От ГЕРБ подкрепят поисканата от БСП комисия за НДК

ПГ на ГЕРБ ще подкрепи създаването на комисия за разходването на средства, предоставени на НДК за подготовка на българското председателство на Съвета на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - От ГЕРБ подкрепят поисканата от БСП комисия за НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като видя Грухи усмихната и с това зелено костюмче се чувствам щастлив европеец, нищо че храната ни е по-скъпа и по-лоша от тази на моите европейски приятели. Има още "красиви" - дебели жени в милото ми отечество.

Нещо започна да смърди или така ми се струва?

Интересно . че на повечето не им дреме и не искат да знаят ДАЛИ СЕ Е КРАЛО при ремонта на НДК. Значи българите са станали перфектните идиоти, ти му бъркаш в джоба и го крадеш, то стои и се хили, защото го е гъдел. Класическа сцена- ДОКАТО НА ПАНАИРА СЕЛЯНИТЕ ЗЯПАТ театрото, един от артистите ги преджобва.

Стига сте им угаждали на тия!

Тая не може да влезе вече в НДК по технически причини!!!

Значи ГЕРБ подкрепят комисия, с предварително зададен резултат - да опровергае данни за корупционни практики. Това е измислил тъпият физкултурник.

да съставят и временно правителство и ВСС и ... що ли свалиха петолъчката и член 1-ви като е пълно с наследниците им а длъжности няма. България намалява, червеното самочувствие - не.

Има само един лек за заразата герб.Барети, качулки на главата и директно към газовите камери.

Тиква, виж какво става в Асеновград.. На електората ти ще му е..м май...а..

Леле тая е станала цела СОФРА!!!!

не е важно ква е темата, или там новината...важното е червената сбирщина от папагали да пише нещо там и да си вярва че с това писане нещо ще зариби някой идиот за червената крадлива кауза а бе ве искам да съм роб и да работя за червените олигарси и да слушам как тяхната партия ще ме оправи...тя ще ме оправи , ама отзад..

Според една соц. максима Искаш ли едно да се потули назначи комисия

1. Ако искаш да не се изкорени корупцията, то направи Комисия срущу корупцията. По-добре е да е "Временна", за да е "Вечна". Все пак решава проблема на древните римляни с тоалетниите и израза "Парите не миришат". 2. Ако си луд и искаш да премахнеш корупцията, тогава ""Никога не създавай каквато и да е "Комисия", защото в нея не можеш да кажеш "НЕ" , когато другите казват "ДА". 3. Ако си харесал /или пък не /точка 2., то значи не си наясно как работи властта, срещу кого го прави и как може да бъде спряна...Което ни води до т.4 4. НЕ МОЖЕ! Няма как да се спре! Теч в тоалетна или на мивка-може, с кълчища или тефлон, но в политиката-НЕ МОЖЕ, защото НЕ СЕ ПОЛУЧАВА! Пак ще тече, където е текло/ Старогръцка пословица/ 5. Във връзка "доброто" и с т.4 можеш да се изселиш в други географски ширини, където няма "Комисии", а ловци на "Саблезъб тигър"

Нещастници, кой ви вярва на вас бе, сутрин едно говорите, вечер друго, ебаси и корумпираните комунисти сте...хвани единия и удари другия!

като Раймонда Диен, ако знаете що е то, ама ще кажа сигурно знае най-добре как се краде . Досега под и над път я посочваха от БСП-то като първа крадла, сега си мисля, че сигурно е било верно.

Само така.

усра се до шия, ама оцапа и ГЕРБ - както се казва няма ненаказано добро. Два пъти министерка и какво ли не още. Ама даде на Корни да си отваря устата като боа. Забравят се неща и то скорошни - на кого спряха заемите и помощите от ЕС за корупция май беше на БСП-то.

Борисов взема мерки след гафа с президента.

Щом са съгласни, ясна е работата.... Комисията ще се произнесе, че единственият виновен в случая е арабинът дето завива дюнерите, в будката срещу НДК.....

да бъде! това са комунистически спекулации! Нашите хора са кристално честни и непримирими борци с корупцията!

Лилето е много права, защото каза самата истина, че в НДК има кражби на европейски средства за милиони за лични нужди!

Та те европейците като разберат какви грабежи стават на техни средства отпуснати за ремонт на НДК, може и да кажат...ще не ви е....м м....а друзя!

Както казаха по нова телевизия, за 3 години липсват 21 милиона лева в НДК...и това ако не е корупция, здраве му кажи!

Ненаяла се ламя и ненакрали се крадци.Що е то?

Ох баня,ох кеф,ох НДК

сигурно ти горчи като виждаш как поради твоята "принципност" даде козове на тези, които те плюеха, а ние те защитавахме. Спокойно, вече никой няма да те закача, поне от БСП-то. Абе то човек веднъж сбърка ама завинаги - както сигурно мисли и г-жа Поптодорова. Но за съжаление нищо не се връща.

Крадливи са но и са гадни.Защото тези поставени фирми които печелят поръчките им плащат мизерни заплати (понякога дори не плащат) а онези усвояват милиони.После защо заплатите в България били ниски.

Като се има в предвид как се мени мнението на Вожда на ГЕРБ, то няма да се учудя за коренно различно мнение утре.

Казва се и се пише "ПРЕД ВИД".Не "В пред вид"Иначе е абсолютно вярно казано!

Теб кой те учи на българския ? Ма много го "знаеш" бре пращиш от "знания" !!!???

много се взе на сериозно. За теб важи приказката "ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ" и "КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА".