Ясна е причината за смъртта на Иван Абаджиев

Великият български треньор Иван Абаджиев е бил няколко дни в кома и е починал в германска клиника преди смяна на клапа на сърцето.

Обратно в новината

Коментари - Ясна е причината за смъртта на Иван Абаджиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Починал е, понеже е разбрал, че туркомунягите от гробспаристан са несменяеми.

Вероятно е работил както всеки друг. Но по-важното е, че не познавам нито един щангист, борец, ритнитопковец или бизнесмен/ка :-)

НА ФОНА НА УСПЕХИТЕ НА СТАРШИЯТА ДНЕШНИТЕ РЕЗУЛТАТИ НА СПОРТИСТИТЕ НА Т.Н. ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ СА НАПРАВО СМЕШНИ . НАПРИМЕР НА ПОСЛЕДНИТЕ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ БЪЛГАРИЯ НЯМА СПЕЧЕЛЕН НИТО ЕДИН ЗЛАТЕН МЕДАЛ . ЗАЩО ЛИ ?

НЕ НАМЕСВАЙ БОТЕВ И ЛЕВСКИ СОРОСОИДЕН КРЕТЕНОИД . ТИ СЪЩИЯТ ИДИОТ КАТО ОНЕЗИ ПСЕВДО-ДЕМОКРАТИ КОИТО ПРОДАВАХА Т.Н. ДЕМОКРАТИЧНИ МАРТЕНИЦИ В СИНЬО И БЯЛО . ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК ДАЛИ И ХАН КУБРАТ И ДЯДО МУ ХАН МО-ТУН НЕ СА БИЛИ И ТЕ КОМУНИСТИ .

ни бистришките тигри, стоп на държавната хранилка за недоразумения

агресивни индивиди с кокоши мозък, които превърнаха България в кочина

Велик човек беше! Не бъдете зли към такъв достоен българин. Нека почива в мир!

Поклон, отиде си един велик български треньор.

пред човека допринесъл най много за допингирането на щангистите ни

И още нещо: кой може да си позволи да иде просто ей така в Германия? Само някой, който е много богат по партийна линия! Значи Абаджиев и бил именно такъв! Вие знаете ли колко е скъпо пътуването в чужбина и то със самолет?!?! 80% от гражданите у нас трябва да спестяват 15 години, за да имат пари за едно пътуване! А той, решава и тръгва! Мнооого ми е съмнително това, драги зрители!!! И като има толкова пари, откъде са? С честен труд спечелени, да бе! Тия вече не ми минават!

си боклук... Бягай да гласуваш за някой честен политик...

Най- малкото дъщеря му е в Германия. Все има някой лев да го посрещне. В Германия с една заплата може да се лети няколко пъти. Я всичко друго, което си писал са пълни идиотщини и кретении. За какво намесваш политиката няам никаква идея.....

боклук, дъщеря му е цигуларка в германски оркестър повече от 20 години, толкова за Германия, за работата му в САЩ и останалото чети биографията. ЗА КАКЪВ СЕ ИМАШ ВСЪЩНОСТ? Нищожество.

да си плати разноските, а подобни обидни изрази принадлежат на примитивни индивиди. Феновете му пък да й пратят пари за самолета.

Индивиди ка то теб са срам за хората. Затова нямаш право не само да коментираш човек като абаджиев но и да скверниш родината си с присъствието си.

Защо трябва да се коментира причината за смъртта.Човека е на години и все от нещо идва края на земния му път. Бог да го прости.

това щангите са спорт, колкото и шахът. Пий бате химията докато те фанат. Поклон пред. големия Химик.

Светла му памет! Даде твърде много в годините за българския спорт. Не мога да проумея,що за хора драскат гадости и глупости тук. Отишъл си е един голям спортист,треньор,личност.Като не можете да кажете нещо добро,затворете си мръсните плювалници поне!

Пак ще кажа, че комунистите имах хубавото свойство малко по-малко да си ходят! С какво е заслужил Абаджиев за демокрацията у нас? Не мисля, че има някакви заслуги! Кога е живял? Ами когато тук е бил Тодор Живков! Как се е издигнал, колко пари е взимал, имали ли е нещо общо с ДС? Това са все въпроси на които трябва да се отговори преди да изпадаме в еуфория колко велик е бил!

