряг:)

Тоя кораб оръдие няма ли та да го тества дали е точно ? Да са ви честити още 1000 мангала в Европа !

Коментари - Кораб ”Обзор” спасил над 1 000 души в Егейско море | Днес.dir.bg

Кораб ”Обзор” спасил над 1 000 души в Егейско море

В базата "Гранични кораби" в Созопол се завърна най-големият ни гранично-полицейски кораб "Обзор".

Обратно в новината

Коментари - Кораб ”Обзор” спасил над 1 000 души в Егейско море | Днес.dir.bg

Коментари

Защо бе? От какво са ги спасили? Това ми прилича на принудително заселване на европейските територии с диваци от джунглите. Охранителният кораб би трябвало да ОХРАНЯВА, да не допуска незаконно преминаване на границата. А кво прави тоз Обзор - обикаля и де що има дивак с лодка в морето го спасява и го натриса на нас да го хрантутим до живот.

papion

корабът "Обзор" не е спасил, а спомогнал хиляди да се навлезат в Европа и да правят поразии. Тия не са научени да работят и е следвало да ги откарат до първото африканско пристанище, а не да ги стоварват в Гърция. Покрай сирийците на Меркел ни налетяха де що има и африканци, да дойдат и живеят на наша издръжка, а не го и крият и се държат нагло и агресивно.

...,,Най-големият ни ГРАНИЧЕН-ПОЛИЦЕЙСКИ кораб..." Първо: Щом е ,,граничен" функцията му е да...ОХРАНЯВА, не да...СПАСЯВА !Охраната се осъществява чрез възпиране,блокиране и...ОТБЛЪСКВАНЕ на евентуалния нашественик към теруторията ,която се охранява!Все едно да охраняваш ДОМА СИ,а да ПОМАГАШ на атакуващите го крадци и бандити да се прехвърлят по-лесно през терасата,подавайки им ръка,стълба или въже.... Второ: Щом е ,,ПОЛИЦЕЙСКИ" ,означава ,че се води към бюджета на МВР! Нека,тогава михлюзите,дето размахват скъсани кубинки и протестират за заплати,средства и ранно пенсиониране ПОПИТАТ ШЕФОВЕТЕ СИ,КОЛКО СТРУВА ТОВА ДВУМЕСЕЧНО ПАТРУЛИРАНЕ,а НИЕ,гражданите да ги питаме ,ЗАЩО НЯМА ГОРИВО за патрулките по селата,в които безчинстват нашите талибани,а има пари за гориво на ,полицейския кораб" за СПАСЯВАНЕТО НА АФРИКАНО АРАБСКИТЕ ТАЛИБАНИ !!! И Д И О Т И. ! ! !

Кораба са го пратили за ОХРАНА на Морето срещу Башибозуци- Нашественици... Обаче моряците явн са взимали ПОДКУПИ от арабите и са ги возили с кораба насам- натам... Такива моряци трябва да бъдат убивани заедно с Арабските и Африкански Крокодили, Змии, Маимуни и динозаври, които нападат Европа... Арабите нападат Европа и САЩ, а Русия не напада никого. Да спрат Санкциите срещу Русия и да пуснат Южен Поток, а от там, Турците нека купуват газ от България ( което е по- добре, отколкото ние да купуваме от турците).

повод за особена гордост.

На капитана и целия екипаж да бъде наложено наказание, бой с пръчки на голо в зависимост от това кой колко усърдно е участвал в спасителните мероприятия и е харчил бадява народни пари. Не са пратени там да спасяват орките, а да ни пазят от тях, де гиди калпазани.

предлагам да се застрелят капитана,чефа,боцмана..готвача и всички

очевидно този кораб е вреден за нацията. да го потапят.

Единствената адекватна и трезва реакция на българите в настоящото ни положение, би била промяна на отношението ни към чужденците, интегрирането им, смесването ни с тях с оглед на неизбежното ни изчезване. Съжалявам, но друг начин няма.

има ве мушмул, един кочан в газо и главата ти свободна от глупости

papion

А да ти идва на ум, че те не искат да се интегрират? Те не желаят да работят, да учат езика, но с удоволствие се занимават с тероризъм и други далавери и се опитват да ни налагат законите на шериата, изобщо да си живеят спокойно.

Пожелавам на всеки бежанец да се ожени за хубаво, бяло и русо, българско момиче и да имат много деца.

