Емил Димитров от ГЕРБ бил в конфликт на интереси

Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров е бил в конфликт на интереси, съобщиха от Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ). Това е установено по два сигнала за внесени от него законодателни промени по Закона за лова и опазването на дивеча, Закона за здравето и Закона за тютюна и тютюневите изделия.

Обратно в новината

Коментари - Емил Димитров от ГЕРБ бил в конфликт на интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше ли конфликт на интереси и с някои горски стопанства за снабдяване с дървесина на инсталацията за т.н. метанстанция призвеждаща ток от дървесина в Етрополе

Гущера си хапе опашката, за да може пак да ни стигне и да закуси с нас. Смачкайте главата на гущера!

Приятелят му ББ да излезе да ни обясни, как тройната коалиция го е извършила, въпреки геройската му битка с нея.

Аде бе! Емо Фаса? Не е възможно!:)

От няколко дена по ТВ тръбят, правителството щели да отпуснат еднократна помощ по 50лв. за най бедните. И всички тези охранени политици имат това дебелоочие да го повтарят ежедневно, след като от1990г всичките те в това число и ГЕРБ, откраднаха милиарди! В една статия прочетох, че все повече млади хора във Великобритания казват, че живеят задоволително със социалните си помощи и не намират за нужно да работят. Двамата имат 4-месечна дъщеря и живеят с помощи в размер на 1 473 паунда на месец. А нашите ояли се хрантутняци - и то тези същите от племето на вожда ВИНЕТУ-ГЕРБ проглушиха ушите на хората, чуйте ни, вижте ни ние се грижим за бедните хора, даваме им еднократна помощ от 50лв.

....а сега Емил Димитров заедно с хорът на крадците от Герб ще изпълни песента "От теб се учим партио, любима, от теб наш Герб".. прокуратурата е длъжна да присъства на концерта.....

"Ако си взел от хората..." - изпълнява хор "ГЕРБ", солист Емил Димитров - Ротманса.

ГЕРБ = ГЕНОЦИД по ЕВРОПЕЙСКИ в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Този Димитров ,беше Защитаван от цялата си Глутница ГЕРБ в продължение на 3,5 години !! Заедно с вълците Боко,Цеко.... Късаха жива плът от тялото на България и ....Нас !! Аз няма да им позволя да продължат да го правят !!!

Къде е новината тук? Това се знаеше от години, че този "бизнесмен" е нечистопътен измамник. Добре, мечтае за величие и пари, но тази деградация - да злепостави майка си, това е върхът на цинизма и падението: аз ще крада, но мама да вади кестените от огъня!

На умрял кон нож вадят, къде бяхте 4 години ? Е.Димитров така наречения кадровик на Софийска област заграби половината от Стара планина и почти цялата Средна гора , назначаваше и уволняваше в Софийска област , като най голямото му постижение е управителя на ВиК София област , неуспял кмет и недоучил юрист

Дано повече го прочетат и разпространят, защото повече не трябва да бъдем управлявани от момчета на СИК ОТКРИТО ПРОЩАЛНО ПИСМО ДО Г- Н Б. БОРИСОВ Благодаря Ви,г-н Борисов за това, че официално ЕС ни призна за почти най-корумпираната страна в Европа! Благодаря Ви, че, следвахте своя морал и затвърдихте царството на монополите и че успяхте да изхарчите държавния финансов резерв. Благодаря Ви, за разрухата в здравеопазването, създавана от дългата скамейка на ГЕРБ от здравни министри, за постоянно увеличаващата се безработица, но и за увеличаващите се всяка година средства за подслушване. Благодаря Ви, г-н Борисов, за постоянното променяне на мнението си в рамките на часове или дни през всичките тези 4 години, неуклонно следвайки своите разбирания за професионализъм и морал! Знаете ли, г-н Борисов, един старец преди години ми каза, че независимо дали се въртиш около пилон в бара или на трибуна пред микрофони, публиката все едно вижда и запомня, че човек си показва не ума, а седалищните части. Благодаря Ви, г-н Борисов, и за това, че ми напомнихте един стар похват на хората от силовите групировки.За да избегнат справедливо наказание за своите дела, те се позовават на внезапно и навременно появяване на стари заболявания и постъпват в болница. Защо не се появихте пред негодуващите от властта на монополите и корупцията по време на управлението на ГЕРБ? Благодаря Ви, че Вашият стил на държавно поведение на Вас и ГЕРБ ме застави отново и отново да препрочитам една книга на д-р Желю Желев! НЕКА ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ СПОМНЯТЕ, ЧЕ ВИЕ, ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, БЯХТЕ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА ПОД ОГЪНЯ НА ЖИВИ ФАКЛИ! Без уважение! Вили Тодоров 12.03.2013 г.

