Константинова: Здравните вноски на украинските бежанци са платени за три месеца

България е на първо място по регистрация на украински бежанци за временна закрила, отделени са 33 хиляди места във ведомствените бази, каза вицепремиерката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А мойте защо не ги платихте за 3 месеца?

Вземате си ги у вас и ги хранете с тлъстите си заплати а не да харчите народни пари.Тия украинци не са добредошли.

Тия простаци от правителството не виждат,че колкото повече се грижат за хохлите, толкова повече народа ги намразва? Те нямат елементарно понятие от политика. Нищожества.

Кой е този собственик на хотел да чака 15 лева от държавата за тия хохли? Чиста олигофрения.

А на родните цигани и държавни чиновници?

Кой и с какво е задължил България да издържа и да дава подслон на тези паразити до февруари 2023.

точно плати и с чий пари? Каката на фотото не вярвам да е толкова дашна.

гостi

Тая гугутка кво работи?

Са платени? От нас?

олигофренчетата , чак сега ли схванахте истинското положение на нещата? Че изобщо не сте равни на тези за които има кой да се обади? Байдън е повече от немската акушерка ква беше там, която е повече от немския канцлер и той къф беше там, който е повече от наш Киро, който е повече от вас. Че духайте - за тях ще има, за вас няма, системата винаги е била такава и понякога е работила и във ваша полза. Никой не ви е крив, че сте от страната на булката - в тази игра се случва. Понякога и често

За инвалиди, болни деца, хора в неравностойно положение, държавата нехае и няма пари, за да живеят тези хора достойно и сносно. За украинците всичко се намери на секунда, отгоре на всичко се мисли за по-уютни места. Която го е казала е тъпа до небесата. Бежанец се настанява където има места и не се мисли да му е уютно, а да има елементарни неща, подслон, храна, мед. грижи. Места в градини сигурно има в провинцията, но там за тях няма да е уютно. Кога ще има яснота, колко още можете да приемете и как ощетявате останалите хора населяващи територията.

Ще ти кажа защо е така, защото политиците са лайна. За украинските бежанци, отговаряме като държава пред ЕС, и сме под редица международни закони за бежанците. За нашите мили деца и баби, си отговаряме само ние, и в ЕС никой не го ебе. Ето ти лицемерие в чист вид.

Затова първо се мисли, после действа. България може да приеме х бежанци и нито един повече, а ес ако иска, да приюти цялото укр. население. Ама къде този акъл, нали трябва да слушаме началниците, че да не треснат санкции и наказания за измислени нередности, повод винаги ще се намери.

Значи, 22 години аз си плащам здравните си вноски II-ра категория труд, 2017-та година осакатявам, налага се протезиране на тазобедрена става, но ми искат 7 000 лева за протезата. Срам, не срам - аз нямам толкова пари. С пенсията от ТЕЛК няма и как да ги събера. 5-та година аз се влача недъгав с патерици дори до тоалетната в дома си. Но пристигат едни хора и здравните им вноски се появяват от никъде! Гнусна, гадна територия на която съм имал проклятието да се родя! Това е шибаната българия!!!

предложили са ви вариант, но по ваши си причини настоявате здравната каса да ви плаща лукса

А я ми кажете за колко тежко болни деца платихте лечението? Или за това ние трябва да събираме дарения? Гнусни политически същества!

И какво е ...ъъъ...„трагичното наследство“ мършо ?

Стига сте ме занимавали с разни там вноски. Аз имам страшен друг проблем бе, аз всеки ден инхалирам по 270 лева на закуска от пенсионерите, поглъщам свежи екзотични плодове за тяхна сметка, щото трябва да си оправя линията и разплпьокания ми свински гъз.

"Каква е политиката на правителството - политиката на правителството на България по отношение на бежанците за пръв път е правилна", заяви Константинова." Да приемаме на ред и да ги настаняваме където може за сметка на народа и нацията!? С идеята че като предоставим безплатен покрив, здравеопазване и джобни хората ще решат да си търсят работа и свой покрив над главата от този временно предоставен вместо просто като на почивка да се радват на безплатна ваканция!?!? Сама Константинова признава че всичко е само временно докато си стъпят на краката ама ако не го направят какво? Естествено че нито ще ги гонят нито ще им спрат безплатните екстри! Тъй наречените мизерни багери за бежанци са именно за това да настаняваш временно бежанци. С идеята че ще приемаш толкова колкото има място по тези лагери! Ама не дай да плащаме на хотелите да ги приемат на ред. Добре че не печатаме свой пари иначе щяхме да задминем американците с тия разходи. Пари на този онзи защото миналата година не им било платено!?! Е какво са чакали толкова време? Компенсации за тока, горивото и газът. И въпреки това цените си растат и растат. 0% ДДС за хляба ама цената все си стои на над два лева и регулаторите тръгнаха да искат скромното УВЕЛИЧЕНИЕ ОТ ЕДВА 150%.......... ахахахахахаххахахха Ама дай пръскаме пари по хората които се докараха до тук със скъпи коли. И да мислим за малката им нация защото ... причини.

