Конференция в Русия осъди задържането на Николай Малинов и визовия скандал

Руските политици нямат право да говорят на международни форуми, оплака се сенаторът Андрей Климов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същата селска мутра, като Иво Христов. Жалки посредствени потомци на безпросветни каскети.

Самият факт, че руски "сенатор" е изпаднал в тежка нервна криза, показва правилността на действията на българската прокуратура. Дали са продиктувани от предизборни съображения или по сигнал от партньорски служби, на които е нямало как да се откаже - фактът остава: за пръв път след падането на Иван Костов властта в България се осмели да посрита "русофилите". Естествено, това е закъсналя и твърде недостатъчна мярка; техните организации трябва да бъдат обявени извън закона, паричните им потоци проследени, а главатарите им да получат по едно криминално досиенце, което да не им позволява да заемат каквито и да било публични длъжности.

Аааа естествено че Масква ще защитатва питомците си тука!Пари са давали...за да имат пета колона!!кремълската наглост е безгранична!

Сещам се как Кардам изловил византийските шпиони - сега един по един всички се издават

Видяхме с очите си и почувстахме с кожата си как бе активирана до степен на истерия руската агентура около сключването на сделката за бойните самолети F-16. Нима тази шпионско-политическа операция беше безобидна „защита на идеи“? "Руската шпионска мрежа даде всичко от себе си, за да провали сделката. Включително и депутатите, които искаха оставката на министър Красимир Каракачанов, са на служба към руското разузнаване", заяви бившият министър на външните работи Соломон Паси.

Руската явна и скрита агентура саботира политически, икономически и военни решения на правителството и парламента? Когато редовно облъчва общетвото с изцяло неверни или полулъжливи данни за вечната вина на българите спрямо "матушка" Русия, за "освободителния" поход на Червената армия, завършил с десетки хиляди жертви. Когато... И още, и още. Всички русофили не били престъпници, но заканите за излизане от НАТО и ЕС, изгорените знамена, побоите, нанесени на български граждани при посрещането на путинските „Нощни вълци“? А паравоенните формирования, които веят руски имперски флагове и зоват за нов „народен“ съд?

Мнозина русофили действат не толкова като шпиони, колкото като активни агенти за влияние, какъвто е бил Драган Цанков още в края на 19-и век. Срещу солидно заплащане в златни франкове Цанков и съмишлениците му оказват натиск върху български политически и държавни дейци, фабрикуват слухове, пускат пораженски "новини" по време на Сръбско-българската война. Сумарно дейността им способства за отслабване на българската отбрана и подпомага руския империализъм

Русофилията и легендата за "дядо Иван"(Иван Грозни) бе създадена от руската дипломация като оръжие на Руската империя срещу Османската империя. Стремежите на руските императори бяха приобщаване земите на някогашна Византия към Руската империя, и по конкретно Константинопол и Проливите. Но плановете бяха объркани след Берлинският конгрес, когато бе създадено Княжество България.

Русия НЕ предлага алтернатива на съвременният свят, защото не успява да създаде и да гарантира благосъстояние на собствените си жители, а мечтае да създава сфери на влияние сред други народи. Икономиката на Русия днес се състои от продажба на суровини и от производство на военна техника. Русия днес НЯМА производство на храни, напитки, облекла, битова техника и електроника, автомобилостроене. Всички тези изброени области са доминирани от технологии на Запада. Русия днес е колос на глинени крака! В Русия не желаят да живеят и самите руснаци, на управляващата върхушка всичките деца са в държави от Запада. Реално днес Русия е държава от Третият свят!

Тук някои оригиналничат, като пишат, че някой е ял бой в Добрич. Най-големият бой го ядоха руските войски-агресори през ПСВ. Който не знае - да се поинтересува.

В панделата Николайчо! Оттам да се русофилстваш!

За тебе -психодиспансер. Санитарите са строги, но справедливи

5G_ме_утрепа

Много се плашите нещо това путльовците. Що така?

И всихото не е страшно. Само дето санитарите са строги

Соросоидната измет е много жалка с русофобството си. В БГ то не върви

Русофобията е нов вид психично заболяване. Но има ефективно лечение

Аз обичам България, всички, които пишат тук против България - моята Родина, са гадни родоотстъпници или жалки руски тролчета.

