50 мюсюлмански страни правят контингент ”против тероризма”

Над 50 страни с предимно мюсюлманско население създават общ военен контингент за борба с тероризма.

Обратно в новината

Коментари - 50 мюсюлмански страни правят контингент ”против тероризма” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо да вземат да си преберат ордите бежанци, дето умишлено бяха натирени към християнска Евроопа! и тогава да борят тероризма, който сами създадоха и поощряват. Стига с това гнусно лицемерие.

симо

50 ислямски държави правят..........новата Османска Империя.

симо

На хоризонта се виждаше краят на ислямския/сунитски/ тероризъм....Както и във ВТОРАТА световна-когато победата е на хоризонта САЩ влизат в борбата/за да вземат баницата/.......Същата работа е и с тази странна ,многочислена коалиция под лидерството на СА/САЩ БИЛИ В ,,,СЯНКА,,/....МАЙ сега започва ерата на тероризма....особено като виждаме кого са нарочили за цел.

последно свършва, както пишеш в първото изречение, или почва както пишеш в последното??

КАТАРСКАТА АРМИЯ Е НАЙ ВНУШИТЕЛНА КАТО СЪЮЗНИК!!!ИРАН Е НЕПРИКОСНОВЕН ЗА ЗАПАДНАЛИТЕ И ТОВА ЩЕ ГО РАЗБЕРАТ ПО-ТРУДНИЯТ НАЧИН!!!

Човекът си оплете кошничката. Да живее тероризма си мисли ДТ, без него нямаше да има такива печалби за заклети "защитници" на демокрацията като Тръмп и сие.

И Путкин ко шъ праи СЯ?! Шъ го клати кой дет го хванИ?

с тези игрички със сунитско 'нато' сащ създават чудовище, което няма да могат да ударжат и което може накрая да изяде създателя си. изглежда бързо забравиха уроците от Афганистан, където муджахедините произлизащи от мадрасите на ул-Хак в Пакистан се превърнаха в днешните талибани, които направиха за смях непобедимата американска армия и нейните клакьорки от натото. за 'боецът срещу комунизма'- осамата бин ладен- няма да говорим. там всичко е ясно.

а бе абдал, от афганистан избягаха като бити пе..пали русские! не че не ги биха като пе..дали де! ма то те са си пе..дали!

викаш американците от 15 годнини в Афганистан все печелят? все печелят, и Афганистан все по-демократичен става?

Абе, шахматиста да не е преброил фигурите и да е забелязал, че много отдавна няма пълен комплект и, че плановете няма с какво да се изпълнят? :)))

Смях зад кадър по време на Шоуто на Тръмп...От къде ще ги вземат тези 50 страни??? В Арабската лига май са 22 или 23... От тях в момента май само Египет има реална военна сила, и изобщо не показва желание да се намесва в Сирия... Кой друг? Пакистан, друга реална военна сили, стои категорично настрана от Сирия, като едновременно ясно се сближава стратегически с Китай... Кой друг? Бившите съветски средноазиатски републики? За какъв дявол ще се карат с Иран? За кефа на Саудитска Арабия и САЩ? Всяка седмица нова смехория в Шоуто на Тръмп... Само не е ясно до кога ще продължава...

За добре дошъл на Тръмп: Съветска ракета свалила Ф-15 на саудитските ВВС над Саудитска Арабия Йеменските бунтовници-хути свалиха с ракета на ПВО изтребител Ф-15 на ВВС на Саудитска Арабия. Съобщава се, че военният самолет е бил поразен над провинция Саада, но е паднал в провинция Найджран. И двете провинции се намират на територията на Саудитска Арабия, съобщават местни медии. Инцидентът е станал в деня на пристигането на президента на САЩ Доналд Тръмп в Кралството. ВИЖ ВИДЕОТО ТУК: https://link

Четох някъде, за антихриста, който, ще се представи, за "добрия". След като ги "надроби", 200 хил. поднебесни, ще дебаркират в земите на Сирия и Бл. изток. Май на там отиват нещата. Все пак, по-вероятно е САЩ междувременно да се разделят и вече да не са съединени. За хората е ясно, че терористите са откачени ислямисти обучавани от САЩ ("Най-голямата "демокрация"?)

контингент за бежанци ли е това

те защо не приемат бежанци

Кои не приемат? В нета си пише кой колко е приел. Германия май беше на 6 място общо и първата европейска.

Какъв московски аналитик е тоя гном.Колкото минджев е аналитик или минчев или асланов и пр. Хайде де не сте малки проверете я тази троцкистко американска маймуна.

Заглавие от сорта "50 страни се организират...", а в съдържанието е посочена една държавичка?! Не се прави така! Кажете ми поне Турция в този съюз ли е?

