Задържаните граничари прикривали фиктивен износ на зърно

Двамата задържани служители на Гранична полиция в Кардам са прикривали фиктивен износ на зърно и брашно.

Обратно в новината

Коментари - Задържаните граничари прикривали фиктивен износ на зърно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

nevinni sa do dokazvane na protivnoto

Abe momcheta, ZASCHTO TAKA??? ZAL MI E naj-veche za vaschite semejstva. Te schte stradat NAJ-MNOGO!!! A sega vlastite da OBHODJAT VSICHKI granichni punktove!!! N U Z N O E!!!

Тъй, тъй без подкрепа от горе не става тая работа !!!!!!!! Комунистите са крадци и разбойници ! ИЗГОНЕТЕ ГИ ОТ ТУК !!!!!

ha ha ha samo prashinka ot cialata kamara po ci4ki granici...za si4ki izleznali fiktivni kamioni darjavata vrashta DDS...taka ako 1 kamion napravi iznos za zarno za 200 000 lv dajavata triabva da mu varne kam 40 000 lv DDS kato toia kamion i shofior sa izlizali po 3 pati na den ? 120 000lv na edin kamion ...a na 2-3 kamiona samo ot tezi PRESTAPNICI....mi kato tiah sa adski mnogo po si4ki granici i na den se to4at milioni na DEN kazah nali ima sledvash den i po sledvasht....

Преди да напишеш нещо до Цв.Цветанов прочети какво е написал Гражданин в третия пост.Може да ти се наложи вместо Цветанов да изпишеш Вальо Танов

ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕС ,ДА ВЪЗТАНОВИМ ВСИЧКИ СЛУЖБИ ПО ГРАНИЧНИТЕ ПУНКТОВЕ,КАКТО СЕ ПРАВИ В МОМЕНТА ,НО ТИХОМЪЛКОМ И ДА ОБЯВИМ ,ЧЕ НИЕ НЕ СТАВАМЕ ЗА НИЩО!!!!

АЙДЕ СТИГА ЦЕНЗУРА - ИСКАШ ЛИ МИ ТЕЛЕФОНА, факса, мейла ?

Ей, простаци, които пишете по форумите - правете разлика между граничар/Гранична полиция в МВР/и митничари/агенция митници в министерството на финансите/. Селтаци - поне се интересувайте за кого ви отиват данъците.Вие сте крепостни селтаци...

Цветанов, голяма чистка те чака, ако искаш да ти работи нормално ведомството

Отново плицията е на страната на бандитите. Как да има доверие човек в държавата, като във всяка банда има и полицаи.

Поредния абсурд

това да не е от сега ....оттук текат потоци жито и много пари, помните ли и убийство на депутат имаше , заради хляба. Да му мисли Б. Б. с тези нови областни и всякакви гербери, които са старите мафиоти, добрали се до държавната трапеза

Ето пак в голяма далавера са замесени полицаи.Крайно време е г-н Цветанов да се заеме сериозно с кадровия състав на МВР.Пълное със дебелогъзи и мутрообразни плебеи, които смятат, че като са препасали пищов, са неприкосновени.Толко са се освинили, че едва влизат в панталоните си .Интересно как покриват нормите си по физическите нормативи за своите професии.И забележете, че основната житница на страната ни е в Доруджа, Добрич е в сърцето на тази житница, братът на мошенника-полицай е областен управител на Добрич и много вероятно е да е в основата на схемата с контрабандата на зърно.Явно е, че този управител е решил да се нагушка докато е на власт, особено ако е от политическа сила на бившата тройна коалиция.

DEAR,VOODOO CHILE...AFERIM imash svitkavi4na misal-EVALLA,mum4e..

Следят сега всички митници и тия говеда не разбраха,че трябва да спрат!То не бяхя митничари,то не бяха прокурори,боже то като че ли няма честен от тях.ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА,КОГА ЩЕ ГО ВИДИМ ТОВА!

На тези келеши е малко да им сец скъсат пагоните.Да се пратят на топло и там да им накъсат....... Хммм.

И аз искам табуретка с 4ооо евр0, искам и стол с 2ооо евр0, и легло с 72оо евр0. Само на границата ли има такива? Ние от софия сега да мрем ли?

И ако техните колеги не бяха сигнализирали, нещата щяха да си продължат постарому...

Бате Цецо, няма да е лошо да понагледате внезапно Балчишкото пристанище! Ще ви се изправят косите.

айте сега да видим какъв е закона и въобще лови ли ги закон тези? за скъсан пагон -от 1 до 6 години затвор. а за краденето от страна на тези ?????? или на тяхно име нищо няма....така че...временно отстраняване от длъжност. нищо че пишат...заведено следствено дело.. след всички тези камиони и други такива със сигурност иамт по някой лев да бутнат на съдиите .както се получава в родината.

Престъпността и корупцията май въобще не са впечатлени и респектирани от това че ББ е на власт и щал да ги пребори. Най големи престъпници са хора от власта - магистрати, полицаи, митничари, чиновници. Братя Галеви и Маргини ще се окажат ангелчета (не могат да ги осъдят за нищо)

Проучете малко потеклото на младите митничари.По-голямат част са внедрени,за да могат да обслужват нашите хора.Вдигайте данъците,рекитев митниците продължават да текат и за държавата ще остават попови лъжички.

Е УЧАСТВАЛ В ТАЗИ ДАЛАВЕРА!

А Балчик и Дуранкулак кой ще ги провери и там е същото.