Твоята родина може би е Турция

кога ще правим събор н тюркофилите

аз съм тюркофил нека има и русофили все пак държавата е създадена от тюрки и славяни

Ти, комай си завършил история заедно с Мая Маноловата, в ИМ, в Мацкве :)))

Вижда се, че сам си пишеш глупостите, после си отговаряш "хитряшки". Браво, браво, браво, господине

Аз пък съм тюркофил и по тази причина нямам нищо против русофилите

все пак България е създадена от тюрки и славяни

Нито едното, нито другото, нито дори 2 в 1. Така ли ви учат в маЦкве?

Повече няма да ходя в Добрич. Там пердашат здраво .

Добрич е град герой на Българската бойна слава, защото българската армия разби 40 000 руснаци и 60 000 румънци

Тогава защо ме набиха ?

Мен ме набиха в Добрич

Западът се разпада. В САЩ, Англия, Франция .... проблеми без край. Импийчмънт, оставки, протести, Брекзит .... Тръмп, Джонсън и Макрон вършат добра работа. Русия е остров на стабилност

Теорията за гнилия капитализъм знаеш ли откога я слушам, момченце с жълто на устата? И колко дълго строяхме комунизма. Но нито капитализма загни, нито комунизма дойде. Така, че - прибирай се обратно в дупката, откъдето изпълзя.

Бъдещето е в ,,единний светлий комунизъм .... " Ботьов

Не се притеснявай, скоро няма да я слушаш, а ще гледаш. Всичко, което се случва последните 20 години върви точно по "Капиталът" на Маркс. Разбира се, ще кажеш - да, бе, Маркс е писал преди 100+ години, защо чак сега? Отговорът е също толкова прост - защото Маркс не е взел предвид колко добре се комбинират капитализмът с империализъм. Да, точно така, капитализмът щеше да е пропаднал още при Голямата Депресия в САЩ, 1930г, ако не беше империализмът на щатите. А, да, и стрелбата по обикновените работници, защото не искаха да умират от глад по улиците.

Дедко Барбарончо, ти имаш ли си понятие от това, що е то империализъм, що е то капитализъм, има ли връзка между тях, няма ли?... Чел-недочел и станал фел(дфебел), т.е. правоверен комуноболшевицин! Те това ни показа тук с твоите т.нар. умности по марксизъм... и ленинизъм-станилизъм-живковизъм... путинизъм.

Хахав, имам много добра идея какво е империализъм. Защото слушам внимателно какво говори Ноам Чомски. А, него досега никой политик/държавник/учен не е успял да обори в аргументите му относно имериалистичната политика на САЩ. Та, ако се чудиш какво е империализъм, това е директната намеса в социално-икономическия и политическия живот на независима държава с цел директен контрол и източване на всякакъв вид ресурси - природни залежи, финансов и интелектуален капитал. По времето на СССР хората отишли да учат в Москва, се връщаха в България, за да работят за благото на България. Сега масово емигрират в САЩ / Англия и повече не се връщат. Това ти е най-простият пример за империализъм. Тогавашният руски империализъм е факт, но е нищо на фона на американския, който и тогава, и сега е многократно по-агресивен и брутален.

Опонентите ми тук (всъщност той е един под различни никове) звучат много яко - личи си школата на АОНСУ. И не ми дрънкайте за империализъм и капитализъм - не ги разбирате тези работи. Но, ако сте толкова надъхани и искате да повтаряте "мъдростите " на сифилистика от мавзолея - моля. Нищо няма да промените.

Истинските българи винаги са били на страната на Русия

българите са за България

То е все едно

Русофилията в България не е по любов, тя е платена

Мони знае по себе си

а руския шпионин тука е на свобода--тa и демонстрации организира

Навални отдавна е в САЩ

“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” Русчук, 1-й Март 1886 г. З.Стоянов

Ти хубаво вадиш някакви "цитати" от Захари Стоянов, но има един "леееек" проблем с цялата тая работа :) Христо Ботев умира 2 години преди Стоянов да се е родил. Любен Каравелов е обикалял из Русия да търси търси контакти във всички обществени среди, които могат да допринесат за българското освобождение. Абсурдно е да се твърди, че има начин руснаци да помогнат за освобождението без директната намеса на руския цар. Та, целия този цитат вони на евтина ЦРУ пропаганда :) Като твърдението, че понеже Иван Вазов бил написал "Под игото", значи не било робство. Нищо, че самият Вазов е роден 6 години преди Освобождението. За разлика от него, хора като Христо Ботев и Левски използват точно думата робство. Така, че хващай грантовете и към Ню Йорк. Там тия грантове ще ти стигнат да живееш с клошарите.

