Парламентът отхвърли искането за комисия по скандала ”Дюнигейт”

Парламентът отхвърли искането на депутати от Коалиция за България за създаване на анкетна комисия, която да провери скандала "Дюнигейт".

Обратно в новината

Коментари - Парламентът отхвърли искането за комисия по скандала ”Дюнигейт” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пореден провал на комунистическите престъпници, които всячески се опитват да омаловажат огромните успехи на ГЕРБ за възраждането и благоденствието на България!

Как, като опоскат и бетонират последните късчета България!

Най-накрая ще се окаже, че закичените с гербери са окрали дълеч повече от "тройната ламя". Да ви е честито балъци !

Майче - мама не се вълнувай

Жалки лицемери - едно говореха, друго стана ! Защо не искат да се разчуе за скандала ? Защото са крадливи и корумпирани политически боклуци !

Предложението беше подкрепено само от 16 депутати, "против" гласуваха 14 депутати, а 53-ма се въздържаха ----- А останалите мъpши по какъв начин оправдаха заплатата си?

Останалите мърши заработват на друго място - разделили са се на смени, явно. Присъствалите, дето са приели "замразяването" на заплатите, очевидно са втора смяна;о)

Комисии ,подкомисии-полза никаква,само лапачи на пари за никаква свършена работа."Кучетата си лаят кервана си върви."

Бившият директор на Изпълнителната агенция по горите Бисер Дачев е оглавил ловно стопанство "Осогово". Дачев беше освободен от поста след избухването на скандала със застрояването на дюни край Несебър

Че той беше освободен, без да има никаква отговорност за случая, защо да не работи не разбирам логиката ви

Ако питаш мен, това си е чисто понижение в длъжност.

Известно е, че "ако искаш нещо да се забатачи - направи комисия". Та в този ред на мисли, не разбирам що се коси Манолова от липсата на комисия. Тъкмо истината ще блесне по-бързо - или пък точно това я притеснява бойната червена шпага?

Нужна е съществена поправка! Не парламентът, а Герб отхвърли сформирането на анкетна комисия. Както и такава за Буда. Интересно, кой ще отхвърля подобни идеи, когато ще са в опозиция в следващия парламент?!?!!!!!!!!