Нинова: Конфликът за Сирия няма да се реши с военни средства

"Конфликтът в Близкия изток не може да бъде решен с военни средства. Използването на военна сила само задълбочава проблемите, а не ги решава.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Конфликът за Сирия няма да се реши с военни средства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Писна ми да ме трият. Курнелия е почтен човек. Но си няма добро име.

Не името прави човека, а човека името. В случая явно името получава лоша слава.

За такива, като теб дядо ми казваше: "Ако ти каже, че е нощ, погледни дали не грее слънцето!" Няма нито една причина да ти имаме доверие! Доказа, че не го заслужаваш! Говориш неща, които мислиш, че са ти изгодни, не се стремиш да бъдеш полезна на България!

БОКО НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ТИКВА , АМА ВИЕ СТЕ ПЪЛНИ ТИКВИ И ТО БЕЗ СЕМЕ. МЕН ОТ ВОЙНА НЕ МЕ Е СТРАХ , ЗАЩОТО ТОВА Е МОЖЕ БИ ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗХОД , КОЙТО ЩЕ НИ ОТВЕДЕ КЪМ НЕЩО ПО-ДОБРО. НА ВАС ХАРЕСВА ЛИ ВИ ТАЯ ДЕМАГОГИЯ И ТАЗИ БЕЗКРУПОЛНОСТ В СВЕТОВЕН МАЩАБ.СВЕТЪ ОТИВА ТАКА ВСЕ КЪМ ПО-ЛОШО.

аз и съчувствам на курнелия! притеснява се женицата! ако конфликта се разрасне, щатите избомбят руските бази в сирия, россия може да гръмне щатите, а детето и е там! кахърно е положението на курнелия!

Лелче неприятно, тебе кой те пита?!

Я! Мислех,пе Чу Мата лилава разбира само от "приватизация",а тя разбирала и от войни.

курнелия, това не е конфликт, курнелия! това е война! същата като в украина! како ще кажеш за войната в украина??

Кой те пита?? Кой? За кого е интересно мнението ти и какво зависи от него?? Защо се изказваш по този въпрос??

До къде е падението на българина, Кури да го съветва и да дава световни съвети. Едностранна си Курче. По-добре мълчи. Защо 1 път не упрекна САТРАПА късдия?! Защото от там залебваш.МЛЪК. Ще се подредят нещата. Стига сме търпяли масов Геноцид от фамилия АСАД и очертаващият се вечен късия.

Защо плюете като болни кучета бре либерасти тъпи.Нинова знае какво говори,но точно вие подписалите се по долу продукт на смахнатата американска диващина не го разбирате.Малко сте,но вдигате врява като цигани в махалата.

Смотаняк...точно от нея толкова зависи , колко нищо не зависи... Ама и тя да кажи нещо...ха ха ха Нещастници....

Страшно активизиране на соросоидната сган тази вечер!!! Доста са се оръсили от Козяк 16.......

Хайде Курнелия,заминавайте с целия отбор от Позитано за Масква!

Вярно е, но винаги пропускате началото - кой изстреля първия куршум? Кой изкара първия бтр или танк? Всяко нещо има начало. Хубаво, американците били подстрекателите на протестите. Но нали не става с военна сила? Защо бързо-бързо вкараха армията в употреба? Политика, разговори, осъждане на американската намеса, и т.н.? Няма - давай пуцаме. Та те затова е сега Сирия на това дередже.

Само БСП, начело с Нинова може да оправи работата Странното е, че Империалистическа Русия също подкрепя Социалистическата партия БААС, която е на власт днес в Сирия! Не виждам как Комунисти и Империалисти ще могат да решат въпроса без военни средства, при положение че и едните и другите други средства не признават!

Тая ако не вземе участие с проруското си тролене няма да е истинска продажница...

Булка тогава защотвоя началник Путин води война в Сирия и изтребва населението?

Тереза Мей на балканите...