Христо Ботев умира 2 години преди Стоянов да се е родил. Христо Ботев е роден през 1848 година, Захари Стоянов през 1850. Леееко сбърка. Руски трол, неразбиращ нашта история си. Освен това и тъпичък.

Малинов по Сталинско-съветските модел вече щеше да е в Белене и разстрелян! Нямаше да има скандали, скандали, оплаквания. Прасетата щяха да са го оглозгали.

и не само той-Йо̀сиф - щеше да ги подкара-целят отбор

Това за което лелееш, идва! С назначаването на Главен Прокурор от авторитарен, до болка познат тип, на който не може да с противоречи и на който съдиите ще са задължени само да официлизират исканията, ще настъпи някаква демокрация, която преди години бе "народна демокрация", сега имаме "фасадна демокрация", най-вероятно скоро у нас ще има "прокурорска демокрация".

А, по американския модел, щеше да го е блъснала кола / да се е удавил във ваната или да го е ударил ток от вентилатора. Всъщност, има и друг вариант :D По трюмански щяха да насъскат тълпата да го линчува. Упс. Знаеш ли колко хора със социалистически възгледи в САЩ, обявени за комунисти, са били линчувани, след като са насъскани от сенатори и дори президенти? Между другото, Сталин е грузинец и той въвежда този "съветски" модел. Не знам как все на руснаците приписвате деянията на не-руснаци.

Тук имаше реплика, достоен отговор на ухиленото прасе от сибирските полета - за вината и нещастията на мужиците да ги... управляват все чужденци - немци, грузинци, евреи... Мога ли да знам, ззащо подобни коментари се трият, а се оставят обидните коментари, писани от неграмотните рублолюбци, насочени против България и българите? Този сайт на Путин ли е, от масква ли се издържа или?... Защо администрацията на сайта защитава руските агенти в България и руските тролове, налазили в защита на руската агентура? Нещо прекалено започна да се набива в очи подобно неадекватно, непатриотично поведение. Няма място за компромиси, защото в момента, дори тук, на този сайт, Русия води своята война срещу България. Дали ще я наречете хибридна, пропагандна или нещо друго, няма значение - войната си е война! А на война предателите и дезертьорите се разстрелват.

Приемам, че всички, които пишат тук против България - моята Родина, са гадни родоотстъпници или жалки руски тролчета.

Те са граждани на СССР не български родоотстъпници.

Вижда се колко я обичаш, щом държиш всякаква западна измет да ни разграбва и да ни ползват за евтина работна ръка.

Предателю, не говори публично глупости!

Нищо не държа. Но, ако ти искаш да държиш нещо, пусни си офертата - ще се намерят желаещи да ти го дадат.

Най-голямата мъка на русофила е, че СССР няколко пъти им отказа на българските комунета да направи България СССРска республика. А след 1991-ва ги изхвърли като крастави котки да се оправят сами. Чак 20 години по-късно се сети за тях.

но то винаги жадно и те го надушват

след като русофилството е параван за руските шпиони

Аз лично нямам против, но само и единствено ако се забранят и всички евро-атлантически НПО-та и организации. Ще стане много забавно, защото ще трябва да заминат 1 про-руска организация и 100 про-западни. А, или ти за пореден път имаше предвид с двойния стандарт да се действа? Не ти ли писна цяла Европа да се гаври с теб, пускайки ти нискокачествена стока на западни цени?? Европа на две скорости и всякаква друга помия.

Че си смешко е ясно. Тъй наречените "нискокачествени стоки" се внасят от български фирми, които често са на русофилски фамилии и на какви цени се продават тук се определят от тях. Нарича се политика на дистрибутора това, а дистрибуторите са местни мафиоти.

разкарай се към Русия

Русофилството и руският патриотизъм е параван за КГБ/ДС мафията и техните далавери, кражби от народа (и на България и на Русия).

