Комисия в СЕ уличи немски полицаи в изтезаване на мигрант

Брюксел посочва случай с мъж, чиито гениталии са били стиснати с цел "предизвикване на остра болка и изразяване на съгласие

Обратно в новината

Коментари - Комисия в СЕ уличи немски полицаи в изтезаване на мигрант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левичарщината достига нови висоти.

В Брюксел предпочитат мигранти да изтезават немски полицаи и граждани

не е левичарщина, а поредната простотия на едни продажници. Скоро всички ще плащаме за това.

Това, че като ти стиснат топките си готов на всичко го знае всеки женен човек. Няма защо да си афганистанец.

професоре... Леващината. И най-вече джендър-толерастическата-либерална леващина... Ама по откровена простотия ги тепаме отвсегде... БГ евродупетат, който не живее в БГ!

... или "полицаи с нежни имена" искат в европа... Какви са тези "гепил го за то..те" и "удушил"? Я по-европейски: "Опитал се да говори на ниво и затова го вдигнал за предната средна част на таза" и "В опит да насочи вниманието към замърсения въздух, екстраполирал ситуацията с прилагане на нежно обгръщане откъм гърба в областта на гърлото". Сега остана да ги вкарат полицаите за по 5 години в затвора и ще ги призная!

Ако мигранта е бил изнасилвач убиец - то що са ги стискали като са можели да ги отрежат?

един прайд от комисията и да се хванат за ръчички заради горкия мигрант,а би трябвало да наградят полицаите,ама това става в нормални държави,а такива вече в европа не останаха

Гиди мръсни полицаи, как така се осмеляват да изтезават с такива нечовешки мъчения клетите измъчени мигрантчета! Минимум уволнение, глоба а защо не и затвор!

ГЕЙОВЕ И ИЗВРАТЕНЯЦИ , ГНУСНАТА ПАСМИНА ВИРЕЕ НА ВОЛЯ КАТО ПЛЕВЕЛИ ! ПОЛИЦАИТЕ ИЗГЛЕЖДАТ СМЕШНО - САМО ДА ГЛЕДАТ ИМ ПОЗВОЛЯВАТ ! СЕГА ЯСНО ЛИ Е ЗАЩО СОДОМ И ГОМОР СА ЗАТРИТИ !

Изнасилванията и кражбите на тези мигранти стоят безнаказани само, защото са мигранти. Хайде и ти с тях се връщай от където си дошъл!

Не ги мислете германците. Няма да се оставят на муджахидините.

дето изнасилил момченца край басейн в Австрия и после седнал да си допуши облекчен? Гонете още полицията, после не ревете, че те не смеят да посегнат арабеск.

Не е вярно, "дойче веле" не е казал такова нещо. А и всеки знае че в западна Европа такова нещо няма.

Имигрант Емигрант Мигриращ Не може да е толкова трудно господа журналисти

Път не го стискайте, изпразнете един пълнител в топките

Трябвало е да му ги извие а не да ги стиска. И Германия не иска повече мигранти. На границата трябва стрелба а не извиване на ташаци.

Георгиев, вероятно не сте чували за сарказъм?

Днес ми се направи денят весел и интересен. Журналистиката не е умряла....можете да пишете....когато ви плащат мазно, а?! Съвет: пробвайте на американски полицай да му противоречите и посягате....изберете си да е черен.ха.ха. Като начало от YouTube: Ferrari runs over cop. Едва ли саудитския принц е посмял да обвини черния полицай в расизъм и хващане на гениталиите.хо.хо.

Малко му е било - и тея от Брюксел да не гледат от америчко, защото до НИКЪДЕ няма да стигнат !...ама какво да се очаква от такива, които са си дали задника отдавна :-)

американските полицаи са за съжаление /знаем как за пръв път е осъден полицай за убийство на чернокож...само защото е имало 16 изстрела, ако е бил само 1 или 2-3...е щяло да му се размине, но ония броят :_) Снимат ги, подиграват ги, заплашват ги, а те трябва само да се ОПРАВДАВАТ, ако стане гафа...а един по-малко криминал, спестено от бюджета и създаване на устойчиво некриминално множество....

"Комисията .... изразява загриженост .... към мигранти от Афганистан, които трябва да бъдат депортирани в родината си."

"Комисията препоръчва на германското правителство незабавно да прекрати прилагането на тези техники."

Комисията да изпрати неин член, който да покаже нагледно на полицаите как се правят св..., защото явно това е препоръката им. Само не разбирам как биха принудили по този начин човек който не иска да изпълни дадено разпореждане да го направи.

Виждал съм и италиански полицай да хваща някой за гърлото. Това беше след като съответният индивид бесня няколко минути, изпочупи няколко информационни табла на гарата и не спря да крещи, без абсолютно никаква причина. Полицаите го гледаха, гледаха, па накрая един се метна върху него, барем млъкне. Но понеже черният и на пода продължаваше да крещи все едно го колят, се наложи малко да го стиснат, та да може и другите да се чуват като си говорят.