защо, бе, защо?! защо спасявате тия завоевателни орки, които ще отровят Европа с гнусния си и непотребен ген!

На какви се правим ?!?! Българите сме мелези, носещи гените на половин Ориента. Пет века османците са имали метод за генетично претопяване на местното население: събират всички моми и невести на селото, изнасилват ги, за да родят турчета. И те раждат. Но османлия е сборно понятие, те са били: турци, цгани, арнаути, черкези, татари, араби... всякаква азиятска сгаaн. Така че, ясно е какви гени носим - на половин Ориента. Интегрираме бежанците И СЕ СПАСЯВАМЕ, иначе този мрсен народ ИЗЧЕЗВА.

за вазе юдовете сички треа да носят ген по баща задължително от друга раса. Разправяй ги тия на некой друг. За пет века освен да ни стопите като народ и така да забавите развитието на човечеството друго не напраихте.

Пред "демографски чиста смърт" на нацията, предпочитам села, градове и училища, пълни с деца, пък били те българчета, сирийчета, афганчета... В крайна сметка в жилите ни тече повече ориенталска, отколкото "бяла" кръв, следствие на 1300 годишното ни смесване с всевъзможни етноси. Особено петте века османско иго.

ти си гледй ориенталската кръв във твоите вени и не ни натрапвай на нас, на българите, тая чуждоземска мюслимска изродщина! по-добре празни български села, отколкото гнусни афгански клоаки!!!

Да ти минава през фашистката чутура, че може и да съм българин? И че като такъв, не съм дръжен да харесвам и обичам това противно племе?

Тези от "българският" екипаж хранят децата си с кръвта на жертвите на ислямския тероризъм в Европа.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ НА ЕТНИЧЕСКОТО РАЗНООБРАЗИЕ, НА ПЪЛНИТЕ С ДЕЦА ГРАДОВЕ И СЕЛА!!! Не искаме "етничеки чиста демографска катастрофа", стига фашизъм. Ще ги приемаме, ще се женим за тях, ще имаме големи семейства, ще доведем и техните роднини. Ще възродим България.

Соросоидиотите, ще ги приемате, ще се жените за тях, ще имате големи семейства, ще доведете и техните роднини. Ще се опитате да затриете България.

Пий си хапчетата,дебил. Не знаш и фашизъм какво е,дебил с дебил.

Сега кораб Обзор да ги натовари и да ги върне обратно откъдето са дошли.

Българите и "бeли хора"?!?! По голяма подигравка с бялата раса няма. Не се ли виждаме какви сме? Мypгaви, брадясали, некъпани, некултурни, с ориенталски черти на лицето... Дръпнати очи, татарски скули, муpгава кожа... На 100 българи, по един що-годе бял или русоляв. Толкова и в Африка ще намериш.

Защо го направихте бе, момчета, защо???...

ИСКАМЕ ВЪЗРОДЕНА БЪЛГАРИЯ!!! СЪС СЕЛА И ГРАДОВЕ, ПЪЛНИ С ДЕЦА, А НЕ САМО ЕДНА СОФИЯ И НИЩО ОСТАНАЛО!!! И това могат да ни го дадат само бежанците. Заселвайте ги, интегрирайте ги, смесвайте се и се женете за тях. Не робувайте на погрешни предразсъдъци, че сме били бели, и че трябва да защитим бяла Европа. Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения.

Ако беше нормален, отдавна щеше да установиш, че простотиите ти не вървят в тези коментари.

Щерев, я си отнеси задника на околовръстното да ти го начешат мигрантите, че откачи и не разбираш какво пишеш!!!

То и сега си имаме оригинални цигани, така че новите с нищо няма да подобрят нещата, както си мислят левите долни педали.

papion

Ти случайно да знаеш, че те не искат да се заселват на село, а в големите градове, където могат на воля да харчат хиледарките помощ. В Хасково преди 2 г. кметът се опита да ги накара да помогнат за събиране на реколтата и те какво му казаха, че не са дошли тук да ни работят. Това на село няма да отиде, няма да обработва ниви щом има будали да им дават месечно по 1200 лв. А ти чакай те възродят България, като народят по 5-10 деца, най-много да възродят втора Сирия, Афганистан или някоя друга мюсюлманска държава, а ти и такива, като тебе ще бъдете малцинство и ще се борите за живота си, но ще е късно.

