Коментари - Лъчезар Иванов сам иска проверка за хонорара от блокирана комисия | dnes.dir.bg
назад

Лъчезар Иванов сам иска проверка за хонорара от блокирана комисия

Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов е предложил на членовете на Изпълнителната комисия на партията, като депутат да поиска проверка от Комисията за разкриване на конфликт на интереси във връзка с хонорара от 131 000 лв., който е взел като консултант.

Обратно в новината

Коментари - Лъчезар Иванов сам иска проверка за хонорара от блокирана комисия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЬДЕ МИ Е КОМЕНТАРА,БЕ?

По-добре да си подам оставката. Гуша, гуша, ама и душа нося. С тоя консулт ще ме докарат до инсулт.

Ще трябва да посети панделата тоя изрод.

Лъчо, наздраве брато...

ми що завиждате на човека бе. я колко много дипломи има, образован е . работи, преглежда и то всякакви работи работи, и денем и нощем. умник, хубавец и богат. затова му завиждате. вземайте пример от него всички трябва дя ся тякевя- образовани , какъвто е и лидера му бб. - от всичко разбира, е най много от магистрали и всичко правят за благото на чавеците ама те нали не разбират щото са тъпи и прости. друго си е да си мозък като лъчко.

Да, някои го наричат Мозъка на ГЕРБ, но това е недостойна медийна инсинуация - той всъщност е Лицето. За мозък определено не става. Мозък има, колкото да сложи равенство между скромната си персона и политическа партия ГЕРБ. Мозъкът му стига само да заключи, че питанията за доходите му са пряка атака срещу Партията, Правителството и Демокрацията. Откакто се разбра, че прибира освен добрата депутатска заплата и по над 10 000 лева на месец по договори със застрахователната компания "Евроинс" и охранителната фирма "Секюрити груп алфа", тази персона с имунитет неспирно се опитва да обяснява, че е постигнала мечтата на политика - по законен начин е успяла да защити частните интереси на въпросните фирми, да защити и обществения интерес като народен представител, а не на последно място - да защити и личния си интерес, като прибира пари от всякъде, откъдето капят. С такъв "Витрувиански човек" трудно се спори

не е зле да покаже/докаже дали неговите високо квалифицирани услуги са били толкова търсени и така добре платени преди да стане депутат! Такъв специалист със сигурност има доста хонорари от такъв размер и преди да стане депутат от управляващата партия!

Не е луд този ,който яде баница, а този който му я дава.

Ма мозък отвякъде...

Проблема Лъчо не е в размера на хонорара, проблема е дали някой, някога ти е давал такъв хонорар и въобще хонорар, когато не беше още депутат. Защото влизате в политиката точно с тази цел забогатяване за четири години.

Л. Иванов трябва незабавно да си подаде оставката, за да не се налага Б. Борисов да му я поиска. Този "гиниколог" може много да попречи и да повлияе на симпатизантите на ГЕРБ в негативна посока. Ние очакваме от Б.Борисов адекватна реакция.

Не е за гледане и за слушане. Да върви да се крие по тоалетните. Така се покри за известно време и Фидосова кога изкараха СРС-та с нейно участие. Мислят, умуват каква да бъде реакцията и после излизат и много сърдити почват да се карат на журналистите и да се държат като ощипани моми.

кога е спал. Работа в Нар. събрание, работа в комисии, после да обучаваш над 1000 души-това са лекции, практика, изпити, подготовка за лекции, занимания и пр. Явно е работил денонощно.

Този хубостник е уникално гаден, алчен и нагъл. Впрочем, както повечето от великата партия собственост на Б.Б.

Л. Иванов сключва граждански договор с фирма, която е спечелила обществена поръчка за охрана на Здравната каса. И това не е в конфликт на интереси?!? А Цветанов пък въобще не благоволи да посочи кого е консултирал, дори. Ами Фидосова и тя... Браво! Върхът сте ГЕРБ! И това било партията, която отстоявала принципите на прозначност. И вие ще бъдете наритани вън от властта.

Този уникален тъпак и наглец ще попречи на нормалните хора да гласуват за герб. Пред него мазнюгите от бсп изглеждат като кралимарковци. Ако с този маймуняк герб спечели няма никакъв смисъл да говорим за държава, ако множеството от нас се отъждествят с тази отрепка.

