Почина актьорът Иван Григоров

На 69 години почина актьорът Иван Григоров - един от символите на Сатиричния театър, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Почина актьорът Иван Григоров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бездарно , безбожно , злобно нищожество !!!

В тази наша безкрайна политическа суматоха си отидоха много, много свестни люде. Навярно са отнесли със себе си много тъга от случващото се в България. Няма друг по-виновен от комунистическата партия за нашето състояние. И Господ да слезе, няма да промени мнението ми. Да бяха се поклонили до земя на народа си за своите физически и икономически зулуми, да бяха се оттеглили! Тогава ще има мир и за онези, преселили се в другия свят. А и за нас, най-после.

Бог да го прости. Навероятен, симпатичен и етичен човек. Изигра запомнящи се роли в киното и театъра, които само той можеше да направи по един неповторим начин. Поклон пред светлата му памет.

Бог да гопрости

Познавам го лично, Бог да го прости и преклон пред светлата му памет. Баща ми също го харесваше и като човек и като артист. Преклон. Почивай в мир.

В първия момент си помислих, че се е гътнал ония кривоустия злобар и крадец, дето беше председател на ВКС и направо се зарадвах. Ама не би!

Много опък,зъл пияница.От това си отиде.никой вече не го помни.Вижте колко хора ще отидат на погребението му...

Ти за неговото погребение не бери грижа. По-скоро се притеснявай на твоето да дойде поне един човек. Обаче с този начин на мислене...

Бездарно , безбожно , злобно нищожество !!!

Голям актьор. Мир на праха му! А другите да замълчат траур е хора стига площадна демокрация! Големите артисти си отиват а нови няма!

БОГ ДА ГО ПРОСТИ!

За жалост великите актьори си отиват един след друг но още по жалко е,че никой не идва след тях.Това което се наричат ;артисти; са жалки подобия на такива ,бездарни протежета на някой /пример Ели Гигова,Мария Игнатова и още незнайни N на брой ку..ви/

Дрънкаш, колкото да не задремеш на клавиатурата! Да си чувал за Ст. данаилов, Сам. Финци, Хр. Шопов, В. Василев - Зуека (над 500 пъти "Шинел" на 8 езика!). Никога не сме имали толкова артисти в чужди (също в Холивуд) продукции! Естествено, че има и много плява, но ти гледай истинските професионалисти вместо да тъгуваш за пропаднали пиендета. Тъкмо сега се вижда кой наистина е добър, няма "заслужил", "народен" и пр. простотии - има успяващи, средна ръка и калпави.

Много велики личности са били обхванати от демона на алхохола, но не всеки алкохолик е велика личност. Талантът е дар- пиенето избор. Разглеждай ги като две различни неща. Тъкмо сега се вижда колко големи таланти сме имали, а днешните се звездеят и им е достатъчно да изиграят някаква роля в някаква боза, защото и сценаристите , и режисьорите са същите псевдо творци.

- Пепи, бегай за бира, че пак паднахме R.I.P.

Нещо си в грешка. Ето колко е популярен "великият" Ив. Григоров!

За мъртвите или добро или нищо. Затова - НИЩО. Само ще добавя, че имаше сенчеста страна и който го е познавал, я знае.

E и какво като е имал сенчеста страна? Bсеки има. Hо със сигурност след тебе ще има нищо.

Беше ми един от любимите актьори! Бог да го прости!

Бог да го прости. Алкохола го уби!

Мир на духа му!

Мойте съболезнования на близките му.Беше един от големите наши обичани актьори.Загубата му е за всички.Лека му пръст.

А от какво е? Май никъде не пише?!.. А имало ли е шанс да го спасят? Самият той споделял ли е за заболяването си,или е друго?!..

Бил е известен с това ,че надигал много бутилката, та от това е

Отива си един голям елит професионалисти и личности, а на тяхно място нищо не идва! Освен една шайка чалгари, които могат само да броят пари.

Изклю4ителен професионалист.Мир на духа му.