БАТЬОВОТО ВСИЧКИ СОРОСОИДИ СТЕ С БОЛНИ МОЗЪЦИ. ПОЧИНАЛ Е ГОЛЯМ БЪЛГАРИН И ТРЕНЬОР НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ СПОРТ ЧУДЕСА . А ТИ СИ НАЙ ОБИКНОВЕН КРЕТЕН .

са те правили майка ти и баща ти? по времето на Тодор Живков, нали така? или ти си извънземно? писна ми да чета в тая тема разни злобари. що се отнася до намеците, че спортистите ги били направили мутри при социализма, съжалявам - направиха ги разни новопръкнали се богаташи и друга сган след като направиха така наречения преход. разбиха базите, престанаха да се интересуват от спорта, освен ако не носи лапачка. чудя се на дир.бг - толкова ли беше трудно да разширят първата тема и да я поставят на фокус, ктъдето са пуснали някакво измислено слънце, ами трапосаха тука още една за да лее помия някаква измет.;

Това беше човек и специалист от друга епоха, когато победата беше повеля на Партията и на всяка цена трябваше да се победи, особено западните омразни "капиталисти". Само Великият Брат от изток не трябваше да се побеждава. Казваха му Папата, но е известен и с прякора Химикът. Направи много, както се казва - от нищо нещо. Но и знаеше, че това коства доста на възпитаниците му. Трябваше да го използват поне в секторите на методологията на тренировки и настройката за състезание, защото сега сме на незавидно дередже. Жалко, можеше още малко да поживее и да види ренесанса на любимия си спорт.

Поклон пред един голям Човек и Българин!

на тоя и менделеев му сваляше шапка

Вечна ти памет, МАЙСТОРЕ! Докато има българско семе на този свят, името ти ще се говори! Ти вече си в Пантеона на Великите Българи! Ти си доказателство, че Ботев и Левски не са си отишли напразно!

а,защо,като е имал пари,за клапи,за сарцето в германия,и за всички останали процедури.....даржавата,трябва да поема,разходите за погребението му?,защо,децата му,не го погребат?,и защо нашата "даржава",не дари тези пари на хора----деца,вазрастни,или всички,които се нуждаят от средства за трансплантация на ннякакав орган?!!!!!защо,на този,които има пари за всичко!!!!!

Научи български и тогава пиши бе, тъпак! Как не те досрамя! От теб ли взеха пари за пренасяне на тялото?

Щото е голям, а ти явно си тъп/а/, ама много.

Цял ден чета от некви недоразвити мозги за някакво допинги-мопинги!!! Аве келеши прости-ТОВА Е НАЙ-УСПЕШНИЯ БЪЛГАРСКИ ТРЕНЬОР!!! КОЙ ДРУГ Е ВАДИЛ ТОЛКОВА ШАМПИОНИ И МЕДАЛИ?!!! ДРЕБНИ ДУШИ СИ СТЕ,МА.МА .В.И ДЕЙ. БА!!! ОСВЕН ПОКПОН ПРЕД ВЕЛИКИЯ ИВАН АБАДЖИЕВ ДРУГО НЕ МОЖЕ И ДА ИМА!!! ПОКЛОН,ДЪЛБОК ПОКЛОН!!! ПОЧИВАЙ В МИР!!!

Бог да го прости . Най-големия . Променил методиката в спорта . Проблем - БЪЛГАРИН .

повечко такива хора трябват. не разни изнежени с неясен пол, а мъже, умеещи да накарат другите да дадат всичко от себе си. почит и уважение, а за останалот има кой да съди, и отсъжда, не се правете на отворени, всички сме натам. колко от вас ще оставят и 1/10 от това, което този остави?

Нахалство и простотия е държавата да плаща превозът и погребението на един човек, с претенциите за нещо си. Това е един от многото соц-динозаври. Печелил е защото тогава така беше времето. Сега това време е оплюто и тогавашните хора също трябва да се оплюят. Наглост е когато хората са принудени да бягат навън да се спасят от глад, защото има няколко стотин хиляди или милиони българи, които също ще умрят в чужбина. И за тях трябва тогава поне по 2 лева държавата да даде.

Бог да го прости . Най-големия . Променил методиката в спорта . Проблем - БЪЛГАРИН .

