Американски военен кораб предсрочно напусна Черно море

Флагманският кораб на Шести флот на САЩ, командно-щабният "Маунт Уитни", влязъл на 10 октомври в Черно море, в неделя предсрочно го напусна, съобщи Интерфакс.

Обратно в новината

Коментари - Американски военен кораб предсрочно напусна Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз се чудех от къде иде тази смрад на краварски говна...А то лудите крави пак се насрали, и то от шубе пред руснаците:) Хахахахахахахахах

просто ти е време за месечната баня..

БОЛНИТЕ УМОВЕ В"СТРАТФОРТ",ИСКАТ"ЧЕРНО МОРЕ"ДА БЪДЕ ЦЕНТЪР НА НАПРЕЖЕНИЕ СРЕЩУ РУСИЯ!!!ПУТИН УСПЯ ДА ГО ПРЕНЕСЕ В"СРЕДИЗЕМНО МОРЕ"!!!ПАК БРАТУШКИТЕ НИ ПРЕДПАЗВАТ ОТ ДЕЙСТВИЯ С НЕПРЕДВИДИМИ ПОСЛЕДСТВИЯ!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМАМЕ ДЪРЖАВНИЦИ!!!

Прав си за центъра на напрежение,но ударът няма даже и да е в Сирия.Алепо вече е загубена за ИДИЛ и ан НУ(А)СРА стратегически много важна позиция.Кой освен сирийците ще се настани после там ще е въпрос на мирната конференция за Сирия,която ще се състои след установяване на мира по ЦЯЛАТА територия на Сирия в границите й преди войната,където може да се получат корекции,но за поправяне на границите след колониалното владичество на франсета и англисета оттеглили се от региона през миналия век -загубили колонизаторските си възможности.Руските спецназовци са в Египет и никой не знае броя им,но официално те участват там в учение.До Египет е.....руската ескадра ще удари по имиджа на Х.Клинтън.Американският флагман на 6-ти флот проспа в Черно море замисъла и вече му е късно за реакция.Не само ЧЕРНО МОРЕ-И СРЕДИЗЕМНО МОРЕ ЩЕ БЪДЕ ГЬОЛ НА РФ!Йес!Даа...ДА!

Руски спомен от златните години на СССР и свързан със Сирия: 'В СССР в 1983г когда из Николаева в Сирию перебрасывали два полка ПВО, личный состав спал Х.З где, а в туалет ходил- за борт были вынесены с помощью Брусков Доски где топором прорубили Очко...А если волнение, то с помощью шеста двое одного держали что бы тот за борт не свалился...пока срёт'

Руски кораби и подводници!То и сега ги има много по дъното!Нашите немски съюзници и качеството на руската и съветска техника са се пигрижили да застелят дъното !

хубаво ама ти се погрижи и за курника на баба си и за овчарника поне те да оцелеят.

В Черно море, макар и малко море да е, има място за много кораби... на дъното!

Измиха насраната палуба, след руското демо, и хайде сега обратно при кравите.

отиват да спасяват самолетоносача на степните примати, че руските корита са известни с "качеството" си и поддръжка. Помниш курск или вече ти е изветряла паметта?

като чета коментарите , територията на бг е нужна на други, тук има само боклуци за горене. Жалко , че съм родена тук, че и вече съм стара. Гяури тъпи подлоги на гейове сте

Washington Post: Вашингтон се отказал да даде на опозицията в Сирия оръжие против ВКС на Русия Решението отразява растящият скептицизъм на администрацията на Белия дом по отношение на разширяване на секретната програма на ЦРУ

значи просто не е нужно.

Нещо важно ме интересува. Сега най-богатият руснак Абрамович е евреин. Добър ли е ...лош ли е? Евреите бяха лошите май? Абрамович беше добър? Но е евреин - как става тая работа?

Ще те спася от умопомрачение - Абрамович отдавна не е най-богатия руснак. Задминаха го доста неизвестни личности. Ти какво имаш против евреите?

явно са свършили памперсите!

За руснаците е важно да стягат бицепси и да се държат като мутраци - --- руснаци = мутраци. Мутраците - тъпи необразовани мислещи се за повече от другите. руснаците - тъпи необразовани мослещи се за повече от другите. Аналогията е 100%.

Абе, гъз нещастен, аз лично никога не съм чувал висш представител на руската върхушка да е обявил нацията си за изключителна и богоизбрана.Виж, не бих казал същото за управниците на САЩ.Водача в надпреварата за президент на страната в прав текст обявява американската нация за изключителна, богоизбрана и превъзхождаща всички останали.Но, май, единственото ,в което са изключителни и превъзхождат останалите е,че са дебели и супер инфантилни.Иначе, поредния опит за елементарна дезинформация от страна на плужеци като KGB.

