Комисията по помилванията ще разгледа случая Десислава Иванчева

Другата седмица се надяваме да получим всички необходими документи, каза вицепрезидентът Илияна Йотова

Обратно в новината

Коментари - Комисията по помилванията ще разгледа случая Десислава Иванчева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вадят Иванчева и вкарват Боко Толупа на нейното место за 2 десетилетия.

е този рунтав гъз от снимката?

не виждаш ли - зачервен е.

Аз си питам - що за същество, що за човек, що за изрод е и тази жена - дъщеря, съпруга, майка (предполагам), която подхвърли парите в колата на Иванчева, за да я сготвят! И се вижда прекрасно на записа!!! Този очевидно деградирала, зависима и корумпирана следователка видя как се отнасят с Иванчева, как я държаха с белезници и на ръцете и на краката, дори окована за летлото в болницата а куп други бандити като “краля на кокаина” Брендо го изкараха от затвора в Италия уж че щели да го съдят, и го пуснаха под домашен арест защото нямало опасност дъ избяга и той естествено избяга…(и куп други престъпници и рецидивисти)! Тази същата следователка, това човекоподобно видя как дадоха тежки присъди и на Иванчева, и на Биляна Петрова заради нейното и на Гешев с Ваклин престъпления. И кок сега отиват в затвора! Що за долно същество трябва да си за да учавстват в такова престъпление! Тези заслужават с тях един ден да се отнесат точно както те се отнесоха с Иванчева и Петрова!

Започват да помилват корумпирани чиновници. Какво следва? Помилване на убийците??!

Не, не следва това. По простата причина, че съдебната практиката в БГ показва, че нняма нужда да помилват убий;ите, щото първо не могат да ги осъдят или ги оправдават- пример Йоан Матев , Кристиян Николов и тн, а ако ги осъдят е на няколко години и излизат след една година заради добро поведение и чисто съдебно минало или нещо подобно

Незнам ама тя явно си е мислела че ще и се размине както обикновено става в Булгаристан. Иначе не намирам нормално обяснение на това че след като я хващат с подкупа и тн и тн. Тя въпреки всичко решава да си снесе и едно дете. Кой нормален човек би го направил ако знае че утре може да влезе в затвора. И сега го развява това дете като щит. Искрено се надявам да греша но нещо в цялата история мирише

Всеки невинен не само мисли, но и вярва че ще бъде оневинен и свободен, осоцено ако е по-наивен, бе кретен! Мен преди година се опитаха да ме сготвят, да ме оклеветят - и то тук, в Америка, и то доста влиятелни хора и кръгове, инициираха полицейско разследване, водещият детектив ( Frank Millow) дори си позволи да ме заплашва и ми заяви, че трябва непременно да си наема адвокат, защото обвинението срещу вен било много сериозно… А аз му казах при разпита и пред другия детектив, че ще наема не един, о двама адвокати, но когато те свършат и мой рен и искам всички записи и документи! Накратко - след няколко години този, който ме натопи бе арестуван (защото аз се обадих на ФБР за негова корупция и кражби), шефът на полицията напусна, главният детектив вече не е главен, а скоро сигурно и той ще е уволнен, както и другия (който веднага след това напусна)… А аз дори и не си направих труда да наема адвокат! Тогава - сега имам няколко, защото аз ги съдя - по няколко дела - делото е при федералните!

Яко екшън било при тебе зад голямата вода , чудя се отде имаш сили и време да пишеш толкова често в този форум :))) А ако си некой безделник с много време като мене, което разбира се не твърдя , че си, чудя се за кво па им е изобщо на некви гадове да се занимават с тебе и да те сготвят..

