Евтим Костадинов е новият стар председател на Комисията по досиетата

Депутатите избраха новия състав на Комисията за разкриване на документите и обявяване на принадлежност към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия. Евтим Костадинов, предложен от ГЕРБ, беше преизбран за неин председател.

Обратно в новината

Коментари - Евтим Костадинов е новият стар председател на Комисията по досиетата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами не е минало времето. Обаче трябва в закона за лустрацията да попаднат и служителите на МВР и останалите силови служби и след 1989г. Полицай и военен не трябва да може да заема никакви държавни длъжности извън МВР и МО. А всички ние трябва да знаем дали собственик на фирмата е бивше ченге, за да се предпазим от рекет. Я опитай да осъдиш фирма собственост на бивши (настоящи) ченгета за да разбереш за какво става въпрос.

Всички съграждани на тоя милиционер, които са ходили по дискотеки и скъпи ресторанти можеха да го видят как парадираше с връзките си с престъпниците. А сега е по чист от водата.

Явно или няма репресирани от ДС или са си били обикновени престъпници, след като не могат да се организират и ЕС да наложи тяхна кандидатура за поне председател на тази комисия. Няма друго обяснение

послушничкият костадинов го тресе яко шубето.каквото му кажат от герб,това ще обяви,нищо че преди беше пръв функционер на бсп. тоя костадинов ще ви изкара досие към дс и на още неродени деца. СМЕШНИЦИ!

Ми в държавата на милиционерите и идиотът е цар! Оня ден глобиха някакъв 90-тина годишен сляп човек, с години не напускал старческия дом, че бил си паркирал мерцедеса неправилно, така че... Костадинов се е заредил с готови досиета на още непланувани бебета, докато в същото време чисти досиетата на "наш'те ора"...

ГЕРБ ще го избират този до края на управлението си ,такъв страх ги тресе от досиетата ! До 2013 максимум !

Обявява досиетат само на пенсионери и ли хора вече неактивни в предпенсионна възраст. Ченгетата и доносниците на ДС, които сега са на 50-60 годишна възраст са си най-активно действащи на възлови позици в обществото.

Г-н Тошев, няма нищо лошо да си работел в милицията. Преди и сега полицията води борба с престъпността. По вашата логика, трябва да се лустрират и учителите, които са преподвали преди 1989 год...... аман от пишман-демократи.

На пух и прах ни направиха в пресата в Швейцария поради присъствието на хора с досиета в тази комисия, начело с председателя и. В резултат на това и така широко прокламирана ''съвместна работа'' със структурите на Запад, нашите изтъкнати парламентаристи си ги преизбраха. Публикувайте им и заплатите, бонусите и ползваните привилегии и кажете къде е разликата между комунистическата върхушка, назначавала приближени за ''директор на водопад'' и членовете и на тази комисия.

Айруш Хаджи е избран за заместник на председателя, който е от ГЕРБ! Ето доказателство, че ГЕРБ и ДПС са се прегърнали. След изборите няма да съм учуден ако новата коалиция е ГЕРБ-ДПС! Към горните добавяме и честите разходки на Ердоган до България и на премиера ни до Турция.