до малуомният КГБ -коя нация имаш предвид: дебелогъзите тежящи средно по 100 кг.със запушени артерии и холестерол населяващи едно гето от дървени бараки и каравани САЩ, с население от което 50 % няма даже и зъвършено средно образование.За тях ли говориш. ?

Гоше, кога те изписаха?

Днес в Мосул геройски загина видният руски борец за справедливост Анатолий Землянка (АКА джихади Толик) Вечная Память!

Много лошо... Преди дни загина Моторолата, а скоро и Ериксона го чака тая съдба.

Ъ? Ми той терорист бе?!

Не срами героя, срещу Щатите са 'опълченци' !

A защо не пратят и вторият си самолетоносач....а да взеха го Китайците. Нищо могат и Буран да пратят...опа падна покрива на хангара отгоре му. Тогава подводницата Курск може да е наокло...офффф и тя замина на переплав...

най добре по тая логика 6-ти посран африкански флот да изпрати Доналд Кук въоръжен с химически тоалетни изстрелващи памперси, съпровождан останаките от парчета на едро на спейс х, а най добре ще е да дойдат с ластичните батути и да бомбардират с бабани.

Е недей се пени така, ще вземеш да се гътнеш преди да ти платят заработените рубли. Това за спейс х ми допадна - когато руснаците направят носител, който да кацне ми се обади. Няма да ти дам номера си, защото това няма как да стане. Освен това тази ракета е частна разработка.

курск го изпратиха отдавна... със 118 войничета на борда.

Да помня...имаха малък проблем с курск и така 5...6 дена докато не минаха 118 имена по телевизията.

Руският самолетоносач " вулканът Ейяфятлайокутл" В социалните мрежи се шегуват, че се движи на... дърва..ха.хаДимът, който излиза от единствения руски самолетоносач "Адмирал Кузнецов", преминал преди броени дни през Ламанша, бе сравнен с пушека от вече пословичния исландски вулкан Ейяфятлайокутл, спрял авиотрафика в цяла Европа преди няколко години...ха.хаВ социалните мрежи се напълни с колажи и сравнения, придружени с коментари от рода, че корабът се движи на дърва и препратки към класиката: "Димът на отечеството за нас е сладък и приятен" (Александр Грибоедов, 1795-1829 г. - руски дипломат, поет, драматург и композитор). В събота самолети на британските ВВС са прелетели ниско над групата руски военни кораби при преминаването й през Ламанша

във форума да определиме,кой е по-голям оръжейник -ДЕТРОЙТА ли,АК-чето ли?Само в едно са равни.Отзад лайномета им бълва еднакво количество фекалии.

Ама те са един и същи човек, но се борят за 2 заработки. Има ли някой да не му е ясно това?

към самолетоносача"Адмирал Кузнецов",крейсера Петър Велики" и другите придружаващи кораби,да се присъединят крейсера "Аврора" и броненосеца"Потьомкин".за увеличаване на руската военна мощ в Средиземно море.А хамериканците си докарали още памперси,защото се надрискали от ... смях.

те и в Доналд Кук, подадоха рапорт за напускане от прекомерен смях... някой още се тресят от този смях.. Даже на Килъри и е много смешно, как изкочиха имейлите и, ей така на майтап

нека вземем един прост пример за пропагандна война- прочутите памперси на матросите от Доналд Кук пълни с приятно ухаещо желе. Москва и мурзилките по места ни проглушиха ушите с прочутите памперси. В реалноста обаче нещата са малко по-различни. Руснаците облитат кораба със самолети снабдени не с бомби а със записваща апаратура. Ако краварите се излъжат да включат всичките си системи за отбрана, руснаците на секундата ще им свалят параметрите. Номера е да не ги включваш. На видеото моряците се смеят и не са уплашени: Two Russian Su 24 Fighter Jets flying Low over USS Donald Cook А ето същата ситуация : The Lowest Flyby Ever From Russian Plane Over American Aircraft Carrier В Тубата

взеха че изгоряха/изпариха с американските инструктори на ИД, със свалените в Сирия Раптори и Томахавки (Хахаха) ...и с мечтите на обикновените руснаци да живеят като нормални хора. Савушкина, привет!

баш па тоя кораб е над 50 години и определено на яхтата на Роман Абрамович Luna Yacht има повече оръжие.