Той екшънът още не е свършил… И аз в началото се чудех и не можех да разбера, не можех да повярвам и затова не им обръщах особено внимание. 100 пъти им давах да разберат и дори направо им казах, да не се занимават с вен, че това не е моята война, че там аз нямам никакви амбиции, че съм никой (аз бях така или инаме най-високо платеният сред колегите). Но после реших да проверя някои неща. Реших да наема частен детектив… Оказа се, че става въпрос за няколко милиона…И тези се бяха уплашили, че аз съм ги усетил. Затова избързаха те да ме ударят, но твърде много преиграха, оляха се. Зад гърба ми - защото пред мен не смееха и ми се мазнеха, а и аз съм най-квалифицираният и с най-високите лицензи, спасих им задниците при няколко проекта, които бяха засрали и не знаеха какво да правят, та щат не щях оприраха до мен да ги извадя…, и после зорлем ви благодаряха:), ме клеветиха и дори успяха да провокират няколко полицейски разследвания срещу мен с гадни клевети и фалшиви обвинения - това ме вбеси, тези нетодници дори опитаха да предизвикат разследване срещу мен, с оплакване че … съм щял да ги изпозассрерям всичките и дори си позволиха да ме профилират. И това окончателно ме вбеси - тогава нещата минаха на федерално нино! (На всичкото отгоре някои са си позволили и глупости за България зад гърба ми…) Long story short - сега има решение на съда на последна инстанция за конфискация за единия задник от тези - на около $ 400,000, който се изживяваше за голям играч с много връзки, който се имаше за недосегаем (и го дадоха по новините, когато го арестуваха ФБР след като им се обадих за едно от престъпленията му, и останалите се шашнаха и уплашиха да не пропее…) а ще видим какво ще стане с останалите след приключване на разсредването им на федералните…За да видя (още) колко дела ке заведа (засега съ 3)…Защото ме принудиха да напусна, когото разбраха, че този път наистина ще ги съдя…всъщност аз (адвокатите ми) вече бяха започнали.

Иванчева си получи ЗАСЛУЖЕНОТО... Ще стои няколко години в Затвора.. Щото един Краддец, ако НЕ стои в затвора, после решава че може да краде, БЕЗ да го осъдят, накажат и стават още по- НАГЛИ... Иванчева да стои в затвора, заедно с онези митничарки- Меджидиеви !!! Тия явно бяха пратили роднините си да протестират заедно... и някакви ИЗБЯГАЛИ от затвора- крадци, на които са дали част от ПОДКУПИТЕ. Тия КОРУМПУРАНИ трябва да ги пращат Или в затвора или да ги застрелват .. Иначе, не може да я има България !!

Десислава Иванчева: Не съм фризьорка, работила съм със Силвио Берлускони Категорично отричам слуха, че съм носила преписки в дома си Десислава Иванчева беше пусната от домашния арест, за да отиде в студиото на БТВ за интервю в отговор на Татяна Дончева. Лидерката на Движение 21 несправедливо я набедила, че държала папки от общината в дома си. "Смущава ме това, че един ляв лидер като Татяна Дончева защитава опорните точки на хора от ГЕРБ. Имаше слухове, че съм била фризьорка, а аз нямах против това, защото за мен професията не е обидна. След изказванията от страна на много хора, включително и на Дончева, как е можело фризьорка да стане кмет, мои поддръжници започнаха да се обиждат, че по този начин е сравнявана професията им", коментира временно отстранената кметица на кв. "Младост". "Аз съм юрист, работила съм и дълги години в собствена фирма за транспорт. Работила съм с националния отбор по борба, с бившия италиански премиер (Силвио Берлускони) и отбора му Милан. "Категорично отричам слуха, че съм носила преписки в дома си. Няма намерени документи на администрацията на община "Младост", нито в моя дом, нито в дома на Биляна Петрова. Прокуратурата излъга и за това", коментира Иванчева. "Не съм искала подкуп за разрешение на строеж, аз нямам право да издавам такива решения. Цялата история звучи много абстрактна", категорична бе тя. "Получих 20 години присъда, защото един човек е подал сигнал срещу мен", завърши Десислава Иванчева.

Ти си Роднина на Шинка Манова, Митничарката !!! а не на някакви фризьорки !!!

