Продължава разследването на смъртта на митрополит Кирил

Окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров обяви днес, че продължава разследването на смъртта на Варненския митрополит Кирил и че все още се доизясняват причините за кончината му.

Обратно в новината

Коментари - Продължава разследването на смъртта на митрополит Кирил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подозрително е, че не бе спазен канона за погребението на митрополита.

се отървават от неудобните свързани с далаврите на Кирил, че ако се наложи да хвърлят обвиненията за гиганското крадене върху тях.

Когато управлява тройната коалиция на БСП, ДПС и още който се случи, стават такива работи. Появяват се нагли октоподи, морски крокодили, каймани и червени алигатори ... Отчето не е вземал впредвид опасностите на тройното управление ...

Отговорни другари,започнаха да се оплитат,като петли в калчища,май?!

Защо никой не се интересува от фирмата, която води счетоводството на Варненската епархия.

Защото е ченгилска, а счетоводителката е агентка на ДАНС...

Рано или късно ще се появят следите на дългата престъпна ръка на Цветанов и Борисов. Въпрос на време е. Така че наистина разследването трябва да продължи до неговия логичен край - с намиране на престъпника

Забрави Хизбула и евреите. И руските терористи от КГБ, наемниците на ЦРУ и нинджите на краля-слънце.

Простак !

ама нали МВР се произнесе, че божият човек е глътнал вода вследствие на хипотермия, а пък сега едно ново разследване, едни хипотези, крайно време е хората на Борисов да бъдат изметени от всички структури, защото лъжат повече от него....

Забравих кои бяха на власт по време на удавянето на отчето... Борисов и Цветанов, или едни малко по-различни политици. Пуста склероза, дето ме е налегнала. Или пък са направили преврат без да разбера? Или някой се опитва да ни прави на балами с нескопосните си постинги?

относно мотивите за убийството не мога да кажа нищо.аз съм един от хилядите обикновени миряни.но казвайки убийство това значи че имам едно на ум!плувал съм стотици пъти с плавници и шнорхел.въпросът ми към специалистите е:АКО ТЕ ХВАНЕ НЯКОЙ ЗА ПЛАВНИЦИТЕ КАКВИ БЕЛЕЗИ ЩЕ ОСТАНАТ? БОГ ДА ПРОСТИ ДЯДО КИРИЛ.......!

А трудно ли е да си освободиш краката от плавниците, ако те държат за тях?

Sangre sica

ПОМИСЛИ: къде мога да те хвана за да не ги свалиш?

Остър мутрогенен лимузинит?

Колко време е работила там тази жена значи докъто е бил жив дядо Кирил нищо сега какъв е извода или е била жена А и нищо чудно и детето да е било негово има владици които имат и жени и деца историята на нашия синод го доказва никой не я закачаше докъто беше жив сега ще я разкъсат тя ги е знаела и затова си е тръгнала зни не е глупавА

Този дарителя или грабителя на дядо Кирил пише глупости деловодителката,ревизия нещо не се връзва е как ще правят ревизия уволняват и после може дс си фалшифицирст много неща а тези тъпанари дЛи иск много ги боли за владиката страхуват се че км. ЛъснТ далаверите а проверете ги кои и тогава ще говорим.Нищо няма да докажат изпипана работа дори и да е убит то е само за пари

Кой уби Кирил Варненски?! Защо го погребаха бързо и защо отците не възроптаха за нарушението на канона, а сега се жалват?! Не може една счетоводителка да определя сценария по погребението - това го измислиха сега режисьорите, защото започна да мирише силно около убийството на Кирил Варненски!

Май Дядо Николай е готвел уния с католиците (нали Папите си падат по Пловдив), а дядо Кирил, като руски възпитаник и агент на КГБ, му се е противопоставил и нашите униатаджии са му видяли сметката... Може би уния с католиците ще ни свърже по-добре с Европа отколкото дефакто върховенството на руския патриарх, ама това ли е пътят?