Това е команден кораб, и все пак - на яхтата на Абрамович може да има супер-шлюхи но не и RIM116 ;)

Путинуиден гений -на яхтата Яхта :)))

Виновен са от завода в Костенец! Ти, който работиш в този завод, ти си виновен! Не можахте да произведете навреме достатъчно памперси, на кораба започна да се чувства дефицит и капитана му взе правилното решение да го изтегли от Черно море.

Странна работа. руснаците една кола, телефон, жица, кенеф (Сочи) не са в състояние да направят, но военна им техника била страховита? Как да повярваме в това. Едно време плашехме какво ще направят Т72 на Американците и то се видя в Ирак и Сирия. Горящи съветски ковчези нищо неставащи като лада и москвиииииич. Май най-силното оръжие на руснаците са митовете.

Грешиш: Най-силното на ватенките са глупаците, които им вярват. Ако измрат са за никъде.

Да, да......Викаш същите краварски горящи ковчези Абрамс, сега Хутитата в Йемен ги взривяват със стари съветски ракетни комплекси Фагот и Конкурс:) А Джихади Джотата в Ирак със старите РПГ-7 от 60 години на минали я век:) И щот оръжията на руснаците не стават за нищо, затова лудите крави прибраха 15 000 мъртви луди крави в чували за трупове....А талибаните имат само по един стар АК-47:) Не ми се мисли, какво щеше да е ако имаха ракетни установки Град, Ураган Смерч, РПГ-29 Вампир, РПГ-32 и ПЗРК Стрела,Игла,Верба и т.н:) Сигурно мъртвите луди крави, щяха да са МИЛИОН!!!!

Иван Петров

трябват и обучени стрелци за всяко едно оръжие, иначе си е купчина метал и платки

15 000 мъртви крави са по-малко от 344 000 загинали ватенки в сирия.

другарю вас сега ли ви рамумифицираха.Сега е 2016г., а не 1916г. нито 1990г.Едно време било така едно време било еди как си.Късно е другарю големата "американска сила" както ни учеха другарите Костофф Филип Димитрофф и сие остана само на холивудсият екран.Всчико осналао се оказа спукан балон.Както го нараче Н.Рубини/амер.икономист/ -САЩ това е бананова република но няма и банани.

Снежен нигериец, Слагай кавички за да се вижда къде свършва цитата на Нуриел Рубини и къде почва собствената ти плява- Нобелов лауреат си отвсякъде..

съдейки по това как пишеш, сигурно няма да разбереш това което ще ти напиша аз, но все пак... основното на едно оръжие дали е добро е това кой и как го ползва. вкарай шепа глупаци и в най-добрата разработка на САЩ ако щеш, пак ще станат на пепел, ако се сблъска с добре обучен противник. освен, стрелящия, който е основен фактор за едно оръжие, се гледа надежност, цена на придобиване и цена на експлоатация

пък ми пусни най-обучените и смели руснаци, в най-добрия руски танк ;) Мама не горюй!

Какво е тоалетна и как да се използва европейците научават от Петър I. Преди това за целта са използвали улиците. Относно колите - КАМАЗ има 14 победи в рали Дакар. Американска кола мяй няма такова. Що се отнася до телефоните - правят се само в три държави - Китай Ю. Корея и Тайван. И Германия не прави, САЩ също. Както завода за полупроводници, така и завода за цели проводници, които Т. Живков построи са рожба на българо-съветската дружба, така, че жици правят.

Тролчо мамин, Знаеш ли колко е руски тоя 'Камаз'? От двигателя и трансмисията до седалките и фаровете. Айде върви да четеш..

Преди два,три месеца пак една руска подводница бе отправена към Черно море от Северният флот и пак имаше влекач в групата!За всеки случай!И сега като чета изявлението на руснаците за състава на ескадрата около, ,Кузнецов" ми направи, ,вчепетление",че имат и влекач на разположение За всеки случай !

Краварското корито се разбързало дя бага..Че да не стане не на корито, на на подводен леген или дънница:) Хахахахахахахахха.........