А Радев Тъпото калво мисли? Защо не се е изцепил още???

Щот ти го е нацепил---и ти само охкаш: " ххха.....хххххаааааа....." !:)))))))

После се учудваме защо съюзниците не ни информират....

Интересно как се реши конфликта в България през 1944 година?

Како Корни, питай Бою Тиквата----колко пъти си е сменил мокрите гащи тая нощ, колчем се сети за конфликта в Сирия и мазолестия шамар на мистър Ерик Рубин!???:)))))

Употребата на химическо оръжие е недопустимо, но такава употреба в Сирия трябва да бъде установена от независимо разследване на ООН." Твоите любими путлерасти не искат и да чуят за такава комисия!

Др. Нинова явно се е напушила с руско Малборо и червата са и хванали ръжда от руската кока кола. Да прияика Решетников и да му начука канчето, че нейните ортаци станаха за смях.

Доц.д.т.н., инж Бойко Методиев Борисов не смее да заеме позиция по ударите!:))))) ...стои под магнолията, стиснал намачкани вестници в ръка и РАЗПОРЕЖДА на Каракачанов и Захариева да се обясняват на матряла!:))))))

Никой ли до сега на разбра, че целта е да се изпазнят складовете с ракети, оръжия за да се произведат нови, още по-скъпи. Тук става въпрос за демонстрация и на технологи и изпитването им в реални условия и всичкото разбира се се съгласува меду двата Велики. И едните и другите трябва да освободят арсеналите и си.

Нинова повтори тезата на Путин . Тя не може да мисли самостоятелно. Не знам дали изобщо може да мисли или повтаря като папагалка мислите на Решетников. Винаги е казвала това , което и нареждат от Кремъл.

стартира по медиите. Водещи - Курнелия Майнова и Пидал Наглафари, получили медиумно прозрение след близка партийна среща от трети вид..

Драга, я се съберете с Бойко че пеете една песен на два гласа. Той обаче малко фалшиви-току пусне нещо като не харесваме химическата атака, ама след дъжд качулка. Ти си мълчиш за това, или казано иначе четири дни си мълчахте двамцата по тази тема.

Тая откога стана военен експерт. Най-добре се справяше досега с това което най-много може- обяздване на различни коне и кобили. Може да дава акъл в конюшната - там ще я разберат.

Нинова, фащаи точилката и бои по европата!

Тая кой я слуша и какво разбира, жалка и смешна е. Що не си ходи при сина у Америка?

укроти я тази,че пак конска муха я ухапа!

Другарката ,пак излезе на барикадата!

Пасионария...

Нинова е единственият самостоятелно мислещ и трезво разсъждаващ лидер.

ХА ХА ХА ,БОЖЕ.......БОЖЕ.....,откачалки колкото искаш....

Дамммм...:)))) Ти ли го рече!?:)))))))

Другарката Нинова е инструктирана от най-големия стратег и познавач на Близкия изток и арабските страни,"бившия гл.секретар на МВР",сегашен депутат и дежурен в сутрешните блокове на медиите,другаря Славчо Велков.

Вече съм спокоен. Виждам те. Къде се беше покрила. Гинка я няма.

Така е! Но да не забравяме че на Русия и липсват парични средства! Пооткраднаха я доста тулупи!

Тази другарка като каква се изказва ??? Да не е специалистка по военните конфликти в близкия изток? Тя не знае за какво говори. Ми то така е, като само тенжери й дрънкат в главата. Става да дава акъл от бюрото с химикалката в ръката на ляво или на дясно да тръгне тракториста всеки може.

а как ма, овцо ? опорная точкая

Айде сега и тази откри топлата вода та да вземе думата.

Кой те бута та се клатиш бе, нищожество?

Тогава, що дирят там руски ВОЕННИ ? Курнело, Курнело...По- куха си от Миката в почерпено състояние..Той, даже и фъфлещ след няколко ракии, пак беше по- адекватен