Чудесно открито писмо сте написали, позволете да се присъединя към Вас, но с една малка забележка, нали знаете, че Борисов почти не знае да чете....

Това наистина е лов от най висока класа. Познайте познайте по кого се стреля.

ВАЖНО Е, ЧЕ Е ИСТИНА! ПОГЛЕДНЕТЕ ФОРУМИТЕ, КОГАТО СЕ ПРИЕХА ТЕЗИ, ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ, И ЩЕ СИ ОПРЕСНИТЕ КЪСАТА ГЕРБЕРСКА ПАМЕТ, ХАЙДУТИ ТАКИВА! СЕГА СЛЕДВА ДА ВИ ИЗЛЯЗАТ КИРЛИВИТЕ РИЗИ ОТНОСНО КРАДЕНЕТО НА ПРЕДПРИЯТИЯТА И БИЗНЕСА НА ХОРАТА! ИСТИНАТА СЕ ЗАДАВА БЛИВОЧИ!

хъ,присмял са хърбел на щърбел-тъз чувал ли си я?

А стига бе? Вярно ли бил в конфликт на интереси? Я проверете пак, че те всичките ГЕРБерасти са чисти като сълза бе! И на тая комисия й отне 4 години време да установи конфликт на интереси? Да не са се преработили миличките? Я закривайте тая смешна комисия и един бърз съд за съучастие в престъпление, укриване на информация и престъпление по служба на всичките членове! Как пък един дето да не върти далавери не влезе в ГЕРБ бе, как? Сега като им гледам листите са ги попълнили с още крадливи гладньовци.

Където Бойко, там и ние!!! "Винаги верни на Партията"!!!!!

Да бъде отстрелян като елен лопатар

Ако Емо Фаса почне да говори за контрабандни цигари ще му се случи инфаркта на Мишо Бирата!

Това не конфликт на интереси - това е синовна обич. Нещо подобно на връзката Борисов/Бориславова и Цецо/Кумецо!!!

Мамин сладък! Ама той само на мама е искал да помогне, момчето! Горката женица едвам е преживявала с няколко фабрики, фирмички и дистрибуторски канали:)

toz mango se e najmulil ubavo i sia vika politikata bila mrusna igra hahahahahahahahahahahahahahahhahahah ahahahah ahahah ahahahahah

Tуй пък "конфикт на интреси"звучи толкова странно...като-хлябът е пресен ама не става за ядене.Tочно в парламента е парламата.Mожеше да накара някой друг от неговата група да го предложи това нещо и пак щеше да се гласува.По долу писах,че по тая логика всички депутати са в конфликт ,щото са роднина на някого и прокарват закони в полза на някого дори и без да се познават.Xа обяснете ми тая дилема: "...Дами и господа народни представители, да размислим преди да гласуваме,щото някой познава някого и може да бъде обвинен в конфликт на интереси" Друг е въпроса с тоя,щото все пак са налице фактите за семейна връзка. И пак казвам герб ще го изхвърлят ако се докаже този тъй наречения конфлик и точка.Bече сме го виждали това! Kога от други партии и организации и движения ще се изхвърлят нарушителите. Tочно тук важи най-много приказката за - "ами вие що биете негрите"!

Няма депутат от сините комунисти да не е в конфликат на интереси. Народът трябва да ги бие без да им казва за какво е боя. Те си знаят много добре.

Тия комисии,съдилища,прокураТУРИ и т.н.явно си правят ташак с нас зрителите.Време е да спрем да им купуваме билетите.Тая гадна мутра окраде стотици милиона/разбира се 50-60% са за Боко/,те добро утро,след дъжд качулка.Тая муцуна командваше молоумния мазник Миро ,сътворените от него закони касаещи горите,ще му позволяват още години да ни краде.Този пладнешки хайдук го гледах в едно репортажче на RTL за почиващи олигарси от Изт.Европа в Гармиш.Питаха дали не е се вижда скъпа шапката която си е купила.Тя каза ,че 40 хил. евр.не са малко,но тя може да си го позволи,защото много работят

Всички депутати са в конфликт на интереси. Сега нови потриват ръце и се гласят да грабят.