Няма как на болен комунист и плагеат (STG 44) да се угоди. Що седял кораба 21 дена, що не си ходил по-рано, що си тръгнал предсрочно. Малоумници сте вие...другари

Кончи, Кончииииииииииииии....Просто Кончи си ти! И си вярваш на малоумщините дето си ги пишеш? Или ти дават да пишеш, тия същите от Козяк, дето те хранат с помия:)

Путин залага че Американците няма да реагират заради изборите. Гледа да свърши каквото може преди изборите в САЩ и да постави новият президент пред свършен факт. Американците подходиха по подобен начин в Украйна. Стартираха събитията там точно когато започна Олимпиадата в Сочи защото знаеха че Путин трябваше да чака тя да свърши преди да реагира. Това им даде 2 седмици преднина на Американците. Путин връща жеста :-)

то хубаво, че пусито връща жеста, ама ... накрая пак руските пенсионери ще плащат жестовете.

то и сега ги плащат-на БГ черноморието.Още са на почивка и не си тръгват.

sonibvc@gmail.com

Разбира се. Безпланта война няма. Факт. Дори в САЩ започва да дава отръжение - пред 10 дена феда съобщи че над 50% от американското население не могат да извадят $400 ако се наложи да го направят по спешност.

Sm3hurk0

Подвили опашка и си обрали крушите - така ще пише в историята, след време.

абе отива да е по-близо до руските корита, което не е страх. Нали трябва да е близо до крилатите ракети на рашките, че там радиусът и надеждността са си руски.

Руски корита но НАТОвците получават запек като мине едно такива корито покрай тях има защо явно

Путин там не се шегува. А ха, ха. ха, , ха.ха хааа!

Тва не е добре. Бързо допитване до чичко Гугъл, показва че 6ти флот е отговорен за Средиземноморието. Руснаците струпват кораби там и изглежда че Американците правят същото. От това нищо хубаво не може да се очаква!

паритет бе, нали за това реве мурзилажът! И ние, като член на НАТО трябва да се радваме, че ще има и натовски кораби, нали така? Иначе не е патриотично да искаме другият лагер да има повече оръжия от нас.

sonibvc@gmail.com

Добре си го казал "България е член на НАТО". Но НАТО не е член на България. Ние сме в НАТО за да ни ползват а не за доброто на България. НАТО е еднопосочна улица по която ние даваме а в замяна нищо не получаваме. Да сме член в НАТО е както преди бяхме член на турската империя - от нас дупето а от тях пишката. Аз лично не искам такова членство. Но на теб може да ти харесва.

По неизвестни причини потъна единственият руски самолетоносач "Адмирал Кузнецов". Очаквайте подробности.

Потънала ти е тиквата , дупедавец

потънаха гемиите на африканско хемерските въоръжени сили.Посирането е безкрайно.България може само да спечели -като увеличи производството и доставките на химически тоалетни и памперси за големите нужди на 6-ти африкански флот.

Какъв е даден самолетоносач можеш да познаеш по дима ако е руски или по лайняната диря ако е американски.

я сега кажи и как да различаваме ядрените подводници на руснаци и американци! Майтап бе, соросоидна шегичка!

ами и те се различават лесно, едните са с мирен атом ..

дали не са ги "налазили" радарите на Крим, и за това бързат.

Аплодисменти за позорно наапускащия ! Путин разгроми говедата!

И как говедо като Путин е разбил, ,говедата''? Корабът су е обиколил Черно море и предсрочно се е насочил към Средиземно!Там влизат параходите на РВМФ със ефин влекач в състава!За всеки случай!

Аплодисменти за позорно наапускащия Путин! Догодина? ;)

За пореден път, лудите крави се посраха от страх пред руснаците ..И предизвикаха еко катастрофа в Черно море! Превръщайки го в Кафяво лайняно море! Флагмана на Шести посран флот, бърза да излезе от локвата Черно море, преди да е влязъл в обсега на крилатите противокорабни ракети на руския атомен крайцер Петър Велики, и на паубната авиация на авионосеца Кузнецов....Не им се иска на лудите крави да бъдат потенциални мишени..Те са свикнали да бомбардират само болници на Лекари без граници, детски домове, сватби и погребения..Нападат като лешояди или гнусни хиени, само когато противника е минимум 10 пъти по-слаб!!! Факт!

АКо-метът пак свърза шланга с отходния канал, пусна помпата и му се разхвърча от устата. Майка му няма ли да го нагледа?

Ак то ти свършва в устата ти еврофаги:) Ма то дали ще може да помеш още лайна, че тия които ти дават гоподарите ти от Козяк, а ти с такъв голям кеф кльопаш ..вече почват да ти преливат от ушите :)

учени изпратили научно изследователски кораб да изследва новоизригналия подводен вулкан ,недалеч от Ламанша.Каква била изненадата им когато наближили и се уверили,че огромния черен пушек излиза от руския самолетоносач"Адмирал Кузнецов".