Ти четеш ли си творбите ,които пишеш. В какво си нонер 1 в световна величина . За тъпота и завист награда няма . Аз съм от българите работещи зад граница , но съм далеч от класата му . Поклон

Летище София е в катастрофално финансово състояние и има данни за скандални обществени поръчки при неговото управление от кабинета Борисов 2, отчете новият стар директор Пламен Станчев. Въпреки рекордния брой пътници, терминалите отчитат нищожна печалба. Източвани са десетки милиони чрез скандални обществени поръчки, организирани набързо, за 3 дни, има нарушения при назначения на персонал и лоши финансови резултати. "Не може човек с две осъдителни присъди, влезли в сила да работи в дирекция Сигурност. Да не говорим, че ходят като пленници от Балканската война, защото два пъти са им поръчвани униформи за тези години на цени по 3000 лева костюма - костюм с два панталона и две ризи", цитира конкретика директорът, назначен от служебния кабинет. Справка в столичните бутици показва, че единичните бройки костюми на Дзеня, Канали, Армани са значително по-евтини, да не говорим при договаряне на по неколкостотин бройки, когато цените рязко падат.

Какво, бе тъпако е общото между новината за смъртта на Абаджиев и надрисканото от теб за летище София? Какво?

надрасканото от Петър Папазов показва с особенна горчивина че България е превърната именно в кочина от умрялото лице и подобни нему и на създателите им

сме плащали на български спортисти - НСА - за ялова дисертация - 200лв, в Медицински университет - 9 девет лева. Никому ненужни и силно вредни за здравето им спортни постижения. Хрантутниците на соца станаха после айдуци, рекетьори, пласьори на дрога, зарибиха половин милион млади хора - бандюги "бизнесмени", че и ще им плащаме и за погребенията. Голяма работа, че полуграмотното човечество ще научи , че има държава, а има ли я? - България на земното кълбо - велик принос, няма що! Безкрайна наглост!

За такива като Иван Абаджиев ще плащаме. А за сиви, незабележими мижитурки като теб - никога!

..Ясна е причината за смъртта на Иван Абаджиев... --- също така е ясна и причината за смъртта на 2 милиона българи и кво от това, а? всички знаем че ги утрепа европата, нали?

Светла му памет на Арабаджиев! Голям треньор, от класа!

Бог да го прости, светла му памет!

Не, не става ясна причината за смъртта от написаното!!! Поклон пред паметта на Иван Абаджиев!

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН ИВАН АБАДЖИЕВ!!!!!!! ЛЕКА МУ ПРЪСТ! Дано всички българи вземат пример от този велик човек-българин-родолюбец и оставят за поколенията си поне принос и достойнство да се наричаш БЪЛГАРИН! Мислите ли, че този човек не е ухажван и канен от чужди държави?????? ИВАН АБАДЖИЕВ БЪЛГАРИНЪТ!!!! МИР НА ПРАХА МУ!!!! ПОВЯРВАЛ В СИЛАТА ФИЗИЧЕСКА И ПСИХИЧЕСКА НА НАЙ-СИЛНИЯТ ДРЕВЕН ВОЙН - БЪЛГАРИНЪТ!!!! ИВАН АБАДЖИЕВ - РОДОЛЮБЕЦА, ПАТРИОТЪТ, ДОСТОЙНИЯТ ВОИН НА ДЪРЖАВАТА!!!! ПОКЛОН!!!!!!! СЛАВА НА ТАКИВА ДОСТОЙНИ ЛЮДЕ !!!

един ДС по малко, но защо един по един

А защо, вие всички соросоиди, не заедно?

ПИЧ ТРЯБВАЛО Е КОМУНЯГИТЕ ДА ПРАТЯТ РОДИТЕЛИТЕ ТИ В ТРУДОВ ЛАГЕР ТА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ РАЖДАНЕТО НА ИДИОТ КАТО ТЕБ.

Ще минат дни, месеци, години, но ние никога няма да те забравим! Почивай в Мир-Тренер

и иван абаджиев и нешка робева са комуняшки изчадия,за които спорта е само допинг и зобане,този абаджиев съсипа не само българските щанги,но и след като беше поканен от наим сюлеиманоглу(така наречения от вас наум шаламанов)в турция съсипа и турските щанги,защото знаеше само зобата,без никаква методика и система,друг е въпроса,че неговия ученик-наим е един пълен дегенерат,дължащ си славата само на допинг и нищо друго(ако беше противно днес в турция щеше да има спорт вдигане на тежести),но какъв може да бъде ученика на един допингчия и далавераджия като абджиев

Резянак нещастен!Защо ли изобщо коментирате в БГ форум?Айде ходи си у Диарбекир и си коментирай там!

В ДИАРБЕКИР КЮРДИТЕ ЩЕ МУ РЕЗНАТ ПРАЗНАТА КРАТУНА .