Аз пък не видях никакъв конфликт. Всичките му интереси удивително съвпадат и се съчетават.

Е човекът 4 години бе в конфликт на интереси,но тъй като бе другарче на ББ не го закачаха.Сега вече може,дори си пишат актив.

Басирам се ,че герб ще се разграничи от тоя при положение,че бъде доказан такъв конфликт и пак ще излезе от ситуацията. Kога обаче бсп ще се разграничи от овчарката и догана и многото други "бивши" настоящи? Mинусите са вас,не за мен!

Правителствената комисия за предотвратяване на конфликт на интереси прави всичко възможно, за да не се произнесе по сигнали срещу депутата от ГЕРБ Емил Димитров. За целта тя дори нарушава закона, като не спазва изричното му изискване да излезе с решение по получен сигнал в двумесечен срок. Вече почти половин година комисията мълчи по казуса с бизнесмена - народен представител от управляващата партия. Е що мълчаха толкова дълго какво чакаха, сега те са в конфликт на интереси с хоратавВалери

Ама наистина, докато ловувахте в Балкана му, беше Пич Емо!:) Ами, що толкова мръсен стана живота, бе хора?

Животът не "става" такъв или онакъв, човеко. Хората го правят.

Супер!!!И за това пак е виновен Иван Костов,а...

Костов е виновен щото е трън в петата им,и точен както винаги без да се заяжда и оплюва казва как е и какво да се направи.

Пълни ченгесарски лайна, селски шмекери и боклуци

Защо ли КУПКИ чак сега открива конфликт на интереси, след като е сезирана през юни 2012? Емо Фасът е вън от официалната политика, но неговите договори са чак до 2024... Ха да видим дали ще се намери управление, което да ги преразгледа...

Всеки олигарх е в конфликт с цялото общество, защото е архикрадец и мошеник!

Този Емо фаса върти всички на малкия пръст вкл. и бат,Бойко .Тоя мисли само за него, майка му жена му и си внася закони каквито си има за да му е добре.Разбойници от ГЕРБ но пак се борят за власт и ще участват с по 3 -4 листи.УУУУУУУУУУУУУУУ

НЕ САМО ЕМИЛ Е В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ.ТАКЪВ Е И ЯНЕ ЯНЕВ.ТОЙ ДОНОСНИЧЕШЕ ПРОТИВ ОПОНЕНТИ НА ГЕРБ ,А НАРУШИТЕЛИТЕ СА ТОЧНО ТАМ.

Чрез Закона за тютюна ЗАБРАНИХА ПРОИЗВОДСТВО, което в цяла Европа е разрешено, закриха се фабрики или се изнесе производството в чужбина, но никой не се интересува от това, какво става с бизнеса и хората у нас!!!Важното е Бойко и хората му да са добре!

Фасулът, дето сложих в тенджерката ми - на десетия ден от месеца десети през есента на 1989 -та - завря от Огъня на обещаните надежди... Вря Десет, Двадесет, Вря Тридесет години... Не увира. (Спокойно изречено.) И не увира! (Гневно изречено.) И не увира... (Примирено.)

Бих се учудил, ако някой от лкиката ГЕРБ не е бил в конфликт на интереси! Нима беше случайно, че още от първите си дни в НС се прочуха с гласуването на лобистки закон, предложен от шефката на парламентарната група на ГЕРБ Искра Фидосова? Нима сме забравили онзи неизвестен никому депутат, променил уж без да иска смисъла на вече приет закон, чрез който се разрешаваше рекламирането на марихуаната (все пак още се смята за дрога)? Нищо ново няма под слънцето наречено ГЕРБ, само БУДАлите не знам дали намаляват.

ГЕРБ - гущер с много опашки: Дянков, Миро, Емо Ротманса...

Има да се режат, има и да останат.

Колко ли ножици ще счупят за най-дебелата опашка?

Ощетяваш държавата,облагодетелствайки в същото време личните си фирми под формата на лобистки закони и получаваш глоба между...5000 и 7000 лева?!? Печелиш милиони и те глобяват...7000 лева?!? Е... ти и държавата!!!

