Консултациите при президента ще бъдат само утре, дава третия мандат в понеделник

Разговорите ще започнат с най-голямата парламентарна група на ПП и ще завършат следобед с групата на "Възраждане"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На който и даде мандата е все едно-инфлация ,глад ,никакви планове за страната само лични задигвания на пари!

мандата се продава, а не се дава. Плати па клати! Явно, ще трябва да се връщаш в 4-ти клас.

Летящата партенка да се захваща на работа и като един попивко-папкин да влиза в ролята си на разносвач на папки-мандати. Тази негова роля е едиствената, за която е избран и това ще бъде работата до края на мандата му-да разнася като изоглавен папки през 3-6 месеца.

Всички знаят, че третия мандат ще иде или при БСП, или при ДБ. Таке че разговорите с тези две партии са важни. БСП ще де опита да сглоби правителство подобно на сегашното, пробвайки да има на Слави подкрепата. Нещо като поправителен на сегашното. ДБ ще пробват експертно правителство, с индиректна подкрепа от ГЕРБ, без министри на Бойко, но с негови депутати. И двете опции са обречени. Все пак, на БСП е малки по-добра, защото е без ГЕРБ.

Генерал Радев, Вашето (не)случайно избиране за президент на България, просто беше най-евтиният вариант за Вашите началници в Москва. Вие бяхте избран с тяхната благословия, за да бъде превърната България в рупор на руските имперски интереси в Европа. В троянски кон в ЕС. Вие бяхте избран за президент, за да сте лост за манипулация на корумпираните, алчни български политици, да бъде напълно дискредитирана президентската институция, превръщайки я в маша на задкулисието. В следствие на водената от Вас прокремълска политика, България се оказа в международна изолация и дълбоко вътрешно разединение, категорична бе дъщерята на Желю Желев.

Или означава, че Радев е пудел на американците. Ще излезе същата отрепка, ако даде мандат на ДПС и направят правителството както им заповядаха американците

този който би трябвало да носи еднолична отговорност все се хлъзга чист и неопетнен, Левски за него е някъв идиот, левски пое изцяло вината върху себе си, докато Радев изцяло прехъвля вината върху другите и жертва народа и държавата само той и метресата му да оцелеят

Да, защото не е радетел и политик, а обикновен селски хитрец, Живков # 2.

Ползваш ми ника истината е, че Радев е човек на тези свалили Живков

АКО ТОА ДАДЕ МАНДъТЪ НА КОМУНЯГИТЕ , СЪВСЕМ НЕ Е В РЕД !

ще го даде на ДПС, те са трети по вот, няма логика да го дава на ДБ или БСП, защото са в правителството, свалено с вот на недоверие.

Как ще го даде на ДПС като казват, че ще върнат мандата. Нито ДПС нито Възраждане ще пилучат мандат.

НЕ ни трябват избори.. Трябва да застрелят оня предател пеедраз Здравен Инспектор- Кунчев който пуска китайци и негри да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ, вместо да ги ИЗГОНИ от БЪлгария... Трябва да ЗАСТРЕЛЯТ няколко директори на А1и Вииваком и тия фирма да ИЗБЯГАТ от България и да ги ЗАКРИЯТ, за да НЕ ни разболяват с РАК и Левкемия.

Индустриалците с писмо: 2,5 месеца преди отоплителния сезон газ не е осигурен, цената - в неяснота Антикризисни мерки и спешна среща за изясняване на ситуацията с доставките и цените на природния газ у нас поискаха в отворено писмо до министър-председателя в оставка от Българската федерация на индустриалните енергийни консуматори. От федерацията предупреждават, че без доставки на природен газ много хора ще останат без работа, икономиката ще бъде изключително застрашена, а държавният бюджет няма да може да поеме голяма част от социалните плащания. За представителите на тежката ни индустрия е изключително тревожно, че само два месеца и половина преди началото на отоплителния сезон природен газ за страната ни не е осигурен, а цената му е абсолютно неясна. Според бизнеса ефективни мерки за това не са взети нито в рамките на редовното правителство, нито от кабинета в оставка. От федерацията посочват, че евентуалното спиране на газа, освен подобни ефекти за икономиката, създава и значителни рискове за технологични аварии и опазването на околната среда и човешкия живот. Окончателно: Газът скочи с 32% до 186,17 лв. за мегаватчас без такси и налози Те припомнят казаното от изпълнителния директор на "Булгаргаз" Людмил Йоцов при изслушването му в Народното събрание, който заяви, че не са гарантирани количествата, необходими за икономиката ни през следващите месеци. Бизнесът подчертава, че няма информация дали се работи за сключване на дългосрочни доставки на природен газ от януари следващата година. МВФ: По-нататъшни прекъсвания на доставките на газ могат да предизвикат рецесия в Европа Не е ясно дали има газ, който да бъде нагнетяван в газохранилището в Чирен, което е запълнено 38%, докато средно за Европа този процент е 62. В писмото се посочва още, че докато се чертаят политически линии, природният газ може да се окаже и линията, която да взриви всякакви бъдещи планове за нов кабинет в рамките на това Народно събрание, а и работата на евентуално служебно правителство, посочват от Българската федерация на индустриалните енергийни консуматори. Министърът на енергетиката в оставка: Газохранилището в Чирен е запълнено 35%

Винаги и завинаги, заучено много прост !

Последният Печели!

Червен чугун, който тласка страната към дестабилизация и Кремълска Яневизация !

На умно-красивите не им е удобно утре, бе! Консултации до началото на отпуските. После след моренцето, ще ги довършат. А по Коледа гласуване у НС.

Утре, че да има време да докладва и получи указания от другарката Мустафа!