ако лицето което е починало на една определно преклонна възраст е повод за гордост че има България тогава спокойно тази страна може да бъде задраскана

Ти идиот ли си че да говориш така за Иван Абаджиев? Това не е някой твой безродник роднина! Я се затрий в кочината си!

Ти идиот ли си че да говориш така за Иван Абаджиев? Това не е някой твой безродник роднина! Я се затрий в кочината си!

Ти идиот ли си че да говориш така за Иван Абаджиев? Това не е някой твой безродник роднина! Я се затрий в кочината си!

Аз мисля, че като задраскаме теб и тези които мислят като теб, България ще стане много по-добро място за живеене!

Дълбок поклон пред паметта на най-достойния в областта на спорта Българин ! Няма друг човек, който повече да ме е правил горд и щастлив, че съм Българин. Той е не само папа за щангите, но и за целия спорт в страната. Създаде методология на подготовка, която е приложима за всеки друг спорт. Стига да има кой да я прилага. Той беше велик и в неговата сянка завистливо тлееха хиляди средняци. Братя Българи, ако има някой, пред гроба на който трябва всички да се преклоним, това е ИВАН АБАДЖИЕВ !

Почивай в мир бай Иване !! Поклон !!

Познавах Старшията още от времето на Жичо Атанасов. Наистина много изискваше от кандидатите и изцеждаше националите, хапвали сме в Диана 3 многократно. Караше се на мързеливците , но и помагаше много. Лека ти пръст, Старши!

Този човек се опита да надхитри света, но не успя.

Ти можеш ли да се похвалиш с неговите успехи?

Точно обратното! Не можеха да го надхитрят и затова го елиминирана. Колосална личност!

Точно обратното! Не успяха да го надхитрят и затова го елиминираха!

Иван Абаджиев е от малцината Велики Българи, които уважавам. В Уважението "смърт НЯМА". Уважението и Признателността са Во Век. Че той Вечно ще бъде с нас. Някой казал, че бил починал- Няма такова нещо.

Добре че е бил в Германия. Тук на 85 год човек не можеш да го вкараш в болница. Просто не го искат.

И какво от това че е бил в германска клиника като е умрял ?! Не ти ли идва в тъпата глава, че западнярските лекари са последователи на д-р Менгеле бе , мръсен евангелист !

с парите напред.

Ей ,отворко, що не закара родителя си в Германия бе, маймун ?!

пак добре че тъпанарите от ския съвет се сетиха да уредят ревоза до България, а не ни а пращаме СМС-и

Бог да го прости.

Вижте какво пише Times of India : Iconic Bulgarian weightlifting coach dies!!!!!!!!!!!!Какво повече да кажем? Нека Костовите умогъзци да говорят, понеже са най най най Умни.

у ред ли си?

Чети, информирай се за какво пише човека и ще разбереш. А ако не искаш, не задавай тъпи въпроси.

налазиха ,за да оплюят и този прославил Родината ни

Да си припомним... Допинг скандала, лишил ни от куп медали, тоновете успешно пренесени наркотици през граница (от него се е учил Гълбин) стара методика, която доказа, че е била погрешна, щом допинга спря. Нечовешко отношение към качествените спортисти, принудило Наим да избяга в Туция, а ред други по цял свят. Толелираненето на връзкари, които напомпани с допинк вдигаха много. А сега да му се кланяме, на поредното комунистическо изчадие ... ?

Човек ли си или Изверг? Соросоидно либертарианско извратено зомбие набий си го,повтаряй го насън твоят комунизъм само може да те спаси. Това, което го имаш не ти принадлежи, то не е твое!

Кой ти сложи четири плюса родоотстъпнико, кой подкрепя тесногърдото ти словоизлияние предателю? Ти мижитурко никога не си имал възможността да се доближиш до този Човек ( и това не е правописна грешка) за да си позволяваш да напишеш нещо добро или нещо лошо за Иван Абаджиев, защото това, което остава след него ще се помни поне още 50 години, а ти ще си позор за хората, които те познават. Познавах го този Човек - Иван Абаджиев, зная какво направи той за славата на България и смешните ти драсканици за допинг скандалите не могат да засенчат резултатите от неговия труд.

от САЩ???, май че си истински БЕЗРОДНИК и Замърсител на околнота среда...

допинг скандалите са като 'съмненията за ОМП' - метод за разправа на САЩ с конкуренцията.