Лаптоп и GSM вкараха Тодор Коларов в конфликт на интереси

Установен е конфликт на интереси при бившия председател на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност (КУИППД) Тодор Коларов.

Обратно в новината

Коментари - Лаптоп и GSM вкараха Тодор Коларов в конфликт на интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сеа и тиеб ша та просна веее. Цецо - слагай му билизницити! "Коларов, Ти си истински престъпник и та фанах в дело корупционно..."

Абе глупендерите от ГЕРБ това ли успяха да измислят за човека, че им каза какви са говеда и ги остави??! Де ... простите герберасти, следващите избори няма може ги купите толкова дебилно!!!

Принудил в своя полза, оказал влияние, върху главен счетоводител и касиер, за да приемат хиляда и деветстотин лева???

Извод: Този си е направо за 72 ч. и от понеделник в затвора.

Винаги употребяваните вещи се продават по цени след приспадане на амортизацията. не виждам конфликт на интереси! Смешно и жалко е някой с очевадни конфликти на интереси да са недосегаеми, а други за дребни левчета да бъдат сочени.Това ли е доказаният корумпиран държавен служител на висок пост, с който ще ни доказват принципността си управляващите! Сега сигурно с този пример ще се изтъкват преди докладите от ЕК. Жалка родна картинка. На триците скъпи, на брашното евтини!

"след като напуснал КУИППД, Коларов си е купил служебен компютър и мобилен телефон на цени, по-ниски от пазарните и при нарушение на реда за придобиването". Първо - след като напуснал??? Второ - какво значи нарушение на реда на придобиване??? И трето - явно търсят под вола теле. Лошото е, че при тоя теле ще намерят, а при Доган не намериха.

"Такова влияние е Указал и...". "Указал" се използва в смисъл на "посочил", а в смисъла, който вероятно сте имали предвид се пише "Оказал" (съдействие, натиск, помощ ...).

Радвайте се гербаджийски кадри! Това ви е съдбата. За малко на върха, после ви омаскаряват в полза на Негово Величество PR-а!

"Сигналът" е подаден от някой от тези, които се опитваха да спъват Коларов през цялото време на работата му в комисията. Става дума за изключително нечистоплътни типове.

Пълни тъпотии купил си телефона и компютъра дето той е ползвал една година преди това и то на съвсем нормални цени за употребявани вещи... Явно наистина е ядосал тиквата. Ама така му се пада като се навива да бачка за мутра!

Факт е че е тръгнал по този пък показва че той не е човека за тази работа - дребна душица. Всеки цървул може да си позволи смартфон и лаптоп от магазина а той не може?

Става дума за лаптоп и телефон - предмети в които се съдържа и много лична информация и контакти в крайна сметка. А нормалната процедура в такъв случай е да се закупят на остатъчна счетоводна стойност. Не знам как им е въздействал точно, но ще е интересно да се провери. Статията, както е поднесена в стил цвъки е тъпа. Иначе да дребна душица е, но може би честен и закъсал с парите... догадки...