баси до де я докараха юдей да продават оружие на араби

Ша им продадат ама на куково лято. Пустиняк и оръжие

СА прави 100 млрд поръчка и казва,че шиитите са главния терорист и враг.Два въпроса имам : 1. все пак значи ,че саудитите са сигурни,че част от мюсолманите са си баш терористи! Кои са по големи е спорно! 2. каква е поръчката на Иран за руско оръжие - вероятно също толкова огромна?

САУДИ АРАБИЯ ПОМОГНА НА РЕЙГЪН ДА СРУТИ СССР, САУДИ АРАБИЯ ЩЕ ПОМОГНЕ НА ТРАМП ДА СРУТИ РУСКАТА ФЕДЕРЕЦИЯ.

ти какво печелиш

Пушечно месо, може ли да печели?

Между другото, това с оръжейната сделка е доста хитър ход на Тръмп. От една страна си оправя индустрията, но от друга с тези огромни доставки на оръжие за сунитите, ще принуди Иран да започне отново ядрената си програма. И така Иран накрая пак ще излезе лошия :)

те защо не приемат бежанци хитреци наглеци

Богатите страни от залива затова са богати, защото не приемат бедни - те приемат 3 вида чужденци - или туристи, платежоспособни и с туристически визи, или богати бизнесмени, или наемни работници с работни визи.

"Сунитски страни против Иран" Тук влизат ИДИЛ, организаторите на тероризма СА, Турция и подобни. Поне на ИДИЛ и СА, целта е ясна, всички несунити да бъдат избити или ясно казано геноцид. Плюс на СА пропаганда по света, включително тук. Проблема в момента им е, че управляващите Иран, Ирак и Сирия не са сунити. Управлението на Ирак при Садам бяха със сунитите. Един от "духовниците" на "демократичната опозиция" проповядва, че всички несунитски жени могат да бъдат изнасилвани. Това освен че отворили преди пазар за роби в Алепо.

Бо Бо

Тези американци, каква тенекия им вързаха само. Ще си продават оръжието не само на Саудитите ами и на всички балами членки от този "резервен военен контингент" за подкрепа на борбата с тероризма. Задкулисни американски игри за много пари с цел всяване на хаос и размирици по света! Те това е Америкън дрийм...

по въпроса в България, на Балканите, а по-късно в Европа и по целия свят да се въведе шерият ?

Оценки не се поставят на въпроси, а на отговори. Така, че отговаряй ако можеш, а не оценявай ! Остави Путин. Кажи, искаш ли шерият в България ?

Ами знам ли... харем ще ми разрешат ли? :)

Да ама няма да си жив да се възползваш /: освен ако не си от рязаните ..../

РАЗШИРИХ СЪВЕТСКАТА ИМПЕРИЯ ДО БЕРЛИН, ТЪПАКЪТ ГОРБАЧОВ Я РАЗПАДНА, А ТЪПАКЪТ ПУТИН ДОКАРА АМЕРИКАНСКИТЕ ТАНКОВЕ НА САМАТА РУСКА ГРАНИЦА.

не е по темата. Явно модераторите или са в почивка или са заспали.

ПО ТЕМАТА Е. МНОГО СЪЮЗИ НИКНАТ СРЕЩУ ГЛУПАКА ПУТИН.

"Над 50 страни с предимно мюсюлманско население създават общ военен контингент за борба с тероризма." Се сетих за един цитат на Ориана Фалачи - "Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани"

за съюзниците на Путин - Асад, Хизбула и Иран, както и за мюсюлманското население в Руската федерация?

"Интервю със себе си. Апокалипсис" И преставаш да задаваш глупави въпроси.

Богаташите се въоражават здраво.... да му мислят редовите граждани.... и се пригответе за чипиране....

За стотина милиарда /оръжейната сделка/ сащ ще подкрепи всеки да трепе когото си иска на воля. Какво общо има сунитска саудитска арабия с демокрацията и западните ценности все още остава загадка, стига да не става въпрос за пари.

ХАМЕРИКАНЦИТЕ ПАК ГО НАБИХА НА АСАД И НА ДЖУДЖЕТО В КРЕМЪЛ НАЙ-ВЕЧЕ.

го набиха? пак като на заснет филм-фантастика за балъци ли?Щот като гледам Асад снощи си върна поредният голям град избивайки хиляди терористи съюзници на пияните САЩ.

да нарича САЩ пияници е меко казано, пълно малоумие. Да не си пил лосион за вана или антифриз, преди да напишеш коментара си?

Невъзможно е мюсюлмански страни да се обединят срещу тероризма, защото това е самият ислям. Има стотици стихове в Корана, които ги доказват. Ето един от тях: Сура 8, стих 39 И се сражавайте с тях, докогато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах!...

