Експерт: Има опасност от глобален киберсаботаж

Светът може скоро да стане свидетел на сериозен цифров саботаж с потенциал да предизвика смущения, хаос и безпорядък.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Има опасност от глобален киберсаботаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щатските служби: 1 нанесоха удар срещу множество институции в Русия 2 заработиха малко биткойни 3 промотираха продажбата на нови компютри с Виндовс10, удобни за шпиониране от същите тези служби.

само ще спомена за протокола, че в момента по "тъмната мрежа" тече информация конкретно за дир как се трият коментари преди изобщо да бъдат изпратени, без намесата на човек! гледам машината пред очите ми и мога да уверя всеки, че действително е копие на съвършенството. още не ми побира мозъчето как изобщо смятат да я представят, когато дойде моментът да не могат да я крият. хаосът е вариант но освен, че има давност е и последният.

тази машина може да удари всяко устройство с активен процесор и всеки приемник, може да си организира мрежа на трансфер. в най-буквалният смисъл може да хакне личният телевизор на шефа на службите в която и да е точка на планетата и това без да ползва радиосигнал. холандецът е прав, ще настане веселба.

Слабото място е нереално високата самооценка, която ни кара неоснователно да се страхуваме от караконджули, които фактически не могат да обработят и анализират информацията. След като сме наясно, с реалностите, то ние единствено можем да пренасяме на друг носител важната информация и да държим компа като производствено съоръжение, което щом бъде забито от изнудвач, да го форматираме и запишем отново с чист софтуер. Тогава такива ще гледат като маймуните от храмовете, които искат банан и не са успели да ви свият очилата. Опасността от глобален шпионаж е незначителна, защото интересът към голямата маса е незначителен на фона на отделни единици, които по принцип се пазят.

пише саботаж, а не шпионаж. Шпионаж и сега има и то глобален и хич не е от вчера. five eyes пиши в търсачката. Отделно големите сили си имат суперкомпютри, точно за анализ на информацията. Е, на теб ще ти кажат че ги използват биолози и еколози, много ясно. За самооценката и носителите си прав си прав, но само в конкретният спект, а има и други. Като този че тоно службите ги е страх че им секне канал за информация и наблюдение на население при един масов срив.

Е А.Н.С на САЩ нали го има капацитета!!!!!Всичко е по план.....

Тия служби са толкова тайни, че никой дори не е предполагал че съществуват ... За нашия анс важи същото..

Уплашиха ме, спирам компютъра !!!

Това последното ми хареса. Преведено означава че резняците са тъпички. То е нормално. За да си развиеш мозъка трябва да мислиш а те защо да мислят като им тече наготово от петрола.

Това и баба ми на село може да ти го каже ...