Комисия в НС отхвърли ветото върху антикорупционния закон

Парламентарната правна комисия преодоля ветото на президента върху Законa за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

Обратно в новината

Коментари - Комисия в НС отхвърли ветото върху антикорупционния закон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Д.К. бивш член на градската организация на бсп в София говори за борба с корупцията! Яко! И то със закон, който е символ на мракобесието, от което дори бкп са се отрекли. Какво да говорим в държава, в която премиерът и президентът са генерали, а властта е съставена с хора от службите освен за държава управлявана от хунта?

след тези убийства плод на корупцията е време да се премине към диктатура, да се знае кой е виновен. А тия 249боклука да си ходят у тях

Просто и елементарно! Нямат управленско желание да се справят с корупцията, която им е приоритет. Загробват държавата!

социален пол, който не е нито мъж , нито жена, сега пък и корупция, която не е престъпление, а е "социално явление"??!! Големи социалисти май станаха всички с тези социални определения!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

""Това за нас е социално явление, подчерта Стоянов." Kазват, че бил зам. министър- вярно ли е?

Данаил Кирилов---е бавноразвиващ се олигофрен!:))))) ....Нивото на юридическите му знания----е колкото на айсберга от сланина---Искра Фидосова!:)))))))))) .....обаче---е по-тъп от Цецо и Боко--те таквиз търсят!:))))))))))

Не е ли нагло тоя да е шеф на правната комисия?!

Тарикатите от ГЕРБ използуват глупаците от ГЕРБ , като тоя ухиления Данаилчо ,да им гласуват удобните закони!За съжаление няма кой да прочете западните коментарии за този закон ! От "смешен" до "корупционен , а не антикорупционен"Срам , срам , срам от нашите корумпе-политици!

Тикви правете каквото искате , фактически нищо ! Харчите Народни пари за нищо , народа беден , гладен , замързващ и без пари ! Време е Народа да измисли някакъв закон Народен за тези назначени Депутати от САЩ !

Тези Тикви от Герб четат ли какво пише народа за тях тук ????

Вие ли сте народът? Интересно,неработещи драскачи продали се за дребни стотинки, без собственно мнение ,та дори и без самочувствие. може ли едно дете като Зарков ,без ден трудов стаж, да е компетентен по всички теми и вие да му пригласяте!

Като им видя корумпираните физиономии е ясно. Нищо отхвърляйте ветото, народът ще ви изхвърли с ритници и крошета от парламента. Продължавайте да ни дразните и ще си го получите.

Герб са на власт и този уж закон трябва да им пази гърбовете.Ако бяха приели истински антикорупционен закон,то първо Цветанов пред съда трябва да обясни за купените три апартамента в елитният хв.,,Изток" на ФЗЦ цени .Затова правят закони от ГЕРБ по модела ,,мижи да те лажем".За простия човешки материал останал в България и за еврочиновниците това е достатъчно.

Е, как крадците да гласуват ветото.

НАГЛЕДЦИ. КРАДЦИ. НАХАЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ. НЕ ВИ Е СРАМ

Както и да се опитва президентът да сложи нещата в ред, докато на власт са тези управляващи, неговите предложения, колкото и да са разумни, все така ще се отхвърлят. Няма никаква логика управляващите да определят кой да ги проверява, но нали са мнозинство, могат да правят, каквото си поискат. Физиономията от снимката е достатъчно красноречива за отношението и към това вето.

тапанари, българия е парламентарна република, а не президентска - анадъм

гербаджийска република...

Стига скърца със зъби. Отпусни се. Тука сички парле ву франсе!

Не отклонявайте темата с пресконференцията на ония неандерталец. Нарочно го правите да се измести. СМРАД.

Как може да вярвате на тази комисия от Калинки и Аферисти ! Срамно е незнаещи и неможещи да измислят неработещ закон , само едно искам Северозапада да се отдели от Режима на Боко Мутрата и неговите Тикви , веднага се местя да живея в Северозапада ! Стига Референдума да се проведе !