хубаво е да запомните какво пишете. Защото след няколко дена ще започнете да пишете как самолетите от авионосеца и ракетите от "Петър Велики" нарушавали правата на човека в Алепо.

Ударът няма да е в Алепо,изненадата ще бъде пълна.Флагманът закъсня много-забави се в Черно море.Спецназовците на Рф са в Египет,а Египет е до....В Алепо до две седмици ще се предадат "източниците",другата акция ще е по-унизителна-Особено за престижа на Хилари Клинтън,ако завърши с успех,който е почти сигурен!Но...все пак война е-всичко става!

Руснаците освен че нямат акъл, нямат и срам. Опушиха цяла Европа с ръждясалото корито. Все едно с москвич на аутобан.

Ръждясало корито но достатъчно да спича НАТОвците явно има защо.

стар морски закон.Когато кораб,било то военен или търговски,го бракуват и отива за скраб,другите кораби му правят прощален шпалир.Самолетоносача ,ако стигнел до бреговете на Сирия,щели да го правят плаващо казино.

А пиндосите тичат да залагат ли?

Димът, който излиза от единствения руски самолетоносач "Адмирал Кузнецов", преминал преди броени дни през Ламанша, бе сравнен с пушека от вече пословичния исландски вулкан Ейяфятлайокутл.

Страх ги от руската армада в Средиземно море,и отиват да и се лепнат,за да дебнат.

придружават самолетоносача,за да го побутват да се движи по фарватера,понеже навигацията на пушляка отказала.

докато го побутват вече две години сащисаните гетаци бягат със своето супер мега турбо холивудско оръжие.Щото като стене напечено и се изправят едно към едно с "изостаналите руснаци", бързо разбират че са живяли в "холивудска фантазия"

Сравни 'Кузя' с Нимиц или Форд - проста да падаладеиш :)))

няма работа в Черно Море - никой не го е канил

Аз го поканих.

Мястото на предателите нали знаеш, къде е?

Руската ескадра се прикрива от въздуха от патрулиращи 2 Ту160. Амер наблюдателен самолет Посейдон постоянно си вре гагата между Тартус и Латакия, като лети на 50 км от брега, след това се прибира в Сицилия. ВКС наблюдават базата Диего Гарсия в Инд ок и ако излетят масирано Б1Б ядрената война е на косъм. Бай Ганю се е снишил и слухти накъде ще тръгне хавата и ако се сдавят Големите да се надупи в правилна посока.

Естествено, че ще си тръгнат. Чернокожите моряци не са били доволни как са ги обслужвали Щерев и Бегееца. Трябваше аз да отида...

Уитни отива да посрещне "Адмирал Кузнецов" и да го ескортира до руската военно-морска база Тартус! След което давайки прощален салют, се пръждосва на майната си!

Споко, за Кузя се грижи СийУлф ;)

Със сигурност някое дърто Су от времето на Никита Хрушчов го е облетяло за малко ...

Ще да е бил МИГ. Може да е бил мишена за някое учение на руснаците.

по-скоро от времето на Горбачов ;) По-смешното е че 'новия' Су-34 не можел да прави такива ниски прелети..

Изчезвайте от тук, агресори ниедни! Подпалихте света с вашата алчност и наглост!

бях го произвел за главен оръжейник на форума,ама от днес и главен географик.Със две атомни бомби от Севастопол,прекроява Босфора и го прави сухопътен.

Имат си кораби, разхождат си ги... ако имат кураж, да ги разходят над лимита за дни... само да не дойде пак, някое раздрънкано Су и да им изключи системите, че този път ще има прави и да стреля

Някой Су е минал по близко до палубата и боцмана си е подал оставката ...

"в Черно море редовно се намират кораби на САЩ и други нечерноморски страни от НАТО" Те така захвърлени ли си стоят, че някой си ги намира. Да ви имам словореда и грамотността.

на снимката,не можах да вида комина/димохода/ на флагмана.

Облетял ги е руски самолет . Вероятно целият екипаж е подал молби за напускане на флота

Кадъна ги облита и чака само да сбъркат.....като видят ушанките турски самолет и нямат време и да се посерат дори:))))))

Да не е отказала електрониката

Препълнили са резервоарите в които изпразват кабинките WC...!!! :::))) Да...!!! :::)))

Абе що не го долюбват янките туй Черно Море?тясно ли им е?много солено ли е или много дълбоко???

Ако кораб на нечерноморска държава превиши срока за престой, може да бъде потопен без предупреждения и без последствия.