Почина бившият президент на Грузия Едуард Шеварднадзе

Бившият президент на Грузия Едуард Шеварднадзе е починал на 86-годишна възраст, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Почина бившият президент на Грузия Едуард Шеварднадзе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едуард Шеварнадзе беше политик и то добър! Господ да го прости! P.S. А ина4е лилиПутин води към пълен разпад отломките на империята създадена от династия Романови!

от както Грузия се освободи от руския хомот държавата процъвтява. Казвам го защото го видях с очите си. Една от най-красивите страни в света беше под тотално икономическо робство, нещо към което се стремят Станишевци и Воленовци

Имам и снимки.

Путин исказа съболезнования на Държавния Департамент на САЩ, за кончината на Едуард Шеварнадзе.

Само, да напомня нещо за размисъл на господата-"един77", "младок", "aborigen", "ПИПО"!?В лекция пред студенти в кубински университет, Че Гевара, току-що завърнал се в Куба от посещение в Съветския съюз, казва на студентите-"Тези хора в Москва, които ръководят сега там, с извращенията си към истинските революционни положения и практики и към народа си, след известно време ще възвърнат в страната си капитализма, срещу който сега се борят!?"-Скоро след това тариката Кастро, на когото съветския начин на комунизъм, който владее безразделно съзнанията и телата на хората, а и всеки залък, който слагат в устата си и страшно му беше допаднал, успя с партийни интриги да изпрати Че Гевара да установява революционни положения по другите части на Латинска Америка!?Гевара там и загина!За голяма радост на Кастро, който силно се боеше от авторитета на Гевара сред масите!?Мина се-не мина и съветския комунизъм докара капитализма и частната собственост в срутилата се, заради собствения си комунизъм, Съветска империя!Сега капитализма и частната собственост, дали настъпват във владенията на последователя на съветския комунизъм Кастро, всеки сам може да види!?

Има нещо такова, Че Гевара не беше долюбван от геронтофилите от политбюро. Пропагандата от соца оплюваше Че, че бил волунтарист и разни тинтири минтири, за липса на революционна обстановка и го саботираха като не му помагаха. Че Гевара е велик революционер и обичан от народните маси в целия свят. Не случайно макар и мъртъв пиндостанците правят пропагандни филми днес да го окалят и плащат на разни лумпени у нас да го плюят.

"Народните маси", "велик революционер" .. зае..би

А Горбачов кога ще пукне?

хубаво е, че преживе е видял какви ги е надробил. Едва ли някой ще тъжи за неговата кончина, освен близките му.

Горби, Яковлев, Шева, Елцин се опитаха да възродят Русия, Путин се опитва да я погребе! Засега печели Путин, който явно е агент На САЩ! Кво може да се очаква от един гнусен империалист! Скорошния крах на русския Путински империализъм е предизвестен от Ленин, най-големият пророк на планетата за всички времена!

Сугирно си някое младо момченци, дето само си чувал за тия хора, които изброяваш на първо място, не си свидетел на събитията. Иначе едва ли щеше да говориш така. Не знам как ще свърши ПУтин и защо толкова е очернен. Но като си млад, сигурно ще доживееш времето, когато никой няма да си спомня за днешните европейски лидери. Просто тия държави вече няма да имат европейско население, вследствие на гейско-анархистичната политика която насаждат.

Вувузел

Младок, никой няма да си спомня западните лидери, но всички ще помнят "врага на народа" Путлер, ликвидирал Русия! В Русия помнят всички "врагове на народа"! М/у другото на 70 години съм, така, че епитета "младок" много ме радва! Дано и ти доживееш до 40-те!

ПИПО

Тъжна и жалка картинка си, брале. Точно Горби унищожи СССР. А Путин направи тази страна (Русия) отново световна сила. Явно живееш в някакъв собствен свят, щом пишеш подобни откровенни идиотщини.

Голем смех, тука сега!?Комуняги се словили здраво за шиите, чий ревизионизъм на марксизЪма-ленинизЪма, на едната застъпена версия или на другата, е по-верен!?Изненадващо за мен, твърде малко, разбира се, но все пак някои от констатациите им за дълбоките,тъмни вихри на световната политика показват,че са започнали да им проблясват някои реалности!?Обикновено комуниста, е жестоко скаран с разбирането на всякакви реалности!Дали, все пак става така с тях, защото най-накрая и на тях им е пробляснало, че огъня на големите световни вихри, изгаря всички дребни и обикновени хора, без изобщо да ги пита, на какви са решили да се правят!?

след Барух Елцан сам по себе си, без съд и присъда, си заминава още един предател - Шеварднадзе ... жив остана само Горбидзе

Най-великите политици на всички времена - Горби, Яковлев, Шева !!! Няма друг случай в човешката история, когато мирно и легално са освободени от терора на посредствеността над половин милиард хора.

ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И АЗ СЪМ ПРОСТ!

Дрън-дрън, пълни глупости от герберастка калинка, но вие сте си такива обичате си предателите и си ги издигате като герои и пример за подръжание !

СВЕТЛА МУ ПАМЕТ! ЕДИН ОТ ШЕПАТА ХОРА, КОИТО ТЛАСНАХА СВЕТА НАПРЕД. ЕДИН ОТ НАЙ-ЯРКИТЕ СТРОИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННИЯ СВЯТ.

луд комунист

ПРЕДАТЕЛ НОМЕР 1 - ГОРБАЧОВ ПРЕДАТЕЛ НОМЕР 2 - ШЕВАРНАДЗЕ ... В БГ- НОМЕР 1 ЛУКАНОВ НОМЕР 2 - ЧИЧОТО НА ГЕРБАДЖИЯТА НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ :))

Предатели за посредствените отрочета на гламавата сивофска номенклатура и ОСВОБОДИТЕЛ на интелигентните, трудолюбивите от терора на гламаваците в москальския концлагер.

И какво точно са предали 1 и 2 , сега ако ни обясниш...

ПРЕДАТЕЛ НОМЕР 3 - Путин, отпратил Русия в 17-ти Век!

Много жалко. Жалко, че е починал, а не е обесен. В ада да гори сатанинското отродие!!!

могат да имат подобно мислене?!

всички комунистически убийци и диктатори в ада