Тези хора не знаят какво правят! Огромна некомпетентност. Съсипват всичко.

Каква комисия и какво Народно събрание са тези?

Казаха,че най некадърните говорят най-много в парламата-тоя,дето не става за поста си и ментата убийца на болни

Забележете! Да не се критикува философията, а да се правят предложения. Значи те да си получавам огромните заплати за некачествена работа, а друг да им прави корекциите.

...получават...

Дали след гласуването са си нарязали гербаджийско суджуче?

Някой да се е съмнявал, че комисията на питекантропа Кирчо ще допусне друг резултат?

Хайде пак номера на китайката.

ГЕРБ поддържа корупцията и няма намерение да я намалява,увеличи се и затова се избиват големите в игрите,а нас лъжат,че се борят,всичката им дейност е фиктивна борба.....

пак му клепнаха ушите

Стигна се дотам, че когато Плевнелиев се появяваше публично, обществото започваше да се смее. Той работеше като човек, който развеселява обществения живот с появата си и с думите си. Обичах да го слушам, защото винаги очаквах да чуя нещо смешно, а той всеки път оправдаваше моите очаквания.

Я виж как се е усмихнал на снимката, все едно, че го хвалят.

Нормално, да не са луди да се резнат сами зелките!

България беше приета 2007 година в ЕС с много условности. Още 2007-ма заедно с Румъния НИЕ БЯХМЕ НАЙ-КОРУМПИРАНИТЕ ДЪРЖАВИ В ЦЕЛИЯ ЕС! СЕГА СЛЕД 10 ГОДИНИ ЗАЩО НЯКОЙ ОЧАКВА И ПО КАКВА ЛОГИКА НЯКОЯ ДЪРЖАВА ОТ ЕС ДА Е СТАНАЛА ПО-КОРУМПИРАНА ОТ БЪЛГАРИЯ? Бяхме последни преди 10 години,сега е повече от логично да сме отново последни. Моля някой журналист да полита политицте ни, коя държава очакваме да стане по-корумпирана от България, за да не сме ''последни''!

ПРЕМИЕРА ПО БУЗИТЕ ВЧЕРА !!! НЕ ТИ ЛИ КАЗАХА , ЧЕ ЩЕ ТЕ МЕТНЕ ? ПИТАЙ ОП ! ВРЪТКА СИ ГИ КАТО НЕВРЪСТНИ ГАДЖЕТА !

Ужас, БСП няма да ръководи антикорупционния орган.. Ми сЯ?! Вземат да надушат наистина за приватизацията..?! То какво да надушват - всички знаем, ама много важно.

Те нямат кадри за тая работа. Органа трябва да се ръководи от Цветанов като виден специалист по корупцията.

Господин Бойко Методиев Борисов не е мутра. Той е БОГ! През 1991-ва година Бойко Методев Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Методиев Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... Когато хората си крадяха чистачките от колите, при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие се нарича Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България... Фирмата не е закрита. В управителния й съвет влизат Бойко Методиев Борисов, който по-късно става министър-председател на република България, и Пашата ... Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица Раковски и бул. Евлоги Георгиев около 8 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й Опел Фронтера хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

А днес още няма ни един разстрелян гербаджия...

Има, имааа...!!! В 16 часа и по морето загърмяха...!!! Дааа...!!!

Е, онзи ден гръмнаха един.

защитата ви на рапона понякога е толкова малоумна, че сякаш пишете на опиати.

ДебилКирилов е точното олицетворение на "правото" и "закона" (по които трябва да бъдат унищожавани българите), налагани безпардонно но методично от Кратуните мутромилиционерогерберасти...!!! Дааа...!!!

Изпълнил е дълга си към Мащехата БСП, но зрелостта на Парламентарната комисия по право е надделяло!