ШАЙКАТА изкара Иванчева фридьорка.Смех,бате. Име: Десислава Иванчева Категория: български политици Професия: политик Родена: 02.10.1973 г. в София Зодия: зодия Везни До 8-и клас учи в 118-о училище в "Младост". Следват 2 години в СМГ, след това завършва Икономическия техникум. Следва и "Публична администрация" в НБУ. През 2000 година стартира бизнес с посредническа дейност, а след това си купува 2 автобуса. Има евролиценз и е член на европейската асоциация по транспорт. Част от клиентите й през годините са футболният отбор "Милан", ЦСКА и националният отбор по борба. Осигурява транспорт за делегациите по време на посещения на президента и премиера на Италия у нас, за което има похвала и медал от Рим. След това се занимава предимно със специализиран превоз - вози работници и персонал на голяма фирма. Представител е на световна марка за професионална козметика за коса. Има магазин и склад, от който зарежда фризьорски салони. Преди да стане кмет на кв. Младост инициира подписка за местен референдум, насочен, против презастрояването на квартала. Лидер е и на протестите през август 2016 г., при които жителите на квартала излизат с искания да се спре застрояването. Протестите са под мотото "За Зелен Младост". Заради огромната обществена подкрепа, която получава инициативата, както и заради съмнение за сделка за строеж, в който кмета на района д-р Цвета Авджиева. Строежа е в конфликт на интереси, премиерът Бойко Борисов иска оставката на Авджиева. Столичния кмет спира строежа до приключване на проверката по случая. През 2016 г. се кандидатира като независим кандидат за кмет на район. "Младост" и печели изборите. Подкрепена е от лидера на "Нормална държава" Георги Кадиев. През 2018 г. е забъркана в грандиозен скандал. Тя и нейната заместничката й Биляна Петрова са арестувани публично за вземане на подкуп. Една от фирмите на бизнесмена Александър Ваклин "Ваклин груп" ООД е имала проблем в община "Младост" с преписки, които не са решавани с месеци. През 2019 г. на първа инстанция е осъдена на 20 години. Решението на съда не е окончателно и може да бъде обжалвано на втора инстанция. С течение на времето се оказва, че няма никакви доказателства нито за искане на подкуп, нито че тя го е взела и най-вероятно всичко е нагласено, за да бъде отстранена от поста си, което да отвори зелена светлина за нови строежи в кв. Младост. Друг любопитен факт е, че жената до Иван Гешев (главния прокурор, който присъства на зрелищната и безпрецедентна по своя род акция по задържането на Десислава Иванчева) има обща фирма със съдружника на основния свидетел по делото Александър Ваклин.

Как е юрист с Публична администрация?

Тази жена все по върховете е била без да притежава особени качества. Явно е маша в ръцете на някой друг. Сега си ги мерят 'машите'.

За тулупа мълчат а нали юмрука беше дигнат заС него????

Президенството не може да не държи сметка и за репутацията си! Защото същият БОКЛУК Гешев (с началника му, с когото обичат да се правят на луди - Мутрата Борисов, който дълго плюеше Радев и му се подиграваше и гавреше: “На умен чонек ум се нарива, Томиславе, на прост човек (на Радев) кур се нацива!” .. та същият боклук Гешев нападна и се изгаври и с президентството по същата примина, както с Иванмева) Да демонстрира, че е “ръката на Господ” и може да нападне когото си поиска с какъвто и да е предлог, без никой да му държи светка!

ИдиЙотова може и да помилва Иванчева, защото са един дол дренки, изтърсаци от плебса.

Иванчена е ОСЪДЕНА по ДОНОС на ВАКЛОТО агне. Каскета е приятел от детинство със съдружника на ВАКЛОТО; Жената до Каскета е овъртяна в 9 фирми със съдружника на ВАКЛОТО. А 2 дни преди да осъдят Иванчева, Каскетови сменяли адресите на фирмите си... .... СГОТВИХА Иванчева отвсякъде....

ИдиЙотова може да помилва Иванчева да излезе от затвора само ако самата тя влезе в него вместо Иванчева..има много причини за това, греховете и не са малко..

Дори не проумявате, че НЕ Йотова помилва а комисия от 'ристи казва дали да стане или не.. Толкова тъпоумие непрестанно се доказва и по време на избори, защото завършека на тялото горе не се използва по предназначение...

Питам - имаше ли арестувани 3 невинни българи и държани сума време в ареста с абсолютно абсурдното обвинения да УБИЙСТВОТО?!? на доказано ЖИВИЯ и ЗДРАВ Пеевски?!? От бухалката на мафията - главния прокурор и прокуратурата! И то след използвани (значи разрешени - ЗАЩО?!? - от съдия СПС-та)!!! И още на първото заседание съдията безусловно се произнася в тевинността им, като ги освобождава без никакви обструкции и прокуратурата дори не смее да възрази и обжалва!!! И после онзи тегодник - тогава главен прокурор бе тотално корумпирания и зависим от Пеевски Цацаров има наглостта да се изтъпанчи по телевизията и да обяснява, че всъщност прокуратурата заслужавала похвала, защото .., СИ ПРИЗНАЛА ГРЕШКАТА?!?? От което следва, че е можело и СА НЕ СИ ПРИЗНАЯТ?!?? Разбирате ли начина им на мислене? И ко да “си признават”, като нява кой да ги държи отговорни и ние им плащане безбройните “грешки”, безобразия и престъпления! Ко да не се гаврят с нас? Я кажете, да отговорят и президентът, и вицето му - ко за “грешка” е да си повдигне обнинение дъ убийство при доказано жив и здрав “убит”?!?! Защото тези толкова бързаха да изполълнях заповедта на Пеевски първи да повдигнат обвинението срещу Цветан Василев, (уж хората му), понеже Цветан Василев ВЕЧЕ бе подал оплаквания ме Пеевски го изнудва и заплашва не само до тях, до прокуратурата, но и до Интерпол и европейски институции, и Катарзиса и мафията го бяха разбрали… И всичко това са всеизвестни неща и факти (и като хронология)!