Русофобството и евро-атлантизмът са параван за ЦРУ мафията и техните безкрайни далавери, кражби от нашия народ, както и народите на Южна Америка, Азия, Африка. Русофобството е форма на политически бяс и безсилие срещу това, че Русия успя да се изплъзне от хватката на лешоядите, в която беше попаднала в периода 1980-2000г и започна да се възстановява от безобразното разграбване, на което беше подложена в този период. Русофобството е бяс и безсилие срещу това, че Русия (заедно с Китай) подриват западния империализъм, който им носи толкова много блага в последните 500 години. Да, не капитализмът, а империализмът е причината за икономическия възход назапад. И тъй като вече не могат да разчитат на безконтролно разграбване на колонии и трети страни, капитализмът започна да разграбва своите, което доведе до безобразно неравенство в САЩ и Англия, като последни и най-агресивни колониалисти.

Започна голямото триене на ПРОбългарски патриотични коментари, насочени срещу предателите-рублофили ф България! Нима призивите за ред и законност са нещо лошо, г-да/г-жи от ДИР? Или всяко добро за България е зло за Россия? Защо изтрихте коментар, в който се казваше истината за зловредното влияние на рублофилщината и призивите за борба срещу този злокачествен, смъртоносен за България, тумор?

пробългарски, викаш? Тая представка "про" я няма в българския език, "българино". От толкова грантове сте забравили българския, ако въобще сте го знаели някога. Да, знам, че "грантове" не е българска дума, но точно този факт е в основата на ползването ѝ, т.е. дарения получени от западното разузнаване, най-вече ЦРУ. Но, и МИ6 има участие, както се видя покрай Скрипал.

Теб к`во те сърби в неделя предиобед, че успя толкова простотии да надрънкаш?

А какво ще кажеш за думата "против"? А за "противник"?... "Противене"?... "Противоположен"?... Не е лесно да си тъп и неграмотен рублолюбец! Ех, мъка, мъка... Но в замяна на това си щастлив индивид - всичко знаеш, всичко можеш, а което не е така, значи е конспирация на "импирилистите гадни" :)

В Добрич набиха Иво Инджев,когато представяше някаква книга против Русия

Правилно са постъпили.

Да, да, знаем ги руските аргументи. Един век борби, битки и войни.

"Някяква"-та книга против Русия е "Измамата Сан-Стефано" и тя не е против днешна РФ, а против измамата спрямо българският народ, извършен от т.нар. освободителка, т.е. Руската Империя. Книгата е достатъчно добре аргументирана с документи. А въпросните "българи", които посегнаха на публициста и писателя Иво Инджев са от глутницата на путин, която си направи котило и в България, т.нар. уж-рокери "Нощни вълци" - организирани и финансирани лично от путин! Вие, другарю, от същите "истински българи" ли сте?

Книгата е пълна с лъжи и изкривени до неузнаваемост факти. Ти като започнеш с лъжи, няма значение колко добре си аргументиран. Фалшифицирането на история не е от вчера. Затова ще ти затворя устата с шут от Уинстън Чърчил, който никак не ни е харесвал. Относно влизането на България в съюз срещу Русия в Първата Световна Война, Чърчил коментира: Който не уважава освободителите си, заслужава презрение.

До трите точки: Че не си българин, ти личи по граматиката. Не ми цитирай Чърчил, а си спомни 3-ти март. 1918.

нормално е за простите селяндури там-да дойдат в софия

Щерев е бил и русофил и русофоб ... В зависимост от временните началници

не стига че го пуснаха под гаранция а и да избяга в Русия: да му разрешим да избяга.....

Махай се от България, боклук такъв!

Българите продължават да са роби на руснаците! Когато Рим покорява други племена и прави военнопленници казва: Няма да ви убиваме сега, но животът ви ни принадлежи (Роби), може да ви убием по всяко друго време! Това е и отношението на Русия към България: освободихме ви, сега животът ви ни принадлежи и сте ни задължени до гроб! АЗ обаче не съм РОБ!

Ти си глупак

Към този момент виждам четирима, които не са съгласни с теб и искат да са роби.

Виждаш четирима глупака

Ти си глупак

Браво! Ти си от нашите!

Психо диагноза е да обичаш тези, които са те поробили 45 години и да мразиш онези които са те освободили от руско робство. А този Малинов си е чист рубладжия. Такива са за екстрадиране в Сибир.