Важно е когато българите умират заради липса на медицинска помощ. Да има такава за чужденците!

за чужди има за наши няма да ти ебем и дръжавата сплескана... укрите после викнете укрите да глсуват за вас боклуци сплескани...

Само аз ли имам лек проблем с цялото обгрижване на украинските бежанци? Мисля си за другите, които биват гонени, настанявани в бежански лагери и т.н. Защо тази разлика в отношението?

И тези, и онези се интересуват от всичко друго, но не от българите и техните деца!

Ей неграмотник, ЕС дава 120 млн за всичките 7 млн бежанци. Сумата покрива 20 евро на седмица. Ние като по учени им плащаме 40 лв на ден - 150 евро на седмица. Разликата е 130 евра, които плащаме ние българите. На месец това е 500 евро на калпак.

ами какъв е проблема - преместете и сирийците в петзвездни хотели по морето

Кой ви учи вас на поитика? По изолирани от реалността политици България не е виждала. Закопавате се сами всеки ден. Няма правителство, което игнорира държавните интереси и народа си и директно изпълнява команди на чужди страни, което да е оцеляло. Просто няма такова. Във времена на просперитет и развитие, такова нещо може да оцеле година или две. Във времена на световна криза с непознати размери? Никъв шанс.

Има нещо много положително от това,което се случи с бежанците.Стана ясно,че има огромна база от ведомствени почивни станции на прилични цени и правителството, ако иска да печели привърженици е длъжно да организира нещата така,че в тези бази да почиват хора със скромни финансови възможности.Въпрос на акъл и морал!

Тази е изключително нагло и просто същество! Противна ми е точно толкова, колкото и Деса от Дулово!

Нали уж трябваше 5 години назад да са платени... какви 3 месаца... Освен това, не трябва да отказват работа....

БРАВО, БЪЛГАРИЙО ! МАЙКА НА ЧУЖДЕНЦИТЕ , МАЩЕХА НА БЪЛГАРИТЕ !!!

след като сме толкова дашни и грижовни към абсолютно всички украинци и харчим пари за наша сметка Европа не ни отпуска никакви средства. ЗАЩО??? и къде пише, че сме им длъжни и до кога???? То ва не е политика .

Европа отпусна 120млн евро за бежанците Не дрънкай глупости. Това не са пари на Ганьо, че да се облизваш за тях.

Я, 1 000-дарката е касиера на ЕС?

Говориш глупости - Европа нищо не ни дава даром! Нали ние плащаме вноски в джоба на Европейския съюз. Просто ни връщат ЧАСТ/не всичките/ от нашите пари. Които са от нашите данъци.

На никави бежанци НЕ сме длъжни и нямаме нищо, което да им ДЪЛЖИМ.. Трябват ПРОТЕСТИ... Всички чужденци- араби и китайци, бежанци, мигранти, трябва да ПЛАЩАТ 10 пъти ПОВЕЧЕ от българите за ТОК, за да е ниска цената за Българските фирми !! За украинските бежанци, може да се направи ОТСТЪПКА да ПЛАЩАТ по- малка ТАКСА, в сравнение с арабите и китайците, Но и украинците трявба да ПЛАЩАТ месечна такса, например 5000 левва, ако искат да стоят в България. . А араби и китайци- по 50-100 хляди лева.. Иначе, да се махат !!! ВАЖНОТО е за нас, БЪЛГАРИТЕ да е ЕВТИНО и да живеем добре... Като запалят, съборят китайски ресторант или китайски магазин или арабин Дюнер-джия, ще има Пари и Работа за нас, българите... Трябва да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци( направена от ФИлип ДИмитров, през 1992 г, за да го сложат турците-ДПС да управлява за една година) , да ЗАКРИЯТ Лагерите за бежанци ( направен от Боклук Борисов Банкя-лията). И после , парите, които са давали на башибозуците, да ги дадат на бедните българи. После може да ПРЕИМЕНУВАТ ""Агенцията за Българи в чужбина"" на "" Агенция за Истински бежанци- българи"". И да ЗАКРИЯТ Лагерите, които Боклук Борисов направи за да храни Ислямските башибозуци Нашественици и да им дава къща и пари, ВМЕСТО да дава на бедните БЪЛГАРИ.. Арабите да бягат обратно към Турция с РАЗПРАНИ гъззове, както бягаше Осман Ага през 1865 г...Ето как българите-бежанци бягаха преди 100 години от тия араби- Нашественци, които сега НАПАДАТ БЪлгария.. https://glasove.com/categories/skandalyt/news/polovin-milion-bezhanci-idvat-v-bylgariya-sled-balkanskite-vojni

"" Но и украинците трявба да ПЛАЩАТ месечна такса, например 5000 левва"" Не те слуша главата нещо. Добре е да не четеш нищо от Дачковия Бесове.ком сайт, щот резултата при теб вече е налице.

А на всички българските граждани платени ли са?

Да, на циганите. Всичко им е платено.

И кой ги плати тези осигуровки? Аз съгласие не съм давал

Всеки един трябва да целува българското знаме, да се извини и да вика "Слава на България". дори само защото изгориха трибагреника ни.