Оная седи на неотворените куфари и...чака помилване. Нагла. И наглите отвън...

Каква е ползата на Гешев и евентуалните поръчители да “сготвят” една незначителна личност като фризьорката Иванчева, избрана от гетотото на провинциалистите “Младост” за кмет? Никаква! За какво се прави този шумен процес, да се осъди един “невинрн” човек, ако не са засегнати висши интереси? Отговорите на тези елементарни въпроди са отрицателни. Фризьорката е осъдена справедливо, но срока на присъдата е малък. Трябваше да лежи поне два пъти повече.

Основният проблем НЕ Е защо тази е осъдена. Основният проблем Е, защо САМО ТЯ е осъдена. Нали не вЕрваме в дедо мраз, и в това че само тая е вземала рушвети, за това или онова? А друг, придружаващ проблем е, че прокуратурата използва това дело за демо. Вместо да намери възможност за още поне десетина такива успешни дела.

Ало, ГОСПОЖО, Иванчева е ЮРИСТ.

Та всички майки които имат възможност да вземат пари под масата да почват ако ви хванат президента ще ви помилва ибаси анархията в тази България

Помните ли убийството на един бивш заместник главен прокурор - беше във военна прокуратура - Николай Колев? И не че той бе “света вода ненапита”, бе навремето партия и с намалника си откачалката главен прокурор Филчев, но после развалиха калимерата и се с мразиха! На този Колев бе казал, бе разпространил но журналистите и по телевизията, че ке го сготвят от прокуратурата, и понеже отлично им знаеше адета и акъла - има си хас, нали им знаеше и кътните зъби, защото … бе един от тях (както например Черепа и Цветан Василев зъ мафията, назначила Гешев, Цацаров, Пеевски, Доган, Борисов…). той дори конкретно каза как ще го сготвят / като му подхвърлят наркотици в колата! И само след няколко дни го арестуваха защото … НАМЕРИХА НАРКОТИЦИ В КОЛАТА МУ?!?!? Вие това знаете ли го? Знаете ли как прокуратурата се е прочела с кошаревските си свидетели и подставени лица?

За всички е ясно, че на Иванчева и скроиха капан, защото дръзна да се опълчи на диктата на ББ и сатана ройонен кмет само по волята на избирателите от Младост в София.

Как се помилва невинен?!