До вчера най- компетентният, световно изтъкнат икономист Дяанков. Днес некадърник и подвел иначе блестящия политически талант Борисов. Че и целият кабинет. До вчера примерен и активен гербарски народен представител. Днес мошеник прокарвал закони в своя полза. До вчера блестящ, успешен министър, още по пламенен защитник на ГЕБР, щит с/у проитвницити му, днес разследван от прокуратурата и отлюспен от Борисов. ЕТО ТОВА СА ГЕРБАРИТЕ. Моментална снимка.

На Емил Димитров да ни би, да му обърнаха гръб влиятелните му приятелчета и купените съдии.....Първанов, Стоичков, Цветанов, Сакскобурготски и компанията от СДС, защо го изоставихте така момчето бе хора, толкова години Ви пълни партийните каси и Ви финансира кампаниите, а Вие сега му биете шута. Темида е крайно време да си прибере вересиите и добре би било да започне от Димитров-Ротманса. "Бизнесмена" знае, как се приватизират и предприятия с апортни вноски, а и контрабандата с цигари му се отдава, та има какво да се научи от него стига някой да иска и да му стиска!

Поради фундаменталния характер на поста, позволявам си да цитирам нещо много точно, което срещнах в друг форум с тиха завист към написалия го: Психопортрет на ГЕРБерастията!, "Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази, явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. Неугледен и отблъскващ външен вид, липса на елементарен стил, възпитание и навици - и мъжките и женските индивиди често напомнят на месари или на лъжливи кръчмари. Идеален слуга на БКП/ БСП - такъв, какъвто е бил и баща му или майка. "

Точен си в своя анализ. Този анализ важи впрочем и за всички останали партийци, които са били във властта.

На тоя като му видиш фейса и ти става 100%ясно,че е мошеник .Но в България това е правило.Как е възможно най-големите боклуци да са "бизнесмени"

"Ако си взел" в изпълнение на Емил Димитров - Фаса. А да е хаирлия, защото има много кандидати за ансамблово изпълнение!

Е, такъв боклук на българския небосклон скоро не е имало. Преди да влезе в Народното събрание той беше купил елен, хранен в Австрия с шоколад, беше го пуснал в Етрополския Балкан, чийто собственик е той!!!!???? и беше измамил срещу стотина хиляди евра един фон, който застрелял елена за огромните му рога. Едва след като тъпият шваба получил световната купа за това, че убил елена с най-големите рога в света, лайното Емо беше хванат натясно... Бъдете сигурни, че и сега нищо няма да му сторят - нали в неговия Балкан ловува Бокото.

А Гоцето и той милия, че и много други...

Всички вътре в парламента са от това число ,а ние продължаваме да им вярваме че защитават нашите интереси .Хора събудете Не залагайте на тези новоизлюпени депутати-които хал -хабер си нямат от политика и икономика.Само да крадат им дай.

Пълне цирк. Допери месец не беше в конфликт на интереси, а сега ве е. Какви хора работят в тези комисии, как вземат независимо решение. Затова в България мизерията винаги ще бъде пълна.

Селската, провинциалната наглост на добралите се до ПарламентО и политиката НЯМА ГРАНИЦИ!

Нищо няма да излезе от тая работа.Колкото Станишко направи нещо на Дедо и Миленчо и сие,Дедо на мистър 10% и прочие,Костов на Виденовци и така мога да се върна до 1990 и Кооперациите и партиите дето можеха да търгуват дори с акцизни стоки без да плащат данъци,мита и такси...На никой никога не му е стигнало времето по една причина с главно АЗ на всеки депутат,министър,прокурор,следовател,съдия,данъчен,че да стигнем до катаджиите и прочие лапачи.Ама на нас явно така ни е по добре и ни харесва...Те някой хора като станат сутрин и се погледнат в огледалото си броят парите в портфейла да не са се обрали сами...Абе дано не съм прав,ама надали...

И колкото Герб направи нещо на Станишев,Р.Овч. и хидролога-филосов...

Гьонсурат

Айдеее..., и тоя не бил от ГЕРБ!

Емил Димитров,Митко Каратиста,така ще е докато гласувате за Мафиотът Борисов,познат в полицията като Буда.