ПЪЗЕЛА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОДРЕДЕН И ПО ДРУГ НАЧИН 1) Посещението на Сакскобургготски при руския ПАТРИАРХ КИРИЛ и оказването му от руската православна църква всички почести като на БЪЛГАРСКИ ЦАР !! 2) КОБУРГА не е коронясан от БПЦ за цар Това може да стане КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО 3) Настоящия ПАТРИАРХ е болен и брои дните си !!! 4) Щеше ли КИРИЛ КАТО ПАТРИАРХ НА БЪЛГАРИЯ да извърши този АКТ канонизиращ Кобурга като ЦАР ??? УБЕДЕН СЪМ ЧЕ ПОКОЙНИЯ КИРИЛ НЕ БИ НАПРАВИЛ ТОВА !!!!!!!! НЕ СЪЩОТО МОГА ДА КАЖА ЗА ПЛОВДИВСКИЯ НИКОЛАЙ, ЧИЕТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ ТОГАВА КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕТО И НА КОБУРГА !!! ВРЕМЕ НИ Е ДА ОСЪЗНАЕМ КАКВА ТЕЖКА КАРМА НА ДЪРЖАВАТА НИ СЪЗДАВА ТОЗИ ПРОКЛЕД РОД КОХАРИ !!!!

glupak!

Едва ли русняците ще жертват свой агент от ченгилски комунистически род (Дядо Кирил) за интересите омразния им Кобургота. По логично е допускането, че у Дядо Кирил е жертва на войната между двете църкви - Католическата и Православната на територията на Бг. И двете си имат вековни традиции в битките за влияние и методите за унищожаване на противниците си. Убийците винаги имат идеален мотив. Кой в случая има идеален мотив? Отговорът е: униатаджиите. Униатската църква има дълбоки патриотични корени у нас: Чипровското въстание... Идеите на Парчевич и Петър Богдан представляват и началото на българското национално Възраждане. (Уикипедия)

ти не 666, а направо 7, егати преположенията....

Не го харесвах,както и събратята му.Но е редно да има почтеност.Нали почти всеки ден е вадил миди.Това означава че е опитен плувец познаваш местото и обстановката.Не върви съчиняване на нелепости.Помогнато му е.Та в София не убиха ли стюардеса с 4 ножа за пиклива къща.Тук ставката е огромна.

Ако удавянето е настъпило с навлизането на СОЛЕНА ВОДА в дробовете на Митрополит Кирил е задължително тялото на удавника да ОТИДЕ ПЪРВО НА ДЪНОТО И ЧАК СЛЕД НАЙ РАНО 12 ЧАСА ДА ИЗПЛУВА !!!!!!! ТОВА ДОКАЗВА, че смъртта е настъпила не в УТРИННИТЕ ЧАСОВЕ на 09. 07.2013 година КАКТО СЕ ТВЪРДИ, а НАЙ МАЛКО ДЕН ПО РАНО т. е на 08. 07.2013 !! ИЗЛИЗА, ЧЕ ПОСЛЕДНАТА НОЩ МИТРОПОЛИТА Е ПРЕКАРАЛ НА ДЪНОТО НА МОРЕТО !!!! Ако удавянето е настъпило в солена вода ( а не в сладка като при Илко Ешкенази) ТЯЛОТО има характерното за този вид удавяния белези !!!! ТОВА, ЧЕ МИТРОПОЛИТА Е УБИТ ПРЕДНИЯ ДЕН НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ !!!!

ivo10

Накои хора посочиха брата на Станишев, обичащ силно имотите на църквата.

Нищо чудно да са го убили комунистическите кървави палачи, които не се спират пред нищо! По-скоро да се връща министър Цветанов, за да спре вълната от зловещи престъпления в България!

Куку 1 и 2 сте

аз пък си мисля,че ти имаш много общо, брата да яде ряпа пред теб в тази посока, май си ти, признай си и се извини на целия бълг.народ...

Проклета Маринчевска фамилия тормозат хората прават са на велики и после защоим се случват разни трагедии и сегс ще уволнят жената аман от тиясинодални номера тя го погребла набързо глупости цяла България знаеше кога ще бъде погребан и защо никой не каза че не е по каноните глупости а ревизия сега ще изкарат кой знае какви глупости комунисти това са те

След като в дробовете на Дядо Кирил е имало вода ,как така тялото е намерено на плажа ,а не потъва както всички удавници с вода в белите дробове.

popov

Ами защото е свят и се е възнесъл.

popov

Една от следите може да са едни обещани инвестиции от Прага. Приятелството с бившия пражски архиепископ Криштоф беше една от дрязгите, между пловдивски Николай и митр. Кирил. То бяха пътувания, то бяха гостувания, то бяха посрещания и изпращания, но някой по-влиятелен хапна мръвката(50 000 000€). Та някои момчета вярват на обещания, но са много лоши ако не се изпълняват. Не е зле следователите да попитат солташака на митр. Николай(еп. Антоний), какво толкова го влечеш в пустата и златна Прага и защо изведнъж спряха честите му посещения там. Надявам се дядо Николай да не си пада по мидите, че и в Марица ги има.