Коментарът ти е неподходящ. Направили са го защото са професионалисти и защото така повелява кодексът на честта, който са приели. Преди 6-7 години един командир на испански граничен кораб бе съден от военен съд за това, че в края на дежурството след като са забелязали как гибралтарското течение отнася в океана гумена лодка с хора той дал заповед за прибиране в базата. Сигналът за случилото се е подаден от член на екипажа, а лодката не бе намерена. Това че сред тези хора има и такива, които съвсем основателно не харесваме, защото те определено не идват в нашия свят с намерението да се интегрират и да станат част от него не ни дава право да бъдем безчовечни. Ако ги оставим да се издавят с какво бихме били по-добри от идиотите, които газят с камион празнуващи хора?

papion

Никой не казва да ги оставят да се издавят, но не да водят в Европа, а да ги върнат на първия отсрещен бряг. Нали разбираш, че това си е каналджийство под прикритието на спасителна мисия. Не случайно се задава въпросът по колко са им взели капитана и моряците?

Делото на тези моряци е Срамно, не е за хвалба.

Не смей да обиждаш гордата професия и призвание МОРЯК, сухоземно нищожество. Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения. Елате, заселвайте се, женете се за нашите моми, правяте много деца и големи семейства. МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ. И КРАКА (КОИТО МАЙ НЕ СА СЕ ЗАТВАРЯЛИ ДЕ....)

Моряците на този кораб ,защо не си намерите нова почтена работа,а вредите на Родината си?

Не вредят, а помагат на Родината. Всяка жива капка кръв е добре дошла за нашият прокажен и мъртъв етнос. ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ - ЖИВА И ЕТНИЧЕСКИ РАЗНООБРАЗНА!!!

Не трябва да ги тъпчат по лагери. Трябва да ги заселват, да се сливат с нас, да се женят за момите ни, да имат много деца. България е празна и мъртва държава, РАЗБЕРЕТЕ ГО!!! Здрави и млади хора ни идват на крака, а ние се правим на "елфи" и "снежанки" и ги гоним.

ами земи си няколко да те осеменяват редовно,и си пий хаповете после

В България интеграцията не трябва да се оплесква както на Запад - да ги ползват за миячи и чистачи, да ги тъпчат по гета, да ги хрантутят с социални помощи, а те да се радикализират. У нас трябва да ги интегрираме правилно - сливане със нас, да се женим и плодим, защото сме изчезващи, да се заселват, да си водят и роднините, да бъдат пълноправни...

Даде ли щерката, жената и сестрата на тия? Ако не си - значи не си българин.

а като са се завърнали,проверени ли са на митницата за незаконни пари придобити по престъпен начин,разбирай,каналджийство

Даим отрежат заплатата наполовина, следващия път да не се престарават толкова.

Хайде сега тези, които са изпратили кораба Обзор да събира навлеци и да ги докарва в Европа, да поемат издръжката на тези 1000 души от собствените си заплати и да ги настанят у домовете си.

вместо да стрелят, те ги спасяват, де ви го начукат китовете

Какво ДГЕ точно е патрулирал, като само за два месеца, с негова помощ са прекарани над 1000 незаконни имигранти на територията на ЕС. И то не просто на ЕС, а директно в шенгенското пространство!?

Значи са върнали 5 лодки, а 19 са прекарали към Гърция (разбирай Европа)? На това му се вика каналджийство, не спасяване!

Има смисъл да се дават пари, но само за интеграция на бежанците. Да учат български, да се заселват, да ходят на курсове, да се женят да българки и да имат много деца. Оградите няма да ги спрат така или иначе.

Едно време ги спираха, че и пиле не можеше да прехвръкне. Лаик си, ако мислиш, че и сега не мога!

Ако аз спася бежанци на границата, като ги вкарам в България, това ще е престъпление. А тези вкарали над 1000 човека, и това е гордост. А и вече дори в Сирия прекратиха военните действия, и трябва да спрат да приемат всякаква измет.

Кой им плаща, за да извършват спасителни дейности в Егейско море???

Дайте ги в България, ние имаме нужда от тях.

Добре, спасили са, ама трябваше ли ?

Е да, но такива са ни порили пет века, и българките са раждали от тях. И затова са ни променили генетично. Отдавна не сме онези българи, като през Първото или Второто Българско царство.