прав си на практика САЩ ще въоръжават терористите

тва хамериканските "водачи" гоуеми актьори бе. Някои известни, други неизвестни, а има и любители като бозавия Доналд. За какъв съюз ми говори, като всичко само е театър. Да не би до сега да нямаше съюз - Саудитска Арабия и Катар под ръководството на САЩ създадоха и отглеждаха ИД - това всеки го знае. И са си в съюз, като доскоро и Турция беше в него. Сега обаче Ердоган бая им го врътна и тоя сунитски съюз нещо бая куца. Защото без Турция всички останали са малки палета. А големите играчи в региона са Иран и Турция - всички останали са лилипутчета. А обединение между араби никога не може да има. Те ако можеха да се обединят до сега държава Израел просто нямаше да има. Всичко само са постановки на циркаджията Тръмп, защото вече много отчетливо се иска импийчмънт. А този театър + театъра с удара в Сирия са само за пред баламите избиратели

ХараПскотУ натУ ЧАНДРАЛАКА. А ми то вече е в еврогейска иВРОПА - убиват, изнасилват, а еврогейовете са в екстаз.

Върха на двуличието. САЩ създадоха и финансираха Ислямска държава. А мюсюлманските държави начело с бурките от Саудитска Арабия и Турция са главните терористи в Сирия и Ирак. Именно Саудитска арабия разрушиха небостъргачите на САЩ, явно им е къса паметта.

Прочети моите мемоари "Дезинформация", в която отразявам заповедите на шефа ни андропов за организиране на ислямистки терористи за дестабилизация на Западния Свят. А също можеш да се ограмотиш и от книгите на Борис Райтшустер за спящите в Европа путлерастки терористични клетки.

Интелектуален запъртък си не давай съвети.

То и неаполската ндрагета е създадена да защитава бедните и онеправданите. Афганистанските талибани и те бяха създадени да се борят с лошите руснаци. Изобщо борбата против "лошите" е водеща при създаване на такива обединения от които кой знае какво ще излезе.

То затова отдавна е казано, че пътят към ада е постлан с добри намерения...

америка фърст?продажбите са хубаво нещо дано знаят какво правят!Аз си построя свинеферма и не искам арабеските да ми внасят чаршафи :Д

Защо не се обединят, за да подпомагат бежанците от тяхната религия, а се обединяват да бомбардират под ръководството на САЩ? САЩ ръководи НАТО и Европа, сега ще ръководи и арабското НАТО и ще си продава оръжията по целия свят, за да печели и си поддържа икономиката. А Европа ще интегрира бежанци и ще дава милиарди за тяхното отглеждане, което си е чист разход и загуба за икономиката. И всичко това под лозунгите за демокрация, права на човека. В арабския свят, където няма никакви права на човека, за жените да не говорим. Демагогия, лицемерие, двуличие и арогантност!

яяяя соросчетата как защитават люлката на тероризма по света,браво бе човеколюбци,затова ще ни гърмят чалмите,щото вие патите от бомбите им,а не ония дето ги насъскват

че кога е било соросчетата да защитаваме люлката на тероризма россия, та си писал пак??

духай бе милиционер

САЩ СЪЗДАДОХА ХИТЛЕР ... СЛЕД НЕГО СЪЗДАДОХА ... ИЗРАЕЛ И САУДИТСКА АРАБИЯ :))

и турция,но какво мисли ердоган за арабското водачество :Д

Принципно от доста години насам, най-големите съюзници на Израел след САЩ са Йорданич и Саудитска Арабия. Полу-официално се признава и от самите Израелци, че работят заедно. Всичко останало е за прах в очите на палестинците и други бедни и неграмотни араби.

глу.пак!

За 16 години активна борба срещу тероризма резултата беше обратен. Щом сега включват още държави които да се борят с тероризма, това означава,че само тероризъм ни очаква...

ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ, САЩ И ИЗРАЕЛ ДОСЕГ САМО В САЩ СМЕ ПРИЕЛИ 31 000 БЕЖАНЦИ ПРИ 320 000 000 НАСЕЛЕНИЕ ... ИЗРАЕЛ И САУДИТСКА АРАБИЯ СА ПРИЕЛИ 0000.0000.0000 БЕЖАНЦИ ... ЗА СМЕТКА НА ТОВА ТРОШАТ ЯКИ МИЛИАРДИ ЗА ОРЪЖИЕ ... .. СРАВНЕТЕ ТОВА С 200 МИЛИАРДА ДОЛАРА КОИТО КИТАЙ ДАВА ЗА НОВИЯ ПЪТ НА КОПРИНАТА ... :)))

Че те израелците да не са ненормални да приемат тия "бежанци" ?

