Делян Добрев ще бъде освободен от комисията за АЕЦ ”Белене”

Делян Добрев ще бъде освободен от временната комисия за АЕЦ "Белене" според проектопрограмата на парламента, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев ще бъде освободен от комисията за АЕЦ ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е Деляне, като не им влизаш в схемите ще те почнат с прокурорските схеми, а измамниците Р.Овч., Таско Евменков Петър Димитров и другите ще се подхилкват. Егаси смотаната държава... Мафията си има държава и тук да си нормален е престъпление!

Значи какво се оказа - Добрев е измамник Крадеца вика "Дръжте крадеца"

Абе, защо изобщо ни занимавате с тоя аматьор ДелянЧО Добрев?!... Поредното некадърно момченце-послушник...

"Делян Добрев ще бъде освободен от временната комисия за АЕЦ "Белене" " Затова ли беше това доста скалъпено набързо обвинение? На кого е неудобен Добрев в тази комисия? Какво знае като бивш енергиен министър? Какво искат да не каже! Така ли смятат да му запушат устата?

Що се косиш - в комисията я му хванат вяра, я не. Ама в съда ще може да го каже бе, човек. Там обаче ако се окаже че не е така - при бай Ставри нали знаеш За Делян 10 дни или 10 години присъда все тая. 10 дни работа върху Бойкото на Бай Ставри с тия сочни устни ще му се видят като доживотна присъда :)

Делян Добрев е един обикновен хасковски каун. Познавам го. Преди да влезе в политиката (незнайно как и защо) този ашлак държеше сергия на Димитровградския пазар. Продаваше намордници и каишки за домашни любимци. Изведнъж беше избран за общински съветник от ГЕРБ в Хасково. Година по късно изведнъж стана депутат от ГЕРБ. Веднага след това още по изведнъж беше назначен за министър на енергетиката. Вие како очаквате от такава шматка ?

Делян Добрев През 2002 г. се дипломира като бакалавър по икономика в Уеслианския университет, гр. Мидълтаун, щата Кънектикът, САЩ. Има специализации по счетоводство и финанси в Лондонското училище по икономика и политически науки

Абе случайно да не е завършил и Оксфорд?

...не вярвай на всичко, което е написано в Уикипедия, "умнико"...

Кофтиии, Боко го пожертва и тоя плужек. Иначе се пънеше здраво. Аз бих му дал 5 години само за физиономия на келеша.

Те така, изгоре си бадева момчето за едните пусти Бочкови кахъри! Ама нали аджамия, недостреляно, на майтап не се връзва. Нама нищо, де! Само ше го пооноднат малце, ама ше му мине и че се отрака! Пък може и да му ареса!

тъй,тъй, идва видовден, а не виденов, всичко се плаща, няма безплатен обяд отдавна, ама що гърми само "бушончето", я вижте как се уплаши, разплака се дори, питам обаче кога ще чуем благата вест и за Шалтера, не ми се вярва цацаратурата да го пропусне,ще бъдем търпеливи и ще ни възнаградят с новинка....

ония взели 3 милиарда и за тях цацаратурата мълчи като комунист от известното стихотворение а за този младок с измислени основания се тръби по медиите...срам и резил и понеже се разкри далаверата на двама бивши соцминистри сега те се опитват да си отмъщават по кокошкарската схема-ама че съдебна система

Я познайте- Дали Бай Ставри Е ГОТОВ.?,?:))

Поредният сдухан бушон , на който са обещали едни кинти , ако замаже грабежи за милиарди ;)))) Пътник си , леке , и ти и "шефовете " ти ;)))) Всеки посегнал на древната ми Родина го чакат само беди , болести , нещастия .... Целият Ад ще се изсипе върху вас , малоумним безродници . До девето коляно ! Амин !

.

А сега знаете ли,бай ви Ставри Как се кефи.....?:)))))

Делянчо, така се почва, бате! Днес ще излезеш от тази комисийка, утре от другата, после ще те поизбутат от парламента и така леко леко, хайде в миманса. Важното е да си натискаш парцалките и да не издаваш четата, за да не стане като с Мишо Бирата! А най-важното да не компрометираш НЕГО, дето са го галИли три папи и един Маджо по главата. Нищо че точно ТОЙ те насади на пачи яйца.

Тоя малкия Хасковския е изпечен мошеник.

А КАК СЕ ЛЕЗЕШЕ С МАЙМУНАТА ОТ ГЪЗПРОМ И СЕ БЕШЕ ПОДМОКРИЛ ДО КОЛЕНЕТЕ ОТ КЕФ!!! ЧАКА ТЕ СЕКИРАТА, МЪРШООООООО!!!