Пълен дебил, точно като шефа си.

Няма случайни неща в живота, дори това че бб яде филии с мас не е случайно. Този жабок лъчо също не е попаднал случайно там, както и всички останали о.които се въртят на пачи крак около бб. Това всички са лапачи от каласа.

Махайте го тоя боклук да не го гледаме .

Това е най-наглата и най-лакома личност в партия ГЕРБ. Той е готов да се продаде даже и за една химикалка. Спомнете си как журналистите му "скроиха шапка" с мобилния телефон. Чудя се как още го държат в Парламента....

Отврат! Такава наглост! Да си ходи, не ами... При тази "висока квалификация" и професионални умения хилядарките ще си ги взема и вън от Народното събрание. Стига с тоя гьонсуратлък!

С тези зъбки, как се изпуска кокала! Браво на дир-а за снимката. Много е в тон със събитието.

човекът работи, учи и не спи!ние като спим - избираме такива недоразумения за депутати!:))))нагъл, по-нагъл, най-нагъл, лъчо трудовата медицина!но не е само той....снимката става за предизборен плакат на бсп!:)))

Аз да попитам.Тези от Алфа не се ли занимажаха със събиране на дългове. Нещо такова като рекитйори?

Уникално нагъл и долен тип !

Здраво е стиснал зъби, голям кокал е налапал. И как зверски гледа... От този няма да вземат 10 % ДОД , нито 20 % ДДС.

колко е неприятен

Иска прловерка от комисия, която не работи, нали така а.... Голям хитрец е този юнак, голям хитрец, милиционерски

Не виждам за какъв чеп му е на Боко Тиквата тая грешка на природата Лъчо Мозък?

Да се самодезира?! - За какво бе, да иде на преглед по трудова медицина в НС, по-специално на психиатър, психолог, да даде материал за иследавне за дрога, че още не го е отпусанала от студиото в БТВ. Накрая да иде на поп да го прекръстят и цапардосат с кутел по Мозъка, че измисли ново име на депутат - Консултант! И то какъв, много образован и сръчен, докато бърка на пациентите по тялото, измисля нови членове в Закона за частна охранителна дейност, на 100 пациента 1 алинейка. Но нали народът плаща само на депутати?! Ооо, тоя направо е за линейка.

Тоя кога успя да прегледа 1500 служителя не е ясно, кога ходи на работа в парламента, за което му плащаме?

Мисля, че освен ДОД-10%, трябва да плати и ДДС-20%. От всяко положение поне за едната година сумата е над 50000лв., а това са доходи НЕ от трудови правоотношения!!!!!

Много показателна снимка сте избрали. Такъв озъбен и вечно с изтървани нерви. Този човек е много ярък пример какъв политически "елит" ни е над главите. Искам да споделя, че повечето ми познати, които гласуваха за ГЕРБ, се дръпнаха от тази партия точно заради този. Особено след издънката му с подаръците - телефончета. Изведнъж на всички им стана ясно, че са чакали напразно 20 години справедливост. Наистина няма значение коя партия ни управлява и в какво ни убеждава. Всички, до един, са точно такива боклуци, като озъбеният на снимката.

Напълно споделям мнението Ви, точно такива са!

и как така се получава, че довчерашен идиот днес получава хонорари и дава консултации?! тоя е ега ти гладния, и с телефоните се беше изложил като кифладжия.

Защо ли като видя на снимка този виден гербаджия или прочета за поредният скандал, в който се е забъркал, винаги се сещам за един друг народен представител, по-известен като Гошо Тъпото?

Гошо Тъпото е като професор в сравнение с този идиот. Той поне си знаеше колко струва и не беше нагъл. Тази муцуна от снимката е нагла, безкрупулна и арогантна отрепка. А няма да напусне поста си защото като гинеколог ще стане беден като църковна мишка. Аз не съм чувал тази мутра в медицината да практикува професията си, както го правеха Радослав Гайдарски, Стефан Данаилов, Атанас Желев и мн. други депутати и министри. Какви консултации дава, след като никой освен главната мутра не е знаел, че има такъв лекар? В ГЕРБ са се събрали банда консултанти, а иначе Доган им пречеше.

