Комисията за щурма на Капитолия публикува данъчните декларации на Доналд Тръмп

Представители на Републиканската партия заплашиха демократите, че ще съжаляват за действията си

Обратно в новината

Коментари - Комисията за щурма на Капитолия публикува данъчните декларации на Доналд Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Тръмп ако подкрепи Рон ДеСантис и републиканците си върнат Белия дом, това ще е най-хубавото събитие за САЩ и света от 1990 година насам...

Много по-добре ще бъде ако Доналд Тръмп стане президент , а Илон Мъск е вицепрезидент !

Зомби-джендърите са толкова тъпи,ограничени и неграмотни,че се издават с една дума - на хранилката на сатаниста Джордж Сорос са... Което е логично и обяснимо-никой нормален и честен човек НЯМА да троли за 20 цента от глобо-сатанистите ...

Буря в чаша вода. След обвиненията, че се е продал на чужда сила; че е таквозвал проститутки с екстри и са го снимали; че организирал бил преврат.... някаква си данъчна декларация е най-дребното нещо. То по-скоро прилича на происъда "невинен". След като им омръзне данъчната декларация, могат да се заемат с глобите му за непраивлно паркиране, както и за веки път коато е "благословил" някого през живота си.

И какво като са публикували данъчните декларации, абсолютно няма задължение, нито един закон, който да иска Президента да ги публикува, всичко е доброволно, било "политическа норма", ха ха, това не е закон, а нещо си измислено доброволно от другите президенти. А нас ни интересува има ли нарушение на закона, интерсува ни данъчните също дали са открили нещо при одита, такива работи, а не просто публикуване. Ние да не сме го избрали Тръмп заради данъчните му деклариции, и с тях и без тях пак за него ще гласуваме, тия либерастки мръсници са ни добре известни с идиотщините.

Idiot si

Idioti sa majka ti i bashta ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

точно изчислено кога да пуснат декларациите- след изборите като видят какви са резултатите и преди номинациите за Президент за да попречат на Републиканците да издигнат Тръмп за тяхна кандидатура. Само дето Америка не се влияе от тия номера, след 4г Президентство още повече хора гласуваха за Тръмп, ако не са наглите фалшификации никога демократите няма да печелят каквито и да е избори. И пак да изясня - короната беше пусната точно заради Тръмп, когато видяха че хората стоят твърдо с него, за да прокарат демократите десетки закончета, допълнения и прочие към изборния кодекс, да разрешат гласуването по пощите и прочие трикове да може да подменят резултатите.Разбира се ако Републиканците се заинатят и издигнат Тръмп за тяхна кандидатура пак са подготвили подобни мизерии. Всичко което става по света е свързано само и единствено с демократите и борбата им за власт. Сега пробутват послушния Де сантис, не е добре, и той като бушистите е демократска подлога.

Тръмпанзето е БИТА КАРТА! Мръсен руски помияр! Време е Републиканската партия да се изчисти от всички ПРЕДАТЕЛИ като тоя оранжев руски помияр! ДЕ САНТИС - ПРЕЗИДЕНТ!

Най-мръсният помияр на Света е 92-годишния сатанист Джордж Сорос !!!!! Трябва да бъде осъден на смърт чрез ритуално източване на кръвта ...!

Кой би поискал Дан.декларации на ББ и още няколко от ГЕРБ , то не бяха апартаменти , къщи ,скъпи коли и екскурзии и всички жените ги хранят . Хайде вадете данъчни декларации да ви видим и вас ,.

да, чакаме декларациите на сем. Байдън - баща и син!

Наистина ли си толкова прост че не може да ги провериш тези неща преди да публикуваш? Да, данъчните декларации на Байдън за 22 години са налични, както и за всички останали президенти освен Тръмп. Ама то слепият Тръмпизъм си е патологично заболяване, така че ти е простено.

ГлобализмЪт загива бе чадо!

искаме Данъчните да публикуват данъчното досие на Байдън, защото демократите направиха точно това с данъчното досие на Тръмп, а в публикуването на документите които президентите подават в данъчната служба е млад обичай, и като всеки млад обичай всеки си го тълкува както му харесва... ерго, публикува това което смята за необходимо, при това няма как да го обвиниш че е послъгал защото не само че няма с какво да го сравниш ами и това дето пубрикува не е данъчна декларация, а в най-добрия случай нейна чернова-)

А за бизнеса в Украйна ,налични ли са ,или там данъци не се плащат?

Тръмпанзето е особен вид примат.Като пУтлераста .Уж има някакъв мозък,но при аутопсия никога не са намирали такъв.Явно съществува само с гръбначен мозък.

До "мазньо ватенков" Тъп си като пазарджишки обущар !!! Фактът,че споменаваш "путлераст" е доказателство за абсолютно-зомбиран човекоподобен мутант !!!

Това , което са разделили с укрите няма да се види в декларациите.

А лаптопа на Байдън-джуниър ще публикуват ли? Онзи с подкупите, далаверите, за него питам?

Не разбра ли, че само снимки на патката на Байдън Младши има в тоя лаптоп...

китайски татуировки, платени с пари от китайската компартия-)

Очевидно -много си я лапал тази патка,щом знаеш и го демонстрираш ...