Младо момче... кофти! Поредната жертва на ГРОБ!

Доган гушна 2 милиона на джоб, БСП го хареса за партньор, за да трупа бройки и да влезе във властта. Делян издал заповед, но някой под него не изпълнил, та дайте сега да търсим как да натопим поне един от ГЕРБ, нека да споменем и цифри, че да прилича на нещо значимо, пък кучетата да има какво да лаят. Малиии, че сте уродливииии!

Издал заповед , ама устна..........демек едно голямо нищо!

Кръстиха на Дилянчо дупето Лоренцо - и мангалите в Пазарджик цял ден го лайкват.

24 часа с огромна статия за Иво Прокопиев...много интересна... След нея сигурно ще има сериозен отговор от другата страна.

Много ще ми е интерсно това министърче да иде малко поне зад решетките! Е, там вече батковците ще му обяснят как стоят нещата ;). Ама няма да се случи, то е ясно, защото пак някой съдия ще бъде купен... Ама, че ми е мазно личицето му, това се вижда от километри!

Няма основание да отиде. Явно си е свършил работата, а някой от долните инстанции не е. Дори да е направил пропуск, то закъснение в прекъсване на договор, който така или иначе е прекъснат, не е предмет на наказание със затвор. Виж с радост бих видял зад решетките онези, които подписаха за Белене с Русия, но без да укажат цена, че задължиха България с милиард и нещо, а не че са закъснели да спрат изпълнение на договор някакъв си. Вижда се прозрачно как става едно чудене от страна на БСП как да разсеят миризмата от провала си, като някак я насочат към когото може друг. Е, не става. Колкото и да разсейват, източникът си личи, миризмата там е явно с милиарди левове по-концентрирана. Някой може да си мечтае за министри на ГЕРБ да отидат в затвора, но докато няма причини, няма да отидат. Аз пък си мечтая да отидат тези министри, при които има причина!

Колко си заблуден за да не виждаш, че където и да се пипне при назначените от ГЕРБ, навсякъде е корупция и далавера - пътна агенция , рибна, държавни поръчки, митници..................и винаги министрите нищо не знаят , а на Вожда Сълзица Орешарски му е виновен!

Малеее ако го вкарат в пандиза с тези джуки ще е местната Анджелина Джоли. Няма да му оставят устата свободна да се нахрани!

Още един от "цветните и освободени".. ама много сте били, бе! Да не видите мъж и се размечтавате

Не знам кой пи кафе с Местан после въртя дупе в Смитли, кой каза в онзи разговор с Кокинов, че ще пробва с мъж, ще ми припомниш ли? В сравнение с вожда ви, Николета Лозанова почва да изглежда като монахиня! Замислете се да си прекръстите партията на "Хомо дружинка Калинка". В този ред на мисли я кажи с вазелин ли ви провеждат кастинга в младежкия ГЕРБ или ви жулят на сухо?

РЕКЛАМА-ИЗБОРИ-2016 ГЛАСУВАШ -----------И РЕВЕШ!

Белене, сортиране и складиране.

Тея като че ли една майка ги е раждала!

Този с големи джуки да не вземе да избяга на някъде , той бая милиончета е скътал , а може и милиард да има ББ има вече 5 милиарда евро ! Подаръци прави на родата в Испания къщи им купува по за 5 милиона евро джобни пари на ББ , та този ли няма ! Цялата Престъпна Партия Гроб са далавераджии ! Иво Прокопиев ги е направил партия и ги вкара във властта !

знаем, че социалистчетата си падате по мъже, ама толкова да го демонстрирате

Кмета на Симитли не мисли така!

Уволниха Румен Овчаров и БСП и ДПС извадиха козовете си в съд и прокуратура. За 3 милиарда - съд няма. За "бездействие" - разследване. Червени бок.уци

Ами да му отпуснат стипендия от съжаление, а? Ако остане ще говорим за брутална корупция, няма как.

Чух, че Цв.Цв. е заповядал на младежкото ГЕРБ да се погрижат за "детенцето с меченцето" - тогава мини-стер, сега сол.т. на Боко. Ако обаче Цацата го тури в панделата (изключено), комсомолците от ГЕРБ ще му носят ... памперси, защото "там" ще му трябват.

"Делян Добрев ще бъде освободен..." А няма ли да го вкарат? Чакам го Делянчо, с надупената устичка...

Чакай чакай дърт комуняга нееден, само да не усетиш нещо от зад да влиза, щотоооо .. Това е ГЕРБ ! И да не мърдаш .. да не ни правиш кеф.

Нещо като в Симитли ли ще стане? Я кажи сега като вътрешен - вожда ви коза ли е пръч ли е и защо не смее да кихне.