Сега корейчетата ще вземат да ни струпат и ,,Белене,, !?

Русофобията се превръща в медицински феномен. ББ трябва да открива нови психоболници ...

Сбъркал си рейса пич.......няма русофобия а патриотизъм. Ти ако си привърженик на изнасилената любов си ходи в Сибир...Тук е България!! И който служи на друга вражеска държава е редно да го изгонят от страната и отнемат цялото имущество.

Писах ти плюс. Но можеш да преброиш руските тролчета тук по броя на минусите.

Русофилията! Виж себе си!

Скоро русофобите ще станат русофили. Колелото на историята се върти ...

Че довърши си крилатата мисъл на другаря Димитров за колелото. Или ти е неудобно?

Толкова слабокултурни хора на едно място, загрозяват земята! Злобни и лоши са поради това! Нито капитализмът, нито русофобията ги спасяват!

Привърженците на комунизма и насаждащи чужди комунистически и руско-имперски интереси в България са национални предатели и е необходимо да бъдат разследвани , те и семействата им за действиябездействия от началатото на престапната дейност на БКХ, БСП, БРП-Комунисит!!! Пък на който не му харесва куфарче, влакче, Сибир!!!

Сега с Грететo.. ще гледаме да ви осигурим Нобелова..., да има да се лекувате!?

Падението на русофобите е безкрайно .... Те са продажно племе и антибългари

Антибългари са само русофилите, крадливи и мързеливи изчадия, изпълзели от ада нарен СССР!!!

Тъжат по разкритите си шпиони !

Русофобът е безкраен тъпак, който не познава историята

Не съм русофил, но полека-лека ставам, с помощта на форумните русофоби

Верно ли ма?! Така го решихте в клуб "Русофили"? :))) Тъпо парче си.

Това ме убеждава още повече да бъда русофил

Доволен съм, че не отричаш. Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, рублофил. Повече нема накъде, ще премине 180-те градуса и ще стане вдлъбновато. Или?... :)))

Ако евентуално можеш да четеш , защото си личи, че досега не си го правил ,вземи почети малко , да разбереш , защо хората ненавиждат руските управници, не става въпрос за обикновените руснаци, и те са тъпкани и унижавани , като нас !

Слава Путру Первому!

Щом блядовете ватни са скочили да защитават тая отрепка, това значи, че правилно е аредтуван, разследван и обвиняван! Отделен е въпросът, че показното мероприятие, уж с международно участие, е свикано и се провежда в една окупирана от СССР(дн. РФ) област, намираща се в центъра на Европа, което само по себе си е върховна наглост и арогантност! Окупирана област, от която местното население е прогонено, а самата територия е превърната в една огромна военна база, насочена срещу страните и народите на целият европейски континент! Тая т.нар. помощ от страна на маскалската кочина, трябва да бъде още едно косвено доказателство за предателството на тоя отявлен рублофил, както и за неговите авери от ОПГ "Русофили" - всички агенти за российско влияние в България, подчинени на чужда сила, каквато е РФ. На всеки гражданин на Република България трябва да е ясно, че дейността на ОПГ "Русофили" и принадлежащите ѝ ПАРАВОЕННИ(!!!) организации, са многокротно по-опасни от вредите, които нанася примерно една ОПГ, като "Октопод"! Наказание и репресии трябва да има. Трябва да има и забрани за дейността им. Главна Прокуратура да не дремуца, ами да се самосезира и да вземе адекватни мерки!

Главата ти е пълна с вата ...

Русофобите са много тъпи парчета ... Неграмотни и неуки, но продуктивни на идиотщини

Българите винаги са на страната на братска Русия

и винаги когато ги имаш за брат те те имат за сестра...втора употреба.

Този тулуп на снимката е родоотстъпник и предател, Царство България е бесело и разстрелвало такива като него.

Тъпчо, не забравяй, че след Царство България, иомаше Народен съд и куршум в тила

Това ли са твоите мокри сънища, убитако?

Това е исторически факт

Комунистическа България за по-малки провинения за "предателство" като на тия е разстрелвала.

Най агресивната, най империалистическата и най милитаристическата държава провежда конференция за сигурност и мир, да се смееш ли, да ги жалиш ли новичоците.

страни сте гола вода!