Не е невинна

Този случай е поредното огромно петно за България от Гешев. Просто вижте колко съшито с бели конци е цялото това сготвяне! - Няма представен в съда документ за оплакването - сигнала срещу Иванчева?!? - Още на първото заседание на съда се оказва, че липсва основното веществено доказателство на прокуратурата - въпросните подхвърлени евро! - На един от записите отлично се вижда не само как са подхвърлени парите в колата, но и кой ги подхвърля - една жена, явно следователка от хората на Гешев, която се присяга в колата с издут десен джоб, и когато излиза - изправя се след това, джобът й е вече празен, а тя повдига съзаклятнически пръст нагоре към друг мъж, който пък от своя страна прави същия жест към … Гешев! А междувременно един цял ван спира точно до колата. за да закрива тази, която подхвърля парите! - Прахът, с който те твърдят, че са положили върху банкнотите и “Иванчева светела като коледна елха”, както каза този простак и мошеник Гешев оке при задържането й Е НАМЕРЕН ПО ЛИЦЕТО И …НА ОПАКОТО НА РЪКАТА на Иванчева! - Кой олигофрен може да твърди в съда, че някой ще брои или докосва пари с … челото и опакото на ръката си! - При задържането й грубо бе нарушен закона - Иванчева бе изведена и държана с белезници далеч от колата, като мечка за показ, без да може да види как са й подхвърлени парите от въпросната следователка! - Иванчева бе унижавана и измъчвана - с белезници и на ръцете и на краката - и държана прикована и за болничното легло, а днес слушаме този боклук и рецидивист, Мутрата Борисов, който назначи с Пеевски Гешев за главен прокурор, защото ги прикри в кражбата на 5 милиарда от КТБ, как плаче, че го галеха с перце като го разходиха до ареста, да не говорим за кокаиновия крал Брендо, когото тези (Борисов, и по признанието на дясната му ръка Цветанов!) изкараха от италианския затвор уж че ще го съдят и го пуснаха съвсем умишлено да избяга! - Дори и Иванчева наистина да бе поискала и взела подкуп - а тя не е, бе сготвена - това разследване и обвинението бе компроментирано от Гешев и шайката му още от самото нячало! Гешев не е съдия и няма право да определя кой е виновен - а той още от първия ден, още при задържането обвини Иванчева И ИЗРЕЧЕ КУП ФАКТОЛОГИЧЕСКИ ЛЪЖИ, от които после се отрече! Като това, че имали много и предостатъчно доказателства! Впрочем в едно от доказателствата им - на записа много ясно се чува как не само Иванчева я готвят да я сготвят, но И ЧЕ СА ЗАДЕЛЕНИ и парите! Дори и точна сума е спомената!!! Гешев излъга, че Ваклин бил сериозен бизнесмен (но спести, че жената на Гешев има взимане-даване с Ваклин, и че се познават много добре отдавна…), и че цил изтеглил въпросната сума от 70,000 евро на заем от … БАНКАТА?!?! И как тогава Ваклин е обосновал този заем пред банката - поискал е от банката с обосновка заем за подкупа и сготвянето ли? Коя е тази банка и каг е отпуснала кредит на този - това поне направи ли си трудаа съдът да изясни? Ако изобщо и това не е поредната лъжа на Гешев, както съм убеден! И какво значи тъпото обяснение на прокуратурата още на първото заседание защо липсват парите - основното (и всъщност единствено) веществено доказателство, и оцясниниято, че … му трябвали (на Ваклин)?!? Що за пошла, долнопробна постановка е този съд! Това съд и прокуратура ри е или бардак на шайка разбойници, които се гаврят с правосъдието и с всички нас?!? Гешев излъга много нагло още при задържането на Иванчева - спомняте си как този идиот се изживяваше за телевизионна звезда и съдия едновременно - той много ясно обясняваше как 100 човека полицаи месеци следели и подслушвали Иванмева, какво хубава работа били свършили и как ВИДЯЛИ Иванчева В ЗАВЕДЕНИЕ ДА ВЗИМА И БРОИ ПАРИТЕ?!? Но не я заловили там на място, защото имало много хора и някакви такива простотии - о тези идиоти си бяха извикали предвидливо и една телевизия като арестуваха Иванчева на улицата и я държаха 3 часа там за да я изкарат безспорно виновна.. Мога да продължа, но и дотук всичко е пределно ясно - това наистина е престъпление, но на ОПГ от прокуратурата и следствиетэ начело с този боклук и мошеник Гешев и скандалът е наистина огромен! Зависълът бе освен дъ накажат Иванчева, че им разкрива престъпленията (Иванмева е била подала куп сигнали за нарушения в общината и до кветицата Фандъкова, и до прокуратурата), и да се изпрати послание към всички да не смеят да се противопоставят на мафията!!! А, и още нещо - зам. кметицата спомена за един от тези боклуци - от ДАНС, който е заплашвал и нея и старата й майка, че ако свидетелства срещу Иванчева няма да я закачат, но ако откаже щели “да я качат в багажника и водат на Витоша”! Съдът - истински съд и следствие е длъжно да установи и кой е този боклук, злоупотребяващ със сружебното си положение и явна мутра в службите!

И други майки са в затвора. И те трябва да бъдат помилвани.

Не е ли за хора,които излежават присъди отдавна,но вече са болни. Иванчева вчера влезе в затвора,в понеделник ще я помилват.

Това ще е лакмус дали Радев е слуга на Боко Тъпака

Йотова да не поставя президентската институция над съда и да не нарушава законите. Да допуснеш помилване една седмица след влязла в сила присъда е престъпно.

