17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте убивали!! Какъв ли не "грип" открихте в последните месеци....затрихте сумати здрави животни.... А с тях и стопаните им.

птичи грип да не е като чумата по свинете лятоска

Куш гриби..!

Кой го е констатирал ?!!!! Да не са онези " ветеринари " , едни такива лилави и смрадливи , дето избиха здравите живинки на Хората от Странджа ?!!!! По заповед на депесарската отрепка поров .

останаха без кокошки, патици, гъски и пуйки. Целят се и в прасетата в Северна България, че от север идвала африканска чума. Както и ще правят, ще струват ни ще убият на леля Ана козите. Които вече кажи-речи половин година не щат да мрат, нищо че са чумави ... според БАХБ де. С една дума БАХБ трябва да се разтури, че се превръща в средство за терор към дребните стопани

Айдееее, ново десет! Рапона е обещал територия на Ердоган! Като за начало ще обезлюдим земята, като унищожим поминъка!

Не ме учудва! Първо избиха стадата на хората от някаква незнайна болест - после се оказа, че пробите не показвали болест... Погнаха прасетата - африканска чума идвала от север :) :) :) не знам защо от север точно, ама явно ще се колят прасета Сега птичи грип - ще се избиват кокошките Абе, с една дума - България трябва да не произвежда никакво месо и трябва само да внася, защото сме най-богатите в Европа :)

Браво! Това са адекватните мерки за спиране на разпространението на този грип.

Браво! това е начинът са спиране на разпространението на тази болест

Време беше С тази НИСКА ЦЕНА

Кажете го на ,,гаргата,, , щото не го виждам тука. Да пие солпадеин и горещ чай! ...аз изкарах заешки...

Да вземат да си изгорят дипломите всички отговорни за избиването на толкова видове животни у нас. Като свършат с животните ще се прехвърлят и на нас хората.

Двете села са доста отдалечени едно от друго, как така се заразиха?