ми те израелците приеха 2 000 000 бежанци бе! стигат им толкова!

Както винаги си ОТ ГЛУПАВ ПО-ГЛУПАВ! Защо Ердоган беше миналата седмица в САЩ и след това Тръмп ги наклепа тия безумия. Всичко е игра на хитрия Ердоган. Ясно е, че във всеки сунитски съюз Турция ще е властващата сила. Другите само, ще дадат парите - те отдавна са забравили да работят, камо ли да се бият за нещо. Тръмп се лакоми за милиардите и въдицата, че щатите ще са велики, но жестоко ще съжалява, а заедно с него и целия цивилизован свят!

"ПЕРЧЕМА" КАК СЕ ИЗСИЛВА.............ЩЕ ДОКАРА СВЕТОВЕН КОНФЛИКТ , ИЛИ ИМАТ ОЩЕ КУЛИ ЗА БУТАНЕ, ПОЛУЧАВА СЕ ......ПЪРВО ГИ ВЪОРЪЖАВАТ , ПОСЛЕ ИМ ЯДАТ .....М.А.С.УРА, ПОСЛЕ ГИ БОМБАНДИРАТ..........................ДЕМОКРАТИЧНО, РАЗБИРА СЕ!!!!!!!!!!!!

асане бре! стига с тези циган...ромски работи бре! до вчера беше тръмп надеждата на путин, и фен клуб му бяхте спретнали със седалище москва, а днес " перчема" не е шукарно тъй бре джаве неразумно!

Брей, ма този Тръмп много бързо залюби мюсюлманите- нали уж ги гонеше от Америка.

Ако някой вярва, че арабите ще направят "арабско НАТО", значи не разбира нищо от това, какво представляват арабите. А ако този някой освен това иска и да ги "координира" това вече е комично! Затова предполагам, че всичко това са приказки, за да може на техния фон да се реализират огромни военни поръчки - нещо от което американския бизнес силно се нуждае, а пък президента се нуждае от факти за създадени работни места. Така че това изглежда силен ход на Тръмп. Но ако не дай Боже наистина е решил да прави арабско НАТО и да го използува в Сирия, това ще бъде края на Сирия и началото на пълен хаос в Близкия Изток.

ти прочете ли последните десет реда на статията която коментираш? ако не си, ги прочети, а ако си, ги прочети още веднаж по бавно!

Ха-ха-ха, с това ли те "купи" статийката? "Ведомости", да не говорим за експертите му, се ценят най-вече от ББС и Дойче Веле когато искат да пуснат нещо срещу Путин. Напиши ми още нещо дълбокомислено, забааляващ ме!

Не е краят на сирия, а краят на асад!

Прав си, края на Асад, а след това за Сирия - справка с територията, наричана от някои Либия.

В грешка си. В Русия също се взривяват идилски бомби, а домоуправителят е друг.

Ванга пак позна "мусулманите ке се обединат". Спасението на Европа е да приеме Русия в ЕС.

ес 500 000 000 има 6 000 000 мюслита! рф 140 000 000 има 40 000 000 мюслита! тъй че и ти , и ванга сте гола вода!

РФ -150 млн.-19 млн.мюсюлмани или 12,6 % , толкова колкота са били преди 100 години.

Я па чух, дека един жужак си бил направИл един християнско-мусулмански саюз, викАли му евроазиаЦки саюз. Даже у столицата жужака си бил имАл много голема джамия, казуват. Па същийот жужак мразел бил другийот европейски саюз, оти они му праели сечено и не му давАли кинти и други работи. Па едни въртоглави ора у мрежата често казуват, че у другийо европейски саюз имало било много хюмнета, дето жужака ги бил мразИл. И некви други имАло там, сосоиди беа май, дето били мноо вредни тоже. У Европа ималО само един, дека им се бил опавал, ама му чух само първото име - Виткур беше. Другото беше нещо с О.

Къде видя да пише Турция бе ахмак?

Той се страхува още от едно време. Нека се шашка.

Те му спретнаха преврат ти за попа питаш. Глупак!

САЩ по скоро приличат на нокаутиран боксьор още в средата на мача ,а след неговият край когато всичко е приключило излиза на ринга и удря въздуха с юмруечета.

Нокаутираният боксьор прибира 110 милиарда с първия транш. Виж опонентът Путин колко взима.

кога гие прибрал и на де би това де пак поредното напечтавне и дълг представено за прибиране.Виж оня Путин наистина прибра от ситито в Лондо един такъв тарнш от 157 млрд.паунад само през 2016г. в посока Москва.Питай Аг.Булмъбрг.