Това е позволено от Конституцията, бе, тъпоид

ВАКЛОТО агне, ПЛЕМЕННИК на АЛ ЙО, подхвърля пари на Иванчева; Каскета ЗРЕЛИЩНО АРЕСТУВА Иванчева; СЕМЕЙНАТА половинка на Каскета има ОБЩА ФИРМ със съдружника на ВАКЛОТО агне. ... ПОЛИТ акция, направена ПО УЧЕБНИК....

че какво и е на десислава, та да не я помилвате? вие помилвахте баневи, арабаджиеви, миню, бобокови, бенчо, черепа и тнт дрОгаре, та десислава няма да помилвате! то и девиза ви е "мутри вън" нъл тъй?!!

Ще е подигравка да я амнистират тая грозна крадла, която за да отърве затвора (знаейки вината си) даже си прави инвитро за да забременее?!?!? Откачена идЕотка просто. Ако я амнистират-останалите два кърлежа осъдени с нея също могат да искат амнистия!! А къде отива ефекта за превенция през назидание???? Дайте всички да си искаме подкупи тогава, щом не е престъпление. А на Ушатия рейтинга ще се срине тотално след решение за амнистиране, ше му отидат на вятъра мечтите за полит-кариера....

Кретен!!!

Боже пази България, пази съдебната система, пази прокуратурата щото спасение няма. Отново доказват, големите крадци са недостигаеми и ако случайно ги застигне съд има индулгенция.

Досега голям крадец няма осъден. Осъжсат савмо тези, които му пречат да краде. После ЕСПЧ осъжда България. Така че данъкоплатците плащат веднъж благините на крадците, и после още веднъж - заради невинно осъдените, които са им се пречкали!

Аалександър йорданов Смех! Милионерът с подкупа се оказа племенник на психодесния Александър Йорданов Александър Ваклин – милионерът натопил кметицата на Младост, се оказа с виден буржоазно-реститутки произход. Той е племенник на небезизвестния русофоб и пръв атлантик – Александър Йорданов. От политическата трапеза тръгва и бизнесът му. Фирмата Софийски имоти е продала на безценица на посредник 14 декара в Младост. Този посредник ги е продал на на Ваклин само за 3,8 млн. лв. Т.е. 5-6 пъти под пазарната цена. С подобен актив, Ваклин лесно получава кредит, просто защото дори само с цената на земята, може да го върне, дори нищо да не построи. И така върви величествената кариера на “бизнесмена с европейско мислене”, дето бил консултирал не знам си кой в Лондон. Реално нищо не е консултирал, бил е обикновен дребен търговец. След това се е върнал тук, и с щедри герберски субсидии, е станал едър предприемач. Иванчева очевидно е спряла негов проект, вероятно без да е било преднамерено – просто защото тя спря доста проекти, в опит да спаси градинки и площадки. И височайшият бизнесмен веднага си намери прокурори и ченгета да я орезилят и отстранят.

Какъв е Ваклин,а че Иванчева е взела подкуп.

Ваклин ПОДХВЪРЛИЛ парите. ПОД-ХВЪР-ЛИЛ! Това е важното.

Българския съд,а не да оспорваме решенията му с внушения.

За БЪЛГАРСКО ПРАВОСЪДИЕ ли говорим?!? УВАЖЕНИЕ?!

В момента в който президента помилва тая мома, той официално ще застане на страната престъпниците, което ще изкара по-сигурно и от смъртта хората на улицата а той самият е приключил за всякаква политика.

Как може да разглеждате случая с тази КРАДЛА.Срамота.За нищо не ставате,гледате си само заплатите.

няма ли да и ги върнат?!

Надявам се, че няма да помилват един безспорен престъпник.

Да лежи в затвора поне половината време на присъдата и тогава да й гледат случая.

Според мен, всичко това се прави, за да се руши съдебната система и да се даде свобода на действие на всички, които бях в полезрението на Спецсъда. 50 души крещят на улицата (вероятно платени) и комисия ще гледа помилването на Иванчева .... Та тя едва е влязла в затвора.

Сериозните юристи в България са толкова корумпирани, нищо няма да направят. Виновна или не, тази жена са ползва за назидание. Да си помислят разни непартийни хора дали искат да се бутат измежду господарите.

За какво изобщо имаме съд, ако след три инстанции и осъдителна присъда, някаква "комисия" ще я помилва? Как е взъможно такова нагло и нахално поведение?