Хора винаги трябва да бъдат спасявани- друг е въпросът къде са транспортирани.

Къде са откарани "спасените" -обратно към Турция, откъдето идват, или към Гърция-тоест това е улесняване на миграцията?

Да спасяват мигранти е национално предателство!!!

Кой ти дава право да говориш от името на всички? Аз искам бежанците, и не само аз. По селата хората искат бежанци за съседи, само и само да живне селото, да има деца... живот. Сега има само старци и цгани. Аз бих си дал къщата на село безплатно на бежанци само срещу поддръжка.

Дай я на цигани! И те са хора! Или ти си расист?

Тъкмо ще оправят и сърбела на семейството ти!!!

какво значи спасени? Качени са на кораба и върнати обратно към турция? Ако е така са спасени. Или са качени на кораба , и откарани към гърция. това ве е улесняване на миграция на лица, които не са бежани-щом са в Турция те вече не са под никаква опасност.

Абе вие луди ли сте бе... Давете ги и ги горете...

Пратили ги да пазят границите а те прекарвали незаконни емигранти.

Германците скоро ще започнат да кандидатстват за сирийско поданство, щото само там няма да е пълно с чернилки и резаци.

Твоята леля, мед.сестра в Либия, веднъж не са оплака, от Резняка* Гуси. Паси я спаси от тези тръпки

За това е там, "оБзоp".

Германските политици са малоумни, германците плащат данъци, а те ги раздават с лека ръка като помощи на милиони афганистанци, африкани, иранци и всякакви мошенници прииждащи в Европа. И така ги стимулират да вземат и големите си семейства тук. Прииждат за да се възползват от остарялата и неотговарящата на ситуациата социална уредба. А на всичко отгора тези бежанци иска безплатни жилища, а също и да бъдат лекувани безплатно. И когато не го получат, се зъбят. Имали права, да си ги потърсят тези права в родината от техните си правителства. Да си подредят техните си държави. И аз искам и обмислям да отида в Германия. Защо да работя за мизерна заплата в България, като в Германия, може да живея по-добре на социални, без да работя и плащам данъци. Целия свят иска и ако Германците продължават да са малоумни и не реформират проблемната си социалната система. Кризата с бежанците ще се усилва. Вече 2 години германските, европейските политици и бюрократите в Брюксел, не виждат проблема който ще им извади очите. 70 години мир и криворазбраната толерантност, ще създадат големи проблеми на Европа в следващите години. За кризата с бежанците са виновни социалните закони в Европа. И слепите и импотентни сегашни политици. Време е политиците в Европа да бъдат проветрени, защото се провалиха. Трябва ни ново поколение упрвници, сегашните в Европа са пълен провал. Всяка страна трябва сама да определя имиграционната си политика. Ако швабите искат таранбуки, нека бъдат така добри да пращат самолети в турция или където искат и да ги товарят. Ние тук нямаме нужда от още гаджали. Имаме си предостатъчно. Миниране на границата и стрелба. Не го ли направим, ще изчезнем по бързо и от най мрачните прогнози.

А ти да си чул че евреите са ни харесали държавата и геноцида ни е най-убийствен? След колко време мислиш, като се настанят тук, ще си спретнат един рай? Затова сега се радваме на псевдоизбори, псевдоживот и си заминаваме здраво.

Всъщност, екипажа на кораба са предатели на християнството и бялата раса. Продават ни за жълти стотинки. Предполагам, че близките им се гордеят с тях.

Не говори глупости Екипажа работи за пари да храни семейства. Може да са подписали договора много преди да знаят че ще ги изпратят на такава мисия. Те са обикновенни хора.

Екипажа е свободен да работи друга професия. например на строежа. А не да участват в превоз на мигранти към Гърция.

За какви бежанци става въпрос? Военните конфликти приключиха дори в Сирия. Май става въпрос за потребители на социални придобивки, които не им харесва в собствените държави и искат да опоскат чуждите, като марокански скакалци.

Става дума за ИСЛЯМСКИ НАШЕСТВЕНИЦИ под прикритие на "бежанци", "икономически мигранти", "майки с деца", "деца без придружител"...

Хубаво, че са спасени хора, но авторката деликатно премълчава къде са били закарани след като са спасени.

Слънчев Бряг:)

Тоя кораб оръдие няма ли та да го тества дали е точно ? Да са ви честити още 1000 мангала в Европа !