вместо тези свещи, да бяхте сложили негова снимка. link

delly

Бог да го прости! Не виждаме какъв линк сте ни изпратили. Сменихме снимката. По повод всички коментари за това, че няма портретна снимка - не всяка снимка от интернет може да се ползва от онлайн медии. Благодарим ви за разбирането!

Турете барем една снимка, папагали!

Бог да го прости!

Светла му памет! Няма да го забравим и с книжката "Глупост връз глупост"!

...голям човек,добар човек,душа човек,добри спомени остави- голям артист,поклон пред паметта му...

Мир на праха му и искрени съболезнования на близките!

Бог да го прости, моите съболезнования! ....и вие, от Дир-а - някак си, нелепо е, да сложите снимка на едни свещи....барем в памет на починалия, да бяхте сложили негов портрет!

ами да,свестните българи намаляват все повече.между другото по разбиранията на софийските комплексари,той се явява селянин,демек направо половин човек....no comment.

Да почива в мир! Беше много добър актьор . Помня него по добре от главните герои в много филми!

Жалко за човека, лека му пръст...

Познавах Ифи- Иван Ифторов Григоров от младежките му години в ТМТ " Ю.Гагарин" гр.Михайловград/ сега Монтана/. Участваше в танцов състав, на празници изнасяше различни сценки с хумористичен характер. Свободна натура, душата на компанията. Много рано си замина. Всички,които го познаваха от тогава, ще тъгуват за него. Поклон пред паметта му.

За всички, които не се сещат кой е той, да гледат "Васко Да Гама от село Рупча" - Киро-Майтапа, техник; "13-тата годеница на принца" - Мъдрецът Аристо, "Господин за един ден" - Мито босия; "Адаптация" - доктор Гълъбов и ще се сетите за този прекрасен човек.

И колегата с полуоската, че в Япония били без пари от "Маневри на петия етаж". Светла му памет!

"Фильо и Макензен" -полицаят Перо- голяма роля,велик актьор! "Неочаквана ваканция" -също много велик. "Като песен"- супер филм, тв него им съвсем малка роля, с една култува фраза: "ами в нашто село всички пият, аз ако не пия, никой няма да ме признава за комсомолски секретар"

Много тъжно :(((. Поредният прекрасен български актьор си отиде. През няколко месеца от около 3 год все голями таланти ни напускат. Наистина много мъчно. Бог да го прости!! Поклон

Просълзявам се. Голям актьор! Мир на праха му!

Поклон, прекрасен актъор.Наистина, тежка година.

Бог да го прости, светла му памет! Велик актьор!!!

Чак пък велик?! Редови български актьор. И сега малцина го знаят, а след година никой няма да го помни освен близките му. Мир на праха му.

тебе никой не те знае, нито ще те помни, просто си един редови български тъпак.

"Тъкмо обяснявам на Панчо Владигеров, че животът е един вечен кръговрат и рано или късно всеки си сяда на възлавничката" - култова реплика на Киро Майтапа. Почивай в мир, никога няма да те забравим.

Чиста душа! На чисто място, най-сетне ще живее!

Умира един пласт култура.

Алкохолизираната! Изпарява се пластът.

защо не мога де намеря в интернет нито една снимка на актьора Иван Григоров ? Бог да го прости !

Вероятно защото не е бил нещо особено, един от многото мрънкащи български артисти от соца, които получаваха лесни пари и не искаха да проумеят, че съществува понятието "конкуренция"!

Синьо герберско говедо,срам нямате бе ,идиоти!Човекът починал,не си гледал нито една негова роля, а го ругаеш!Бил от "соца"-значи не става! Става,простако,става,!Става много повече от новите "чалгари" Рачковци,Зуеци и всякакви други пуяци! ПОЧИВАЙ В МИР ,ИВАНЕ!

Реститутско-проститутски крадлив и гнусен изрод си!

Не търсиш правилно, веднага излиза кой е човека. Мир на праха му!

Колко типичен български актьор от старото време, магия, бог да го прости

ей каква мъчна година...

Бог да го прости!

Бог да го прости!