Че той попада под ударите на ДДС! Има доход (оборот) над ДДС прага!

А дали господинът се е регистрирал по ЗДДС?

Този е невероятен тъпак и наглец! Но ако се замислите, всеки един от тях така наречния политически и икономически елит е такъв. И Цветанката с неговите апартаментчета, и бат Бойко с неговата невероятна бизнес половинка и приятелчето Вальо Златев, и Костов с Балкан, Златни пясъци, работническо мениджерската приватизация, Доган с кръговете и хонорарите, Първанката с енергийните му проектчета, Станишката със заменките и т.н, и т.н. Те всеки божи ден излизат и ви лъжат в очите и въобще не им пука за вас. Но най-лошото е че с всяка изминала година наглостта и простотията стават все повече, и все по-агресивни, и все по-многообхватни. Вие представяте ли си млад и възпитан човек, завършил западен университет да седи, да гледа Лъчо Мозъка и да поиска да остане тук, та този и такива като него да определят съдбата му. Затова сме на това деридже и ще става все по-лошо. Когато наглостта и простотията вземат връх в едно общество, то просто няма шанс. А Лъчко си е един от най-простите и най-наглите. Бъдете здрави!

На ви балкански комсомолски капитализъм в действие, чи то хубаво било бе.

Тоя тъпанар защо ни занимава с идиотщините си????

Писна ми от умници....исползващи държавните структури като бащиния.Тоя хубавец отдавна не вижда разликата между 100лева и 100000лева-време му е да порови из кофите за боклук....

Какво да му проверяват ?? Ясно е че е гласувал и е предлагал закони по поръчка, а тоя който го е сложил там ( този който му дърпа конците ) му е платил чрез тази фирма Алфа Груп !!!

А това, че Груп Секюрити Алфа е фирма на пръв братовчед на Бойко Борисов - случайно ли е?

тъп пожарникар скапан!!!!!!!!!!

много добър лекар,макар и без специалност.Навремето спаси много хора във ВМА/срещу големи хонорари/,но все пак.

Този приятел е модел за герберист колкото тъп толкова и нагъл. Това си е чисто пране на пари.

Проблемът, скъпи форумци, не е в личността на Лъчо "Мозъка"! Търсете причината, а не следствието... Дефинирайте "консултант" и "консултация" в светлината на съвременната реалност у нас. Помислете кой ги въведе и узакони пред овчия ни стаден поглед. После прочетете отново имената на "консултираните" фирми... Нужно ли е да ви се посочи директно извод, или може сами да си го направите?...

Ужас! ТОЛКОВА ЗЛЕ НИКОГА НЕ Е БИЛО ! ПРЕД СЕГАШНИТЕ ВСИЧКИ МИНАЛИ ВКЛЮЧИТЕЛНО БАЙ ТОДОР И ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИЗГЛЕЖДАТ МНОГО ПО-ДОБРИ. КАТО СЕГАШНИТЕ ИЗРОДИ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО !!!!

А ако има някой по-нагъл от тоя на снимката, то това са нашите съфорумци "КАЛИТКО", "Аврора" и "KGB"". То бива да викаш на черното - бяло, ма....

Нагло герберастче ! Явно такива ги е събрал Боко - некадърни и нагли ! Не съм вярвам, че има по-жалки и крадливи същества от комунягите, но явно не съм бил прав...

Ясно е, че няма злоупотреба със самата консултация - въпросът е как точно теб са избрали и ако не беше на такъв пост щяха ли да пак да те изберат? Не ни плакни очите с това какви данъци си внесъл и как всичко ти е наред. То си има хас и проблем да има. Нали работата трябва да е опечена, за да стане. И обикновените хора да взимат такива суми, и те ще си плащат. Говори за преди избора - конкурс ли е имало, как са те избрали, колко хора са участвали в конкурса, какви дипломи и стажимат те, с какво си бил най-добрият кандидат.....

Той да представи материалите от самите консултации - кой, кога и за какво е консултирал (нещо .doc, .pdf...), и какъв е икономическия ефект от консултациите му (покриват ли те хонорара)? Или са само устни...?