ДБ се опитаха да изиграят президента с безкрайни консултации и тяхно правителство, но не им се получи, снощното изявление преобърна нещата.

Я, шорошкият наместник за България се курдисал до портрета на на Левски!

Президентът да даде третия мандат на БСП; Корнелия да стане премиер, та да сключи дълготраен договор с "Газпром", че умно-красивите бойкикевци, кирчовци, асеневци и тулупи ще фалират бизнеса/ държавата.

вече веднъж сключи такъв договор, и не знам как му се размина бесилото.

Даа, Курнела да стане премиер, че да продължава износът на оръжие за украинските нацита!

Защо реши, че манмдат на БСП ще събере подкрепа? Най-лесното е да пуснат плочата за "комундетата". Като цяло, напинянето да се управлява през това комприметирано НС е една агония. Няма полезен ход. Може да се управялва - да, но пряко волята на хората.

Ако не беше изборната измама с Мунчо-Мъдуровските машини комундетата бяха политически трупове, а чалгите, джендърите и ПростоКировците - аутсайдери!

Като пумпал да губи е време. Кои тъпаци те избраха бе скапаняк

избори незабавни и Стефан Янев да управлява

малко ни е един Чорап. Не, благодатя

Демек, да управлява другият шорошки фатмак!

Интересно сега дали ПП ще са заети с нещо и няма да дойдат !

Убедена съм, че Простото утре ще изтъкне като причина да не иде на консултациите жизнено важната необходимост да се подпира на парапета на Лена Бориславова.

О, изненадах се - нали Муньо даваше нишани, че ще протаква и то дълго, та белким се разберат от четворната коалиция за третия мандат, за да не вади той със Служебното правителство горещите кестени от огъня! Явно е разбрал, че няма смисъл и изборите чукат на вратата!

Нищо не е разбрал, ами такива са указанията от Козяк.

От БСП да не се окаже че са пак заети и ме могат да присъстват на консултацията…заети са, имат да броят пари от сделките с оръжия и да горят документи докато не е късно

а ПП ще закъснеят с поне 15 минути

Ало, Радев действай по-бързо!

БСП и Радев ни докараха тази политическа криза. Каква я мислиха , каква стана. БСП предсрочно сваля ГЕРБ, Радев назначава сл. правителство, избори, 1 мил. гласа и БСП 4 години на власт. Метод на работа, компромати, очерняне на ГЕРБ, лъжи, мафия, корупция, протести от шепа хора и готово, хората вярват на лошото в България без да му мислят много, много, стар изпитан метод на БСП. Резултата е изненадваш, появиха се Слави, Мая, Дончева, протестърите, променливите, националистите, изчезнаха Каракачанов, Марешки и т.н. Реалността е тежка политическа криза.

че не се получава вкараха комсомолците на Бойкикиев в играта, а накрая и педалите. И стана това, на което се радвате в момента - педалокомунизъм, предвождан от кух Зелен Чорап - мечтата на поколения българи

Ако днес е нарушил Конституцията Да го духа!

той не е на себе си, или ДБ са го подвели с идеята за консултации или БНР са се престарали

колко бързо и експедитивно можел да работи президентът, с точни срокове, няма вече ще го връча до дни, ето го ефектът от изявлението на Държавния Департамент на САЩ - изборите ще са през септември.

Взеха се и вкупом съгрешиха. Вторият мандат не е връчен! Президента и герб нарушиха Конституцията. Вторият мандат се връчва на кандидат за министър председател, а не на парламентарна група в лицето на нейния председател. Констуцията е категорична, Герб трябваше, макар и формално да излъчат кандидат, който да получи и върне мандата и всякакви решения на парламентарната им група са ирелевантни. Президента също няма права да го връчва на парламентарна група. Това е валидно само за третия мандат.

даваш идея как да се удължи срока до разпускане на парламента - ПП, ДБ или БСП подават жалба и с една седмица се удължава срока до третия мандат.

Значи ГЕРБ са отговорни защо нямат кандидат. Като няма мераклия, връщат и толкоз. Стига лакардии.

Виж сега деби. Това е КОНСТИТУЦИЯ! Не може сульо и пульо да си я тълкува както иска. Парламентарната група на герб трябва да излъчи, макар и формално кандидат, който да получи и върне втория мандат! Президента може да връчи втория мандат само на такъв кандидат, а не на шефа на парламентарна група. Това е Конституционна процедура и не можеш да кажеш ама аз не искам.

нещо за чекмеджета, шкафчета, той има, аз нямам, наши и ваши чекмеджета. Айде кажи си

От фашингтон са бесни

сами са си виновни, избързаха, това ме кара да мисля, че е съгласувано с ДБ, но не и с президента, идеята за консултации и експертно правителство в рамките на този парламент беше на Мартин Димитров от ДБ

Тоя локумджия Само като му видя мутрата И ми призлява Взе се за някакъв фактор

Противна мутра....айде да видим кво фокуси ще прави, за да угоди на цереу и фаингтон за правителство без нови избори....боклук.. ...

Добра новина, стига задкулисието да не се е разбрало вече, по нареждане на господарите.

Крайно време беше да спрете да се размотавате. Дано сте готов не само с имената на Служебния кабинет, г-н Президент, ами и с антикризистните мерки и корекциите на грешките, които бяха допуснати.

за Зеления Чорап. Той най-доброто ни го натресе миналия път, резултатът е ясен

правят при тоя козяшки отпадък отпадъчните козяшки мекерета бе,тия требва заедно с тоя бастун продажен да бъдат прибити с камънье и затрупани

имаме златен панс да научим нешо от първа ръка. Дадения мандат ще разкрие ново крайче от ситуацията зад сцената.

мисля, че е подведен